Когато не знаеш какво искаш, губиш този, който вече знае, че иска теб - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Когато не знаеш какво искаш, губиш този, който вече знае, че иска теб
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 5851 пъти
Здравейте!
Този път аз съм тази, която ще даде съвет на всички, които са на път да допуснат моята грешка и това да им струва наистина много. Моята история ще послужи просто за пример какво НЕ трябва да правите, за да не съжалявате един ден, така както аз в момента.

Става въпрос за любовта и по-точно за тази любов, при която има разлика в годините. В нашата връзка той беше по-голям. Работата е там, че аз се притеснявах от това как ще се възприеме това от околните - от неговите приятели, от моите приятели, от родителите ни и т.н. За да бъда още по-точна става въпрос за 10 години разлика.

Беше ме страх от това какво ще кажат хората (грешка №1)! Отделно имаше и други неща, които ме спираха, но това беше главната причина. Той беше този, който се бори до последно за нас, но аз самата го отдалечавах от себе си като го карах да ме забрави по един или друг начин (грешка №2). Мина половин година от като всичко между нас приключи. Разбира се аз бях тази, която сложи края (грешка №3).

Сега, след толкова много време осъзнавам какво съм притежавала и какво съм загубила, и по-точно аз самата го карах да ме забрави...
Съветът ми към всички вас, които сте в моята ситуация или ви предстои нещо такова - не трябва да ви интересува за мнението на хората! Никога не може да се харесате и да угодите на всички, но пък за сметка на това може да загубите този, който дава всичко за да бъде с вас.

Съжалявам, че е нямало човек, който да ми обясни тези неща. Съжалявам, че се повлиях от мнението на другите. Съжалявам, че допуснах тази грешка. Но най-много съжалявам за това, че не мога да я поправя. Някой ще каже, че не е вярно и всичко е възможно...

Аз отдавна загубих правото да знам къде е той, как е и изобщо всичко свързано с него. Има начини чрез които да се свържа с него, но осъзнавам, че нямам право да го търся, защото аз бях тази, която не позволи и не даде шанс на него, когато той ме искаше.

Надявам се вие да не допускате моята грешка, защото аз цял живот ще съжалявам за това, че изпуснах човека, когото обичах с цялото си сърце и душа и този, който и мен ме обичаше. Нямате идея колко много ще съжалявате ако пропилеете шанса си и изпуснете любовта заради някакви криворазбрани "норми" и "правила".
Не допускайте моята грешка!

Желая успех на всички и най-вече много любов, защото тя е най-хубавото нещо, което може да се случи на един човек!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 90211f8cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти е за урок да знаеш със следващия какво да не правиш. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9b2e73de28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък ти казвам да го потърсиш. Звънни му, най-приятелски разговор нищо повече така ще си спокойна че е добре, пък може и да имаш късмет да не е обвързан и да се съберете пак. Има една поговорка, че където е горяло огън пак ще гори. Поне сега ще си си научила урока, 10 години не е чак толкова много, щом е бил необвързан пречка никаква. Това не е само твоя грешка, голям процент от хората допускат обкръжението им да им дава акъл и да им се меси в живота.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 595def18de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ако си забравен, назад недей се връща, не се прекланяй, обич не търси! Ако си забравил, можеш да си спомниш, но за миналото прошка не моли! Ако си намразен, с омраза не отвръщай, вдигни глава и гордо отмини! Ако си намразил, омразата си не издавай, не казвай нищо - просто замълчи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d138a5adda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти го кажа като човек, който е бил от страната на бившия ти вече приятел. Мога да ти кажа, че жената за която се борех не осъзнаваше какво правя за нея и само повтаряше едно и също ("Не те обичам, не ми е приятно да съм с теб"... ) и се надявам един ден да осъзнае, макар и късно, че съм я обичал с цялото си сърце. Все пак 4 години бяхме заедно, за да ми каже накрая че вече не искала да е с мене... БЕЗ абсолютно никаква конкретна причина освен гореспоменатите. Просто се махна. Дано на никого не му се случва. И да знаеш, че наистина нямаш никакво право да го търсиш. За това хората са казали "3 пъти мери и веднъж режи", защото като не мислиш какво правиш когато му е времето.... знаеш си вече. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eebad2f404
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хубаво е, че си осъзнала тези неща. Напук на горните постове ще ти кажа, че ако те е обичал колкото ти описваш и ти го обичаш тооолкова, и съжаляваш - трябва да го потърсиш. Аз бих ти простила, личи си че си проумяла нещата. За всяка грешка има прошка. Не живеш със съжалението и разкаянието какво е било, какво можеше да е. Дори и нищо да не се получи поне ще се извиниш за глупостта си към един човек, който те е ценил и обичал. Така ще можеш и ти да си простиш.

Лоша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker