Наистина стигнах дъното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Наистина стигнах дъното
преди: 11 месеца, 16 дни, прочетена 678 пъти
Не знам от къде да започна. Ще гледам да бъда кратък - на 17 години съм и цял живот един бял ден не съм видял. Работя от 11 годишен, за да издържам мен и майка ми. Диагностициран съм с биполярно разтройство и депресия и умствена изостаналост. Имам проблеми с краката и все повече ме болят и не мога да ходя. И може би най тежкия проблем имам влечение към малки момиченца и просто не издържам. Когато бях на 12 едно дете на 6 ми каза, че ме обича това беше първата любов която съм получавал до преди месец имах нещо като връзка с 11 годишна която смея да твърдя, че е най хубаво то момиче в света. Родителите и искат да ме съдят и да ни разделят и понеже съм психично болен има вариант да ме натискът в лудницата и да ме натъпчат с лекарства. Опитвал съм с големи жени, но нито те ме харесват нито аз тях и не мога да правя нормален секс, защото пениса ми е 8 см - не знам какво ще правя. много ви се моля дайте ми съвет вече не издържам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 16 дни
hash: 1de38f85b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Относно работата и болките в краката не знам какво да ти лажа, освен може би да потърсиш работа, . в която се стои седнал, например шофьор, диспечер някакъв или нещо такова.
А относно другото, мисля че ти сам си внушаваш, че харесваш деца. Ако се справяш добре с езика и пръстите за жените не е толкова важно какъв размер ти е. Може би имаш нужда от разговор с други роднини или психолог.

 
  ...
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: 6018917293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Здравей!

Така като го описваш - животът ти до момента наистина е бил (и продължава да е) много труден!

Естествено възникват и някои допълнителни въпроси:
Как се е случило така, че е трябвало ти да започнеш да работиш от толкова малък? Майка ти не може ли да работи? Баща ти къде е? Нямаш ли други близки хора, които да ви помогнат? Защо не сте се обърнали към държавните институции за помощ?

Виж сега имам много богат житейски опит и ще се опитам да ти помогна, но за да се получи - трябва и ти сам да положиш усилия, за да промениш някои неща в себе си!

Ще започна от последните ти изречения - за това, че харесваш малки момиченца: това е болест и извращение, и трябва твърдо да не го допускаш и да се бориш с него! Освен всичко друго, с това прогневяваш Бога, нашия Творец и Създател! - а това е страшно и не трябва да се допуска!

Относно трудностите в живота ти ще ти кажа следното:

Тук на земята е неизбежно да нямаме скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

--------------

Не мисли, че твоите трудности, болки и скърби са най-големи и страшни!

Знаеш ли, има хора в много по-тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца. Давам връзка към този уникален филм, казва се Форпост.

https://www. youtube. com/watch? v=29xuxhFueJg

(Ако нещо не се отваря от връзката, напиши в търсачка на youtube "Форпост на български". Каналът в youtube е Православна вяра)

Изгледай го непременно!

Ти си млад човек и нямаш причини да се отчайваш! Животът е пред теб и трябва да се изживее достойно и Богоугодно!

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живем в мир и любов.


Това е от мен засега.
Пиши, ако имаш въпроси, ще следя темата!


Странник

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker