Спрете да се вайкате! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Спрете да се вайкате!
преди: 9 месеца, 24 дни, прочетена 762 пъти
Наистина спрете! Погледнете през прозореца, излезте навън да видите това вълшебство около себе си! Сложете слушалките (ако слушате музика), качете се на автобуса (ако обичате пътешествия) и усетете вълшебството на всичко! Отърсете се от глупавите битовизми и вижте вълшебството на всичко.
Реалността е магична, независимо дали я виждате или не! Тя е тук за да ни напомня за себе си! Ако ще пишете негатив коментари, предпочитам да ги спестите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 23 дни
hash: cc3e79f4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Благодаря ти за тази тема. Повечето ще я подминат и си кажат "лесно му е на този/тази, ама няма моите проблеми". Сигурна съм, че както всички останали, и ти си имаш. Но нагласата е и голяма част от решението. Тъжно ми е да виждам навсякъде намръщени и озлобени физиономии, но живеем най-вече сред такива хора. Обичам да се сещам как проблемите ми само отпреди няколко месеца изглеждаха огромни, а сега дори не се сещам за тях. Когато погледна назад, осъзнавам, че излишно съм се тормозила и притеснявала. Аз съм тук, жива и здрава, всичко останало отминава. Погледнете голямата картина и се усмихнете. :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 4ad6a23d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   "Реалността е магична"

Даже повече от магична. В последно време такива неща стават, че да ги бях чел във фентъзи книга, нямаше да повярвам...

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 0c5aca7f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И сестра ми гледаше винаги на живота с розови очила - излизаше със слушалки на улуцата, вярваше в положителното мислене. Накрая мъжа й я застрахова и уби. Ами и аз вече не вярвам, че живота е приказка, ами точно обратното - мисля, че живеем в ада!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: d615c1b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Трябваше да драснеш кой и с какво те снабдява...

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 8ac61c9a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Социалния живот е винаги на мода, добре казано хората трябва за търсят реално опознаване с когото желаят такова, да стоят на пеика, в заведение да пият по сок и да общуват, това е правилният път към щастието.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7165b297a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Какво значи - негативни коментари? Авторе или авторке- да взема да те светна за една Истина- нищо не е само цветя, пеперуди и еднорози преследващи розови балони. Ако отричаш негативната страна на реалността- значи лъжеш сама себе си, друг вариант е да си ортодоксална нюейджърка, на която са промили мозъка, третия вариант -да си доста добре надрусана с някой наркотик. Но дори и наркотиците няма как да те държат постоянно в свят с розови балончета.
Отричаш ли негативното в света-значи имаш сериозен проблем!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: e9ac2abf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторе, напушен си.

Реалността не е магична.
Реалността на моменти депресира.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: eec3baa8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Прабаба ми, Бог да я прости, доживя до 100. Като я питах как е стигнала до тази възраст въпреки тежкия си живот, тя ми каза следното: "Всяка сутрин взимам 1 лъжица майната му и продължавам деня си с усмивка! Защото ако тръгна го мисля какво не ми е наред и колко много проблеми имам, то по-добре да легна и да умра! " И права беше жената, а както казах животът и хич не е бил лесен. Обаче имаше дух и чувство за хумор дори на 100! А иначе проблеми има всеки, важното е, да не ги оставяш да те превземат. Правиш най-доброто на което си способен в момента и продължаваш напред.
Това е!

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7165b297a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До н. 4 от н. 6-То и аз точно това щях да питам авторката, но реших по друг начин да си изкажа мнението:)

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 239b3c663a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ооох, маминото сладко...
Съдейки по наивните, глупавички писания явно си някое 15-16 годишно сукалче, вероятно от женски пол, което е още на издръжка от мама и тати, и още не е видяло суровата, жестока реалност очи в очи.
Като има кой да те храни и пои, мама и тати винаги насреща, хладилникът - пълен, сметките - платени, имаме покрив над главата, дрешките, обувчиците и телефончето ни е лесно да си подскачкаме и свирукаме безгрижно на улицата, и да не ни пука от нищо. Ама като мама и тати умрат и ни се наложи да се издържаме сами, тогава кво прайм? ! Или викаш дотогава има много време, първо кефа, после ще му мислим...

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 26f01e8829
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лесно е да се говори отстрани, особено като нямаш проблеми.

Хората имат проблеми: бедност, болести, инфлация, данъци, сметки, кредити, сърдечни изпълнители, липса на работа и още много...

В днешното трудно и забързано ежедневие е трудно да се радваш на живота.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 13c004958e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Автора до 8: Не ми ли се струваш позната от някъде? Хахаха

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: b472a55aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Боже какви хора са тези Българите в коментарите. Да не мислите, че има хора без проблеми и само вие работите и ви е трудно? Почти всички хора работят, има болни хора, бедни хора, хора с много големи проблеми и въпреки това са оптимисти и винаги усмихнати и щастливи. Вие не можете да контролирате външният свят, но можете да контролирате вътрешният. Щастието си зависи от самите вас, а не от външни фактори. Животът има и хубава и лоша страна и вие избирате коя ще гледате. Не се излагайте с тези коментари. Аз съм будист и мога да кажа, че имам голям напредък последните месеци благодарение на медитациите и работата върху себе си, всеки може да го постигне. Как очаквате да ви се случват хубави неща като вие постоянно сте намусени и с негативна нагласа, вие привличате негативното. На мен като ми се случи нещо лошо го приемам като урок и се уча и съм благодарна, с усмивка както винаги си решавам проблема и си казвам, че ще се справя и всичко ще отмине, а не сядам да рева и да се оплаквам. Не забравяйте, че ние всички живеем в един и същи свят, да не би позитивните хора да живеем на друга планета и при нас да няма финансова криза, болести и други проблеми, има разбира се, но ние с правилна позитивна нагласа продължаваме напред и си живеем щастливо живота.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 5c83c0dab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не могат да спрат да се вайкат, защото указанията на руската пропаганда е да бъдат засипвани навсякъде и във всяка една тема с чувство за безизходица и отчаяние.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker