Атакуваха ме и ме обиждаха, заради страната ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Атакуваха ме и ме обиждаха, заради страната ни
преди: 8 месеца, 17 дни, прочетена 920 пъти
Играя доста игри и говоря с много хора, и един от моите приятели днес ме покани да играем заедно. С него бяха приятелите му, които бяха трима мъже и едно момиче.

Момичето не се зарадва, че поканиха и друго момиче освен нея, а мъжете започнаха да се държат вулгарно и аз не им отговарях.
Освен на моя приятел, с когото се познавах отдавна. Всичко беше наред и не им обръщах внимание на глупостите докато не разбраха, че съм от България, а за тях разбрах, че са от Гърция.

Познавала съм хора от целия свят и дори гърци, никога преди не сме имали проблеми, аз уважавам на всеки страната и лошо не говоря. Но изведнъж мюсюлманинът започна да ме обижда, всичките заговориха за това клипче в ютюб пълно с лъжи, че тук се пр/давали роби и булки.

Аз му отговорих "Ами и за Гърция се говори в интернет, че сте груби с жените и само ги използвате за с*ксуални удоволствия, щом ще следваш интернет ". Той се ядоса и продължи да ме обижда, аз му отвърнах " Живееш ли в България, тук ли си, че да знаеш какво е? "

Което още повече го ядоса и всички започнаха да се смеят и да ме обиждат заедно, а единият да крещи.
Тогава казах "Вярвайте каквото решите" и напуснах разговора. Моят приятел се извини, но дори на него не мога да му простя. Толкова много лъжи се разпространяват, този мъж, който следва другата вяра, на това ли го учи неговият Бог? Да вярва на интернет и да обижда другите държави? Не знам дали е защото просто гърците като цяло напоследък не ни харесват и ни гонят.

Момиче съм и вярвам, че трябва да имаме толерантност към другите държави, аз уважавам всички и ми стана кофти, защото бяха хора, на които нищо никога не съм сторила и започнаха да обиждат страната ми и мен. Това на никого с достойнство няма да му хареса...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 0b07c6e711
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами те и българите вече обиждат своята държава: държава, в която ще ти убият детето на пешеходната, няма да се намери вариант за лечение на маса болести, чалгаризирано население или в училище толерират богаташчетата, дори в елитните уж гимназии. Поболяха се нервно нормалните хора тук, а другите, вместо да си заемат времето с четене или учене, станаха влогърчета, а по-възрастните варят тонове ракия събота и неделя. Трябва да имаш маса пари да се изнесеш на една квартира.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 6b61e30fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това не е нищо ново. Ако знаеш колко псувни и омраза съм срещнал от така наречените ни братя румънци ще ти прилошее.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: d128c81dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Голяма работа, нищо ново. Това си е така откак сме тук, дет се вика. Гърчолята ни ебават, защото ги боли още отзад как сме ги изнасилвали през Втората световна по беломорието. То и шумадийските цигани от Сърбия ни мрънкат, защото пак им го набивахме по това време без вазелин (а и са ни бивша провинция още през Средновековието, факт). Маймундончетата също ни спамят, защото още си мислат дека не зборували на бугарски диалект.

И ние си ги ебаваме, споко. Аз тровя макарончетата, които спамят циганската им пропаганда и се имат за древногърци. Не се коси, така е по света. Сърболята се псуват и с хърватите, албанците се псуват с маймундонци и шумадийци, унгарците с циганите зад Дунава, арменците и кюрдите с рязаните монголоиди в Анатола, списъкът е безкраен.

Така е по-шарен и забавен светът, да знаеш. Ако аз не изпсувам шумадиец на "подчовек", маймундонец на "българче с аутизъм", румънец на циганин или монголоид на "арабски мелез" преди закуска, просто кафето не мога да си изпия.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 2c221607b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това е имиджа, който циганите ни натресоха. Продаваха си децата на станционната градина в Стара Загора до скоро. Предполагам че ЕС натисна там и се спря с тази малоумщина.
Живял съм в Китай и странното е че за България знаеха само това. Нищо друго. Забавно ми беше, защото именно в Китай все още младоженеца плаща на семейството на момичето. Уж е символично, но реално тези пари остават в нейното семейство понякога.

Колкото до мюсулманина. Не разбрах какъв е този грък - мюсулманин. Както и да е, очевидно става въпрос за предубеждение.

Един съвет - когато се защитаваш, кажи "не е вярно". Недей да действаш по Мойсеевия закон "зъб за зъб", казвайки "ами вие". Това в 100. % от случаите води до война. Ти така или иначе ще напуснеш чата/играта, просто кажи "не е вярно" и го направи, без да спориш. Така ще им дадеш ясен знак, че са кухи като градински лейки и ще ги оставиш замислени.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 16ec855a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И на мен ми се се е случвало докато живях в чужбина, но мисля, че нямат право... просто защото повечето от тези хейтъри (така да ги наречем) никога не са идвали тука, не знаят нищо за България и не са българи, че плюят по държавата ни... те дори шанс не дават на България (да дойдат като туристи примерно, да опознаят страната).
Съгласна съм, ние всички страни уважаваме, отнасяме се добре към чужденците, учим им тъпите езици, пък те с кое право ни обиждат на държава... Баси простаците злобни.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 424451524d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какъв мюсюлманин ще да е този грък?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 1b75344914
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Гърците никога не са ни обичали и уважавали.... Спомням си, че още преди 33г. се държаха там с мен като да не казвам каква, а бяхме и с малко дете. Имат манталитет на прости араби и подали използвачи. Издържахме само 3 месеца с мъжа ми в тъпата им държава и се прибрахме. Прецених, че няма смисъл да се занимавам с тях и да имаме достойно бъдеще. защото никога нямаше да ни приемат, въпреки, че бабата на мъжа ми е гъркиня. Изключително културно и цивилизационно изостанали ми се видяха.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 3ab48ada22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Какво очакваш бе, Авторке!?

Живееш в най-мръсното циганско-турско Гето в Европа - България!

Където:

- МВР, ГДБОП и политиците задружно друсат

- "патрЕоти" с татуси на България газят деца и подстригват българки

- нема един вкаран престъпник задълго в затвора

- населението масово изпростява - 30% са функционално неграмотни, а 10% напълно неграмотни

- 55% от новородените са циганчета

Какво искаш да чуеш за България!?

Че сме:

"Велика и древна европейска държава, покръстила и дала култура на 40% от Европа и раждаща таланти на световно ниво! " :D

Айде моля ти се - миналото си е минало, а това че имаме таланти тук там, не ни прави "развита държава".

"Една птичка пролет не прави! " са казали българите...

Свиквай! :)

България с всяка година става все по- и по-голяма кочина. 2060 ще сме 4. 5 милиона, над 50% от които цигани и турци.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 0f28795c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съгласна съм с вас 1 и 2, но това не го разбирам, да обиждаш чужда държава и хората в нея без да погледнеш себе си в огледалото, и това ми го говореше религиозен човек. И да, ние самите не си защитаваме държавата и само я плюем, но тук живеем и от тук произлизаме. Аз пък се учудих от наглостта им, какви неща съм чувала за Гърция... Просто ми стана болно от отношението, но явно са си такива.

А

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 3ab48ada22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   А така! Как смеят тея чужденци да говорят лоши неща за България? Браво! Поставила си ги на място! :)

За България трябва да се говори като за мъртвите - или добро или нищо! :)))

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: de93d4e8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз я мразя, а съм българин.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 8ac1ca6962
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   И аз мразя българия, а съм българка. Винаги съм била някак по- приета от чужденци, от колкото от "нашенците". То не бяха злобни подмятания, заради тениските ми на групи или това, че не си мажех личицето с грим, то не бе "голям проблем", че не се размазвам по дискотеките, не съм била "нормална". Дрехите и гримчето са големият проблем на българите... А те, много "нормалните" едвам се научиха да си пушат миризливите цигарки извън заведенията, понеже "К'во ще се съобразявам с тия непушачи! ", без да се замислят, че на някои хора им неприятно да им се вмирисват дрехите на гнусни цигарки, че някой може да има алергия или че може да има бременна жена в близост. Те повечето си тровят децата с гнусните си цигари, защото на масовият българин цигарата му е по- важна от собственото му дете.

Много от градовете ни са пълни с боклуци, защото същите тези "нормални" българчета не са се научили къде да си изхвърлят отпадъците, не чистят изпражненията след кучетата си; масово от лелките и чичките по гишетата и магазините се държат така с теб, все едно си ги нашамарил на закуска, дори когато си абсолютно любезен с тях и ги поздравяваш, говориш им на "Вие" и ги третираш като нормални човешки създания. А ако не са кисели лелки и чички, то са надменни "развиващи се" млади хора. И още много други неща. Какво хубаво да се каже за българия, освен историята ни и природата ни, която "нормалните" българчета, които са нормални защото българките не са "ужасни" метълки и носят гримчета, а българите се държат като чорбаджии, унищожават? Да, същите тези "нормални" българчета, на които "нормалността" им пречи да бъдат хора, а не и*роди.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: ab338f1f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Има групи във фейсбук, където се разпространяват стари снимки на хора от малцинствата или на техни каруци, къщи и тн, които са от славянските държави, включително и от българия. Под снимките има ужасно груби подигравателни коментари. При положение, че фейсбук блокира за език на омразата срещу групи хора, например ако напишеш нещо против гейовете. Но няма проблем да обиждаш цели нации. Че дори и българи пишат глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker