Какво са те? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво са те?
преди: 8 месеца, 12 дни, прочетена 427 пъти
Здравейте. Вчера попаднах на последното видео на Клашерчето - Топ 10 стряскащи видеа, в което видео се натъкнах на нещо за което знам, че не е фейк, а е действително реално. Става въпрос за наречените във видеото хора сенки. Казвам, че не е фейк, а реалност тъй, като аз самият съм виждал такова нещо като дете. Отделно не малко мои познати са ми споделяли, че са виждали същото нещо. А както е видно тези неща са хващани на много камери за наблюдение и са широко известен феномен. Вие виждали ли сте ги? И какво според вас са те?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 58f7d78fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз не съм ги виждал, но съм виждал летяща чиния. Не се бъзикам, съвсем сериозно го казвам.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 7127e647dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Генерализират с това "хора- сенки". Различни същества са, просто не взаимодействат със светлината.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: f62d0fb6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не съм виждала, но има всякакви хора, да не ти пука, само което ти харесва гледаи.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 232ae38b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1-ви, доста интересно, но има и доста земни такива секретни летящи апарати във форма на чинии. Това, което видя правеше ли от състояние на покой свръх бързи ускорения, почти недоловими за човешкото око, защото, ако да тогава може наистина да е извънземен апарат?

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 23b91683d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Видеата на клашера се правят за гледания. Това му е бизнеса, а за пари човек прави какво ли не. Включително и да си измисля небивалици. Като чуеш Слави- клашера, обърни се на другата страна и търси информация другаде. Аз съм го хващал че говори пълни глупости, особено за неща с които съм запознат. Целта е да има реакция, гледания, коментари и изобщо шум около видеото. Това информацията в него колко е вярна е на последно място, дори колкото по-противоречива и шокираща, толкова по-добре.
Не го мисли.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: ae8bb8faa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   В интернет има достатъчно информация и на български и на английски, като и доста реални истории по форуми и т. н., просто напиши хората сенки, дори после ако потърся точния сайт, ако става тук, ще напиша линк
Познавам момиче, което виждаше някакви образи и духове ли как да го кажа, но не й беше приятно от това нещо, а на мен много трудно да го повярвам, като не се случва на мен, но сенки и аз съм виждала точно 3 пъти.
Като бях дете, тъкмо се събуждах, бях на гости при баба ми, да е било към 5-6 часа сутринта и тогава кухнята имаше свод, а аз спя на дивана в хола и поглеждам към мивката, защото чувам, че капе вода, явно някой не е спрял хубаво и гледам само една сянка такава и се е подпрял точно на мивката, мъжка сянка и помислих, че е вуйчо ми, но някак си се страхувах много и се завих, щото само седеше подпрян на мивката и после след години ми дойде на акъла като ми отвориха темата, че това не е бил някой от нашите да седи така, рано сутринта, няма начин, беше супер плашещо, щях да се напикая баси.
После 2рия случай една от най-известните човека с шапката, видях го до оградата на село, извикахме съседа тогава да провери, защото пак е така бях малка и само с баба ми и се изплаших много, нали мисля си, че може и човек да е знам ли?
Мислила съм също, че се дължи на филми на ужасите, но не съм гледала чак толкова много или поне доста отдавна ги спрях, нали, че е параноя или пък нещо не знам, въображение, но наистина като си видял, как да го отречеш.
3тия случай имах и свидетел.
Бяхме на един хълм така да кажа край пътя с един приятел, той тъкмо беше претърпял тежка катастрофа, обърнал се по таван с колата и си говорим нали и то ми вика обърни се надясно, виждаш ли го тва? И аз се изсмях и викам престани да се шегуваш, знаеш, че ме е страх човек и той не те бъзикам и се обърнах наистина едно като голямо черно петно, напр щях да се наакам този път, бяхме на по 20г тогава, той излезе, взе да вика, мислейки, че може да е някакъв луд, дето да ни наблюдава нали, но нищо. И вика баси не съм луд аз нали и ти го видя и аз казах да, но избягвам да говоря за тези случаи, само с хора, които са имали подобни преживявания. Сега не мога да си обясня защо точно в онези моменти съм ги видяла и защо на мен, нещо означава ли, но в нета пише, че някои били дружелюбни, други искали да те сплашат, хранили се с енергия, имало и агресивни такива, които нападат, хранят се съд страха ти и се говори, че били души, заседнали между двата свята, примерно на самоубийци най-често и т. н.
Дали е истина и съществува ли това не знам, има мн сериали, книги, филми за такива неща, но мистерия все пак.
Но топа ми остава 1 случай за който никой не ми повярва.
Спя сама на горния етаж на село, в стаята ми и беше около 2 и нещо ли 3 часа някъде, стоях на компютъра, на 12-13г да съм била и си лягам и чувам не по моята врата, а външната в коридора, тя имаше едно стъкло по средата ако се сещате, едно почукване чувам от 3 пъти, но последователно е така 1, 2, 3 пъти, казвам ви, щях да се не знам... изпотих се, заплаках и се обадих на вуйчо ми, той си обличал панталона по стълбите дори и идва веднага, вади нещо от багажника на колата, вика, оглежда се, няма никой... и после ми обясняваха нашите, че било животно някакво по тавана, че така ми се сторило, че съм прекалила с някои филми, но реално тогава толкова се бях наплашила, че ме беше страх да спя, беше ме страх и през деня и през нощта дори, като идваше вечер особено, направо не исках да става тъмно и ходих в едно другосело да ми леят куршум ли какво беше там и ми мина тази уплаха, както се вика
И така миналата година се запознахме с една двойка и заживяхме заедно, в чужбина сме, те също казаха, че са чу ли същото нещо, което и аз като малка и то по същия начин и останах потресена, дори тези дни мисля да разгледам какво означава това по дяволите.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: b1e3e787b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7-ми, така е преживяването от среща с тези неща е ужасно, за което аз имах същата съдба като теб и след това и ми ляха куршуми и не знам си още какво. Дълги години ми беше немислимо да остана сам в къщи след това. За тях има свидетелства от как свят светува и винаги са описвани по същия начин, а това, че някой имали шапки е зрителна измама, понеже понякога фигурите не са ясно очертани, а стават по-размити и от там се правят някакви асоциации за формите им. Моето изглеждаше малко като с пола, но това беше просто размитост на сянката, а главата определено беше гладка като яйце. Има теория, че това са извънземната раса на рептилите, които са измежду човечеството и въздействат на хората психически с енергията си за да може да има между хората здраво и постоянно конфликти и неприятности за да се хранят като енергиини вампири с енергията която излиза от хората тогава като зехтина от маслините когато са пресовани за което и обикновено плашат хората когато са влезли на някой в дома му, някои блъскат шкафове врати, хвърлят предмети, други даже придърпват хора, но никога поведението им не е търсещо контакт и общение с човека, ако някой се опита да влезе в контакт с тях те веднага изчезват, а се смята, че черната сянка носеща се във въздуха е просто нарушена тяхна маскировка, а обичайно са абсолютно невидими. Искрено се надявам само множеството мистериозни отвличания на хора да не се дължат на тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker