Денков и Габриел единствената комбинация за нашето спасение е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Денков и Габриел единствената комбинация за нашето спасение е!
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1021 пъти
Единствено обединение на евроатлантическите сили би спасило България от руските подлоги като президентът, доволни ли сте, че демократите и либералите се обединиха?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 69f7082832
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Да. Това е по-добрият вариант в момента. Предпочитам кражбите на Герб пред това да станем руска провинция. Виж как вият на умряло копейките. Копейкин дори си е позволил да повдигне темата за забрана на други партии. Този човек е болен и много опасен. На Бойко номерата поне му ги знаем. Държавата трябва да зарботи вече нормално след толкова избори. Нови няма да доведат до нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089aba30b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Възраждане не е победено, тази коалиция на ГРОБ, Подмяната и Доносниците само ще увеличи подкрепата за възрожденците, защото сега всички евроатлантици ще трупат негативите на управлението. Още на местните избори ще бъдат наказани, като много места, дай Боже и в София, ще спечелят кандидатите на Възраждане. Догодина и на евроизборите, депутатите от техните редици ще отидат в Европарламента и там ще покажат на еврбюрократите, че България се съпротивлява и няма да е безгласна колония. Всички евроатлантици сега се радвате, че пак ще управлявате, но накрая ще ви излязат криви сметките.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ba5f93b62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Да, аз съм доволен, защото според мен това са единствените цивилизовани партии в страната, с нормално поведение. Предпочитам те да управляват, отколкото онези от Възраждане, които искат да напуснем почти всички съюзи, в които членуваме. Не знам какво искат и какво мислят на България, но не им вярвам изобщо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1bb8bc89c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   надявам се скоро психопата Гешев да повдигне обвинения на сериозни фигури от гербавите и това да им убие крадливата партия. Иначе за кратко може би е добре да има такова правителство за да пратим помощ на Украйна, да се приеме нов бюджет и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 918e971148
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Имаш грешка! Изчегъртващите и изчегъртаните искат да се обединят, като забравиха, че повтаряха че са противници, че са алтернатива. че много се мразят, че няма да се коалират, народа помисли че няма да се събират да управляват заедно и ги избраха, а те точно обратното в името на краденето се прегърнаха. За няма месец забравиха как са говорили едни срещу други за да накарат народа да гласува за тях.
Мисля си че пред парламента трябва да посадим гора от гинкобилоба (дървета за опресняване на паметта), за да не забравят депутатите, какво са обещавали!

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4e3d61c8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Да, доволен съм!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b586483d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   ГЕРБ са мафия, които за 10 години разсипаха държавата. Крадяха пари от магистрали (които така и не построиха), повсеместна корупция, некачествени ремонти, незаконни арести, тормоз по политически причини, застой (къде е електронното управление например), нито веднъж не вдигнаха пенсиите и какво ли още не. За ПП-ДБ хората гласуваха, защото ги смятахя за опозиция на ГЕРБ. Мислеха, че ще донесат промяна и най-вече, че са ПРИНЦИПНИ. Но за съжаление те сега се оказаха не повече от една патерица. Нищо по-различно от ВМРО и Атака. Разбира се, че това правителство не е добро за България, напротив. Ще гледаме 4 години още от същото, уви.

Относно Радев, аз съм ок с неговото управление. Не схващам какво лошо е направил, той беше опозиция на ГЕРБ през всичките години. Нямаше големи корупционни скандали, организира изборите напълно честно и толкова. То това му е задачата на служебното правителство. Също така не виждам колко евроатлантическо може да е едно правителство. Всичко се свежда до това да сме в ЕС. Ако говориш за Шенеген, то там не сме влезли по чисто политически причини (нежеланието на Австралия и Нидерландия).

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f2ee5f00e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Еее, тия вече издълбаха дъното. Уж щяха в затворите да се вкарват, а влязоха в гадна коалиция и най-долно излъгаха избирателите си. И сега тръгнаха да ни убеждават, че това било спасението.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0212101a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Точно тези ще направят всичко възможно да влошат ситуацията в страната!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a0bab32621
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Ротацията ще довърши нацията! Авторът на темата е изключително неостър. Наесен ще реве като магаре, когато това българофобско правителство бъде пометено от протести!

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b8e22ecba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   до 1, "предпочитам кражбите на Герб пред това да станем руска провинция"

Направо се смея на глас как от "Бойко в затвора" стана "предпочитам кражбите на Герб". Това с руската провинция също е забавно, само дето искам да ти напомня думите на Асен Василев, че ако ГЕРБ и ПП-ДБ се коалират Възраждане ще станат първи. Иначе ако трябва да съм сериозен станахте за голям резил и паднахте до нивото на Атака. Но какво повече да очакваме от коалиция Сорос-Донос.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bd506616fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Кражбите ще продължат с пълна сила, от това ли да сме доволни?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 87f6b67179
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Много глупости са изписани от автора и в коментарите, което всъщност показва, че първо нямат реално представа за територията( не казвам държава), на която пребивават, както и за света, в който живеят.
Първо не знам защо се плашат от Възраждане, една котерия( като всички партии в България), която има за цел да отпусне парата на напрежението като вземе гласовете на по- простоватите русофили. За успокоение на нежните евроатлантически души трябва да се каже, че България над 30 години е в американската зона на влияние, не в руската. И тук идва другата дебилна лъжа за " цивилизационния избор на България преди 30 години". Никакъв избор не е имало, просто се събраха Горбачов и Джордж Буш, където всъщност късният съветски номенклатурен елит профука Източна Европа като хариза източноевропейските държави на американците. Тоест ако нямаше желания от страна на съветската примитивна и алчна върхушка това да се случи и днес щяхте да бленувате " избора" на България. А пък в новия свят на България й беше отредена ролята на това, в което всъщност е превърната- жалка примитивна територия от Третия свят. А останалото е технология, като американците избраха втория вариант- да оставят висшата комунистическа номенклатура( също алчна и примитивна като съветската) да заграби финансовите и икономическите активи на страната. Новите псевдокапиталисти също бяха признати за колониална администрация от новия господар. Иначе първият вариант беше да подпалят етнически конфликт между българи и турци използвайки създалото се напрежение след смяната на имената. В тази роля влезе Югославия. Т. нар. " преход" не е нищо друго освен успешен опит едрата номенклатура да запази властта си в новите геополитически условия като през това време залъгваше дебилното население( защото това не е народ) по изключително елементарен начин с приказки за светлото бъдеще.
В крайна сметка външният фактор винаги си го има, но за 30 години няма дори някаква идея за съпротива и отстояване на някакъв интерес от страна на българите. " Елит" с със манталитет на подлоги, атомизирано инфантилно население, от което 2. 5 милиона се втурнаха като изоглавени да избягат от страната си, остатъчно българско население около 4. 5 милиона, най- много 5, от които огромен брой цигани и пенсионери, а това, което е останало от по- младото поколение е предимно демографската шлака с малки изключения. Това са България и българите през 2023. Всичко това е израз на един много прост факт- българите се оказаха негодни да си имат собствена държава и тази 145- годишна мъка като гледам как вървят нещата след 2- 3 десетилетия ще приключи.
А за " Денков- Грабриел" разбрах от тази тема, защото от известно време съм спрял да се интересувам от вътрешната българска " политика", това е оксиморон- територия като България не може да има нито вътрешна, нито външна политика. А пък етикети като леви и десни, либерални и консервативни партии са направо смешни. Всичко е сблъсък на няколко клики, които се опитват да се домогнат до намаляващия държавен ресурс чрез властта. Явно сега са ги понатиснали отвън да скалъпят някаква коалиция, тъй като България е важна като територия в контекста на украинския конфликт и трябва да има " стабилно правителство", което да изпълни едни или други поръчки.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 69f7082832
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Московския антибългарин Копекин и другата русофилска паплач дали знаят че Русия не признава българския език наричайки го "славянски" и отрича официално наличие на български малцинства със свои територии и култура? Путлер преписа кирилицата на македонците. Как ви звучи? Те бедните някат хабер как ще ги направят губерния на Рассиа и са хепи.
Халал да им е. Ние ще продължим пътя си с проевропейско правителсство. Най-важното за момента е да изгоним Митрофанова и слугите й. Вън Рассиа от България!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d6df92a68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз не се и усъмних, че Киро ще сложи Мария на ротационен принцип... Лена ду корема и е аут... Ама и той да не види от Бате, сложи калинката Денков. За мен е разочарование. Аз искам коалиция Киро и Мара, щеше да замести турските сериали... Миналата година беше сезон едно - парапета, чакам сезон две... Къде ще е тоя път? Частния самолет, или пък заседателната зала... Ще има ли пици? Ако Киро толкова иска да сложи калинка, нека да е Лена. Аз подкрепям Бате, Лена не трябва да се гони, даже викам - трябва да се повиши!

Иначе, ако трябва да съм сериозен... а по-добре да не съм, ново дъно за тая държава... Мога ли изобщо да я наричам държава... не знам. Ама нека, дъното още не сме го стигнали съвсем, не сме станали толкова "евроатлантически" колкото Украйна... Ама трябва... много евроатлантици плачат за еднопосочен билет до фронта. Ако се чудите как се сформира тая коалиция мутант, не драги, не е защото толкоз им пука за тая държава, и тя без тях не може... Натиснаха ги отвън щото населението на Украйна доста взе да намалява и се готви следващ фронт,

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6a5697669e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 14 е прав за съжаление, тая измислена коалиция е явен знак и поредно доказателство, че на запада изобщо не им пука за нашите проблеми а политиците ни са просто едни пионки които ги държат отвън с компромати, подкупи или и двете. Може за парлама да сложат 4-5 читави хора за лице на някоя партия обаче всичко зад тях е тиня. Конфликта в Украйна влиза в решаваща фаза и най-вероятно първата задача на новата коалиция е да изнесе всички наши тежки оръжия за Украйна, а ние после ще харчим милиарди да купуваме нови. Не съм против това да помагаме на Украйна, но дори да спечели, дори Русия да се разпадне и да почне да продава петрола по 10 долара барела, просто съм сигурен че ние печалба от тая работа няма да видим.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7ca8682605
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Тази коалиция е най явното доказателство че отборът избори файда няма и ако е имало някога значение те щяха да бъдат забранени. Ние мразим герб ама ще се гушкаме с тях че да ви "оправим". Това ако не е най висшо лицемерие не знам какво да го нарека може би правилния термин е че имаме трансексуално правителство.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bb83071354
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Тази тема е писана от някой, на който му плащат. Хората на които им плащат да говорят такива глупости са не повече от 100хил в България.
Дошъл е тук, написал е това и после от различни IPта си приглася сам за да формира обществено мнение.
Този анонимен форум е прекрасна почва за това.

Приятелю, дано поне си вземал повече от 20лв, че е много жалко да си мислиш, че българите са прости

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker