Как така изведнъж коалиция с Бойко стана приемлива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как така изведнъж коалиция с Бойко стана приемлива?
преди: 10 месеца, 5 дни, прочетена 831 пъти
Слушах изказванията на ПП-ДБ, ами те открито си го казват, че искат коалиция. Сега след като ГЕРБ замразиха преговорите, те чакали условията за размразяване. Просто не го схващам как е възможно да искат толкова много да се коалират с тях. Какви са им аргументите? Шенген и еврозона? Ами това е несериозно - едното не зависи от нас, другото е нереалистично. Про-европейски вектор? Ами ние и сега сме си твърдо про ЕС, про НАТО, про Украйна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 63cc50dc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Аргументите са, че всеки иска да лапа и зад всички стоят едни и същи хора. Няма нищо за чудене. Всички са един дол дренки, вкл. и Копейкин, който го играе "контра" на всичко.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 8cbe2ec6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Пари, пари, пари.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 7e5f147942
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   В името на кражбата, всичко може.
Не знам Боко какво смятат да го перат, като най-много се наклепа Канадчо. Хахахах

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: d27e2cc440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз не виждам добри опции като цяло. Единият вариант е избори пак, където ПП-ДБ са наясно, че няма да вземат повече. Възраждане ще качат още. Така да я караме докато ГЕРБ евентуално не направят кабинет с ДПС и някоя патерица.

Другият вариант е някакъв кабинет на ПП-ДБ с подкрепа от други партии. Идеята е да гласуват някакви закони за съдебна реформа и да се насочим към Шенген и Еврозона. Това няма как да стане със служебни правителства.

По отношение на предните коментари. Слушах целия запис, който пуснаха. Това, което ме зарадва е, че не говориха за лапане, кражби, далавери. Зарадва ме и, че си личеше, че нямат доверие на ГЕРБ, не говориха за далавери с ГЕРБ.

Не че ми харесва много този вариант с правителство подкрепено от ГЕРБ, ама това може да е най-малко лошият вариант.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: a1b9bf16ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ако трябва да избирате между руския интерес на Дуписе, Малкото Дуписе (ИТН), Бившето Бкп, Изродените гадини... Боко може да бъде използван за да бъдем приети в Шенген, Еврозона и тн.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 3ab05e5136
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Как така има толкова много негласуващи и след това се задават подобни въпроси. Второто е последица от първото. При положение че никоя партия няма мнозинстви коалицията е най-нормалното нещо. Като изключим другото програмите на Герб и ПП са най-близо една до друга - "С ЕС и НАТО, в Шенген, в Евро зоната". Какво чудно има? Коалиция на ПП или Герб с друга партия би била изненада. Забележи кои са против тази коалиция - Копейкин, Рублен зеленото чорапче, каскета, Полгин, Митрофанова, ДПС, Карбовски... чалгарите и всички останали руски и турски подлоги. Те ли искаш да управляват или ПП Герб?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 63cc50dc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, е, да де, ама нали уж предизборната програма на ПП включваше борба с корупцията и статуквото в лицето на ГЕРБ, БСП, ДПС и щяха да вкарват Тиква в пандиза. Как така изведнъж решиха да се съюзят с обвиняемите?

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: d87972ff40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   При човек, който може да каже в ефир подобна нелепост, че имаме ангажименти към НАТО и затова сме длъжни да изпратим милиони снаряди на Украйна и на никой да не му направи впечатление, да вложи елементарна мисъл и аналаз върху казаното и народа седи и рупа, каквото и да направи друго Киртака народа ще седи и ще рупа и това няма да ме учуди, както изобщо не ме учудва коалицията на ПП с Герб. Това не е народ, а резреват от фабрики за лайна, затова и ще се стигне до момент Киртака да им го казва, че са такива почти директно на екрана в тъпите им муцуни, а те ще седат и ще рупат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: d27e2cc440
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 8 от 4. Аз лично не знам кое е правилно решение. Но е повече от ясно, че подкрепата в обществото за арест и съд на Бойко Борисов е ниска. То си личи по изборните резултати. ГЕРБ първи, ДПС стабилни. Как може да се гласува нещо от ПП-ДБ с 64 депутата? Възраждане и БСП ли да търсят за подкрепа? Просто избирателите като цяло не смятат корупцията за сериозен проблем и не искат Бойко Борисов в затвора.

От тук нататък трябва да се прави избор. Нови избори или някакъв компромисен кабинет с подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 63cc50dc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10, е, как ще искат, като са на хранилката? За него гласуват държавния апарат, служителите на бизнесмените с обществените поръчки и т. н. И все пак това не е оправдание да лапат заедно с врага, защото електората им точно затова гласуеа за тях. Да са срещу, а не С тиквата. Ама то стана ясно кой с кого е. На следващите избори ще се борят изобщо да влязат. Лошото е, че наказателния вот ще отиде при копейката. Ако тоя дойде на власт, е тогава ще видите кон боб яде ли. Тиквата ще ви се стори манна небесна.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 9764701264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До 10
Замисляш ли се защо обществото не се поддава на предложение за арест на Борисов? Една от причините е че няма кой да го осъди, след като изчегъртващите са съгласни да го перат, ама тайно от народа, само за да получат власт и да сложат свой хора за шефове на агенции. Втората причина е че обикновения българин не е чак толкова засегнат от далаверите на герб, те вземат от бизнеса и от еврофондове, обикновенния човек така или иначе не би имал достъп до тези пари, защо да се бори срещу грабеж от бизнесмени, които го ограбват?
Ще поясня с надеждата да бъда разбран,
Дадена фирма плаща такса (корупция) на Герб за да бъде оставена да работи на границата на сивия сектор, защо работника във фирмата да защитава работодателя си, след като бг работодателя никога не би защитил работниците си, а в повечето случаи гледа да ги ограби да му работят ако може без пари и без никакви условия на труд. Примерно дал на работника един химикал да преписва документи и му вика, заплатата ти е ниска, защото нямаш производителостта на европейския работник с принтер.
Обикновенния работник в бг така или иначе е преебан и вижда че е без значение дали изчегъртаните или изчегъртващите ще са на власт, вижда че всички те са от едно и също котило, дори забелязва че изчегъртващите са по нагли и от Борисов, сами си признават че правят ала-бала с изборните резултати, гербаджии правят същото но поне не го казват.

Колкото до ПП-ДБ преди няколко месеца бяха в коалиция с БСП, тогава бсп им дадоха шанс, те се опозориха, как да им искат отново подкрепата?

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 19d9c125e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   " Просто не го схващам как е възможно да искат толкова много да се коалират с тях. " -това показва, че си още зелен, затова не схващаш. Всички наши подлоги са краварски марионетки, от САЩ им дърпат конците. Не се заблуждавайте, че народа подкрепя тези кукли на конци. САЩ неистово се напъват да си сложат марионетно правителство, послушно като украинското, но нещо не им се получава, тук народа не е краварски. В записа ясно се разбира, че краварските подлоги, внедрени у нас, искат цялата власт в свои ръце, но за да стане това, ГЕРБ задължени от САЩ трябваше да клекнат на ПП и го направиха, като им дадоха мандата, но Киро и Кокорчо са толкова прости, че ако са щъркели в природата, една жаба не могат да си хванат, та затова се опетлявиха като пиле в кълчища. Нареждането на САЩ е да се прегърнат, макар с погнуса, но правителство трябва да направят. Целта е, да доунищожат България, военната ни промишленост да работи за Украйна, а един скорошен ден, и пушечно месо ще пратим да мре за краварите. Сега схващаш ли, или още умуваш?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 5f13e5bdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 9 - Скот Ритър го каза при Карбовски. Предлагам, да гледаш интервщто. Ние не сме равностойни партньори. Не сме "от клуба". И нищо лично към г-н Ритър - човекът винаги е директне и не захаросва изказванията си - нещо, което уважавам много в днешно време.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 3ab05e5136
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   7 до 8-ми Такава е ситуацията. 63 човека какво могат да направят. Какъв изход предлагате вие, които не подкрепяте коалицията? Дайте да чуем, защото да се плюе е лесно. Да сте гласували за тях, да сте им дали пълно мнозинство и тогава ако допуснат мафията да им търсите сметка.
Нови избори? - Чудесно, лудите от Възраждане ще ни искарат от ЕС и НАТО и ще станем губерния на Русия. Рай, а?
Президентска република - Рублен зеления чорап ще направи същото.
С народ, които го мързи да отииде да гласува е нормално нищо хубаво да не чака държавата му. В момента изборът е Европа или Русия. Корумпирани депутати и мафиоти във властта има в цял свят както и злоупотреби. Нали не мислиш че Герб за открили топлата вода? Да вярваш че ще дойде някой чист като сълза политик е като да вярваш във феята на зъбките.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 3ab05e5136
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   13. - По-добре САЩ отколкото външния кенеф Русия. Кефи ме воят на русофобите, рубленчо, митрофанка-цоцоланка, чалгарчетата, бисипарчитата. Довечера резидентчо ще напълни гащите. Хората го разбраха що за стока е. Ще е първият президент свален от власт. Митрофанка ще му набие канчето.
Довечера всички на протест за импийчмънт на резидента Рублен.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: d27e2cc440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От 10 до 12. Работодателите винаги ще гледат да правят максимална печалба с минимални заплати. Това са законите на капитализма. Въпросът е какво държавата прави да увеличи конкуренцията, което ще вдигне заплатите и какво прави държавата да защитава работниците.

Щом всички мислят, че били един дол дренки, има едно квадратче, , Не подкрепям никого". На миналите избори то събра около 4% от вота, едно голямо нищо. Има и протести, граждански организации. Масовите протести от 2020 събраха около 50 хиляди човека от 2 милионна София. Тоест хората са масово доволни! Отчаянието също е форма на задоволство. То показва, че си съгласен със сегашното положение и го предпочиташ пред това да си нарушиш комфорта и да се опиташ да го промениш.

До 13. Това със САЩ е толкова смешно и нелепо. Костадинов е във всички национални медии, които били, , американски". Цанов, Карбовски, Киро Брейка, Волгин, всичките путинисти си развяват байряка в, , американски" платформи и събират сумати гледания. Пеевски и Горанов са санкционирани по Магнитски от САЩ, единият в парламента, другият още член на ГЕРБ, никой не ги пипа. Ако американците имаха такова огромно влияние, защо тези хора в списък на Магнитски никой не ги пипа, защо медиите са заляти с путинисти и членове на Възраждане, защо в youtube всичките тези споменати блогъри, необезпокоявани си пропагандират кремълските опорки? Другото, защо държави като Германия и Япония, окупирани от САЩ след ВСВ и още с много близки връзки с американците са толкова развити, а ние сме клоака? Защо азиатските тигри като Южна Корея и Тайван са най-напредналите страни в Азия, а имат близки връзки със САЩ? Защо Западна Европа, която е съюзник на САЩ, с по-близки връзки към американците от нас, ни задминават по почти всички показатели? Или май никой не ни е виновен, че сме едни жалкари? !

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 1efbb99312
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   13. - Нинова не се ли консултира с Леонид Решетников при първата кандидатура на Рублен зеленото чорапче. Нинова сама си призна. Много удобно се забрави този факт. Точно Рублен да говори за външна намеса е връх на безочието и наглостта. Копейки, няма да стане вашата. Яхвайте метлата с Митрофанова и към Сибир. Тук е Европа, тук е НАТО, тук ще е Шенген.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 90e4f9c074
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ама вие де сте ли слушали вездесъщите записи? Доста ясно го казват хората ; )! И се питам как може въобще да има неяснота. С 25 % е явно, че българското общество в по-голямата си част не счита корупцията или Борисов за проблем. Не желае изчегъртването. Всяко налагане на друга воля е просто против избора на хората. Просто това е математиката. Няма как да го направи една партия с 30тина депутати. За сметка на гова, може да направи така, че за вбъдеще да няма възможност както в момента Гешев да вилнее и да заплашва с дела неудобните му, които искат отчетност. И пък руските агенти в службите да роптаят, че искат да ги уволняват. Доган, Бисеров, Пеевски, Василев, убийците на Ваньо Танов или Мишо Бирата... изчезващите тефтерчета, убигите в сарайте на Доган, хидролога на републиката... калпавите пътища, обръчите от фирми - когато 90% от хората в системата са компроментирани, тяма как да се изринат тези авгиеви обори. Затова и е толкова лесно да се манипулират хората. Уви, не всеки е годен да разсъждава трезво явно.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 63cc50dc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   16, това не е оправдание да предадеш електората си и да плюеш на предизборната си програма, заради която са гласували за теб. По тая логика трябва да легализираме престъпността, понеже не можем да се справим с нея и ситуацията е такава.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 24d0406178
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   След като се самоубиха с този запис, Бойко вече само могат да го сънуват :))) почивай в мир ПП, дано никога не се върнеш.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 3ab05e5136
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Две години ББ беше без имунитет как така русофилите не предприеха разследване, а се сетиха когато беше готова про Европейска коалиция. Дано никой не се хване на опорките им и да има правителство.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: cd3e20a7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Само ви се привижда Русия, излизане от ЕС и НАТО, но изкарвате другите ненормални и фашисти, защото искат да имаме малко повече суверенитет, а не да сме безгласна колония. На Русия и' е през оная работа за нас, отдавна не и' дреме с какво правителство и с каква външна ориентация сме.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 8c8dac41e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Гледай последния клип на Цанов и ще разбереш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker