Внос на хранителни стоки от Украйна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Внос на хранителни стоки от Украйна
преди: 10 месеца, 5 дни, прочетена 589 пъти
Нали уж забраниха вноса на стоки от Украйна, пък в големите вериги супермаркети продават едни от най-скъпите марки млечни продукти както и безалкохолни напитки на които със супер ситен шрифт пише на украински, че са произведени в Украйна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 019b64835d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Вносът от Украйна е безмитен още година. Третира се като държава от ЕС. Вносът на някои неща обаче е ограничен или забранен, с цел да се защитят европейските производители. Касае основно земеделски продукти, които в ЕС са субсидирани. Обща забрана за внос няма и никога не е имало. Бъдещето е Украйна да влезе в общото икономическо пространство на ЕС... така, че свиквай с украинските стоки. Те са огромен износител на сравнително евтина и качествена продукция.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 6e53f564aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Чета и с едри, и с дребни букви и бягам надалече!
Не желая с обеднен уран и забранени пестициди да храня децата си...
Евтиното излиза прекалено скъпо!

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 3d96d3a31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пречи ти вноса от Украйна, а не ти пречи вноса от Турция, Испания и Гърция, които забиват в земята родните производители в последните десетилетия? Малко странна птица с провокаторска темичка. Наясно ли си, че в последните години почти няма български продукти във веригите магазини и внасяме домати и краставици от Турция и Испания? Що не мрънкаш за това, бе, руска подлого? :)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 5df1dadf45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не си в час. На нашите "подлоги" им дърпаха ушите от ЕС, Урсула им се скара, и те го разрешиха... Трябва войната там да се спонсорира.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 8d83b412ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ми се яде чернобилска храна.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: b6f73901a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   3, няма родни продукти в магазините, защото евроатлантиците водят стабилна политика на унищожаване на родното земеделие. Гърция и Испания са членки на ЕС и сме задължени по договора за членство да внасяме тяхни боклуци (в прекия и преносен смисъл). Турция пък излиза с по-ниска цена - капиталистическа мечта. В крайна сметка, обвинявай себе си и другите европодлоги, че нямаш български домати на масата. Над 10 000 регистрирани агенти на Америка, 330 нпо-та, финансирани от запада медии, но него пак го гони някакво Руско "влияние". Нито Русия, нито Китай са ти виновни, че си лумпен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 019b64835d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Проверките за пестициди са еднакви по всички граници на ЕС. Както и за всичко друго. Прилагат се и за турския, и за украинския внос.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: d56ac4ae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 7: Лумпенът си ти!
Никой нищо не ни задължава. Покажи ми клаузата в договора ни с ЕС, по която сме задължени да внасяме гръцки и италиански продукти. Има пазарни принципи и конкуренция. Българските производители, когато не са конкуретноспособни, разбира се, че ще загубят съревнованието. Има и друг проблем - има евросубсидии за земеделие, но те не се насочват към правилните сектори, масово се крадат, подкупват се служители на ДФЗ да запишат, че съществуват необходимите декари обработваема земя. Не се субсидира и дотира за реално производство. Но за това не ни е виновен ЕС, а сме си виновни сами.
За руското влияние - съветвам те да прочетеш за Лукойл (руска фирма), данъчните й складове, чрез които е наложила монопол на целия пазар на горива. Съветвам те да прочетеш колко руснаци имат имоти в България и колко фирми с руско участие има тук. Може да провериш и за генерал Решетников и как Русия чрез него е одобрила настоящия президент на България.
И още един абсурд - в парламентарните избори участва партия наречена Русофили за възраждане на отечеството, водена от идентифицирания като руски агент Николай Малинов. Това как ти се струва, имаш ли кураж да го коментираш? Представям си какъв рев би настанал, ако на изборите се яви партия с име: "Американофили за България", например.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 3d96d3a31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   7, аз си имам български домати на масата. Консумирам изцяло български продукти. Изглежда не ми пречи, че ги няма в магазините, намирам си ги. Та не виждам точно какво си се размрънкал като девственица. Мери си приказките, подлого. Понеже си с интелект на амеба и копи пействаш каквото ти е спуснато... докато аз мисля. :)
Казаното от теб за ЕС не е вярно - политиката за внос и износ зависи предимно от решенията, взети от родния ни парламент. Кой беше на власт до 2020-та, примерно? Я да чуем...?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker