Заради Сатурн не ми върви в нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заради Сатурн не ми върви в нищо
преди: 11 месеца, 8 дни, прочетена 1095 пъти
Здравейте. Искам да споделя ситуацията си и да получа мнения от вас.

От както съм завършила вече години наред се опитвам да си развивам живота но нищо не става. Още лятото след като завърших срещнах момче което много ми хареса и той уж ме харесваше ама няколко месеца по късно се озовах в ситуация в която отстрани изглеждаше все едно аз го преследвам а той няма никакъв интерес. А дори не съм го преследвала а просто живеем близо и често се срещаме но виждах само реакциите му като се засечем все едно аз го търся а аз просто си излизах в моя си район... Както и да е приех че с него нищо няма да се получи но не очаквах че това е само началото...

След това с още няколко момчета се опитах да създам някаква връзка пак нищо не става а те бяха тези които ме търсеха и ми писаха и ме каниха и после следваше някаква игра топло-студено отношение разбирайте - разигравка...

После разбрах това за наталната ми карта отгоре на това числото на живота си изчислих и се оказа 8 което е пак числото на Сатурн.

Просто живота постоянно ме среща с хора които се държат супер странно и досадно. Искат да се виждат с мен приятно им е с мен уж след като ме търсят но когато им обърна внимание започват да се правят на интересни и да ме разиграват и не става дума само за момчета а и за приятели.
Уж сме приятели ама може да се виждаме само когато те кажат аз като ги поканя да излезем се съгласяват и после в последния момент се "оказва" че няма как да излязат и това е системно не е веднъж или два пъти.

В работата - същата работа от както съм завършила съм имала само една сериозна работа и то само за една година... Вече загубих всякаква надежда че ще си намеря отново.

За капак разбрах че някакъв ненормалник прави фалшиви профили и ми пише системно оказа се познат от моя квартал с който дори не съм разговаряла никога на живо и не разбирам какво точно иска от мен. Разбрал ми е и адреса.

Общо взето в нищо не ми върви в тоя живот. Как да имам мотивация да продължа напред? И с така модерното позитивно мислене опитвах - нищо не става. С толкова разочарования непрекъснато просто няма как да мисля позитивно.

Според мен всички тези простотии се случват заради този Сатурн. Преди не вярвах в такива неща но вече не разбирам какво би могло да предизвиква такива неща в живота ми.
Казват уроци били това но нищо от тези неща не може да ми донесе поука понеже нямат никакъв смисъл...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 7 дни
hash: af2cddedee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Напълно права си! Само че не е точно заради наталната ти карта. По-точно - не само. Сатурн покровителства цялата ни страна.

Недей да изказваш на глас какво мислиш да правиш. Не говори за намеренията си. Не споделяй с приятели. Когато вече е свършен факт, тогава говори за каквото се е случило вече Иначе Сатурн ще ти развали плановете..
Евреите не случайно на събота (SaturNday ) нищо не вършат..
Тряба да научиш правилата. Има правила, ти се интересуваш от астрология и ще ги научиш лесно.

Ние българите сме богоизбран народ, с древни гени и с мисия на много висока трудност. И Сатурн нарочно ни пречи. Без него няма как да сме силен народ. Расте се в трудностите.

Спокойно, скоро Земята влиза в катаклизъм и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 18b28f8c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Здравей, Авторке!

Пише ти човек с много богат жизнен опит, православен християнин, имам и Богословско образование, ако е от значение.

Без да ми се обиждаш, но това, което пишеш е пълна глупост!
Сатурн, матурн, уран, нептун - какви са тия простотии? !

Случайност, стечение на обстоятелства и късмет няма! В живота нещата се управляват от Бога и Божия промисъл. (Но Бог е създал човека със свободна воля и човекът винаги има избор, и взема решения, които оказват важно и съществено влияние върху живота му. )

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)

Още нещо много важно: човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Относно проблемите, трудностите, скърбите и болестите в живота:
Знаеш ли, има хора в страшно и тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.
Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца. Давам връзка към този уникален филм, казва се Форпост:

https://www. youtube. com/watch? v=29xuxhFueJg

(Ако има проблем с отварянето на връзката - махни интервалите след точките, сайтът ги добавя автоматично. Или напиши в търсачката на you tube "Форпост на български", каналът е Православна вяра)

Изгледай го непременно!

Този филм е първото лекарство, което ще ти препоръчам!

Ако искаш да продължиш напред във вярата - пиши ми, ще следя темата и ще се постарая да ти отговоря!
Става също и варианта - да отидеш в някой православен храм и да поговориш със свещеника.

Това е от мен, засега.


Странник

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: eff6830b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Игнорирай тези неща цифри, планети, защото те отвличат вниманието ти от важните неща в живота и затова си в това положение, , вариант е и да си измислиш, че си друго число, животът си зависи от теб, игнор на хора, не подходящи, търси качествени хора, това е правилния път в живота, имаи си хоби, там ще откриеш среда за теб, работа на базар или фестивал е добре, защото даже и да правиш коктейли, пак ще си изкарваш приятно деня и сред хора. Акцентът ти да е на позитивни неща, така те идват при теб, вкарай позитивност даже и денят да не е супер, го представяи все едно е най - якият ден, така привличаш хубави неща към теб.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 691e62c91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не ти е Сатурн виновен хахахах. Седни и помисли малко върху живота си вместо да четеш натални карти.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 0d9b51b446
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Женска логика... не може да си намери мъж и рабога, Сатурн е виновен, хаха.
Който търси намира и работа и любов, не чакай наготово.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 7d0e87fe98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Астрологията е наука, която не е така проста за разбиране и е напълно погрешно да си правиш изводи само въз основа на това, че слънчевият или лунният ти знак е в Сатурн. На авторката препоръчвам или да се обърне към истински специалист, астролог, каквито в България общо взето няма или сама да се зарови в изучаването й, което обаче не е никак лесно и не е просто повърхностно разчитане на наталната карта. Ако човек се задълбочи в изучаването на астрологията би могъл и да намери начини за корекция на много свои житейски аспекти и да намери верния път във всяко начинание. Успех на авторката!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 1104413453
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Номер 1 точно така и аз съм забелязала че като си правя планове и говоря за тях става точно обратното същото е и с позитивните утвърждения...

Номер 2 не вярвам в Господ вярвала съм но с времето човек осъзнава че не съществува... също както децата в един момент осъзнават че дядо Коледа не съществува

Номер 3 когато човек има проблем търси причината и досега друга причина освен Сатурн не съм намерила просто защото всичко съвпада каквото съм чела за тази планета и влиянието и. За тези които не са имали такива проблеми с невървеж във всичко това звучи като глупости и аз преди мислех така но човек се учи всеки ден

Номер 4 и 5 явно пишат не защото имат какво да кажат а просто българския манталитет да изкоментират заядливо ги провокира...

Очаквам още мнения най вече от хора които имат някакви подобни наблюдения като мен

Авторката

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 69dfdf3a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Все некой трябва да ни е виновен, нема как. За тва, че не ни върви, тъпички сме, не умеем нищо, телефона ни забива, не ни обсипват със така заслуженото внимание.... Ако не е Сатурн, със сигурност ще е войната в Украйна.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 4a3e845d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може би живееш в грешния град или дори грешната държава.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 18b28f8c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   от 2

Авторке, не си права!

Напротив, с времето човек, ако разсъждава трезво и логично, осъзнава, че има Бог и ако търси истината - достига до Него!

Само безумен човек може да смята, че няма Бог! Но това е проблем, основно за него, защото ако остане в това разсъждение - няма да спаси душата си, а ще я погуби!

Аз съм минал през големи скърби и трудности в живота си и именно те ме накараха да да осъзная суетата на земния живот, да се замисля сериозно, да "прогледам" и да достигна до Бога. Но това е път, който човек трябва сам да извърви...

Пожелавам ти да намериш своя път към Бога!


Странник

p. s. Сигурен съм, че не си изгледала филма, който ти препоръчах, защото иначе не би ми написала това!

Изгледай този филм!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 1104413453
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Абе номер 8 искаш ли да си избиваш комплексите в някоя друга история? Пробвай с някоя за Украйна щом толкова те вълнува. Като нямаш какво да кажеш не разбирам защо коментираш изобщо.

Модератори може ли да ви помоля да одобрявате само коментарите които имат за цел да се води някакъв смислен диалог а не някакви киселяци да се заяждат и да обиждат и вие да ги толерирате и да им одобрявате словестната помия?

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: b618dbfe88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ама точно пък Сатурн? Интересно какво мисли Сатурн за твоя случай.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 691e62c91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер 4:

Авторке, не се заяждам, просто звучиш смешно - Сатурн ми е виновен. Не ти е виновен Сатурн.

Ако едно момче не те търси, а ти търсиш него постоянно, това означава, че момчето няма интереса към теб, който имаш ти към него. Какво е решението? Питаш го директно дали има някакви намерения въобще и ако не, търсиш си друг човек.

Ако хората ти обръщат внимание само когато не ги търсиш, значи не са правилните хора за теб - кратко и ясно. Става въпрос и за приятели, и за отношения. Твоите хора ще те търсят, без излишни игрички.

За работата не знам какво да ти кажа, защото не знам какво си учила, какви умения имаш, как ти изглежда СВ-то, как се представяш на интервютата, колко си търсиш работа въобще и т. н.

В общи линии се опитвам да ти кажа да спреш да мислиш като жертва и да обвиняваш Сатурн, а да помислиш какво можеш да направиш, за да решиш тези проблеми. Сега схвана ли?

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: b329a6e373
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   До Авторката

Проблемите ти не идват от Сатурн. Сатурн е просто планета и няма никакво влияние върху личните съдби на хората. Натални карти и астрология - шменти капели. Празни приказки за лапнишарани.

Купи си стилни дрехи, гримирай се красиво, прави си прически, излизай навън и посещавай места, където се събират хора с интереси подобни на твоите. По възможност излизай сама, без един куп приятелки около теб. Така ще увеличиш шансовете си да си намериш мъж.

Относно работата - изкарай допълнителни курсове, повиши си квалификацията, пускай сивита навсякъде. Смени града си, ако се налага. Така ще увеличиш шансовете си за намиране на работа, която те удовлетворява.

Надявам се, че съм помогнал.

Успех!

До Странник

Спри да си навираш религията под всяка тема. Досаден си вече.

Авторката много правилно сравни Бог с Дядо Коледа.

Дядо Коледа е също като Бог, но за деца. Бог е като Дядо Коледа, но за възрастни. Има много еднаквости между тези две фигури. Например и двамата се изобразяват като стари мъже с дълги, бели бради. Дядо Коледа има списък на добри и лоши деца. Бог има списък на добри и лоши хора. Така че и двамата следят отблизо какво правят хората. Когато дете е добро, Дядо Коледа му дава подарък. Когато човек е добър, Бог го праща в Рая. Когато дете е лошо, Дядо Коледа не му дава подарък или му оставя въглен. Когато човек е лош, Бог го праща в Ада. Въгленът е нещо като символ на Ада - асоциация с огнения Ад. Бог живее на небето, докато Дядо Коледа живее далече на север - т. е. и двамата обитават труднодостъпни места. Те имат супер сили - Бог е навсякъде, т. е вeздecъщ, а Дядо Коледа може да обиколи целия свят само за една нощ. Бог има свръхестествени помощници - ангели, докато Дядо Коледа има елфи или джуджета. Когато хората искат нещо от Бог, те се молят. Когато децата искат нещо от Дядо Коледа, те му пишат писмо. Това е като молитва, но в писмена форма. И двамата имат антагонисти - Дяволът за Бог и Крампус за Дядо Коледа. Антагонистите също си приличат много - подобни на козел, черни, злобни същества с рога.

И накрая и Дядо Кoледа, И Бог са въображаеми. Те не съществуват. Точно както е трудно за едно дете да приеме, че няма Дядо Коледа, така трудно е и за индоктриниран възрастен човек да приеме, че няма Бог. Следователно Дядо Коледа е нещо като прекурсор на Бог. Един вид хората подготвят детето за Бог, като го запознават първо с детския му вариант, докато е малко. Само че повечето родители казват на децата си, че Дядо Коледа не съществува, когато те са някъде на 6-7 години. Обаче няма кой да каже на възрастните, че Бог не съществува и затова те продължават да вярват в тази приказка през целия си живот.

Както на децата им е трудно да възприемат, че няма Дядо Коледа, така и възрастните не могат да приемат, че няма Бог. Вярата в Бог и в Дядо Коледа е само за млади, неопитни и закърнели умове. Ние, старите и мъдри хора сме разбрали истината - няма Бог, също както няма и Дядо Коледа.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 18b28f8c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До авторката на темата: извинявам се, че ще напиша нещо извън темата ти, но понеже номер 15 ме нападна персонално - се налага да му отговоря! (ще го направя само веднъж)


до номер 15 от Странника

Кой си ти, че ще ми казваш дали да пиша тук?
Какъв си ти? За кого се мислиш? Ако се мислиш за Бог - не, не си!
Навярно си някой по-възрастен комунист-атеист, те забраняваха на хората всичко свързано с Бога, и заточваха в лагери и преследваха и избиваха християните...

Само че, сега, слава Богу, живеем в свободна страна, където има и свобода на словото, и всеки може да говори и пише за Бога!

Така, че ти - нищо не можеш да забраняваш! Като не ти харесва това, което пиша - просто не ме чети!

---------------------------

Аз по принцип не обичам да водя спорове за вярата и никога не се стремя да налагам насила на някого своите убеждения! Говоря за Бога главно, когато виждам, че дадения човек може да възприеме.

Правя го, защото съм намерил Истината - и вече "познавам" и обичам Бога, и бих се радвал да помогна и на други хора да достигнат до Него, защото наистина Бог е преди всичко Любов! И защото искам да чистосърдечно да помогна на ближните си да се спасят!

Затова на теб ще ти напиша само това:

Всичко в този свят е създадено и подредено премъдро(със строги физични закони и удивителни взаимодействия), и дори само от логическа гледна точка, на всеки разумен и трезво разсъждаващ човек е ясно, че това не може да стане случайно! И че този свят има свой Създател!

И прочети пак това, което написах и на авторката, то се отнася и до теб, цитирам:

"Само безумен човек може да смята, че няма Бог! Но това е проблем, основно за него, защото ако остане в това разсъждение - няма да спаси душата си, а ще я погуби! "


Така че ти пожелавам да "прогледнеш" и да намериш своя път към Бога!
Бог да те вразуми, умъдри и просвети!


Странник


п. с. Не ми отговяряй, защото аз няма повече да ти пиша, понеже ни искам темата да навлезе в бекрайни спорове и offtopic!

(И знай, че предобраз на дядо Коледа не е Бог Отец, а е Свети Николай Мирликийски чудотворец! )

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 1104413453
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 15 цитирам: "Купи си стилни дрехи, гримирай се красиво, прави си прически, излизай навън и посещавай места, където се събират хора с интереси подобни на твоите. По възможност излизай сама, без един куп приятелки около теб. Така ще увеличиш шансовете си да си намериш мъж. "

Наистина ли мислиш че не правя тези неща? Поддържам се максимално с изключение на разни корекции на устни и такива процедури защото не ми допадат такъв стил на надуваема кукла но гримове и прически както и дрехи... Това ми е хоби да гледам такъв контент както и да следя трендовете.
Както и да е... проблемът не е във външния вид защото всички познаваме хора които дори и хигиена нямат но си имат мъже...

Също така искам да поясня че аз мъже не съм търсила никога те сами идват и после се започва с игрички някакви. Тъпото е когато някой усилено се опитва да ми привлече вниманието и ми се обяснява но в последствие започва да играе игрички и в същото време продължава да се занимава с мен но с някво пренебрежение. Може би не разбирате защото не ви се е случвало.

Не разбирам има ли хора които ако те искат - те искат и се държат нормално а не да ми пише пръв и като му отговоря на съобщението излиза веднага от линия и отговаря в 10 вечерта примерно? Ако пък не ме иска - супер винаги може да спре да ме занимава и аз ще разбера без да питам ще ми стане ясно. Искам да отбележа че това не го е правил само един а общо взето всички с които съм имала контакт. Не те оставят но и не се държат нормално...

Приятелките и те нещо подобно. Има една която постоянно търси внимание и като го получи се прави че няма време и е много заета а съм наясно че нищо не прави цял ден. Като се ядосам и спра да я търся напълно няколко дни се започва с отчаяното търсене на внимание в социалните мрежи и така до безкрай. Това е някаква пасивна агресия или избиване на комплекси според мен.

Относно квалификацията ми мога да кажа че е призната и имам уменията които са нужни в моята сфера но връзкарка ме измести и няма какво да се направи. В моя град нямаш ли връзки и от джобс. бг не ти се и обаждат ако си изпратиш СВ. В момента няма как да се преместя защото и пари за наем трябват. За да се преместя ми трябва сигурна заплата. Доста е сложно и може да ме разбере някой който е изпитал това чувство на безсилие и спешна нужда от късмет...

Авторката

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 16f5d4b0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 2, 10, 16, върви се застреляй с твоя измислен бог (нарочно с малка буква) и спри да спамиш с религиозните си, сектантски простотии във всяка тема. Никой няма да ти гледа тъпия филм, примири се и стига си го вря във всяка тема. Бог НЕ съществува, набийте си го всичките дърти религиозни сектанти в тъпите кратуни най-после. Няма никакъв бог, дявол, ад и рай, никакви предначертани пътища божии и други простотии. Никакъв белобрад дъртак с бяла роба не бди над теб, не те закриля и не те гледа от небето какво правиш всеки един момент, кога ходиш до тоалетната да сереш и т. н. Това са само едни болни глупости, измислени от болни сектантски мозъци, за да подчинят целия свят на простотиите си и ги плашат, че щели да горят в "ада" и т. н. глупости, за да ги държат в страх и подчинение. Откажи се дядка, няма да привлечеш младите хора в твоята секта. Прекалено ИНТЕЛИГЕНТНИ сме, за да ни повлияеш религиозните си брътвежи по какъвто и да било начин. Модератори моля одобрете ми коментара, позволете ми да отговоря на този луд дъртак.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: b329a6e373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами тогава грешката ти е, че не търсиш сама мъжете, а оставаш те да те избират и търсят. Търси ти, харесай си някого и го прелъсти. Тези, които те намират първи и те свалят са свалячи и играчи. Намери си скромно момче, зъболекар, който обича да спортува и започни флирта ти.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 4e0ca6f5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хаха тъкмо сега си четох хороскопа, за да видя дали е възможно нещо в любовта да ми се случи тази година и пише, че заради Слънцето, Марс и Венера може да срещна някои тази година или да започна връзка... ама заради Сатурн ще се забави всичко (примерно ако искам да се оженя), за да не сбъркам или прибързам... или да не правя грешки във връзките... и ще трябва още да почакам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker