Кой от следните обществени модели одобрявате и кой не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кой от следните обществени модели одобрявате и кой не?
преди: 9 месеца, 12 дни, прочетена 760 пъти
Да поразискваме. Доста неща са се запътили от Европа към нас. Кой от следните изброени примерни одобрявате като обществени модели и кой от тях не одобрявате категорично? И защо, с какво този, който крайно не одобрявате смятате, че е толкова е вреден и пагубен върху личността и обществото? И обратното, при кой от изброените осъждането му от хората или ограничаването му от държавата смятате за посягане върху лична свобода на индивида? Моля изкажете си мнението за тях.

1. Емили Тротинетката. Транс момиче. Никой до скоро не подозираше, че е момче по рождение и всички я мислеха за дребно русо момиче. Джендър.
А какво мислите също за транс жените да са с приоритет в армията и да имат привилегии пред останалите хора, както е в САЩ?

2. Еманюел Макрон. Президентът на Франция. От 14 годишен до сега в интимна връзка само с една жена и тя е майка му. Така от 30 години. Женен за майка му.

4. Мадона. Богата и запазена за годините си топ изпълнителка на 64. Спи само с тинейджъри.

5. Моника Белучи. Родила на 45, както е традиция при италиянките.

6. Диана Габровска. Омъжена жена с деца. Порноактриса, а мъжът и присъства на филмите. Всичките и роднини и познати и децата и гледат това. Тя взема добри пари за това обаче.

7. Много от младите мъже писали истории тук. А именно млади мъже харесващи и силно привличащи се от възрастните жени между 40-60 години и предпочитащи ги пред младите жени. Какво мислите за връзките между млад мъж и възрастна жена, одобрявате ли ги като нещо нормално, което да го има в обществото и което да е свободно откъм показност на обществени места?

8. Брат и сестра в интимна връзка. Или две сестри в интимна връзка между тях. Или между баща и дъщеря. Брак между такива.

9. Еднополови бракове.

10. Право на гей двойки да осиновяват деца.

11. Зоофилия. Според мен психично заболяване, но доста добре прието в Европа.

12. Проституцията. То това въпреки, че е забранено със закон в България се шири на всеки ъгъл и на всяко шосе в България, също както и наркотиците, които също уж са забранени по закон, но... Лично за мен много дразнещо и долно. А и често принудително с насилие за извършващите го жени.

13. Бракове между черен (негър, циганин) и бял. В САЩ бяха забранени със закон допреди няколко десетилетия, но сега е слободия да шия. В България си нямам идея как са нещата, поне на теория по закон, защото на практика е ясно, че закони и държава няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 7744187d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   1. Не ми пука. Това не ми вреди.
2. Това е психично заболяване и пак не ми пука, защото не ме засяга, но ми е смешно и извратено.
4. Това е педофилия и не одобрявам. Не.
5. Не виждам нищо лошо.
6. В тази икономика е трудно, всеки се мъчи да оцелява. Ако изкарва добри пари и се чувства добре, защо не. По-добре от това да работи работа 9-5 и да я правят на маймуна.
7. Нормално е млада жена и стар мъж, тогава защо да не е нормално млад мъж и стара жена. Не ми пречат с нищо, техен избор е.
8. Като 2, това е извратено. Ужас.
9. Нямам против, не ме интересува кой с кой спи.
10. Нямам против. По-добре някой да се грижи добре за тях и да ги обича, отколкото да страдат по домовете.
11. Против. Но не мисля, че е чак толкова разпространено или прието. То е лудост.
12. Според мен, ако жената не е насилвана и се чувства добре и няма сводник, а парите са си само за нея и са много и може да избира с кой да спи и кой не, няма лошо. Ако е легално, няма да има сводници и насилие и ще е по-спокойно. Но по-скоро подкрепям не толкова простутките, колкото sugar baby, защото като sugar baby спиш само с един богат мъж, а не с много, както проститутката. Да си sugar baby е много хубаво и не мога да посоча негативи.
13. Няма абсолютно нищо лошо. Няма значение човек какъв се е родил, а какъв е станал, дали е възпитан, добър, интелигентен. Никой не си е избрал цвета на кожата, това е късмет, но ако човек иска може да стане чудесен човек и не трябва да го дискриминираме, само защото е по-тъмен.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 4255be0c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Съгласен съм с 4 и 12, за всичко друго съм против.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: d64e75bfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Честно казано очаквах нещо коренно различно, когато кликнах да прочета темата. Провокативна тема, която лъха на злоба, породена от комплекси и липса на самочувствие. Какво точно искаш да кажеш, изброявайки всички кирливи ризи на обществото? Живота не е едноцветен и е доста противно да се показва само едната страна на монетата, насаждайки в съзнанието на читателя само черното от живота - а къде са цветовете Г-н/Г-жо автор?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 61d6776342
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Има ли въобще какво да коментираме?

Това е римският разврат на Запада, заради който е паднала и Римската империя навремето! Мъже с мъже, млади със стари, всичко наопаки!

Хората се заблуждават, че Западът е 'хубав', само защото са финансово по-добре! Нищо друго не е хубаво на Запад! Имат страшни проблеми с мигранти, извратени са, егоисти, алчни.

България винаги е преуспявала, когато е заедно с останалите Балкански страни - Гърция, Македония, Сърбия Русия!

Т. Т.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: dfac73a41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Относно точка 9, аз съм съгласен тези бракове да ги одобрят в другите държави. В България е невъзможно според мен да се състои сватба между двама мъже или две жени, законите на страната не позволяват това.
Аз съм гей, не държа да имам брак с мъж. Има страни, в които са одобрили други неща подобни на брак, с които признават еднополовите двойки. Например това са граждански съюзи или регистрирани партньорства. Това мога да кажа по темата, това ми е мнението.

М24

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 5a7103be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1 Емили Тротинетката не ме интересува, проблемът ми е че медийте й обръщат незаслужено внимание й целия интерес към него/нея е насочен заради сексуалното му влечение! Не би трябвало никой да се интересува кой какво прави в спалнята си! А който кара тротинетка с висока скорост да бъде глобен и до там.
2. Макрон е президент на франция с кого спи не ми е важно. Между другото жена му не му е майка, няма роднинска връзка с жена си тя е била негова учителка в театрален кражик и е с 25г по голяма, щом за самите тях и за френския народ възрастовата разлика не е проблем и за мен не е.
3. То няма точка три!
4. Щом мадона не се оплаква, тийнежърите също не се оплакват за мен не е проблем.
5. Намираш ли нещо лошо в това една жена да стане майка пък било то и на по късна възраст?
6. Порноакрисите съществуват само защото има клиенти които да платят за филмите! В случая не предлагането е виновно а огромната част от "обикновенното" население което плаща за такива филми. Ето аз не гледам и нямам проблем с това че съществува такова предлагане.
7. Ако връзките са доброволни нямам против хора да се обичат, достатъчно ми е да не тръгнат да обясняват по медиите че те са онеправдани и трябва да имат повече права от другите граждани.
8. В България през 1989 познавах умствено изостанало семейство в което дъщерята бе родила още през соца от баща си (вдовец) две деца, които ту отглеждаха в дома си, ту бяха давани в социален дом и пак им ги връщаха, така че колкото и да ти се струва невероятно съществуват такива... , но те са изключения и са свързани с умствена изостаналост. За мен такива са умствено болни хора.
9. Смятам че бракът е с цел създаване на семейна единица с цел деца. Тъй като е невъзможно еднополова двойка да създаде дете не смятам че трябва да имат право на брак. В главата ми изниква пример че две лезбийки подписали брак, лишават от бащинство даден мъж който случайно в/след дискотека е забременил едната от лезбийките, лишават и даденото дете от баща му още от момента на раждането му. Според брака за баща бива вписан брачния партньор!
10 Категорично против! Природата е дала права да създават деца на хора от различен пол, защото децата имат нужда от възпитание дадено им от двата пола. Съжалявам за децата с един родител, но да насилиш дете да бъде отгледано в еднополов брак е насилие над личността му.
11. Зоофилията не е измислена вчера съществува от хилядолетия и докато се крият не ми е проблем, стига и те да не почнат да правят паради и да искат повече права, права на брак с овца, или да искат да защитят племенника си от чевермето ми и т. н.
12. Няма закон който да ЗАБРАНЯВА проституцията!!! До преди няколко години наказателният закон ги преследваше за нетрудови доходи, но и това беше отменено! По закон компаньон/ка заплащат патентен данък в общината в която развиват дейността си! Тоест законно е!!! В Националната класификация на професиите и длъжностите компаньонките са поставени в групата на “Друг обслужващ персонал” под код 5162 заедно с камериерите.
13 Нямам против цвета на човешката кожа, да си се женят, ако създват и здрави семейства и възпитават работливи деца даже ги подкрепям.
България за 13 вековната си история не е делила хората по цвят на кожата, само в последните 20 години взе да дава повече права на циганите. Дава права на циганите да узаконят незаконните си построики, построени на общинска земя, защото нямали къде да живеят. Българското население няма право да строи незаконни посроики дори в собствения си двор, за такава дейност то бива глобявано.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 269f526941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Макрон до колкото знам не е женен за майка си. Всеки избира за себе си. Не всички сме нормални.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 4ccf0784ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Светът се променя, кой с кого спи, ражда СИ Е НЕГОВА РАБОТА, гледай себе си. Ще коментирам само Макрон, иронията ти, че му е майка е доста грозна, с кой какво отново си е негова работа, в главата ти "идеалния модел" на семейство, но това не е така. С нищо не ти пречи. За съжаление някакъв народен представител подобни коментари, като теб, което и на него не му прави чест. Ограниченост. Ако всеки си гледа живота и не се меси, вкички ще живеем по-добре.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: cd2e6dec1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От изписаните неща одобрявам единствено номер 5.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 7b63695aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Какво мисля? Всичко е точно. Демокрация до дупка ѝ трябва на тая планета. Колкото повече, толкова по-добре. Иначе за 13 - вече се срещат и тук. Все пак, друго е да дойде някой клушар от Детройт на село и да го вземат приоритетно на високоплатена работа в колцентър само заради паспорта. Бонус минава и стереотипа за питоня - кой балкански парцал би устоял??

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 4caf7f1c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Чакай, бе. Какви глупости, какво Европа, к'ви 5 кинта? Всичко споменато го има и на изток (майка Русия), макар и под друга форма.
Що си изброил всичко лошо, сакаш изборът се свежда само до това? Моят модел за подражание? Дориан Йейц. Баща му умира, когато е бил на 13, тръгва по лош път, наркотици, грабежи и т. н. Обаче обръща живота си на 180 , намирайки смисъл в бодибилдинга.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 2b77f7de5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   1. Не ми пречи, но си личи, че нарочно постоянно иска да привлича внимание, за да се изкарва после жертва.
2. Нямам мнение и не ме интересува. Съмнява ме да му е майка, по-скоро просто е по-възрастна от него жена.
4. Нямам против ако спи с младежи навършили пълнолетие. Ако го прави с по-малки обаче е престъпление.
5. Няма лошо в това, но след 35 години нормалната бременност вече става трудно.
6. Нейн избор. Щом иска да го прави, като не я е срам от роднините и познатите. Гнусно е лично за мен, но много често парите са във водеща роля.
7. Отново личен избор на човек. Много от младите мъже преминават през такъв период, когато харесват милфки и искат опитна жена да ги научи в секса. Не е толкова странно.
8. Извратено е. Категорично против.
9. Нямаше да съм против ако не ни го натрапваха под формата на гей паради и т. н. Не ги мразя, но е дразнещо.
10. Нямам мнение
11. Абсолютно против! Обичам животни и това е насилие над тях.
12. Проституцията в днешно време повечето пъти е личен избор и го правят меркантилни жени, които работят на високи цени, за да си купуват луксозни стоки. Работа като работа. Щом сами така са избрали, да го работят.
Ако е насилствена проституция и трафик на хора съм твърдо против.
13. Не съм против смесените бракове, макар че на мен лично не ми допадат сексуално чернокожите например.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 816048a934
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Компексарска тема. Какво точно ти пука кой с кого спи и на колко е родила една жена. Ако искам и на 55 ще родя. Пука им на Белучи или на Макрон, хеле па на Мадона за мнението на баба Пена от Горно Нанадолнище. Това за Белучи не го и знаех, но още повече започнах да я харесвам. Погрижи се за своя живот, прочети книга, научи език. Стига си блял/а и си се ровила в бельото на знаменитостуте, никога няма да имаш живота им. Те са се трудили, изкарали са си милионите по честен начин не са лежали от кълка на кълка като теб.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 7c865b3a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   1. За тоя джендър не съм чувал даже досега, чак сега от теб научавам за него. Но след като така и така вече го спомена, ще е добре не само пишката и топките, ами да си отреже и главата, за да отърве света от една безполезна джендърска отрепка.

2. Латентен педал-геронтофил с Едипов комплекс. Не го е бил баща му достатъчно като малък или такъв изобщо е отсъствал от живота му, вследствие на което е развил влечение към наборки на майка му. Тоя смешник всички отдавна си го знаят, че е на левия бряг и му се смеят и подиграват, ама той още си вярва и се мисли за велик.

3. Защо няма 3? Пропуснал си една цифра, и да броиш ли даже не знаеш? !

4. Дърта педофилка, разпоретина и комплексарка. Не иска да приеме факта, че вече е стара, грозна и дебела и си въобразява, че като си ляга с малки момченца на по 15 пие от "извора на младостта" и ще е млада завинаги, и ще живее вечно. А истината е, че става все по-жалка и смешна с просташките си публични изяви, ама тя е толкова проста и тъпа, че сама не се усеща. Пожелавам й наскорошно пукване.

5. Сега се разрових и видях, че е родила първото си дете на 35, това добре. Ама второто не е трябвало да го ражда чак на 45, защото на тази възраст при жените качеството на яйцеклетките се влошава и се раждат недъгави деца с аутизъм, синдром на Даун, и др. генетични заболявания. Доказателството - на по-малката й дъщеря, която е родила на 45 над личицето й има ненормално много свободно пространство, което би трябвало да бъде челото й, а самото й лице очи, нос и уста, е смъкнато надолу, като устата й е смъкната направо до нивото на брадичката. Тази физическа черта я имат много деца с генетични малформации, причинени от раждането им от майките им на късна възраст над 40, на които яйцеклетките вече са изветрели, и не могат да произвеждат качествен генетичен материал. Вглеждам се и в двете и с увереност мога да заявя, че по-голямата й дъщеря, която е родила по-млада (на 35), определено е по-хубава, привлекателна и нормално изглеждаща в лицето, от по-малката й сестра. Извод - Жени, раждайте МЛАДИ!

6. Всеизвестен факт е, че всички българки след 80-та са порноактриси, курви и проститутки, и още от зората на интернет у нас си качват свои порноклипчета в нета, така че в тая специфична ковра, която си посочил, няма нищо уникално. Това, че тя е пробила в Америка и снима за професионални компании с продуценти, сценаристи, режисьори и т. н. не я прави с нищо по-специална от милионите други бг коври, качващи аматьорски клипчета всеки ден и чекнещи се денонощно в инстаграм и тикток за пари. Ама те викаш, като не са толкова известни и не ги е видял целия свят значи не са порноактриси, нали?

7. Явно не си много наясно, че повечето истории писани тук уж от "млади момченца, харесващи възрастни жени", всъщност са писани от самотни дърти чанти, които си мечтаят да изпитат млада мъжка ласка и това им е единственият начин, да преживеят жалките си бабешки, мокри мечти и фантазии. Така, че не бързай да изпадаш във възторг всеки път, когато прочетеш хвалежби от някой "младок" по адрес на "зрелите" - твърде възможно е това да е някой трол, и то от женски пол, който се опитва да изкара едиповците в държавата ни много повече, отколкото всъщност са.

8. Брат със сестра, баща с дъщеря, майка със син и братовчеди от различен пол е инцест и е опасно, защото в 99% от случаите със такива връзки се раждат деца с генетични малформации, които ще страдат цял живот без никаква вина, заради простотията на неуките си родители-роднини, които са спали в час по биология и генетика.

9. Да си се ебат обявипедалите по дупките, не ме бъркат - стига да не замесват и деца. В такъв случай ги тикам директно в лудницата и там ще ги шибат на воля, чак и на тях ще им дойде твърде в повече.

10. Прочети отново точка 9.

11. НЕ!!! Категорично най-извратеното от всички изброени!

12. Проституцията от десетилетия е забранена със закон в България, но само на хартия. На практика виждаме как на всяко шосе (както се изрази някой тук), се чекне някоя ковра, застава пред колите, маха с ръце и свирка на шофьорите да спрат, че да ги наебат и да им дадат някой лев. Жалка история, ама все пак нали и тираджиите и те са хора, и имат нужди.

13. Не. Така се размива бялата раса и опростачва населението, а и това е целта на еврейския елит, който насърчава междурасовите връзки между бели и черни, за това е и движението "black lives matter". Естествено, по-податливи на тая долнопробна пропаганда, са жените, но лошото е, че заради техните погрешни решения, страдаме и всички почтени бели хора, които държим на расата си и не искаме да имаме никакъв досег с тия низши маймуни.

Надявам се да съм ти отговорил ясно и отчетливо на всички въпроси, ако имаш още въпроси питай.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 97bf295e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15. Ами реших да се възползвам от предложението ти и да питам още.

1. Защо мразиш толкова тоя джендър? На един от клиповете си той яко се беше разстроил само от споменаването на такива, като теб дето го мразят и му мислят злото, понеже е пълно с такива в България и беше казал цитирам, "Аз ще пусна една атомна бомба над България да видите вие българи бай ганьовци". Не се шегува! Мисълта ми е масово и много го храните и искате да го биете в България, а той е на ти със Сорос и като нищо може да направи някоя беля, ако ситският лорд му даде оръжието. Именно заради Сорос беше избран за личност на годината. Освен това знаеш ли, че има харем от жени в България и всяка нощ спи с различна, демек по-желан е от българките от, който и да е български мъж?

2. Защо Макрон да е на левият бряг? Ако беше обратен нямаше от 14 годишен да чука втората си майка, каквато му е Брижит и която е 25 години по-голяма от него и да и се кълне, че каквото и да се случи ще се ожени за нея, като стане пълнолетен. Това 30 години да си само с една жена и тя да е мама и да си женен за нея и да си и толкова верен и предан не е ли геройство и пример за подражание? Любовната им история е достойна за роман и за рекорд на Гинес. Чука си мама здраво в Елисейския дворец всяка нощ, както я чука от самото начало на връзката им когато беше на 14, когато тя беше най-обикновена учителка и нищо, че тя вече е на 70, сексът им е страшно горещ и страстен, а през останалото време отношенията им са между майка и син. Педофилка и геронтофил били пък вместо тя да е в затвора е първа дама на Франция и живее в Елисейския дворец и се изявява като кралица, а той президент и всички им ръкопляскат, докато правят всякакви безобразия с Франция и Европа. Защо да е обратен? Задето държа по-дълго Тръмп за ръката ли? Ами той и Тръмп доста педалски държа Макрон през цялото време под ръчичка развеждайки го из Белият дом и казваше, че много го харесва, но то това е в кръга на майтапа. Но докато всички останали от НАТО само вдигаха мекушаво рамете от Ердоган и само призоваваха, Макрон обгради Турция с разрушители в морето в бойна готовност чакащи команда да я ударят, за което Ердоган от тогава повече не отваря темата за споровете за островите с Гърция. Така, че определено не е женчо, а мъж с главно М. Убеден съм, че мама го е посъветвала да направи така, защото той винаги се съветва с нея преди да прави нещо, за което и стана президент едва излязъл от пубертета и то за рекордно кратко време, за да може мама му да му каже браво на мама детето и да му даде такъв секс, че свят да му се завие и мама му да седне на трона в Елисейския дворец. Заради златната му и красива мама той може да направи чудеса само и само тя да е доволна от него. Мама му е пътеводна светлина в живота и, ако трябва да сме искрени тя е невероятна красавица и е страшно изискана. Определено има вкус Макрончо. Напълно го разбирам защо тя докато гледа телевизия седнала на леглото в спалнята им в Елисейския дворец той винаги иска от нея тогава тя да ползва лицето му като възглавница за сядане на голо, докато край ушите си е сложил две по-високи възглавници за да не го смачка все пак носът му е доста дълъг и той през това време ползвайки телевизията като радио понеже само чува бегло през възглавниците без да вижда нищо, понеже определено предпочита пред проблемите и физиономиите на огромните тълпи от протестиращите и отчаяни французи подпалили Франция да гледа голото дупе на мама му седнало върху лицето му и тя да го задушава с храста си, но пък и трябва да е леко информиран все пак е президент и каквото чуе и разбере през възглавниците чуе. А после като свършиха новините докато Франция гори заведе и мама на концерт, за което французите тотално полудяха като го видяха през това време да се весели там с нея, но пак той не ги видя по новините, понеже пак му беше тъмно пред очите от голото дупе на златната му мама му седнало върху лицето му. Напълно го разбирам защо не поглежда друга или млада жена и то така от 14 годишен досега. Определено и французите го разбират и затова не му се сърдят защо няма връзка с реалността. Каквото мама му види и прецени, че е важно от новините и, ако му каже каже. Така, че въобще не е смешник.

4. Явно не е стара и грозна в очите на младите мъже. Ляга си с доста красиви и известни млади момчета, а те я подкрепят по всякакъв начин освен финансово, защото тя от това няма нужда. Троши млади богати и известни красавци за които и 20 годишни красавици не могат да мечтаят те да им обърнат внимание.

5. Не си ли учил, че яйцеклетките при жените не се размножават и регенерират, както е с другите клетки в организма за да стареят, а те са просто един ограничен еднократен резерв от такива и на всеки месец една от тях узрява и, ако не бъде оплодена се изхвърля и заменя с нова току що узряла след нея. Те не са клетки, които стареят, а са с еднократен цикъл на живот-узряват малко преди евентуално оплождане след което заминават. Щом италиянките раждан по традиция след 40 и са толкова красиви значи няма нищо нередно в това да раждат лелки.

6. Да, българките много често са курви, но не са порноактриси. Клипчетата качени в сайтове са аматьрски и обикновено правени скрито с телефон от партньорите им. Тук питанката ми е към 1ви. А ти как би се чувствал, ако попаднеш на филм на който виждаш как двама непознати мъже, единият грамаден и татуиран, а другия черен чукат майка ти? И всичките ти познати да я гледат така на смартфоните си. Или щом става дума за пари няма проблеми, да ебат майката ти пред баща ти непознати мъже и ти да гледаш? Типично българско разсъждение. Това и зоофилята ги слагам на дъното. Най-долното нещо, което може да съществува. А след тях е проституцията.

7. Доста убедително са написани историите на млади мъже харесващи възрастни жени тук, за да са писани от трол, не мислиш ли? Това не са мокри сънища на лелки, а неща извиращи от сърцето на млади мъже и са искрени. Познава се. Като напиша възрастни жени в търсачката на сайта и изкачат купища такива истории писани от млади мъже харесващи възрастните жени. Личният ми опит също потвърждава същото. Много мъже харесват възрастни жени на съвсем друго ниво пред младите жени.

8. А ако медицината е напреднала и може да предвижда предварително дали би имало мутации в плода или не, пак ли не е редно? Мисля, че Тръмп ебе дъщеря си щом се целуват по устата не език и то на обществени места, но дете от нея няма. Ако инцест партньори имат вече дете от предишен партньор, но са станали интимни и си гледат децата от предишните партньори при това положение редно ли е или не да се приема като норма?

12. Ами проституцията като е забранена само на хартия, както и наркотиците, а ги има в изобилие на всяко шосе и всяко училище, парк и дискотека не се ли чувстваш преебан, че плащаш данъци за да има полиция и прокуратура, а такива няма? Не се ли чувстваш краден от държавата така? Утре и твоето дете ще е в тия лайна, а парите, които плащаш за да има законност и ред и за не попадне то там просто отиват в нечии джоб за да може прибралият ги да ходи на почивка във Франция и да си пуши пурата Кохиба в хотел Риц.

13. Не мислиш ли, че бялата раса също са маймуни, щом са допуснали това да се случи? Единствено Корейците, Китайците и Японците издържаха теста и там има ред по този въпрос. По това се различава маймуната от човека, а бялата раса не се вписа.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: aab1b651aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Одобрявам модела на Русия където пазителя на православните ценности, великия Владимир Владимирович няма жена и има сериозни съмнения за сексуалната му ориентация. Освен това като горд последовател на православието одобрявам модела на управление на Руската православна църква, чийто глава е полковника от КГБ Кирил Гундяев, който държи бизнеса с цигари и вино в Русия.
Харесва ми и, че полковник Кирил Гундяев изнася литургии на една от трите си яхти в присъствието на множество манекенки. Много ми хареса и кортежа от Мерцедеси и Кадилаци на руския патриарх Гундяев.
И накрая, но не и на последно място ми харесва, че болшинството съюзници на православна Русия са все диктаторски държави, повечето от които мюсюлмански.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker