Котката ми избяга, няма я от 1 седмица. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Котката ми избяга, няма я от 1 седмица.
преди: 10 месеца, 24 дни, прочетена 847 пъти
Здравейте, котаракът ми е мъжки на 1г.
Вече седмица го няма, всяка сутрин и вечер късно го търся, ходя на места из квартала където се събират котки, период на разгонване е все пак. Много съм притеснена домашна котка е, две седмици преди да избяга си стоеше на двора, всяка сутрин в която излизах, той беше пред вратата, преди седмица установих, че го няма. Съседите са го видяли веднъж, дори вода му сипали, от тогава го търся и никъде хора, абсолютно никъде. Не съм спирала да го търся няма и следа, много ама много се притеснявам за него, не е кастриран, силно се надявам да се върне, няма ден в който да не мисля за него, моля дайте ми съвет! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 24 дни
hash: cf96ba2f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Имахме едно време един такъв лудак, правеше си трипове по 1-2 седмици дори стигаше, после се връщаше 3 кила долу и целия в рани, кръв, гной, все едно на война е бил /то може и да е бил де/. Дано се върне хайванчето и най-вече, дано сам е хукнал, а да не са го откраднали или блъснала кола. Все пак бъди сигурна, че няма да се изгуби, ако е по казаните, котките си знаят винаги мястото. Обикаляй по казаните и разшири периметъра, нашия съм го намирал на 30 мин разстояния.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: d56069bffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Нашият е изчезвал за цяло лято. Като се върна беше почти подивял. Но беше много надебелял. Храним го обилно, но никога не сме го виждали като след онова му изчезване. В природата им е на котараците това.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 41485fe120
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Млад мъжки некастриран котарак... ще пообиколи квалталните котки и накрая ще се прибера. Съветът ми е, ако не искаш и друг път да има драми, да го кастрираш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 6b8ff2cb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Разбрахме, че си жена, но не знаем на каква възраст си, за да ти отговорим подобаващо. Котарака си е жив и здрав, на лов е за мацки, така е програмиран от природата. Много добре правиш, че си го пуснала на свобода, това е най доброто отношение към животните. Ако имах власт, бих забранил животни да се гледат затворени в апартаменти, то това е затвор за тях. Имам и куче и котка, съжителстват си свободни в двора и са си щастливи, разхождат се на воля. И моят котарак изчезва понякога, но аз не се тревожа за него, защото е вече зрял и знае какво да прави. Не го мисли, котарака сам ще се прибере, кучетата са по глупави, като се загубят трудно се връщат. Имали сме котка, по цял месец я е нямало и пак се е връщала.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 6b8ff2cb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Каква жестокост е в главата на №3, да го кастрира. Ти като беши на 20 не обикаляше ли да търсиш мацки, защо не се кастрира? Кой ви дава право да се гаврите със животните, държите ги затворени, кастрирате ги, измъчвате ги с глезотиите си, а се правите на тяхни защитници- та това е лицемерие. Животните трябва да си живеят така както природата ги е създала, не се правете на тяхни господари, защото те са по съвършени от хората, могат и сами да се оправят в живота, а човека само хленчи за права и свободи!?

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 53f5e7d2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До авторката-котаракът е трябвало да го заведеш да го кастрират!
До н. 5-нима е по-добре всеки разгонен котарак да обикаля по сума ти котки всяка вечер и после горките-котки да забременяват с по няколко котенца и тези малки, невинни котенца после едва да ОЦЕЛЯВАТ на улицата и да бъдат тормозени от гадни и зли лапетии или блъскани от неадекватни шофьори по улиците? !
Щом е котарак-ТРЯБВА да бъде кастриран-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако вече не го е размазала кола на улицата, да вземе авторката на поста -да си вземе поука и, ако се върне да го заведе на ветеринар и да го кастрират.
До н. 5-ти като беше на 20 г. така ли правеше-като животно разгонен и правеше секс с която ти се изпречи пред погледа, а после грам не те вълнува дали не си й направил дете? !
Не знам защо собствениците на домашни котараци и кучета от мъжки пол-не ги кастрират, а само женските водят на тази процедура. Или какво мъжкия полов орган се счита за по-неприкосновен ли? ! Грам не им разбирам НЕнормалната логика на някои!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 7c41a6d02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   №6, подозирам, че си от женски пол или от някой от многото новопоявили се, такава злоба към мъжкият пол витае в главата ти. За каква се смяташ, че раздаваш правосъдие в природата, кой трябва да е кастриран и кой не? Само при животното-човек има изнасилване(да ти обяснявам ли какво е това), при другияг животински свят има природен ред, там има периоди на разгонване, и само в тези периоди се провежда оплождане. Само при човека, като най многознаещ тези природни закони са пренебрегнати и той се чука за кеф денонощно, всекидневно и целогодишно. Никоя котка(а и другите животни) която не е разгонена, не би усетила ласките на котарак. Само разгонените търсят мъжкари, а мъжкарите се разгонват, защото около тях има разгонени женски. Така, че не се вълнувай, че котките не спазвали природните закони. Котките са си диви животни и тяхното място си е в природата, а не завряни насила в купторите на хората. Няма смисъл да спориме за свободата на животните, тяхното място не е в апартаменти и мазета. За тяхната мизерия е виновен ЧОВЕКА!

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: d72f3aadc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Без значение дали имаш котка, куче или каквото е някой ден ще умре или ще му стане нещо така, че се успокой и продължи напред

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 53f5e7d2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До н. 7 от н. 6-КЪДЕ точно видя злоба? ! Щом някой се притеснява, че разгонен котарак бил изчезнал, при положение, че дори не е кастриран-ами нормално да изчезне... Като не иска да изчезва в определени периоди-да вземе т. нар. собственик на животното-да го кастрира. Като не е кастриран-да не се чуди, защо е избягал. Същото е и с домашните котки, кучета, но и на село да са и вързани да стоят горките цял живот на синджир, като нямат намерение собствениците да ги срещат с др. котки и кучета-тези животни трябва да се кастрират или да им се дават хапчета за това, а не хем разгонени, хем застопорени на едно място-това им създава далеч повече вреди...
Отделно има го и факта-купища мои познати с женски кучета и котки-не им дреме за животното-веднага го водят на кастрация щом е от женски пол. Обаче собствениците на мъжки кучета и котараци-ВЕДНАГА надават вой и възмутено почват да питат-ама как така ще го кастрирам и ще го заведа да му отрежат оная работа-техни думи...
Затова според мен НЕ е нормално да има ДВОЕН СТРАНДАРТ!
А за феминистките глупости, за които намекваш н. 7-вземи да четеш правилно, преди да нападаш и то без да си разбрал!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 12a4b647e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ще се върне животинката, споко! Никаква кастрация, остави го да си живее по закон Божи, колкото- толкова.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 2463ea8c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   №9, за последно, -" Като не иска да изчезва в определени периоди-да вземе т. нар. собственик на животното-да го кастрира. " Май четеш, но не разбираш прочетеното. Колко пъти да ти обяснявам, че нямаш право да решаваш живота на други живи същества. Щом не ти е изгодно нещо, хайде -кастрация, само за да ти е кеф. Животните не са играчки с които да се гаврите, като не искате да ви безпокоят, не се занимавайте с тях, оставете ги на природните закони, с тях животните са щастливи. Убедих се, че човека е най жестокият инквизитор, а ако зависеше от №9, би кастрирала всички мъжки същества.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 53f5e7d2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До н. 11 от н. 9-изглежда ти нещо не си разбрал, защото във всеки свой коментар жалиш САМО животните от мъжки пол, НИЩО не казваш за женските. То, ако зависеше от теб щеше да прилагаш мизерните си двойни стандарти и да щадиш само животните от мъжки пол, нали така? Доста лицемерно от твоя страна, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: cf96ba2f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Как може да сравнявате мъже с котараци бе, мъжът ползва кондом и не забременява /в идеалния случай/, тия 3-4 котенца после ще стоите и ще клепате до кашона, в който са се навряли, зимата умират 90% от тях, тук защо не давате акъл? !?

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 53f5e7d2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До н. 13- Първо-никой не сравнява мъже с котараци, а става въпрос за двойния стандарт при кастрацията. Второ, като го спомена САМ н. 13, реално ти май трябва да се замислиш, защото лично аз напоследък доста постове и оплаквания на жени чета, как разните им там мъже-МАСОВО НЕ ползват кондоми, а реват как искали без, и карат жените си да са само на хапчета, а те си гледат кефа. Като не сте животни някои... защо се държите като такива? ! Колко оплаквания има на забременели жени и си отглеждат децата сами, защото жалките им мъжленца се държали като животни-направили си кефа и се разкарали. От тази гледна точка, може и да се направи паралел с животните и някои типове. Само, че животните имат оправдание, защото го правят по инстинкт, а такива типове като теб-оправдание нямат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker