Влечение към възрастни мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Влечение към възрастни мъже
преди: 10 месеца, 25 дни, прочетена 1075 пъти
Здравейте. Момиче на 20г. съм.
Предистория:
На 14 години за пръв път се загледах в някой, който е по-възрастен от мен. Той ми беше учител по тенис и беше тогава на 28 години. Обърна ми малко повече внимание и на мен ми стана любопитно. Заглеждала съм се тогава и в учителят ми по английски в училище, той все ме гледаше, намигаше ми и ми обръщаше много внимание.
На 16 години за пръв път започнах да излизам и да си пиша с по-възрастни мъже, тогава 30-35 годишни.
На 18 години за пръв път спах с някой на 35 години. И от тогава съм спала с доста други мъже до 40 години.
На 19 години започнаха тези 40-годишни да ми изглеждат млади и започнах да търся мъже, които са минимум на 42 макс 50 години.

Семейството ми:
Родителите ми са разведени. Получават подкрепа и внимание от двамата. Бях чела, че интересът към по-възрастни мъже от по-млади момичета, се поражда, когато бащата на момичето го е пренебрегвал или не му е обръщал достатъчно внимание, но това не е така. Моят баща е най-страхотният човек на света, получавам много внимание от него и сега, и когато бях по-малка, никога не ме е пренебрегвал.

Комуникация:
Опитвам се да комуникирим и сега, и като бях по-малка с набори, но никога не успявам. Не знам какво да си говорим, за мен са като малки деца, нищо че сме на една възраст. Никога не ме е заглеждал някой млад. Винаги ме заглеждат по-възрастните мъже.

Въпроси:
1. Винаги ме заглеждат възрастите мъже и се чудя личи ли на едно момиче, че си пада по по-възрастни мъже, усеща ли се това нещо?
2. Според вас защо нямам успех с младите момчета?
3. Защо имам това влечение от 14-годишна, от толкова малка и това нещо с времето не изчезва, а само се покачва границата ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 9dcdd93113
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Здравей, аз съм мъж около 30те и напоследък имам точно обратния проблем - започнах да се кефя на по-млади мацки около 18-19 годишни, абитуриентки горе-долу.

Според мен една разлика от 10-15 години в полза на мъжа не е голям проблем, жените по принцип се развиват доста по-бързо и много на по 17-18 години вече са си жени(разбира се зависи от гена и от конкретното момиче), докато мъжете на по 17-18, дори 20 години.. са си още хлапета.

Играят онлайн игри, правят си момчешки бъзици и номера и е нормално да не ги възприемаш сериозно.

Така че споко, всичко ти е наред, стгига разбира се да е някаква нормална граница, ако си на 20 и излизаш с някой на 50 наистина ми се вижда туу мъч, въпреки че и такива случаи знам.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 840f06eb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   аз съм на 36 и се заглеждам по-млади момичета естествено в твоята възраст 20 . Би ли се загледала по мен :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: b1fc278982
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма значение колко годишни харесваш, ама това, че си спала с една купчина от тях, не говори добре нито за теб, нито за тях.
Моята теория е, че учителите ти са виновни, защото са ти обръщали прекалено внимание в тинейджърските години и си развила сексуален интерес към по-възрастни, докато младите не са имали никакво желание за нищо с теб, предполагам.
Дори сега си млада за сериозна връзка, тия дъртаците само те използват за секс...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 6ef34c3ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Има няколко обяснения:
За всеки мъж над 30, всяка жена под 20 изглежда симпатична.
Пропорцията се запазва и за по-възрастните. Може да не си достатъчно привлекателна за младите, докато по-възрастните да те харесват просто защото си млада. Всяка жена има нужда да е харесвана, дори и тези, които не си го признават.

Друго възможно обяснение е, че последните години младите момчета са много меки китки - дори и тези, които не са чисти педали, пак не са като нас по-старото поколение, които сме възпитавани да сме "истински" мъже. Може това да те привлича.

Последното за което се сещам е общо взето приетата теория за "проблеми с татко" - момичета, които са загубили баща си като млади или са имали определени проблеми с него, развиват някакво влечение към възрастните мъже. Случва се често.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 4bab11f429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Че те младите момчета ако не са гейчета, са джендърчета и бройлерчета...
Наистина нямам представа какво може да прави едно младо момиче с тях, особено ако се чувства жена а не някаква фемино-лесба...

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 6e697d2fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Няма мъж, повтарям - няма нито един мъж, който да не се загледа по младо момиче.
Тези които твърдят, че не го правят са най долните лицемери и потенциални изневеряващи на жените си.
Всички търсим младото - кожа, красота, излъчване за живот. Другото е че една жена има стойност когато е наивна и неопитна. Просто защото всеки един мъж иска да важи пред нея..
Тия дето много знаят и могат, ония с претенции до небето си стоят сами. В най добрия случай лъжат някой идиот да си направят дете от него, за да са самотни мами.

Не те привличат младите, защото за теб мъжа има стойност когато е зрял. Такъв е реда в живота. Жените не бива да са зрели, те тряба да са красиви. Мъжете трябва да са зрели, не трябва да са красиви.
А то в днешно време ролите са сменени. Някакви самодостатъчни ку*ки се хващат с гейове.

Някои тук биха ти казали какво бъдеще. имаш с такъв мъж? Че той утре ще умре. Да, само дето жизнения опит с такъв мъж за времето през което ще сте заедно е безценен. А другите циклят с години, с някакъв самсурник и после се развеждат. Гаранцията каква е?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: e88681bc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не е хубаво да се загледаш по възрастни мъже. Моят съвет към теб е да разговаряш с родителите си и да посетиш психолог.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 6d1ac87152
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм на 21 и мъжът ми е на 43. Никога не бих била с момче около моята възраст отново. Единственото, което младите момчета (20-28 години) ми дадоха бяха травми, зарязваха ме без обяснение, използваха ме, разпространявали са ми снимки, които са били само за тях, лъжеха ме, гледаха други жени, караха ме аз да плащам неща. Като цяло от младите мъже досега не съм видяла нищо добро, те не са истински силни мъже, а се държат като принцеси. Старите мъже (да кажем около 40те) винаги ти помагат, не те лъжат, купуват ти подаръци, водят те на почивки и ти дават прекрасен живот, уважават те, гледат си те като тяхно дете и не те нараняват, истински силни алфа мъже са, никога не биха позволили жената да плати дори 1 стотинка, грижат се за семейството финансово както си е реда, не гледат жени, защото си имат прекрасна млада жена, джентълмени са, романтични, имат постижения в живота и не са женчовци, всички те са били съгласни да се оженим и да ми направят дете, докато младите не искаха да се женим. Ами как да не харесвам по-стари мъже, та те младите като цяло за нищо не стават. Аз искам истински силен мъж, не слаб мъж. И сексът с моят мъж е невероятен, не само, че като тяло е добре, но за 1 секунда и вече е готов, само да говоря и вече е възбуден и това само с мен се случва, от други жени не се възбужда, тествали сме го, моят мъж въпреки че е на 43 сме правили в един ден максимален брой пъти 11 и когато правим секс издържа по 30 минути и повече. А младите момчета издържат по 10 минути и свършват, дори ти се подиграват, а старите те предразполагат и ти дават ласки, говорят ти, сексът с тях е хубав и не е като използване. И старите мъже се поддържат, моят мъж изглежда като на 30, винаги е с хубави дрехи, има хубаво тяло, има хубаво лице и буйна коса и самочувствие и жените го заглеждат постоянно. Младите ходят с анцузи и са с много къси коси. А и вие кое ще изберете, един млад мъж, който дори не е и красив, не те задоволява сексуално, няма пари, държи се като женчо или лошо, следва жени и гледа, безотговорен и слаб и живееш в срах, тъга и мизерия, или силен първичен мъж, с опит в леглото и старание, с пари, който е отговорен и иска да сте женени, уважава те и не те кара да работиш или да плащаш нещо, който ти дава хубав живот, води те в други държави, помага ти, подпомага образованието ти. Аз за последната 1 година бях в 9 държави. С младото момче щях да се чувствам като подметка, да ме унижава и да ме кара аз да работя и да му плащам цигарите, наема и сметките в ресторанта, защото е женчо.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 2713d34eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   аз съм на 40 обаче изглеждам по-млад и като съм с някоя на мойте години и е смешно.

Затова съм само с момичета дето харесват дъртаци.

За нищо на света не бих ги заменил за "опитни" лелки.

Най-голямата ми разлика беше 18г. И изобщо не ми пука.

Една жена има две неща - п* и младостта и.

Едното е вечно, но другото не.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 2b55b85069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Н 6 съгласна съм с теб!

Ж на на на 25

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: e7e8e02908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз съм 6
Винаги като излезе някоя такава тема отговарям по един и същ начин :

Кучетата живеят по-малко от хората, ама хората си вземат кучета да гледат нали? Дайте по тази логика хич да не се раждаме, че един ден ще умрем...

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 701918f782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Зависи и какъв живот се налага да живееш, това е много важен фактор, млади мъже са за млади жени, защото нямат никакви грижи все още в този период от живота си. Зрял мъж е за зряла жена, защото имат много общи неща и са изживяли доста неща в живота. Индивидуално е.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 23c7e75c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Та това е голяма разлика. Защо се заглежаш-заради кинтите най-вероятно. Със сигурност не е секса. На 50 години ще е полов атлет.
В каква заблуда си.
И аз харесвах по-дърти. Не много, 5-10 години, но не съм знаела какво изпускам. Сега съм с 3г по-млад. Не е много, но аз съм ма 35. ако се хвана с по-дърт, на 45 примерно, ще е придирчив или разведен с деца и издръжки или пропадняк. Ще правим секс 1 път в седмицата, за 5 мин и няма да повтаря. Ще захърка след акта. Ще е свикнал сам, ще капризничи и ще се разпорежда. Сега моя е голям атлет. Не съм с него заради секса, но си отворих очите. Не ме оставя изобщо, вечно си иска. През нощта ме буди, само ме дебне. Има си характер, но не е такъв темерутест. Старчок ако е ще нарежда само, а насреща нищо. Ще слугувам на мъж а ще стоя незадоволена. Не, не ми трябва такова нещо.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 8a779be5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Геронтофилия му се казва. Ако дедото е паралия, ще изкарваш някой лев или подарък. Ако не, ще пуснеш тема, че сексът трае 5 минути, не може да го вдига без свирка, не излизате по купони, заспива пред телевизора, а на теб ти се иска на дискотека.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker