Помогнете с малко информация... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Помогнете с малко информация...
преди: 9 месеца, 25 дни, прочетена 481 пъти
Може ли да ми помогнете с малко информация-трябва да се придвижа от Търговище до Приморско, много трудности по отношение на автобусните линии за съжаление... Искам да пристигна в Бургас на Автогара-Юг, но виждам, че всички линии са.. - давам пример-от Омуртаг има автобуси, които спират на автогара-Запад в Бургас, същото е и с Разград и Шумен... Няма ли автобусна линия от град около Търговище и автобусът да спира после на автогара -Юг? Оттам вече ще се придвижа до Приморско, но се надявам да споделите дали няма някой автобус, на който да се кача и да не спира на зловещата автогара-запад, а на автогара -юг.
Отделно-проверявах в разписанията-няма никакви автобуси от автогара-запад до Приморско-така, че и да пристигна там, после пак трябва да се лутам и придвижвам от едната автогара в Бургас до другата за да мога вече оттам да хвана автобус до Приморско.
С влаковете е още по-зле положението. Проверявах и от Търговище и от Шумен-положението е трагично...
Само, като гледам всички тези спънки с транспорта в тази държава и ми се отщява да пътувам.
Който е по-информиран или живее в Бургас и е наясно с разписанията-ще се радвам да сподели информация и да ме ориентира.
Колкото до Варна-по лични причини-не желая да пътувам и ползвам транспорт оттам. Не питайте за причини-просто травми от миналото. Затова се опитах да проуча други варианти, но все на камък удрям. Нямам шофьорска книжка и няма кой да ме закара с кола-уточнявам го това, за да няма недоразумения от прочинането на поста ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 24 дни
hash: d5faf4e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Слез на автогара запад и с градски автобус или такси отиваш на автогара юг- какъв ти е проблемът да се придвижиш?

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 9da92eead8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   До н. 1 - с градски автобус не става, защото не искам да се тъпча, като сардина в консерва и всеки да ме блъска в претъпкания, мръсен, миризлив градски транспорт. С такси - не става, защото няма как да се кача при някой непознат таксиметров, който не го знам какъв е и дали е наред с психиката.
Остава ми да вървя пеша и да питам хората наоколо да ме ориентират.
Интересно обаче- защо всички автобуси от др. градове спират само на рушащата се стара автогара, обаче за пътуване до някой черноморски град-има автобуси само от новата автогара.
Това в проблемът н. 1, проблемът е, че в тази селска държава- нищо не е направено нормално, за да е удобно на хората.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 9abd10dc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пътувала съм с градски автобус, няма навалица, с такси още по удобно. Ти имаш проблем с психиката, не шофьорите, съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 9abd10dc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Забравих да кажа- що ни пътуваш до Варна и оттам до Приморско? Или пак не ти се нрави идеята?

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 0338675398
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мой познат студент пътуваше от Шумен до Бургас. Има редовен транспорт. Няма значение на коя автогара ще слезеш. После с градски транспорт до автогара юг. Градските автобуси са Соларис.. Чисти и редовни, да ти прави кеф да се возиш. Имат климатик, монитори показващи коя спирка идва и гласова информация даже. Желая ти приятно пътуване и няма се плашиш

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7596587824
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Точно пък за Бургас да кажеш, че градският им транспорт е мръсен и миризлив... може би имат най-хубавите автобуси в България. Само оправдания си намираш. И кой таксиметров шофьор посред бял ден ще тръгне да се занимава точно пък с тебе? ! Много са ти филмите

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 9da92eead8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   От авторката до н. 5-Благодаря за ЕДИНСТВЕНИЯ нормален и качествен коментар по темата. Благодаря и за нормалният и позитивен тон, с който е написан коментара.
До останалите-не ми дреме за жалката ви злоба. Това е сайт, в който се споделя и се дават съвети, не съм от онези, които се молят -без хейт и тъпи коментари, и нападки, защото не ми пука от заядливците:) До н. 3, 4 и 6-Направете си по 1 чай от Лайка за успокоение на нервите-направете си го двоен, че очевидно имате нужда:)

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 9041f575e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От Бургас съм! Автогарите нарчоно са отделени, автобусите за вътрешността на страната са на автогара запад, автобусите за черноморието са на автогара юг! Между едната автогара и другата има градски автобус номер 12 който е чист, нов и няма блъсканица, минава на всеки 12-18 минути. Той обслужва най централните квартали на Бургас и спира и на двата Мола, това не е градския в Търговище който минава през ромската махала. Между двете автогари пътят е три километра, не е кой знае какво за човек от Търговище.
Влакове има Търговище- смяна на Синдел- Бургас, ЖП гарата в Бургас е на 50 метра до автогара юг от там за Приморско. Може би смяната на гара Синдел те притеснява?
Съжалявам че си недоволен, но няма как да пътуваш между северна и южна България без смяна на влак, а какъв ти е проблема с градския транспорт или такситата не става ясно.
А имаш и друг вариант стига да имаш време и не ти се върви три километра пеш, до автогара запад в Бургас на 150 метра е "жп гара Владимир Павлов" от там можеш да хванеш влак за жп гара Бургас от там на 50 метра е автогара юг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker