Според мен Путин не е диктатор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Според мен Путин не е диктатор
преди: 10 месеца, 14 дни, прочетена 2149 пъти
Според мен руския президент Путин не е диктатор, както много често го изкарват по телевизията и не е авторитарен лидер.

Даже е много демократичен. В една истинска диктатура, въобще нямаше да има опозиция като Навални и т.н., нямаше да има политически партии, нямаше да има въобще избори, всичко щеше да се решава еднолично.

При диктатурите има принудителен труд, всички медии се държат от държавата, няма партии и т.н.

Путин даже има предавания където като в шоу му звънят различни граждани и си говорят с него като с приятел!

Не съм видял да е искал култ към личността му - да му ваят статуи и да му строят дворци, както правят обикновено диктаторите и императорите.

Тоест всички черти на диктатурата:

- култ към личността
- забрана на всякакви партии
- принуждаване на хората да му строят дворци и замъци
- установяване на династия за него и децата му
- забрана на избори

Нищо от тези неща няма в Русия! Според мен Русия е правова и демократична държава, тъй като там са превъзмогнали расизма и етническата и религиозна нетолерантност, в Русия съжителстват едновременно десетки етноси като руснаци, татарци, башкири, инугши, волжски българи, якути и още и още.

Вероизповеданията им са най-различни и никой не потиска хората на признак цвят на кожата или вероизповедание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 32d276991b
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Всеки нормален човек споделя това мнение, но за жалост повечето хора, особено в България, са такива долни изроди, че дори не се усещат.

Русия е прекрасна страна, с прекрасни хора (мъжете са много красиви, наистина ), в градовете е супер уредено всичко, градски транспорт, ток, вода, гориво са жълти стотинки. Поне на 90% от това, което се говори и пише тук за Русия е мръсна пропаганда. Руснаците са на светлинни години по-напред от нас. Уча там (дистанционно), ходила съм и пак ще ходя, така че мнението ми е на база лични впечатления. :) Много искам да живея там, но за граждани на ЕС, изобщо за всички освен бившия СССР, е много, много сложно и скъпо. Да се бях родила там, поне половината ми проблеми нямаше да ги има. Но не съм се отказала от мечтата си, ще се боря до последно.

Хора, не четете и не слушайте информация от източници като осрайна, фащ и гейропа. Русия си защитава населението и интересите. Никой няма да тръгне да воюва от свободия. И преди 24. 02. '22 знаех, че страната ни е подлога, а хората тук предимно идиоти, но не знаех, че сте чак толкова много.

Ж, 26

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Ама глупости, как ще е диктатура. Че са отрепали някой и друг журналист, че не слуша какво да пише и някой и друг опозиционен лидер - подробности.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 70050c8be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Освен, че е диктатор Путаранкин е и изключителен тъпак продукт на тъпанарския комунизъм и тъпанарското КГБ.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: cec0b72905
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Номер 1 сингъл ли си просто те искам те за жена? :D Мислим еднакво с кеф изчетох коментарът ти! :)))

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e5f7e9ca87
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Само като прочете човек ей такива като но. 3 с извънредно богатия и цветущ речник с обиди и ти става ясно що за хора са русофобите.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 94ea48d529
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Аз не мисля така!

Всеки, който е направил опит да се противопостави на Руската власт, рано или късно става жертва. За последните 24 години откакто Путин е на власт, има доста пострадали хора: журналисти, олигарси, агенти, политици и т. н. Нека се спрем на някои от тях!

Анна Политковская - журналист, 2006 година убита.

Александър Литвиненко - агент, 2006 година убит.

Наталия Естимирова - журналист, 2009 година убита.

Борис Немцов - политик, убит през 2015 година.

Алексей Навални - разследващ агент, отровен през 2021 година. Лежи в затвора сега.

Нашият журналист Христо Грозев в едно интервю съобщава, че може и той да стане жертва заради разследванията му за Русия и сътрудничеството му с Алексей Навални.

Белоруският президент Александър Лукашенко постоянно подкрепя президента Путин и мачка всякаква опозиция. Ето защо в Беларус е в пълна тишина, в противен случай щеше да бъде като Украйна.

Нито балтийските държави харесват Русия, нито Грузия(а през 2008 година имаше кратка война в Грузия заради Абхазия и Южна Осетия).

Преди да влезе в НАТО, Финландия беше принудена да води двойствена политика заради Русия.

Държавите от Централна Азия ги определят като "задният двор на Русия" и ще търсят начини да се откъснат от контрола на Русия.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: d1c34fba50
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Дечица, дечица, как ви личи, че сте родени след 1989. Имало опозиция, че то и тук имаше БЗНС и какво от това? Бяха там само колкото формално да ги има. Колкото до опозицията на Путин, това са по-скоро хора недоволни от управлението му, които често завършват в затвора. Е, ако това не е диктатура... Да не говорим за поредните избори, които са пълна пародия, защото от напред се знае, че Путин ще спечели и то с огромно мнозинство. Ама вие си вярвайте, че не е диктатура.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 56f5c7984f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ще остане като наи - значимия президент в историята на Русия.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 1e1880cceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Авторе.... ти нормален ли си?
Русия винаги е била диктатура, а Путин си е чисто авторитарен лидер. Офицер от КГБ демократ и либерал ли очакваш да е?
Проблемът с диктатурите е, че в повечето случаи, диктаторите не успяват навреме да си подготвят наследник. И когато умрат, настава хаос, борби за власт и граждански войни. По принцип не е проблем, когато това се случва в Африка, но ако се случи в държава, притежаваща ядрен арсенал, ще е огромен проблем. В момента Русия върви към разпад-всеки милиардер си е направил частна армия. Заради това сега изведнъж се засилиха да ги регистрират и да ги карат да сключват договори с тяхното МО. В Русия в момента има повече от 40 частни армии. Тази държава се движи по ръба на бръснача и съвсем скоро ще стъпо накриво.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 71fb81f3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   До евро-подлогите:
Не ви е виновна Русия, че сме такава дупка в момента, а т. нар. ни "партньори", които безобразни ни ограбват:
Канада ни изсмуква златото по най-наглият и катастрофален от екологична гледна точка начин;
Чехите са ни пуснали пипалца на тока;
Австрийците ни таксуват за нашата вода;
Араби и евреи ни изкупуват земите на безценица;
Плащаме на кравари за хартиени самолетчета и 3х наднормена цена за ток, произведен от замърсяващи ТЕЦове, за които плащаме глоби и на ЕС (освен, че се надишваме с пръдни);
Няма да коментирам колко са само регистрираните агенти на територията ни (предимно ФБР, а не КГБ), защото си има официална статистика по въпроса, която дори подлоги като вас не могат да успорват.
Сега ще ви светна и за последния аспект на това да сме зле:
Вчера поход за мир в над 40 града в страната, многократно по-голямо присъствие от подскачащите лумпени на 2 площада в София преди едни 30 години, но по фалшивите медии се говореше само за някакъв избягал леопард (бас, че дори няма такова животно в конкретния зоопарк, но така работи таблоидния журнализъм).
Искате да сме като скандинавците? Ми няма да крадате толкова мазно, бре, капути нагли. Много добре знаете, че там има прогресивно данъчно облагане, а не някакви пършиви 10% да ти плащат по равно Гинка от подлеза за няколко пакетчета семки и някоя чужда верига магазини, която развърта милиони за един ден. Всеки безполезен и неквалифициран боклук ми става бизнесмен, всеки капут ми става човешки ресурси без грам да разбира от работата, за която ще назначава и си пробутва близки и познати.
Нали сте големи фенове на Запада? Викингите как са се избивали взаимно при възникнали спорове и несправедливост? Колко крале са си избили докато се намести правилния? Французи, испанци, италианци, англичини - всичко стачкува и не им дреме дали ще фалира държавата докато не си получат полагаемото... Подпалват си столиците, полицията и кво ли не. Но тук добитъка му вдигат с по 50% отгоре всичко на месечна база, плаща парно през юни, обаче хлебарка да пръдне и ще отекне. По-важното е да пуска сторита от Халкидики, Малдивите и Бали. Дори едни льохави гърци са по-борбени.
Та за това няма да се оправи - с любезното съдействие на платени подлоги като вас, които геноцида го изкарват за утопия, само и само да ви пусне някой кравар по някой цент отгоре, че иначе и за чеп за зеле не ставате - дори избран от вас народен представител ви го каза в пряк ефир (и си е баш така, но вие пак си го избирайте).

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Не е точно диктатура, а авторитаризъм. Което е последната стъпка преди диктатурата. Но отитам факта, че България е втората най-русофилска страна в света след Сърбия със 75% русофили. За тях авторитаризма е ОК, само защото е в Русия. Тяхното мото е "всичко, що е руско, е хубаво". ОК е половината мъже да са алкхолици и да умират на 50, ОК е да не можеш да протестираш, за да не те очистят или репресират, ОК е да се убиват журналисти и опозиционери, ОК е да нямаш течаща вода вкъщи, само защото живееш на село, ОК е да нямаш асфалтов път в 21. век и да газиш в кал, само защото не живееш в топ 5 на най-големите градове. Изобщо всичко е ОК, щото е в рашата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: bea37dff46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ама не е диктатор бе, как ще е диктатор? Просто руснаците, които са над 140 милиона човека се кефят, че великия вожд Путин е начело на най-богатата страна на природни ресурси, а за 20 години няма организирано на дори едно производство на някаква стока, която да стане популярна по света. Джуджака 20 години продава нефт и газ на високи цени и за народа нищо. Всичко отива при олигарсите. Който не е съгласен - в пандела! Ха ха! Ще падна от смях! Тук поклонниците на тоя... реват за златните концесии в България, но не знаят или дори да узнаят не вярват, че великия ръководител е дал на концесия на Китай най-големите златни находища на Русия. Дал е огромни райони в Сибир за дърводобив на Китай. Дал е дори езерото Байкал на концесия. Накара руската дума да гласува закон според, който каквото и да направи не може да бъде съден. Толкова за тоя съветски лапар.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: bea37dff46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 1, не внушавай колко е трудно да се преместиш в Русия ако си гражданин на ЕС. Няма НИКАКЪВ проблем да отидеш да живееш в калната кочина. НИ КА КЪВ! Наскоро Путин обяви, че границата е отворена за АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, който иска да работи и живее в кочината. Това е много лесно да се провери от всеки, който не е кръгъл...

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 7befe01fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Както номер 7 е написал - много явно си личат хората, които просто не са живели в годините преди 1989 година и не знаят какво представлява диктатурата и различните й форми - открити, прикрити, абсолютни. Обективно погледнато почти няма държава, в която да няма някаква форма на диктатура, обикновено тя е някаква политико-икономическа олигархична диктатура. Западните държави се управляват от големите корпорации, които налагат правилата и интересите си над държавите, а уж има демокрация, т. е. свобода на словото, но дотам. Източните държави стигат доста по-далече - Китай контролира хората дори на физическо ниво с купища електронни приложения и правила обслужващи господстващата олигархична клика от китайската комунистическа партия. А Русия от своя страна е някакъв вид мека диктатура, там винаги е имало ЦАР, независимо дали е бил и титулован като цар, император, прдседател на КПСС, президент. На практика функциите му, властта която упражнява и най-главното отношението към него е като към ЦАР. Авторът пък и някои от коментиращите пишат колко демократично се живеело в Русия, щеше да е смешно, ако не е жалко да имате толкова едностранчиво и нереалистично възприятие за света... Нямало култ към личността? Мда, още от царско време портретите на ЦАРЯ висят от всички кабинети на държавната администрация, да, сега и Путин гледа от стените на ЦЯЛАТА държавна администрация, всъщност тази традиция е еманация на култа към личността...
Забрана на партии? Ами забранени са само тези, които са опасни за властта, другите са патерици на Единна Русия, които помагат да се играе на демокрация - та мигар комунистите на Зюганов са опозиция или пък либералите на Жириновски /тежка му пръст/? ! Тези хора са всичко друго, но не и самостоятелни играчи, платени клакьори...
Ами въпросът за ангарията да строят на Царя:) Що за глупост? Кому е нужна ангария? Та цялата държава е в краката ти, ползваш ресурсите й както намериш за добре. Дворецът в Геленджик е построен от подизпълнители и хора, ДЛЪЖНИ на Путин за властта и позициите си и разбира се не е на името на ЦАРЯ, той просто си почива там.
Относно династията, та мигар Путин не определя наследника си, не е необходимо да е негова кръв, неговите синове от Кабаева са много малки, а дъщерите му живеят в чужбина и имат безметежен живот, така или иначе. Но иначе посочи неуравновесения Медведев за наследник, смениха си местата, после пак той пое кормилото на държавата, просто за да заобиколят тогавашната конституция на Русия... Със сигурност накрая пак той ще предложи наследника си, така стават нещата...
И накрая относно изборите:) Нали знаеш какво са казали хората: Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.
И това се отнася не само за доиктатурата на Путин, това се отнася и за квазидемокрациите на Запад. Толкова за изборите, няма смисъл да се рови човек в тези екстременти...
И накрая, след всичко това, ако отново вярваш, че Путин е някакъв неопетнен човек, че е демократ, то значи освен че си наивен младеж, но и имаш проблеми с когнитивните си функции, за жалост не всеки може да анализира получената информация, но това като цяло си е проблем за самият човек и никой не му е виновен...

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: f3f69cfbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 9 Те и нашите управленци повечето са накичени с титла генерал и България ли е диктатура, щом офицер не може да е демократ, логично е генерала да е още по малко демократ?
Който има повече частни армии той е по зле така ли да разбирам текста ти? В Русия частните армии са 37, но по света са 1200, В Англия, частните военни са над милион, та да попитам, там индиецът диктатор ли е и ще има ли гражданска война?
За мен Русия е равна на Америка, Англия и Франция съвсем не са по приятелски към България, но на света най-опасни са Китай, защото имат достатъчно много образовани и с висока технология, а ако някой с акъл те нарочи е по опасно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: d092d6ec40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 4 сериозно се съмнявам номер 1 да е жена хахах

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 399aa6184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Умнико, къде в момента се намира Навални? Виж и историята на адвоката Магнитски. Прочети малко за Анна Политковская. Колко башкири, волжски българи, узбеки, татари, ингуши и т. н. са се докопвали дори до това да са депутати в думата. Да не говорим за министри или висши офицери.

Мармозетката путин си е диктатор, а русия е последната останала колониална държава.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 8d0387e580
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Номер 10 е казал всичко по темата, останалото няма сисъл да се говори.

България в момента се разграбва не от Русия, а от западни фирми, които са взели всичко на концесия, настанили са се все едно са си у тях и смучат яко ресурс..

Всъщност виновни са не западняците, те си гонят интереса, а продажните българи, които са се разчекнали и поклонили пред чужденците, само и само и те да са с 'европейската цивилизация, белите държави' и т. н.

И аз бях на Похода за мир. Почти никъде не го обявиха по официалните медии. Трябваше да се самоорганизира. После го отразиха едва-едва.

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 51f79bb03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   16 нашите управници ги назначават от МаЦква. Лично ген. Решетников се похвали, че е определил Румен Радев за президент на Задунайская губерния. Тъжно е!

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: f55d48ef87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Чета, чета, и все повече се отчайвам, колко деградирало е младото ни бъдеще. Язък за труда на мъдрите ни възрожденци, какъвто е дядо Славейков. По умни ли сте от него млади и зелени кратунки, че си позволявате политиката да бистрите. Прочели ли сте поне едно негово стихотворение, което да ви направи поне една гънка в полираните в мозъци? Ето ви негови мисли, сравнете ги с действителният ни живот и ако имате мозък, ще разберете какво е искал да каже на българският народ:-
"Немци, френци, англичани
наши са враждебници,
дружни с нашите тирани,
с нашите изедници.

Спекуланти са омразни -
интерес им покажи,
че да виж дела проказни
и чифутски в тях лъжи. "
С какво са по различни днес посочените спекуланти? Навряха ни в новата по луксозна кошара, и ни доят на воля, а българина блее ли блее, а пастирите си пълнят кушите. Хак да ви е новата краварска демокрация, поне се наскачахте като маймунките, подканяни от новите "демократи"!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: ffb9185fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   До 19 България в момента се разграбва именно от Русия. У нас има повече от 50000 руски фирми. Цялото Черноморие е руска собственост. Лукойл, Нефтохим, Булгартабак, Софарма, Виваком, БТК, Булгаргаз, вериги аптеки Меда и Ремедиум... всичко е руско. Нито една москалска фирма не плаща данъци за разлика от гадните западняци.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   до 10 руската подлога

Какво общо имаше това с темата? В стремежа си да величаеш Русия това ли измисли?

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Това, че се убиват неудобни опозиционери и журналисти какво е?

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 2f5b7c65b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Как се нарича човек, който е несменяем на върха на държавата и не допуска дори, някой да претендира да го замени? Човек, който еднолично решава съдбата на милиони десетилетия наред. Вкарва в затвора и съди по собствено усмотрение. Убива тези, които на всеослушание казват, че не е прав и ръководи грешно. Обгражда се с послушни кадри, които правят каквото им каже. Казва на парламента какво и как да гласува. Силовите структури на държавата са в ръцете му инструмент за контрол над народа. Ако питаш мен джуджето си е доктор отвсякъде. Горе, някой писал, че нормалните хора не мислят така, но той и ти не сте представителна извадка за нормалните хора. От столетия и даже хилядолетия на човечеството е известно какво е диктатор и диктатура и вие не сте тези, които да променят значението на научно обосновани термини.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 8d0387e580
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   23, не разбрах кое по-точно 'разграбва' Русия в България? Аз ти гарантирам, че нито 1 кубик дърва или въглища не пътува от България към Русия, а обратното - всичко се изнася на Зпад.

Донякъде е нормално да сме зависими от Русия за нефт/газ и т. н. понеже Русия е енергиен гигант и изнася стотици хиляди тонове суровини.

Че то и Германия беше/е зависима от руската енергетика. Всичките им заводи работеха с руски газ.

Впрочем, ако не ни изнасяха и крадяха тока на безценица, за да отива към западните страни, ако ТЕЦ-овете не бяха на западни фирми, ако не изнасяхме дървесина като луди(заради което има порои и свлащчища! ), МОЖЕ БИ нямаше да сме толкова зависими от руските ресурси

Когато си обран до шушка как да не си зависим? Българската енергетика е в ръцете на западняци, така че единствената реална алтернатива за енергия е Русия. От кой да внасяме иначе? От македонците? ! От ръмунците? ! От американците на х4 цена втечнен га з? !

Колкото до стоките, пазарът е наводнен със западни или азиатски стоки(претоплени като 'западни'), нищо руско няма.

България е депо за чужди стоки, доста от тхях ниско качество, за дрехи втора ръка, за автомобили на по 20 години, за ВСИЧКИЯ БОКЛУК. на Европа-та.

Превърнали са ни в сметище, а после Русия била виновна. Влез в някой от хипермаркетите и ми посочи едно нещо руско. Не, всичко е полско, чешко, френско и т. н.

Май скоро не сте чели дрехите които носите и храната дето ядете откъде идва. Отзад или отстрани има етикети - четете.

Т. Т.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: de7ad72eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   23 - по какво разбра, че не плащат данък (ако изобщо може да се нарече така това смешно нещо тук)? Ако руските фирми не плащат, то ние сигурно плащаме на краварите и гейвропейците да ни ограбват... На коя бутилка си? Отгоре на това, излиза, че всичко от инфраструктурна гледна точка било "руско", а вие, подлоги вмирисани - хем го ползвате ежедневно, хем оплювате. После други им били лумпени.
Да дойде БиДоня да построи някой язовир или АЕЦ, или само може да си купува руско ядрено гориво за милиярди долари, но да налага санкции на останалите ако тръгнат да купуват. Новият почитен кравар така встъпи в "Посолството" - да нямало 1 молекула руски газ по тръбите. Само дето газта е 10% от енергията ни, а техните вмирисани ТЕЦ-ове са 35% - та, кой в крайна сметка е монополиста? (напъни си двете мозъчни клетки)
Била, Лидл, Кауфланд, Лили, банките, горски стопанства, водни и електроразпределителни дружества, "алтернативните" мобилни оператори и всякакви "тех" фирмички да си напазаруват евтина работна ръка (че иначе трябва 5х отгоре да плащат на човек в еврогейски държави с нормална данъчна система) - тия какви са, бре, подлого?? Точно руските фирми ли не плащат данъци? И как така до сега не са ги изгонили и санкционирали великите натовци е еврогейски комисии при цялата им агентура на терен?? Като сте такива русофоби, изтръгвайте се от електропреносната мрежа, не ползвайте вода (стълбовете и тръбите злите комунисти са ги слагали и добрите демократи не са ги пипнали до сега, че няма и да ги пипнат), спирате цигари и го карате демократично по пещерите, далеч от населените места.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: de7ad72eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   25, подлогите сте тези, които броите центове за да правите от черното бяло. Аз си изкарвам сам парите, за разлика от вас, които по цял ден обикаляте площадчета и драскате краварска пропаганда по форумчета. За това мога и свободно да изкажа мнението си, подкрепено с факти, за разлика от имагинерните ви "ценности" и "просперитет", които за 30 години така и не ги разбрахме какви са. Русия и в момента е много по-добре от България по всякакви показатели, а това го констатира доклад на ООН, лумпеняко. Същото ООН, което гласува резолюции против Русия, не могат да прикрият истината, че и те, и Китай, и дори страни от Африка и Латинска Америка са по-добре от гейвро-атланпрайдска Магистралия. Отвори един Human Development Index и пий една студена вода преди лягане, че явно ти е прегряла единствената мозъчна клетчица за да ползваш съветски похвати - който не е с вожда, е против вожда. Хахаха, жалка подлога.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   28, тя Русия толкова ни е ощетила 45 г., че няма нужда от повече. Ама русофил няма как да го разбере.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   22, т. е. ако не сме заслепени русофили, сме деградили, така ли? За твое сведение по проучвания 75% от българите са русофили, което ни прави втората най-русофилска страна в света след Сърбия. Ако и това не ти стига да не сме "деградирали", то не знам какво? Ако питаш мен, сме деградирали точно заради такива като теб, които щом чуят Русия и тотално губят всяка мисловна дейност.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 43686ad2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ти по какво разбра, че москалските фирми плащат данъци като специално за Лукойл се знае от 20 години и никой, нищо не прави? Миналата година платили за първи път от 20 години 75 милиона данъци, ама от държавата получили 70 милиона помощи за скъпото електричество. Ха ха! По морето огромни хотели отчитат 500лв оборот месечно. Има площи със затворени комплекси само за руснаците където българин не може да стъпи. На Росенец не се знае какво влиза по море и какво се отчита. Не случайно последните години точно в тези райони изплуват наркотици и се откриват печатници за фалшиви пари. Руско значи лъжа и кражба.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 43686ad2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   29 Най-големия си съветник на ВЕИ в България е Русията и цените от тези ВЕИ са 3 пъти по-високи от тези на, , американските" централи, на които директор е Инна Радоновна. Хич не ми звучи американски.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 5b3dd9fc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Магистралия... Все едно инфраструктурата е нещо лошо. Типични рубладжийски внушения. Ама така е, щом в Източна Сатрапия е само кал и мизерия и тук трябва да е така. Расията е една пропаднала кална мизерна страна. От нея никои данни не са достоверни. Не случайно руснаците идват да живеят в България, а не обратното.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 5069932f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   31, да - затова хващай някоя шведска гора още сега, белким се намери някой викинг с плитка и розови чорапки да те стопли.
35, да няма лошо - особено за теб и женската част от родата ти.
Кажи на коя отсечка бачкате да метна няколко цента в движение като имам път натам, че явно не си ти като си гладен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: c9a2442ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Всеки нормален ще го каже, но западната пропаганда се изповядва от доста българи. Хора разберете, ние сме БЪЛГАРИ, а не европейци, американци и сие простотии. Обичам Русия. Прекрасна страна. И щом Путин воюва с Украйна просто има защо. Нека да не се залъгваме, защото е жалко човек да вярва сляпо на западния свят и да няма собствено мнение по въпроса! И Русия е дала заслуги за да е свободен сега народа ни. Да, русофил съм. Не вярвам на западна пропаганда, защото просто е жалко. Също съм и българофил и не заменям тези ми ценности за европейски, американски и прочие.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 82dd541f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Хора разберете, ние сме българи, не руснаци, не славяни. Левски е казал:
- В едно с другите европейски народи.
Расията е прокълната да мизерства и да трови света во век и веков. Ние нямаме работа с тази човеконенавистна кочина.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: f3f69cfbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Може ли да попитам нещо?
На нас българите защо е нужно да ни пука дали Путин е или не е диктатор?
Защо се интересувате от това дали руснаците имат диктатор за президент? Токова ли ни е наред всичко на нас държавата, че сте тръгнали да мислите как им е на руснаците? Или имате намерение да емигрирате в Русия за да спасявате руснаците от диктатура и да им наложите нашата прекразна демокрация за която само сме чували, че съществувала, но така и не я видяхме?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 8b05f3cc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Много просто 39. Българина е обсебен от Русия. От повече от 100 години на българина му се набива в главата проклетата Русия. След 1944-та година това се засилва особено силно. Още от ранна детска възраст децата биват учени, че Русия е най-добрата, най-великата, най-силната и т. н. всичко най, най, най. Има хора, на национално ниво на, които им се плаща да разрастват влиянието на Русия. Някои го правят съвсем доброволно. Аз имах учителка, която ни учеше, че видим ли руснак трябва да му целуваме краката, подметките, земята по-която стъпва. Буквално това бяха думите ѝ. В днешно време отвсякъде и навсякъде се говори за Русия, за комунизма, за хубавото време. Народа е доста глуповат и му стига да му казват колко е бил добре и да го плашат с някакви джендъри и турци. Отделно чрез религията му се набиват откровено лъжливи тези, но българина вярва. Забрави, че именно Русия го учеше, че няма Бог. Сега Ганьо чака възпитаник на КГБ да брани православието, а почти всичките му съюзници са мюсюлмани. Много може да се пише по въпроса. Истината е, че докато другите дърпат стремително напред благодарение на отношенията с развитите държави, българина чака Русия да му оправи живота. И то как да го оправи? Да дойде Путин да окупира страната и да отвори отново концлагерите. Много тъжно!

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: f3f69cfbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До 40 Колкото си прав толкова и грешиш, вярвам че може да си имал полудяла по Русия учителка, но при нея да сте били 100 ученици, защо 7 милиона трябва да се занимават с проблемната учителка при условие че не само не е постигнала успех ами и е възпитала у теб омраза към даден народ, особенно при условие че цялото ни българско образование е в обратната посока, образова в по голямата част неуки англоговорящи роби. В цяла българия английският е задължителен език от първи клас, а образованието е много занижено, това се нарича фабрика за производство на роби! Мисля, че точно това набиване на текстове против Русия има обратен ефект и затова българите размишляват толкова за нея, получава се точно както се е получило при теб, говорила ти е тази учутелка какви са великани и ти си ги намразил.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: d0bf0ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   39, много на място ти е въпроса. Истината е, че българина милее за Русия. Даже доста повече отколкото за България.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: bbf8c4df1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Заключението ти е грешно. Когато учителката ни говореше и ни зомбираше с глупостите за величието на Расията, аз тогава вярвах във всичко това. Намразих великата кочина когато пораснах, няколко години след като завърших ВУЗ.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2374cfb955
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Никой не го грее за малоумното ти мнение, дори не знаеш за какво говориш.

"- култ към личността
- забрана на всякакви партии
- принуждаване на хората да му строят дворци и замъци
- установяване на династия за него и децата му
- забрана на избори"

1. Култът не се нуждае от статуи, достатъчно култове в Америка има за пример.

2. Забраната не е нужно да е формална. Никой не е толко тъп, че буквално да напише в закона "Не ми противоречи". Партията може формално да си съществува и пак нищо да не прави.

3. Дворец си има. Не са му го построили руските граждани, само платили с данъците си (данъци, които трябва да служат за общото благо, не палати).

4. Само отчайващо тъп може да мисли, че ако нямаш дечурлига, не си диктатор.

5. Сталин си го е казал: не е важно кой гласува, важно е кой брои гласовете. Панимайш миня, тавариш?

Всеки път осерат ли се рашите, подлогите им почват да пищят. Сладка музичка сте, няма лъжа.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 8d0387e580
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Сега се замислям дали ако Русия беше диктатура вуъобще щеше да има някаква опозиция, още по-малко опити за преврат като фиаското на Пригожин.

При истинската диктатура човек като Пригожин отдавна щеше да храни червеите, а Путин го прати на заточение.. в Беларус.. предложи амнистия на останалите и ако искат да подпишат договори са министерството на отбраната.

Реално, че в момента Русия е диктатура може да говори само човек, който наистина няма понятие от политика и не е чел и 2 реда руска история.

За последнит 100 години Путин е един от най-либералните лидери в Русия, съперничи си само с Елцин и може би Хрушчов.

Както и да е, всеки има право да плюе и храчи по Русия, но защо ревете тогава като бензина ви е станал от 1. 90 на 2. 54 за 2-3 години, защо ревечете че прясното мляко е 3. 50 и че не може да си плащате сметките зимата? Защото евтиното идваше точно от руските енрергийни ресурси, които ползвахме.

Сега масово хората си правят сметката за храна и разходи и фалират защото не могат да си плащат вноските по кредита и тока за бизнеса.

В Русия такива проблеми няма.. Инфлацията е 5-10%, храните са евтини, горивото - еввтино и то след ВСИЧКИ санкции десетки пакети от санкции и наказания, включително им 'замразиха'(да се разбира конфискуваха) златните резерви в чужбина!

В европейска българия е пълно с ровещи в кофите, магазините за дрехи 2ра ръка са фраш, всичко на прИмоция в супера се изкупува за часове.

Ебахти гладния ЗАПАД

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 4cf7948dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Путин има 85 плюс % рейтинг в Русия, измежду 145млн.
Каква диктатура, какви 5 лева.
Този факт даже и запада го признава.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: b72814ea92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   47, високия рейтинг не изключва диктатурата. А колко е висок или просто хората ги е страх да си признаят, че не го харесват е друг въпрос.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 0853733991
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Do 47 - Може да си популярени пак да си диктатор.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: e114efe640
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   47, слаба работа. Ким имам 110%. И по твоята логика съвсем не е диктатор.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 21c8bcbf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   46 ревем защото Лукойл дере по две кожи на народа а вие русоробите се скъсвате да защитавате крадливата Расия.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 21c8bcbf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Абе 46 В Русия заплатите са по-ниски от нашите а цените на повечето стоки са по-високи. Ама то бензина бил по-евтин. Той бензина във Венецуела е няколко цента за цял резервоар и какво? Какво ми казваш с евтиния бензин? Къде са тия ровещи по кофите, с които било пълно в България бе? Къде са? Защо аз не ги виждам? Пълно било с ровещи по кофите... бре!? Не си ли виждал скоро учителя си по математика да рови в кофите? По едно време това беше любимата история на руските тролове.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: f8d66bf062
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Той може да не е диктатор, но е абсолютен тъпанар. 20 години начело на най-голямата страна в света с най-много природни ресурси и нищо не направи. Навремето за 20 години напълно разрушените след втората световна война държави като Германия и Япония са организирали производства на продукти, които са ги направили отново незаобиколими икономически и технологични фактори, а Русия за 20 години не е мръднала. Откакто тоя некадърник е начело на Русия, Китай стана индустриален гигант. Малката Южна Корея вече има по-голям брутен вътрешен продукт от Русия. Марки като Хюндай, Киа, Самсунг, LG са познати в цял свят. Русия какво? Едно голямо нищо. Откакто се помня Русия плаши този и онзи с ядрено оръжие и напада периодично съседите си. Путин не можа да направи нищо различно. Абсолютен некадърник!

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 143b96ccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Путин е автократ. Русия винаги е била автокрация. В историята автократи са били наричани диктатори (тирани) защото често са ограничавали правата на хората. Дали това в случая е така обаче? Нека видим:

* Могат ли хората да влизат и да излизат от страната? Могат.
Свободното придвижване не е ограничено. Идват си в България на почивка, пътуват си до Лондон и обратно. Няма проблем.

За сравнение ако руснак се намира в Естония (член на ЕС), ако иска да ползва банкови услуги(може би и не само), първо пише декларация, че не подкрепя режима на Путин. При доказано нарушение на декларацията ( незнам как до доказват това ) му замразяват сметките в естонската банка и повече в страната не го допускат. Говоря за обикновени граждани, не олигарси

* Ограничена ли е свободата на словото? Не. Хората в Русия могат да си гледат фейсбук, ББС, СНН. Само Инстаграма беше спрян за известно време, защото беше на държавна субсидия (? !? ! ) и сега пак е пуснат.

За сравнение на запад(както и в България ) всички руски телевизии и ютуб канали са ЗАБРАНЕНИ. Без коментар

* Питат ли хората на референдуми? Питат. И в Донбас питат даже. Сега ще кажете че са нелегитимни. Ооо да, има комисии от цял свят (включително и представители на БАН) които са доказали легитимността на референдумите, и в Крим дори. Въпрос на медиино и парламентарно признание от другите държави е.

За сравнение, нас никой не ни пита ИЗОБЩО, като влязохме в НАТО, ЕС или като ще приемаме еврото. Даже и фалшиви референдуми нямаме... за изборите и кюфтетата на циганите няма да говорим.

* Могат ли да правят протести? Сигурен съм че ако протестират за екологията, никой няма да ги закача. Иначе е ако за Украйна ще бъдат арестувани. Обикновено за 24 часа. Защо? Защото са във военно положение., което налага особени закони, за да няма размирици.

За сравнение във Франция на протестите стрелят на месо. Без дори да са във война. А в Украйна направо разстрелват, без да питат..

Сега... от изложените по-горе факти излиза че запада( в това число и България ) притежава всички черти на ТОТАЛИТАРЕН режим и вие смеете да дойдете тук и да кажете че Путин бил диктатор..
Вие сериозно ли?

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker