Транссексуални хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Транссексуални хора
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 803 пъти
Здравейте. Може ли някой запознат да ми обясни какво представляват тези хора. Едни хора ми казват, че това са хора, които правят операция за смяна на пола, а други хора ми казват че това са хора, които се чувстват сякаш са от другия пол, но не е задължително да са направили операция. Е, тогава как мога да разпознаят дали някой човек е транс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 5bd472e188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Обикновено пият хормони, рядко имат пари за някакви драстични операции - например премахване на пенис. Повечето са мъже, но има и жени.
Няма как да ги познаеш, ако от години приемат хормони.
Но си остават от другия пол, полът зависи от хромозомите, а не от друго. А мисленето им си оставя типично за истинския им пол, така че цялата работа е само за заблуда откъм външен вид, един вид фалш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 4258be7068
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Психично болни хора с тежка форма на личностно разстройство.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 85053cc8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тва са уязвими хора с проблеми, поради което са лесно индоктринирани от джендър идеологията и се кастрират сами.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 1e12c3239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Транс хората трудно може да ги различиш, но си има начини. Примерно ако е бил мъж, все още може да видиш адамовата ябълка, имат също така по-здрави крака и ръце (типично мъжки). Общо взет това са двата метода. За мен лично транс хората са откровено най-изврътените от всички други и въобще не мога да ги понасям.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f5bf06d9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Недейте да съдите и обиждате хората, те така са решили, че се чувстват щастливи и е техен избор какъв ще бъде животът им. Аз също не ги разбирам или не удобрявам дадено неща, но не говоря лошо за никого. И жените също имат адамови ябълки, преди мислех, че нямаме, но и ние имаме. Някои могат да се различат лесно, а други много трудно, зависи. Трябва повече време наблюдение за да се разбере и пак не е сигурно, че ще разбереш, че са транс.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 270ac78d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Храните травеститите тука, ама всеки бължарски мъж си мечтае да има дискретна връзка с траверстит за да не го знаят и сочат с пръст и Емили Тротинетката насаме да му го набримчи отзад докато е надула песента Colin Newman - Alone. В пъти повече го предпочитат от идеалът им за жена - курвенцата с тонове грим и надути джуки, дето за нищо не стават. Та кой е по-ненормалният незнам? Хомосексуализмът и смяната на пола е от провалено възпитание и психически травми от провалени родители нямащи нито акъл, нито възпитанието. Демек каквито са основната част от българските мъже. Емили е повече мъж от вас защото има куражът да не се крие както и да лети на магистралата с тротинетка със 120, а българските мъже знаете само как да изневерявате на жените си с травестити докато се криете като мишки. Затова нормалните българки са при чужденците.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: cc20f06de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На запад са го измислили - като се представяш виртуално винаги си слагат обръщението което предпочитат да се ползва за тях - Той/Тя/Те... и там останалите... Можеш да си жена или мъж примерно, но да си небинарен, и да искаш да ти викат "те". Това пак се води "транс".

Може би се чудиш на живо как става разпознаването... Не се притеснявай, личат си... Всичките страдат от очевидни психически проблеми... Нали има разни спорове дали хомосексуализмът е нещо естествено или не. Според мен е, защото повечето не можеш да ги разпознаеш и имат общо взето нормално поведение. Дори т. н. меки китки или мъжкарани... пак можеш да ги възприемеш като нормален човек. Транс са хора които имат СЕРИОЗНИ проблеми в психиката. И в погледа им си личи, и поведението, знаеш, че нещо наистина не е наред с тоя човек...

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 6d47a8faf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това са полезни идиоти, които не знам точно с каква цел се развъждат, но дори тези които ги субсидират всъщност знаят че са безполезни. Най-често са психично болни, безполезни и ненужни индивиди, които трябва и ще изчезнат по една или друга причина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker