ЧВК Вагнер обмислям да кандидатствам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

ЧВК Вагнер обмислям да кандидатствам
преди: 10 месеца, 4 дни, прочетена 2120 пъти
Мъж съм на средна възраст и мисля да кандидатствам в частната групировка Вагнер. Гледам имат и си сайт и набират хора. Оперират в над 31 страни така че не е казано, че ако въобще ме вземат, то ще ме пратят на първа линия в Украйна. А пък и да ме пратят няма да е нещо което не бих очаквал. Навярно много хора сега ще започнат да ме упрекват, критикуват и т. н. , но изборът си е мой и вече почти съм го решил. А относно последните събития с "метежа" което за мен си бе една добре скалъпена рокада на военни части и техника и т. н. то това не ме вълнува. Все пак това нещо го обмислям от доста отдавна много отпреди сегашните събития.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 7bbc36da19
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Украйна активно търси и преследва европейски наемници от Вагнер. Образуват се дела в Украйна и се иска екстрадиция на лицата от съответната държава.
Не знам дали и нашия закон не го променяха в смисъл, лицата, присъединили се към военни групи с наложени санкции, да се третират като военопрестъпници.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 459522d633
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Русофил съм, ама ще ти го кажа така:
Тази война е чистка за психопати. Една от целите й е просто да изчистят сганта от Украйна и от Русия. От Украйна нацисти, от Русия затворници с присъди за убийство.

Още през декември 2021, Жириновски докато беше жив каза че февруари 2022 ще хвърлят ракетите на Украйна. Тогава всички го помислиха за луд.
Той още каза обаче " ще изпратим затворниците и пусть не возврощаются домой".
Тези хора НИКОГА няма да се приберат живи. Ще ги използват докато всички се избият един друг

По голям ти е другия проблем обаче - ти наистина ли си със всичкия си да искаш да убиваш други човешки същества?

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 8d3d0117d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Първата мисъл която ми дойде наум е защо има хора на този свят, които мечтаят живота им да протече в причиняване на убийства и разрушение. После обаче се замислям защо съществуват войните, не са ли те начина да защитаваш собствените си ценности, да проливаш кръвта на онзи, който е пролял твоята братска кръв, който е посегнал да превземе твоето, да притисне твоята общност, хората с подобни на твоите убеждения, човечеството е оцеляло чрез войната, всички цивилизации са наложени чрез война, всеки мъж е длъжен да защити убежденията си дали чрез думи или чрез физически бой. Ако се откажем от война и от войници, то ще ни превземат онези които имат техни войници. Когато в словесен двубой, като по умен премълчиш, се случва така че по глупавият печели, превзема властта над теб, ставаш негов подчинен.
Затова те подкрепям авторе, щом си решил, че си прав и ще постигнеш нещо което не би могъл да постигнеш по друг начин, те подкрепям.
Имам само един въпрос към теб, ако те приемат в която и да е частна армия и военноначалникът заповяда да нападнете България, защото на нейна територия има 5-6 военни бази на САЩ, тогава как би постъпил и какво би било твоето мнение по въпроса??? Би ли изстрелял снаряди, за да разрушиш български градове и села, да избиеш мирни български граждани, заради факта че те мълчаливо са приели на територията си незнайно колко хиляди американски войници, които пък от тяхна страна са противници на онзи който е наел вашата военна част?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 126a997c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Стига с глупави провокации, то хората съвсем останаха без работа, та пишат глупости... Вагнер са бита карта, той щял да се записва? ! Пробвай се във Френския чуждестранен легион, там също записват малоумници от цял свят.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: d45b9aeeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Еми отивай тогава, щом имаш желание.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: e86ccf1204
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Като чета писаното, не знам защо изобщо го споделяш - явно вече си го решил.
Единствено в коментарите очаквам да се появят разни психо-десни на отчет към посолствоТО/нпо-ТО да се правят на големи моралисти, абстрахирайки се от това как те самите заработват центовете - слугувайки, но на клавиатурка.
Според мен, ако нямаш с какво друго да се захванеш (не е като да има някаква индустрия, ценности и т. н. в демократичната ни бананова република) и нямаш финансови средства да оцеляваш - действай.
Вагнер е по-морално, отколкото да станеш квартален дилър или подлога като гореописаните. Все пак, и ти залагаш живота си, за разлика от тези паразити.
Не виждам лошо в това да трепеш др. наемници, включително от сегашните "партньори", но се надявам да не ти се налага да трепеш цивилни, защото и там сигурно разликата в моралните ценности е от бойна група до друга (както във всяка наемна армия, напр. Френския легион и др. "демократи", които обработиха Близкия изток, Африка, Латинска Америка, Азия, че и нас и съседите ни не толкова отдавна). Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: c9ff8d6ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ми ако си ОК, че може да те убият или да останеш инвалид и че може да се наложи ти самия да убиваш (вкл. и невинни цивилни, майки, деца)...

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 1aa2cef502
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Ами какво да ти кажа - това са истински момчета и сериозни хора!
Не лигльовци и джендърчета като днешните...
Освен това - като гледам, успешно се противопоставят на тоталната деградация на западния свят.
Подкрепям те напълно! И аз бих се включил, ако не наближаваш 60-така и съм загубил всякаква физическа форма вече.
Имай си и едно на ум, обаче, че можеш да загинеш там.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 4514df87f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Не те познавам, но по написаното от теб мисля, че си мъж на място. Успех братко и дано те вземат. Лично аз много уважавам ЧВК Вагнер.

Пехотинец 23

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: e620924f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Успех. Ако и на "средна възраст" да е малко тегаво. За тази работа трябва да си нахъсан, фанатик дори. На средна възраст човек е вече бая циничен, постоянно си задава разни въпроси. Все неща, които са противопоказни за всеки войник.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 4b277aa49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Пожелавам ти да намериш каквото търсиш! Дай Боже броя на русопатите в България да намалее.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 4b277aa49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Номер 2, в Украйна има нацисти. Знака им е Z. Дано украинците ги очистят до крак.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 69765dc89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   А защо не в българската армия?

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 0afa97cb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Приближавам 40те и просто реших, че ще опитам за последно. Преди 15 години когато бях по млад и зелен исках да бъда част от нашата армия, но когато видях в какво е превърната се отказах.... стана ми гадно! Да служа на сащ абсурд! Пет години по късно се пробвах в Руската имаше набиране на чужденци за военни, но не се получи. Сега ще направя последен опит и ако стане стане ако не каквото такова.

Има няколко коментара тук относно френския легион и разни западни части. Не искам да служа и работя нищо от това ако ще е свързано със запада! Моето лично мнение дотук е, че нас ни убива в БГ точно западния режим! Тук видях някой писал, че Вагнер били бита карта е това е смешно просто. Вагнер по мое мнение ще открият северен фронт срещу Киев от Беларус. Тази война тази година ще приключи догодина на пролет има избори в Русия и на есен в сащ. Никой няма да има интерес от удължаване на този конфликт.

4. "Имам само един въпрос към теб, ако те приемат в която и да е частна армия и военноначалникът заповяда да нападнете България, защото на нейна територия има 5-6 военни бази на сащ, тогава как би постъпил и какво би било твоето мнение по въпроса??? Би ли изстрелял снаряди, за да разрушиш български градове и села, да избиеш мирни български граждани, заради факта че те мълчаливо са приели на територията си незнайно колко хиляди американски войници, които пък от тяхна страна са противници на онзи който е наел вашата военна част? "

Едва ли в България ще се наложи да се взривяват градове и села и да се избиват мирни жители. Ситуацията между България и Украйна е коренно различна, но ако се наложи не не бих! Виж Украйна 30г е помпана за война с западни оръжия и имаха брутална армия нещо което в БГ бе унищожено преди 20 г. В Украйна цели поколения деца бяха захранвани, промивани и обучавани от сащ с омраза (след 89г. ) за този сблъсък с Руската Федерация.
А България още 2004г. С. Паси с подкрепата на сащ ни унищожи всичко.... оръжия, поделения и т. н. Тук война няма как да има като тази в Украйна. И тъй като въпросът ти е лично към мен единственото което аз бих направил ако някога имам тази възможност въобще е да се прогонят янките оттук! България трябва да бъде независима нация, а не подчинена колония на чужди държави и интереси (които и да са те)! Мое мнение. Автор.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 89ac95bbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Според мен темата е доста глупава провокация.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: eb1f3410fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Авторе, в тази война като цяло няма невинни жертви. Невинните жертви просто са съвсем малка част на фона на боклуците, които горят масово като слама в нея. Да БОКЛУЦИТЕ. Защото само един сто процентов боклук би станал доброволно наемен убиец и срещу давани му пари би отишъл да убива хора с които няма нищо общо, които нито са му направили нещо, нито са извършили престъпление, нито са нападнали родната му страна за да я защитава от тях. Само един сто процентов боклук срещу пари би отишъл да убива хората в друга страна и то не само тези които я защитават, а изобщо всички които срещне по пътя си - цивилни жени деца, да граби, да изнасилва. Вагнер пленници не взема и няма право да не се убива всеки украинец който се срещне. Така, че тая война е като един магнит който от всичкото в една страна е обрал само железните стружки в себе си(най-долната измет от обществото) и събрана е хвърлена в огъня. И така най-големите боклуци в Украйна(Бандеровците) се изправят срещу най-големите боклуци в Русия и други страни, какъвто си ти(записалите се във Вагнер) и взаимно се избиват по най-жестокия начин. Бандеровците като хванат такива като теб които не ги е направила преди това на пастет някоя ракета HIMARS им режат пръстите и ги кастрират, а Вагнеровците като хванат бандеровци ги убиват ритуално с ковашкия чук с дългата дръжка с удар в главата. Украйна и Русия изчистят ли се така от най-долната измет на обществото си ги чака истински разцвет и благоденствие. Така че не съветвам никой да бърза със заключенията за тази война. Разбира си би било прекрасно и от българската най-долна мърша на обществото и(бръснатите, татуирани, напомпани, брадати грешки на природата създаващи само мъки на хората около тях, които са избрали дороволно това) да отиде там в купчината със сламата и да изгорят заедно с украинските и руските. Нямаме нужда от вас в България, моля ви вървете там в редици и дано ви пленят Бандеровците а не да минете по тънката лайсня с HIMARS за секунда и пастет. Не подлежите на нищо друго такива, така, че не бавете нещата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 700e18c5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Те рашките разформироваха Вагнер, ти сега си решил да ходиш :-)

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 2793b80f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

20.   Вие сте абсолютно ненормални.
Не участвайте в неща, които не разбирате, не участвайте в престъпления и не умножавайте страданието на хората!

Украинка съм. Българите са една от най-неадекватните нации.
Щял да се бие срещу други наемници в Украйна? Колко са тези наемници, къде са? Първо беше пълно с доброволци, които чувстват дълг, че трябва да се защитават и нямат друг избор, и то хора с професии, с обществен принос, със семейства и пак се жертваха. Сега хората от цяла Украйна са със събран багаж във всеки един момент и остават ключовете вкъщи, защото всеки ден не знаят дали ще се върнат и няма да тръгнат директно за фронта. 18-годишните деца на познатите ми са вече ранени и дори и в това състояние след като ги изпишат се връщат на фронта. Нашите мъже и деца!
Какви нацисти? Всеки човек считащ се за част от една нация трябва да се бори за държавата, запазването на нацията, ценностите, език, традиции и тн. Това е да си патриот и да си част от държава.
От къде на къде някой от друга държава ще дойде в моята да ми каже на какъв език ще говоря и как ще живея и да окупира територии, защото нещо си е въобразил и да взима на хората къщите, обработваемата земя, да си присвоява нещо, за което са работели нашите пра дядовци и баби, а не те.

Това украинците да имаме своя държава е най-ценното за нас, което имаме и за което заслужава да се живее и умира, че да знаем, че и децата ни ще имат държава, а няма да са безгласно малцинство в една кървава империя. След стотици години руски и полски гнет, ако имаме вече най-после държава и я изгубим, това ще е краят за нас като хора, за това ние нямаме избор освен да се защитаваме. Но вие имате избор да не ходите там, където нямате никаква работа.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: d729696e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   По-умно е да отидеш във френския легион. Във Вагнер няма да цъфнеш и е добре да се сетиш, че после може половината свят да ти е забранена територия - точно когато ще си с пари (ако останеш жив). Като цяло тъпа идея, но явно искаш да покажеш на себе си, че си мъж. Бързо ще ти мине мерака като видиш сред каква измет си и какво правят.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 6a691a3740
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Трябва да си невероятна отрепка, за да отидеш да помагаш на алкохолиците да убиват хора, защото не искат да са им роби.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 1b7538e225
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Аз съм мъж на 22 и също се интересувам. През сайта ли се кандидатства, в тереграм, или трябва да звъниш на някакъв телефон?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 7bbc36da19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Имам братовчед, който мина през Легиона. Автора на това нещо там няма да го вземат. Не приемат психопати!

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: c9ff8d6ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Народа го е казал "акъл под шапка не вирее".

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: e86ccf1204
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   До 20,
Не си квалифицирана да казваш КОЕ е престъпление.
Явно си от централна или западна Украйна (ако изобщо поста не е провокация). Все едно софиянци да се описват за живота на село. Много ти разбира тиквата какво вашите "герои" правиха от 2012 насам. Точно Русия ще ви тръгне на война за най-бедните и неперспективни региони на Усрайна-та. Цяла Европа е пропищяла от сънародниците ти. Същата работа сте като "македонците". Промити мозъци, но за сметка на това прости и самоинициативни.
Кажи сега, според теб - т. нар. ни "партньори" първо с Македония ли ще ни сбият по същия малоумен начин като вас с Русия или ще ни метнат в Украйна и ако е първият вариант, ти пак ли ще се изнесеш тактично на някъде и изобщо на коя страна ще застанеш??

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 6a691a3740
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   16 Украйна в началото на войната почти нямаше армия. Ако беше помпана 30 години със западно оръжие москалите нямаше да смеят да я нападнат. С какво западно ръжие е помпана Украйна, лъжецо? Къде са ѝ западните самолети, къде са западните дронове? Едва получиха двайсетина турски дрона. Къде са ѝ западните танкове? Целия запад едва се прежали да прати 75 танка и то повечето от стария модел Леопард. Едвам ѝ пратиха 18 комплекса Химарс и малко гаубици канадско производство. Къде е бе? Къде е помпаното 30 години оръжие?

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 6a691a3740
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   До 20 заради такива като тоя... България никога няма да се оправи. Тия само скапалата расийская кочина им е в главите. Това са безродници. Десетилетия руска пропаганда унищожи уникално тъпия български народ. Пожелавам на Украйна скорошна победа и освобождение от руско робство. Бог да е с вас!

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: e86ccf1204
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   30, отивай на момента да ги освобождаваш (както и останалите нормални българи в тази държава от присъствието си).

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 048bdcf9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Напълно съм съгласен с 20, жена ми е украинка и виждам колко страдание предизвика тази война на роднините й, на украинския народ... А 28 пише все едно няма нищо между ушите, сложил една ушанка и се разпорежда със съдбата на народите, ужас някакъв... Въпросът не опира до това кой какъв е, българин, украинец или руснак, а доколко в главата му има мозък, за да съзнава какво се случва там, на един хвърлей земя от нас. Нещата не са черно-бели, факт, Украйна има и своята вина за случващото се, НО дори така да е, нищо не може да оправдае руската агресия в Украйна, която и самите руснаци не одобряват така, както го правят тукашните "русофили" като 28. Нормалните руснаци си мълчат, под сурдинка плюят Путин и кликата му, бягат от Русия и се молят близките им да не загинат на фронта. А тези с промитите мозъци, ами виждаме ги, за жалост са много и у нас - 28 е ярък пример. Обичат да правят паралели с Македония, като разликите са ОГРОМНИ, но само за хората, които са наясно с историята. Като основна разлика ще отбележа, че допреди 1944 година е била екзотика да срещнеш "македонци" в Македония, хора с подобно самосъзнание, докато украинците или по-старото Русини, са реално наследниците на Киевска Рус /докато днешните руснаци са си били наричани Московци/, та украинците са си имали език и народна самобитност не по-лоша от чеченците или арменците например. Защо никой не оспорва идентичността на арменците, а на украинците оспорвате? ! Да не би Чечения да не се бори жестоко с Русия за самостоятелност и в крайна сметка да остане под руски ботуш, но чрез местният деспот Кадиров. Това искате да стане и с Украйна ли? Да бъде поробена отново? Ами хубаво, драги "русофили", но самите украинци не желаят това, разберете го най-накрая с междуушието си...

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 4a8d7d55ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   28 до сега лаехте, че Расията завзела Луганск и Донецк, защото само те ѝ трябвали понеже били най-богатите райони и хич не ѝ трябвало да превзема Киев, сега почнахте друга песен да пеете. А я кажи кой създаде Македония и кой измисли македонски език и писменост като толкова защитаваш москалите?

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 4a8d7d55ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   37 каква вина има Украйна за случващото се? Че олигарсите се бяха разпищолили и крадеха Украйна както крадат и нас ли? Да споменавам ли Банев, Гергов (почетния руски консул), Нинова и другите олигарси свързани с Русия? Златни тоалетни, подове от италиански мрамор, бюстове с техните ликове като римски патриции, Мерцедеси, Ролс -Ройси, часовници за по $600 000... уискита за по $5000 и един куп неизброими придобивки за милиарди докато украинците мизерстват като нас. Бяха братя ама когато поискаха да са с ЕС, а не да бъдат ограбвани станаха укри и фашисти. Тогавашния президент отказа да подпише асоцииране с ЕС и хората излязоха на протест, а москалите озверяха от яд и злоба. Това ли им е вината на украинците?

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: e86ccf1204
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   37, не се и съмнявам, че си укрофил-чехльо след като си приютил ушанка за начесване на междукрачието - не московска, а киевска (важно разграничение, според историческите ти писания). Поне не се излагай да коментираш междуушието на други хора след като си направи самопризнание на зависимостта.
По-интересното е как при това положение, ти и разни лумпеняци ми вменявате, че аз съм бил "русофил" като в коментарите има и такива, които го заявяват открито, но посочвате точно мен за такъв. Явно ви е жегнал факта, че изтъквам двойния стандарт в реакциите ви. Така и не стана ясно - относно Македония и случващото се там, какво ви е "експертното" мнение, драги форумни историци и дейци за правата на всякакви пришълци?
Без да се впускам в подробности - трябва да си рязко прост за да не правиш връзката с това как започна сегашната патаклама в Украйна и какво се случва в Македония в момента.
Отделно - като сте такива укрофили, защо не драскахте толкова усилено от 2012 до 2020? Има си достатъчно документални материали на зверства и то не от кого да е, а от италианци, французи и др. европейци относно геноцида в източна Украйна. Хората там нямат ли право да си сформират референдум и да си определят под чия шапка ще се водят? Защо след като 8 години ги тероризираха, сега от Киев се сетиха, че това им било тяхна територия и юруш да си я връщат?
Най-изумителното в цялата ситуация е как някаква миниатюрна извадка от противни, но кресливи индивиди (често дори пришълци) се изживява и опитва да създава провокации и да тласка цяла държава (която ги и подслонява) към война, едва ли не заради конфликти между трети страни.
Да си призная, напомняте ми на тъпите суъченици от малките класове с подмятания от типа на "ей, дебел", последвано от "хахАххуа" като някой (дори да не отговаря на профила) се обърне на простотията. Топ сте, ей - ама на олигофрения и до там, уви...
38, припомни си кой ни изведе моряците от кораба в Одеса - не бяха "героите" от Азов, а хора от ЛНР и ДНР. Като ги налазваха лъже-журналистите на летището като хиени на мърша, хората мълчаха, но никой не каза "Освободиха ни от ВСУ"... Що тъй, бре, кратуно? Само един по-дърт си каза и то с половин уста, че са ги "евакуирали някакви хора от ДНР" и че е имало "присъствие на украински военни на борда, ама не знаел какви точно" през останалото време.
Вземи си припомни и какво мнение има капитан Деменция (изказано по CNN) относно славяните, когато беше съветник на Клинтън по време на Югославската "кампания", а именно "да бомби повече славяни". Сега същия се изживява пръв "защитник" на Украйна - невероятен катарзис, страшна работа. Мнението му бе препотвърдено и от друг фосилизиран умирисник, но от другата им (републиканска) партия, който се изцепи, че "убиването на руснаци било най-доброто им харчене на долари". Дори носителя на оскар за най-дълго носене на същата вмирисана тениска, негово светейшество Зелката, не можа да изиграе една усмивка на "лафа" за пред камерата понеже и неговите ги опушват за да получи оргазъм ония дърт пръч... Иначе няма проблеми масово и самите американци да нямат пари да отидят на един зъболекар и да ходят с изпърдени зъби, да друсат също толкова като "ушанките" (не крокодил на основа на боя, а стандартни наркотици примесени с конски приспивателни за пестене на матрЯл и буквално стават на зомбита - като по-цивилизовани), да затъват в кредити с години за един бакалавър, да работят по няколко работи, да се радват на същия разврат като "леките ушанки", но да се водят топа на топа.
Та, не ви ли присяда сланинката да идват утайки англичани, немци и скандинавци на алкохолен туризъм, да ви опрашват женските от родата понеже дори да работите същото като, защото те взимат поне 3-5х отгоре, да няма никакво реално производство, а да сме някакъв "хъб" за камиони, газ (от извънземен, но само не и руски произход), кол центрове и някакви криптопирамиди, да ви газят други лумпени по улиците и на пешаходни пътеки, да няма адекватно здравеопазване, да лапкате скапан въздух и храни (не 2ро, а 20то качество), безобразни и необосновани цени на базови стоки и услуги, по-ниско заплащане от Африкански и Латино-американски държави, та дори основни лекарства постоянно да липсват от аптеките и т. н.? Как пък това не ви трогна на 10%, колкото "100 милиона патрона за Украйна" и бройлерстване колко руснаци били уцелени от химарс? После ми въртят жалки кампании от типа Bulgaria "Wants" You и "Направи го за България"... Що така, бре? Аз не съм видял до сега Canada Wants You или Do it for Switzerland. Кеф ти демокрация и после защо имало 3 милиона имигранти? Ми, не е нито до колко е "зле" Русия, нито колко е "хубаво" на запад, а причината сте просто вие... На никой нормален не му се седи сред лумпени, ако ще и милиони да развърта.
П. С. Чакам с нетърпение да видя след 30 години демокрация, 1 нов язовир, 1 завършен аец, 1 цялостно подменен градски водопровод (или изграден нов в някое село), 1 положен електропровод или 1 новоизграден път (в разумни срокове, с варираща нивелация, по труден терен, а не права линия и да трябва на 2рата седмица след рязането на лентичката да се оправя цялостно, че се нагънал на сфинктер след 1 дъжд и няколко тира). А вие, психо-десни сънародници, продължавайте да ползвате на "лошите" момчета инфраструктурата в ежедневието си и да ги оплювате, че са ви я построили.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 часа
hash: faa6be31c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

47.   За съжаление логореята на 44 не го прави по-умен, напротив, потвърждава несъстоятелността на брътвежите му... Не разбирам с какво руският ботуш е по-добър в неговите очи от украинския чехъл, но както и да е, всеки има право на собствените си отклонения:) Проблемът е, че колегата не вниква в казаното, но се опитва да гради тези върху поначало компрометирани основи. Мисля, че само той не разбра разликата между т. нар. "македонци" спрямо България и на украинците спрямо Русия, но ще бъда така добър да му повторя - до 1944 година на практика, освен в географски смисъл, македонци НЯМА, има население с преобладаващо българско самосъзнание, по-малко с турско, албанско, гръцко, влашко, сръбско и циганско такова, общо взето съотношението е било около 50% с бългасрко самосъзнание и около 50% с друго такова, като говорим усреднено за географската територия Македония от около 60, 000 кв. км, ако има някой с "македоснко" самозъзнание, то той сигурно е смятан за селския луд, но не го е хващала статистиката. Нещата се променят след официалното създаване на македонската нация и език, с любезното съдействие на Коминтерна, лично на другаря Сталин, на Тито и на националния предател Гошо Тарабата. Докато украинските нация и език все пак имат по-древна история - още от Киевска Рус, друг е въпросът, че България и там има своя принос, но това тук не е от значение. По-важното по-скоро е, че Русия отсъстсва. Русия тук има друго, негативно влияние, върху развитието на Украинската идентичност и борба за собствена държава. Така както Русия омаловажава ролята на България в създаването на т. нар. Славянска писменост /на практика Българска писменост/ и на разпространението й сред народите от Източна Европа, не казвам славянските народи, защото това е термин създаден от руската имперска пропаганда някъде към 17-18 век. Та горе-долу по този начин Русия не дава право на самоопределение на украинците в Руската империя. По принцип империите така се отнасят към поданиците си, това не е някакво уникално подтисничество, но е факт. Надявам се колегата да е вдянал разликите, че темата стана много дълга.
По отношение на случилото се в Донбас през годините, мисля че отбелязах, че Украйна също има своята вина. След свалянето на Янукович, реално погледнато от местните олигарси с любезното съдействие на САЩ, Русия реши да играе ва банк с всички възможни средства - дори с военни провокации: анексира Крим, изпрати "зелени човечета" в Донбас, Харков и Одеса, за да извършват провокации и да подклаждат сепаратистки настроения. Факт е, че в Донбас успяха, в Харков и Одеса - не. Да не забравяме, че ЧВК "Вагнер" бе създадена от Пригожин по нареждане на Путин, точно за да действа в Донбас. Та така че смъртта на хиляди местни жители лежи на съвестта както на украинската власт, която не намери сили да седне реално на масата за преговори с Русия и сепаратистите и да намери истински компромис, а не само на книга, но и на самата Русия и паравоенните й формирования, финансирани от нея и поддържащи конфликта там, в частност и на вагнеровци. Ще спра дотук, защото темата наистина е необятна и както бях казал преди, в никакъв случай не е черно-бяла. Но каквото и да се е случило, то няма как нормален човек да одобри в 21 век агресията на Русия към Украйна, една държава просто нахлува в друга, защото е по-голяма, по-силна и така си е решила... Точно подобно варварство водеше до световните войни миналия век, това ли искаме да наблюдаваме и толерираме и сега? !

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 14312023b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Бунтът си беше съвсем истински. Ако Путин искаше са ги прати в Буларус, щеше да го направи официално и с шум, за да отвлече вниманието на украинците. Или ти си мислиш, че си гений, а украинците идиоти и няма да се сетят за "гениалният" (според теб) план на Путин? А и защо ще отслабва фронта точно кога е най-тапечено? Както и да го въртиш, сметката не излиза.

Като цяло мисля, че не си особено умен и по-добре да си седиш на гъза, за да не си изпатиш. Ако имаш някакви комплекси, намери начин да се отървеш от тях. Ако чак толкова иска да "възмъжаваш", обмисли за Френския чегдесгранен легион.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 3eb6aed4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Кандидатствай и дано те вземат. Путин има нужда от свежо месо за месомелачката. Ватниците не могат да смогнат с извозването на Груз 200.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 6a023e0396
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

51.   Русия им каза да не влизат в НАТО и да си укротят факелните демонстриращи, ама кой да слуша.
Вместо да ми водиш открит урок по история, кажи ако се стигне до там едно 10% от макендонците (или повече), ако поискат официално помощ от България понеже са подлагани на доста от същите "практики" от сънародниците си, каква песен ще пееш? По логиката ти, трябва да им обърнем гръб и до там, защото няма какво друго да се направи ако тия си седят на ушите по същия начин, както го правеха украинците. Иначе, видиш ли в 21 век "една държава просто нахлува в друга, защото е по-голяма, по-силна и така си е решила... " Да, в 21 век САЩ навлиза навсякъде - някой да си отваря устата?
Нито ме интересува Русия, нито Украйна, но за психо-десни подобна концепция е извънземна. Тръгнали най-големите голтаци по всички статистики да оправят света. Например, колко там спасителни екипи за Турция, 2 години дондуркане на украинция по морето, безплатен бензин за новите им А8ци, с които паркират по моловете, а тука за наводнените села не дойде 1 украинец или какъвто и да е от тези държави да помогне (дори 1 сметка не са открили). Извода какъв е? Писнало ми е от лумпени да ме приканват да дарявам и помагам на пришълци, а в същото време срещу собствените си сънародници, по-злобни говеда няма. Ето за това са 3-те милиона липсващ човешки ресурс в държавата, а не заради "злия" комунизъм. Били сте си същите и тогава, каквито сте сега - лицемери с двойни стандарти. Разликата е, че сте ударили една синя боя на фасадата и до там.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 6fe28397b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Няма да спечелиш във войната между масоните. Никога няма да спре. Те обичат да държат хората на ниски честоти. Безмислено е.. прави неща с които ще се чувстващ щастлив. Рускиня съм

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 0c1478e3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

53.   51 Русия не може да казва, на никой да влиза или да не влиза в НАТО, ЕС или където и да било. Никой не е влязъл в НАТО насила. ВНАТО се влиза за да не те закача гадната Русия.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: faa6be31c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   51, значи ако диктатът е от Русия е ок, така ли? Тогава всичко е честно и демократично, ето това ви различава русофилите от останалите хора, колкото и да се опитвате да се изкарате уж независими:) Като не познаваш историята, нормално е да ти изнасям урок, за да видиш несъстоятелността на съжденията си. И продължаваш с примери за Македония, които не са на място. Подобна картинка каквато си описал няма как да се получи, ние определено не сме в позицията на Велика сила спрямо Македония и дори половината й население да се обърне с някакъв апел към нас, то ние ще съгласуваме първо действията си с ЕС, това е положението в ЕС, за добро или за лошо. Навремето, непосредствено след "демократичните" промени у нас, при разпада на Югославия, Сърбия имаше намерение да нахлуе в Македония, за да предотврати отцепването й, тогава ние твърдо им изпратихме сигнал, че ако го направят нашите войски ще нахлуят в разпадаща се Югославия /а тогава имахме солидна армия/. Това малко се коментира, но е исторически факт и голяма победа на дипломацията ни. Нямаше кой да се застъпи така за хървати и босненци и знаеш какви кланета имаше там...
И пак се опитваш да оправдаваш Русия с простотиите на САЩ, които са другият голям грешник в световната политика, точно на принципа, а "вие що биете негрите":) Но дори и те не си позволиха пряко да започнат конфликт в Европа, както направи Русия...
Между другото въобще не си прав, че украинците не помагаха при бедствията у нас. Напротив, организира се една голяма група от Пловдив и ходиха да рият кал от къщите на хората, но ти откъде да знаеш, все пак не си бил там... Но извод си направи, браво... Но изводът е, че манипулираш хората с неверни съждения, които иначе звучат убедително, стига да бяха верни...

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 048bdcf9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Авторе, Вагнер официално престават да наемат нови хора до второ нареждане, и вярвам, че това е за добро. Успех в друго поприще.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: d58f1989fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   56 не е вярно това набират си хора за Африка предимно!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 78b532da77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Разбирам да искаш да се включиш в армия, която брани българските територии и българите да. Ама да ставаш пушечно месо на нечии интереси. Плюс, което е частните армии са създадени да се биеш за пари и то за какви пари. В Легиона началната заплата е около 1500 ойро. Гавра, то мияч на чинии в Париж взима повече. Легиона както и Вагнер както и други част и армии са създане предимно да бъдат убежище на тежки престъпници, които нямат какво да губят. Абе ясен си ми, че няма да отидеш. Само като прочетох, , Почти съм го решил, , и това, че се надяваш да не тв пратят на първа линия в Украйна.

 
  ...
преди: 16 дни, 23 часа
hash: 3f5f5568a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Вагнер не приемаха чужденци, само руснаци и беларуси

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker