Кога според вас ще станем част от Турция? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кога според вас ще станем част от Турция?
преди: 10 месеца, 24 дни, прочетена 1113 пъти
Здравейте?

Интересно ми е за вашето мнение - кога Турция ще си върне вилаета? :)

Щото фактите са на лице:

- Българското население намалява с десетки хиляди всяка година, а цигани и турци се множат.

- Ердоган разреши на българите да пътуват до Турция с "лични карти" (т. е. неформално ни е признал за "граждани на Турция")

- Българи почиват, пазаруват, лекуват се и учат в Турция (поради много по-добрите възможности от тези в България).

- Турски самолети пазят българското небе, а скоро ще си пратим и остатъка от жалкото си въоръжение на Украйна и ще сме напълно демилитаризирана Територия.

- Някои области на България (Кърджали и Разград предимно) са силно турцизирани.

- Турски инвеститори строят заводи в България и лека полека ще почнат да изкупуват фабрики, имоти и да упражняват политическо влияние.

- Пеевски ще пише Конституция - корупцията в България продължава да се разраства, а нашите политици да са "идеалните слуги" срещу "правилната сума" (приятелството на Баце с Ердоган е пословично).

И реално погледнато не е нужно даже да сменят знамето и да сложат турчин за премиер - достатъчно е да управляват ключовите ресурси в страната, да имат най-голямо политическо влияние и да ни "пазят" и сме си отново "турски вилает".

Някакви българи се уповават на ВГъзРаждане - а не виждат, че и техния лидер има имоти, които си е купил с "пари за закуски" (т. е. поредният актьор "спасител на България").

И май я загубихме тая държава! :)

10 години може да е "оптимистичен" срок (макар, че за 10-12 години Баце успя да ни загроби много), но до 20-30 години ще сме малцинство в България, и "какво искат българите в България" няма да има абсолютно никакво значение (не че сега има много, но тогава пък съвсем).

Какво мислите Вие?

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 51f4af2381
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Докато сме в ЕС и в НАТО ще станем част от Турция само в мечтите на Карадаъ, Доган и останалите от ДПС.
Колкото до пътуването камо с лична карта, ми ние и до Франция, Испания, Германия и т. н. пъгуваме с лични карти. Това означава ли, че сме французи? :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 8c48d82761
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Щом като българите не искат или не могат да имат деца, ще изчезнем. България и без това е провалена държава последните повече от 30 години, няма да е голяма загуба, сами сме си виновни.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: beafd2be8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Населението лека полека се турцизира и циганизира. Това го говоря от години, но няма кой да ме чуе. Тази държава е свършена до 20-30 години.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 925aeaad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Завоевание тип османско едва ли ще има, проблемът е, че по Кърджали и Разград масово хората са с турско самосъзнание, държавата ги пренебрегва, маргинализира се и може да дойде денят в който просто ще си направят един референдум за напускане на държавата България.

И после втори за присъединяване към Турция. По принцип нищо не ги спира. Държавата трябва да оправи образователната система, хората да бъдат учени и възпитавани на родолюбие, иначе просто държавите с по-силно влияние ще придърпат малцинствата, които в определени райони въобще не са малцинства.

Ако излезете от големите градове, всичко е ромски махали. Тези хората държавата въобще не ги брои за живи, само ги ползва за гласоподаватели като дойдат избори.

'И реално погледнато не е нужно даже да сменят знамето и да сложат турчин за премиер - достатъчно е да управляват ключовите ресурси в страната'

... за това нещо ще трябва да се борят с канадци, чехи и американци, понеже в момента те държат българските ресурси.

Отдавна всичко е разпродадено срещу няколко милиона по сметката на разни продажни боклуци.

Т. Т.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: eb6aa5e310
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като се разпадне САЩ, а с това и НАТО... Няма да е утре, ама няма да е и толкова далеко в бъдещето колкото повечето си мислят. И аз си мисля че ще е 10-15 години. Много зависи и кой ще наследи Ердоган, но всички сме наясно, че "следващия" който ще ни управлява, като рухне поредния съюз към който ни пришиха, ще е Турция...

Българска държава няма след втората световна, просто една територия която пришиват към блокът който победи. Преди беше СССР, той рухна и ни взеха от ЕС. ЕС също е в етап "късен социализъм", и неговият край се вижда. Има една групичка гръмогласни русофоби, и не чак толкова - русофили които надценяват влиянието на Русия тук. Както се вижда, те Украйна изпуснаха, дето е до тях, пък какво остава тук... Турция е страната с най-голям потенциал в региона, особено ако се пръкне кадърен лидер... Но то докато не стане, повечето няма да се усетят.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 83f116ad04
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Мисля че ми е писнало от такива теми. Всеки ден нова - как всичко тук е най-лошото в света, всичко е загубено, идат ордите с чалмите.... Защо не емигрирате та да не ни мъчите с черногледството си

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: e4e8cff700
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Никога!

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 925aeaad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Или ще е Турция, или ще е Русия. Едно от двете. Западът е в много сериозна криза, - и икономическа, и ценностна, имат проблеми с малцинствата и още сумати други.

Китай е прекалено далеч, защото по всички показатели най-силната държава след 10 години ще е точно Китай. В момента са точно на ръба да изпреварят САЩ.

Турция е над 80 милиона.. Естествен прираст има непрекъснато, вдигнали са си населението с милиони за последните 20 години..

Българите намаляват, бягат по чужбина, претопяват се, не искат повече от 1 или 2 деца.. за сметка на това се строи като за последно, има сигурно жилища за поне 20 милиона души вече в България по градове и села.

На всеки с малко акъл ще му кжа да сметне колко прави 2 и 2, за да разбере какво ще се случи, ако България не започне да ражда и да се развива.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: c10e8c4d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тази есен Турция ще отбележи 100 години от съществуването си. През 1923-та Ататюрк ликвидира монархията и обявява република.
В тези 100 години ние с Турция не сме воювали. Имали сме дребни конфликти, но нищо сериозно. Отношенията ни са като цяло добросъседски, всяка от страните се занимава със своите си проблеми.
Защо сега реши, че Турция е някаква заплаха? Тяхната цел е членство в ЕС. Когато това стане, между нас така или иначе няма да има граница.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: c48f71e573
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   6, мисля за доста по-уместно ти да не ги четеш след като толкова ти напрягат мозъчето - пий си хаповете (от кварталния "бизнесмен"), режи сланината, надувай чалгията и не го мисли.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 0651e491a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Много тъпа тема. България никога не е била част от Турция, защото Османската империя не е Турция. Това за личните карти беше голяма глупост. Анериканцитр също са ходели на почивка в Куба. Стана ли Америка кубинска, както е по твоята логика. Пазят ни въздушното пространство защото сме част от НАТО. В Турция има 20 милиона кюрди. Кюрдите са ирани (не иранци). Да очакваме ли по твоята логика половината Турция да стане част от Иран? Или да се превърне в арабска държава, защото и араби има много там. В Китай колко чужди заводи има и завладяха ли ги по този начин? Пишеш пълно бращолевици.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 9194ba2451
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Културно с тези турски сапунки и чалга вече сме.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 75668e9075
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Скоро ще станем част от Турция.

Пътувал съм из Турция, говорил съм си с много образовани и предприемчиви турци и те всички твърдят, че българската държава, ще стане част от Турция след време, че българите се продадоха на ЕС и че турското малцинство ще наследи България.

Много от тях идват да гласуват на нашите избори за ДПС и гледат на Борисов като на голям приятел на Ердоган, който помага това да се случи.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 1e1a7abc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ти май си автора на темата "Колко още и давате на България? ". На теб май ти се иска България да стане част от Турция, защото си мислиш, че ще живееш по-добре. Какво ти пречи да отидеш да живееш там и да си "оправиш" живота. Българите ходят на екскурзии и да се лекуват и в други страни, но не сме станали част от тях. Съществуваме от векове и не сме изчезнали като държава а сега някакви си чуждопоклонници ми пишат как България нямало да я има до 10-20 години. Сигурно преди 10-20 години са си мислили същите неща и след още толкова ще мислят същото. Ами отивайте в другите държави като не ви харесва тук! Само, че да не вземете да се връщате в България с подвити опашки когато стане някой конфликт или друго лошо нещо в другата страна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 9c13342f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дали по време на Турското робство хората са задавали тоя въпрос толкова често. Е. си майката, какви злетаци са пра внуците на онези силни хора. То е ясно Че и тогава е имало такива, които са искали да се потурчат или погърчат. Авторе, предците ти сигурно са били от вторите. Защо не се прекръстиш на Ахмед или Мехмед и да се изселиш към Турция? Мога да ти платя билета стига да не публикуваш вече такива теми. Защото е ясно че си един и същ този които пуска през няколко дни тема с въпроса кога ще изчезне България. Явно живееш само затова.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 946ea0ffb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Към 15, България всяка година се стапя с един Ловеч като население. По официални данни на експерти от КНСБ нацията ни ще изчезне след по-малко от 100 години (за сметка на цигани и турци). Едва 7% от българките имат три деца колкото са необходими за растеж. Познай кои са многодетните? Ти си говори колкото си искаш какво е било в миналото.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: d4316b6aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Първи коментар с покъртителната изцепка, че нямало да ни поробят заради членството в НАТО и ЕС. Че ние от членуването стигнахме до това неизбежно и бавно изчезване. Стандартът на живот е изключително труден за постигане. За едно дете е необходимо да изкарваш над 3к на месец, ако жена ти не работи вече си тотално изгубен. Какви са тия професии с по 5-7-8к дето трябва да работим? Тая държава е пълна п*дали като 1 и затова скоро и рязаните пушки ще ни тупат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: ef4f81f4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   България по-скоро ще се присъедини към Югославия. Всички южни славяни имаме демографска криза, деиндустриализация и мулти-етнически обещества.
Обединението ни скоро ще е въпрос на оцеляване.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 8073989a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Да станем част от Турция чакат само изкукалите национални предатели русороби.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 75c040e480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Никога!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 22b7e04cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Огромна част от турците са умерено религиозни и нямат агресивни чувства към България, но разните пришълци араби са коренно различни и проявяват желание да си налагат традициите. Това, че в България има араби от Африка и Азия е абсолютна истина, но те ще стават все повече и повече и това не е черногледство или конспирация.
Аз лично съм общувал с узбекистанци и съм останал с впечатленията, че тук не живеем правилно според тях. Големият проблем е лицемерието в християнството, много християнски семейства се разпадат. В арабските страни е недопустимо жената да изявява претенции за финансовото положение на мъжете, ето защо имат по три и повече деца. Изобщо не се съмнявайте, че в Европа има процес на исламизация. Който не вярва е страшно заблуден и функционално неграмотен човек. На някой места в София имаш чувството, че българите са малка етническа група. Демографската статистика е показателна.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 75c040e480
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   22, търси си узбечка, на която ти да си налагаш мнението. Да прави свирки, да дава отзад, в ушите, носа и пъпа. Да е навита на 3ки. Да ти слугува, да ти целува краката и задника, да гледа сама децата, да не знае думата "не". Да работи, щото ти няма да търпиш златотърсачка, ама и да не работи, щото ще има други мъже наоколо, а и ако изкарва повече от теб, ще се комплексираш, В замяна ти да изневеряваш на воля, да я тормозиш психически, физически, сексуално, да е винаги на твоето, вкъщи нищо да не пипаш. Това е идеалната жена за българина.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5fb704445d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ти България не я мисли, ами мисли за Расията, в която 28% от населението е мюсюлмани а вече 60% от наборниците във великата руска армия са мюсюлмани. Пиша това, защото авторите на такива внушения по правило сте побъркани русофили.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5fb704445d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 3
Тези глупости ги разправяха комунягите началото на 90-те години. После се появи Болен Сидеров. А до 2000-ната малцинствата да станат повече от българите, а до 2005-та, а до 2010-та... Скоро ще сме 2025-та и малцинствата уж се размножават с бурни темпове а броя им почти e непроменен от 20 години.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5123db028a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26, да твърдиш, че броят на малцинствата( циганското конкретно) е непроменен от 20 години, означава, че нямаш никаква връзка с реалността. Но в България е така- най- простите са най- арогантни. Освен в София и по магистралите май никъде другаде не си минавал. А пък ако ще ми цитираш официалната статистика, където пише, че броят на циганите е намалял, ти вярваш ли на данните, че на територията живеят над 6 млн.? Реалният брой е около 4. 5 млн, най- много 5, от които 1- 1. 5 млн. цигани. Не знам за комунягите, но те създадоха циганския проблем. Най- точното определение за България в момента е циганска територия( над 50% от новородените са цигани от доста години вече) управлявана от трето поколение номенклатурни отрепки( т. нар. комуняги не са губили властта, от политическа я направиха чрез грабеж икономическа, а оттам запазиха и политическата).

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: bda9473e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   24, ти мисли за бъдещето на санародничките си. Ислямизирането на Европа е неоспорим процес. Недей да ми обясняваш какво да си хващам аз :) ценностите на хората в християнските държави са малко сбъркани и това ще доведе до крах на религията им. Има нещо сбъркано в това, че по света се случва едно нещо, а има хора които го виждат по съвсем друг начин.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 4301adfacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе 18, защо до това положение не стигнаха другите бивши руски колонии. Защо само kleta majka balgaria я тормозят гадните англосакси?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 3dd51f95b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Макар и населението ни да намалява, по-вероятно е Турция да се българизира, нещата се менят

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 998b84c9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Космополитните хора и глобалистите са изключително големи егоцентрици и това се забелязва отдалеч. Те искат един шарен свят без граници, ала в този свят ще преобладават ходжи и фереджета. Вместо да ви слушаме русофобските бращолевици, по-хубаво да се информирате за случващото се на планетата. Имам един познат И много заклет русофоб, с него водихме безумен спор за нарастващото население в Африка. Този олигофрен твърдеше, че информацията за нарастващото население в Африка е фалшива и там няма такава раждаемост. Африка ще се увеличи с над 500млн души до 30 години, познайте къде ще отидат да работят и каква религия изповядват. :)
Не, бе, няма ислям да ни залее, 100%.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 014173d2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   България е една държава-недоразумение, точно такова каквото е и Македония. А както е известно от историята с недоразуменията се приключва след поредния аншлус.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 889217503f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От 4-5 годишна възраст ме плашат с турци и Турция. Вече съм на 40. Българина (комунистическия и посткомунистическия) е СТРАХЛИВЕЦ. Как не ви омръзна цял живот бе? Вече сериозно ми е втръснало да ви чета и да ви слушам брътвежите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker