Защо САЩ толерира толкова много чернокожите и джендърите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо САЩ толерира толкова много чернокожите и джендърите
преди: 11 месеца, 10 дни, прочетена 1145 пъти
Чудя се понякога защо западните страни и по-специално САЩ толкова много толерират всячески всякакви черни - негри, цигани и т. н. че даже ги слагат и да управляват, примери бол. Виждаме добре манталитета на черньовците.
Също така и защо толкова според вас обгрижват всякакви джендъри и джендърки. Извратеността ли е новата мода.... Това ли е западния морал и цености. Това ли е американската мечта - мангалщина и 27 пол...
И не - не съм нито русофил, нито платен трол, както сигурно някои веднага ще скочат. Лично за себе си имам отговор, но какво е вашето мнение....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 3d8b7bbd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Не знам за такава дума, , джендър". Това се ползва от ВМРО и Каракачанов. Ако симпатизирате на тези хора, аз съм много далеч от вас тогава. Има гейове, лесбийки, транссексуални. Ако за тях имате предвид, в Съединените Щати вече отдавна са приети гей бракове. И честно казано, мен изобщо не ме интересува и тук да приемем гей бракове или да, , толерираме" гейове. Изобщо не са ни те проблем.

Може ли да кажете как ги, , издигат"? Ако имате предвид Холивуд и квоти на база пол, раса и сексуалност, мога да се съглася. Но в частния сектор като цяло няма такива квоти. Ако някой, който е, , негър", , , циганин" или, , гей" е по-компетентен и прави повече пари на фирмата от бял и хетеросексуален, то разбира се фирмата него ще предпочете.

Не мисля, че в България такива малцинства са ни проблем. Проблемът ни е липсата на законност, липсата на правосъдие и тотално неспазване на правилата (корупцията). Аз по-толерантен народ от българския не знам. Тук толерираме престъпници, нарушители, убийци, пияни шофьори. Толерираме корупция, беззаконие, кражби, рекети, тормоз, насилие. Толерираме липса на правосъдие, липса на законност, липса на справедливост. Такава толерантност не съм видял в нито една страна на запад, включително и САЩ. Не знам за западните, но нашите ценности като цяло или липсват, или са извратени. Това е за мен извратеността, но явно на масата българи им харесва така и търсят проблеми в някакви малцинства.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 6e1cfab782
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   С колко негри си работил?
Аз съвсем уверено твърдя, че откъм интелект, няма абсолютно никаква разлика между расите.
И кои са тия "Джендъри"? Кое е това, което се е появило сега, дето го е нямало в последните 5000 години?
Ми няма такова!

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 5a2a14a5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поста има нужда от корекция.
Не САЩ а декократите. Така искат да съберат повече гласова на изборите.
По принцип гласовете за демократи и републиканци са изравнени и демократите искат така да привлекат допълнителни гласове и да спечелят изборите.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 6e8af84f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Относно тъмнокожите - по този начин "замазват" очи от робството.
Относно джендърите - самоунищожение и саморедуциране на населението.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: f8381ac3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Защото има такива хора и държавата трябва да ги управлява и социализира по някакъв начин. Не може да се прави, че ги няма, че нямат права, нужди т. н. Защото, в противен случай, ще има милиони хора, които стават проблем за същата тази държава. Но, те не могат да изчезнат, както в соц-а, в някой лагер в дън горите тилилейски. По класическата схема "Няма човек, няма проблем". Надявам се, знаеш кой е казал това.
Второ, има много голяма осведоменост чрез интернет и ако някой иска да каже нещо, просто не можеш да го спреш.
Има многобройни процеси, които си текат в обществото, които са свързани по причинноследствени връзки.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 428f60ed35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   За да се противопоставят и разделят хората. За да се съкрати популацията чрез промиване на съзнанието относно културна и национална принадлежност, както и срещу род, традиции и семейни ценности. Съзнанието на хората се подменя, чрез новите поколения. Тъй като единственият начин за противодействие е чрез масова организираност, единство и сплотеност, така се унищожава в зародиш тази възможност. Всички трябва да бъдем отчуждени един от друг, да не се самоопределяме като общност а като дълбоки и дивидуалисти.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: a55e98b0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   1, и това че има гейове, лесбийки и транссексуални според теб нормално ли е? Защото ти си ги толерирай, но на мен не ми е никак приятно да гледам как мъже се представят за жени. Още повече да се въвеждат понятия като трети пол и гей бракове. Ти наясно ли си, че като ги толерираме нещата стават само по-зле? Защото в момента в САЩ 20% от хората родени между 1997-2004 се определят като ЛГБТ. Това го няма никъде в природата или нормалния свят всеки 5-ти да е гей/лесбийка/транссексуален. Освен ако за теб разбира се това не е нормално.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 166cb70291
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И според мен относно чернокожите замазват очи от робството. Транссексуалните, нищо против нямам, но тази политика ли е, какво ли, свързана с тях е прекалена. По-скоро ние сме ощетените, отколкото някой да каже, че са те вече. Ние мнение.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: b85f24d718
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Преди години, когато по Дискавъри все още се излъчваха интересни научни предавания, гледах в едно такова за пластмасата. При употреба в хранителната промишленост по голямата част от видовете пластмаси отделят токсини. Един от тях се възприема от организма като синтетичен женски хормони. Употребата на пластмаса от един подрастващ организъм, можете да си представите какъв ефект има върху хората. Днес хормони се употребяват и в отглеждането на животни за храна. Определено количеството хомосексуалисти в обществата е достигнало стряскащи размери! Да, винаги е имало подобни, ни бяха единици. Сега всеки пети има подобни наклонности и това че се представя за нормално, а всъщност е патология продукт на съвременният живот. В момента насилствено ми се налагат убеждения, които подменят истинността, нормалността и здравите основи за развитие на здраво общество.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 3d8b7bbd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От 1 до 8. Ние не сме САЩ, не сме Нидерландия, не сме Германия. Нито имаме тяхната съдебна система, нито имаме техния стандарт. Имаме много по-големи проблеми, които не са причинени от гейове. Затова е идиотско изобщо да дискутираме такива маловажни въпроси като гейове, лесбийки, транссексуални. Гейове винаги е имало и винаги ще има, независимо дали ти харесва или не. Хайде да си оправим останалите проблеми и тогава да се насочваме към гейове, лесбийки и транссексуални, защото в момента този спор ми прилича на това да живееш в мръсен бардак, но да си силно загрижен за цената на черния хайвер.

Накратко казано, по важност между 1 и 10, , , проблемът" с гейове и малцинства в България ми е някъде под 1, а този с корупцията е над 10.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: e117b1d69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Защото са в движение множество Овертон прозорци. От феминизъм, преминаха в педерастия, след това в расизъм, смяна на половете (джендеризъм)! , следва педофилията и накрая ще се стигне до канибализма. Това са постепенни, методични етапи към анархия. Всеки тряба да може да прави каквото си поиска.
Полицията и правораздавателните органи ще бъдат обезличени и тяхната ефективност ще бъде сведена до нула. Те и в момента в Щатите работят само върху тежките случаи само. Грабежи, вандализъм и дилърство на наркотици изобщо вече не влиза графика им..
На мястото на полицията и армията ще се появят корпоративно спонсорирани НПО-та, които просто с инвестиции и пари, ще прокарват различни агенди. Нещо като легална корпоративна мафия, каквото в днешно време е СЗО например. Скоро ще се заговори за частно армейско НПО, което успешно се справя с украинския конфликт... точно както и СЗО се справи с ковида. След това и частни НПОта заместващи полицията, предвид множеството протести и скоро терористични атентати навсякъде в Европа(ще бъдат на мюсулманско религиозна основа )

С други думи 1% богати хора искат да предизвикат анархия по целия свят, за да може хората да се избият един друг.
Медиите са тяхна собственост, така че е лесно да прокарват прозорците си на Овертон и да бълват пропаганда..
САЩ е просто социално експериментална зона за това. Другата такава е Китай. Където изрващенията ще са на съвсем друго ниво. Държавно ниво. Нечувано ниво. От там идва всъщност голямата заплаха за целия свят.

Вече се говори за комунизъм, който ще се "справя" с това либерално безумие и Китай все повече ще бъде даван за пример. Там вече говорим за живот в инкубатори, социален статус, базов доход, никаква собственост, просто едно жалко съществуване, без да можем дори да излизаме навън, защото там разни зомбита ще се изяждат на улицата.

Всичко това ви се струва абсурдно и смешно? Отидете в Сан Франциско, Филаделфия, Лос Анджелис, Ню Орлиънс. Отидете и в Шанхай.. , До преди 10години абсурдно и смешно беше някой да си сменя гениталиите в болницата. А до преди 30 хомосексуалните в България, бяха на пръстите ми на едната ръка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 0a304f4e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Преситиха се като общество. Ако си виждал гълъбите, след като са сити - тогава ги блъскат колите. Гладния гълъб е много по-пъргав от сития.

Е, така стана и с обществото им. След като спечелиха войната и застанаха начело във икономическо и технологично отношение, си вдигнаха критериите. Хората не се задоволяват вече със нещата, с които са били доволни родителите им. Никой не иска да върши черната работа, каквато са вършили предците им (които са се радвали, че въобще са имали работа, след голямата депресия 30тте например ).
Това на което се крепеше прогресът им - индустрия, технологии, културна доминация с Холивуд например, американската мечта, възхваляваща труда - всичко това сега се изроди, понеже децата им се разглезиха.

Това е закономерно. Като достигнеш до по-висше ниво на обществото си, неминуемо го отслабваш като сплотеност, намаляваш въобще нуждата от съществуването му. Засилваш въжделенията на всеки негов член за "индивидуалност", да обожествяване. Това е етап. Но докато се стигне от хомосексуализма до канибализма и педофилията, както твърдят някои от коментиращите, отдавна това общество ще бъде изядено от друго, което е по-жизнено. Това е кръговратът на живота. Във успеха се съдържа и зрънцето, което води до неговият последващ провал. Както и във всеки провал има зрънцето на бъдещият успех.

Да видим историята. Хомосексуализмът е винаги последният стадий на обществата. Културно, това е и най-интензивният период, тогава обществата остават смоят най-ярък културен отпечатък. Вижте Древен Рим по времето на Марк Аврелий, Древна Гърция по времето на Александър Македонски, Ренесансова Италия - по времето на Да Винчи, Британската Империя - по времето на Оскар Уайлд. Франция по времето на Луи 14ти. Америка - по времето на... Майкъл Джексън например.

Всичко това е закономерно, нужно е да видим накъде искаме да вървим ние.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: b85f24d718
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13, ти представяш обстоятелствата като нормална спонтанна закономерност! Само дето тези неща се налагат съвсем съзнателно и насилствено. Това дето си го цитирал за империите, е знание което са ти спуснали от някъде. Познаваш само това което са ти казали. Много неща умишлено се прикриват. Ей ти пример от сега. Пред очите ти изтриват турското робство, подменя се истината, така както сме изгубили истината за това кои сме всъщност ние като нация. Така че хич не е нужно да преминаваме през това, освен ако не искаме да се изгубим сред другите изгубени във времето цивилизации. Това което ни прави общност са традициите, спомена за пътят ни и отпечатъка който сме оставили в историята. Ако ти самият искаш да преминаваш през това за което говориш - никой не те спира.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: b12ea85d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз живея в САЩ.
Никой не толерира черните и тези с различна сексуалност. Гледаш прекалено много филми.
Това е като в България - уж циганите имат равни права, ама ги наемат само за черна работа и от немай къде.

Има един процент супер талантливи спортисти или артисти, които живеят добре, стига да не се обаждат много, че може да им се случи случка както на Колин Каперник, който в един момент никой не пожела да наеме и кариерата му свърши скоропостижно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 7d3f58d5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   А защо България толерира циганите и проститутките? Същият въпрос

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: b076199754
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Живея САЩ, от 10 години в Пенсилвания. Мога да ти кажа, че Америка като цяло не го толерира. Демократите и холивудските либерали сатанисти, ги толерират за да ги привлекат да гладуват на изборите. Ако говорим и за pride month, всички големи вериги магазини като Walmart, пускат всякакви глупости с дъги и т. н. за да им взимат парите на педалите. В Калифорния са най - зле в това отношение, там вече и в училищата се преподава LGBT bullshit на малки деца. В републикански щати като Тексас и Флорида, няма да видиш такива гейски пропаганди или critical race theory в училищата.

Недейте да вините САЩ като цяло, защото гарантирам ти не всички сме за тия джендъри. Това е вина на демократите!

Slayer

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: f408d4f1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ами в Сащ само ако кажеш на някой афроамериканец че е *** може да те пребие. Правете си сметката. Тука в България толерираме отблъскването на различните от нас.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 05510c09f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Същност в САЩ има огромен брой нормални хора, на които тези глупости сериозно започват да им писват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker