Въпрос относно ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос относно ситуация
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 577 пъти
Здравейте. С един човек много приятно си говорим, но аз малко сбърках. Той ми обръщаше много внимание, но аз малко пренебрежително и гадно говоря някой път с него, не в лош смисъл, уж е на шега, но е въздухарски и май това го дразни. Стана така че той започна да ме игнорира и напук да прави същото, а като го питах защо прави така – каза ми да погледна аз каква съм и тогава да давам мнения; провокира ме и така. Според вас пука ли му за мен още? Спря да ми говори и напълно скоро. Когато му написах, че знам, че се държа зле ми върна друг отговор - нямащ общо със ситуацията, все едно отбягваше темата.

Но преди това ми отговаряше сякаш ми отмъщава - „правя каквото искам, както искам, доволна ли си? :д“ основно така.

Знам, че е с причина, но изобщо пука ли му още? :С

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 07bc47f66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Какво ти пука на него дали му пука? Разочаровал се е вероятно. По- важно ти е ти да се замислиш за твоето отношение. Не се прави, бъди си ти и много внимавай оттук нататък със следващите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: baaa231446
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   ? Гледай себе си. Държиш се зле, пък се питаш дали на него му пука - значи искаш да му пука, пък ти да се държиш като злобна кифла? Егаси...

Явно го харесваш, но подсъзнанието ти се дразни от това, че той е явно прекалено добър човек. Искаш да е малко по-лош. И подсъзнанието ти го тренира като се държиш с него като с подметка. Ок, ако сега ти е достатъчно по-лош - дай му някаква награда. Удостои го с внимание. Дай му да разбере какво искаш от него, ако ти сама може да разбереш какво искаш от него разбира се. Бисер просто е темата. Ако такива отношения го устройват, и теб и него - ок. Но е оестоко леко, не мислиш ли?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 247f0b6a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Игнорирай го, не обръщаи внимание на провокации, целят да изглеждаш не добре, търси качествен човек за общуване и отношения, има такива хора, акцентирай върху себе си, бъди в хармония, сигурен начин за успех в живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e007780631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами държала си се тъпо с него и сега ти връща. Зарежи го, не се занимавай, с такова отмъстително човече за какво ти е да си губиш времето. Ако за такова нещо толкова дълго ти се прави, представи си, ако живеете заедно. Тц. Минавай на следващия.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c86014146c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами мислете, хора преди да се държите зле с някой. Аз съм имала няколко ситуации в живота, които хора са се държали зле с мен или сякаш дори ме няма в стаята, без нищичко да съм им направила, всичките тези мислеха, че в момент, когато благоволят, аз ще почна да общувам с тях по тяхната велика воля.... Въпросният един роднина на мой човек... Ами няма как да стане, аз също веднъж разочаровам ли се от някой, повече не ми давам шанс. От малка не понасям хора, които унизяват, игнорират или се надсмиват над някой в ситуация, които са в компания от трима, казват добър ден на двамата, а третият не съществува. Ми не, не сте моите хора. И ставаше така, че те в един момент с няколко думи трябваше да се обърнат към мен за нещо, дори странично, защото се засичахме на дадени места. Постъпвах като тях - нито ги чувах, нито ги виждах. И те бяха адски учудени, Ами какво се учудваш, не постъпвай така, както не искаш да постъпват с теб самия.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 247f0b6a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дръж се хубаво с него, вкарай малко артистичност, акцентирай на приятните неща, в разговор с него, неща не готини въобще не ги коментирай, бъди над нещата винаги, така ще си успешен човек и те чакат яки работи в живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker