Пристрастен съм към... Интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пристрастен съм към... Интернет
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 3478 пъти
Имам нещо като зависимост към форумите. Преди да ме напсувате, този сайт не е форум. Аз използвам PC от 1997 година. Обаче Интернет го използвам от 2004. Вече мисля, че прекалявам със сърфирането в Интернет. Някога мислех, че като общувам виртуално това ще ме направи по-добър в общуването в истинския живот. Но явно сам се заблуждавал.

Не само това, ами стана точно обратното - прекаляването с online общуването ме направи мн по-затворен в живота. Заради престоя в Интернет не си намерих нови приятели. чудя се дали има смисъл да се пише по сайтове, при условие че е по-добре да споделяш с приятелите? Какво значение има какво мисли някой човек, скрит зад монитора за теб във виртуалното пространство, при услоовие че е само един nickname? Аз вече нямам приятели, понеже все кисна във Интернет форуми. Какви приятели като сам с часове пред PC-то?

Гадното е, че единствения начин да спра с това е да спра да използвам Интернет толкова често и да го използвам само по работа или за университета. Така и ще направя, понеже за мен любовта, приятелството и контакта с хората са вс в този живот. Не ми харесва да общувам с хора, скрити зад монитора. Искам истински приятели. В сайтове като този човек намира разбиране, приятелство, омраза или любов. Обаче за какво са ми всичките тези ''виртуални'' отношения и приятелства, като в реалния живот не мога да разчитам на тях? Крайно време е да започна да излизам повече навън и да се срещам с хората, а не нонстоп да седя пред PC-то. Аз знам какво избирам - любовта и приятелството, но не тези в нета, а истинските. Аз знам, че Интернет не е всичко. Аз знам, а вие дали го знаете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 07a0fe9edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   И аз го знам...!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 66d249d597
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Това е така и не съвсем така... По-лесно е общуването в нета.Но това нормално общуване ли е? Всеки иска да изкаже мнението си, но разбиране почти няма. Има агресия - също като в прякото общуване, но тук някак си си запазваш достойнството. Не е необходимо да се защитаваш, нито да се доказваш. Никой не се интересува кой си. Значи си в безопасност. Ако случайно споделиш нещо, което не се одобрява - ще те наругаят, ще те обидят, но това не е персонално. На кого му пука всъщност?

Искаш да получиш съвет? О почти няма хора, които да се занимават с проблемите на дадена персона. Понякога можеш да получиш някакво разбиране или съвет, но това достатъчно ли е? Имаш ли усещането, че някой зачита чуждото мнение? Имаш ли усещането, че се зачитае правото на всеки да има мнение? А умеем ли да уважаваме мнението на другите? Отговор на всичките тези въпроси е твърдо НЕ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker