Какво мислите мъж да е "госпожата" в детска градина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите мъж да е "госпожата" в детска градина?
преди: 10 месеца, 12 дни, прочетена 915 пъти
Гледам тази тенденция тръгна от запада, но вече го има и в България. Мъже възпитатели в детска градина. За мен това си е работа за жена. Каква работа има мъж освен, ако не е лекар между две три четири годишни деца? За мен това си е чиста проба педофилия. Скоро ми предстои да имам дъщеря и някак си не си го представям мъж в детската градина да потупва по дупето дъщеря ми, ако направи беля. Гледах ония ден един в Гласът на България бил учител в детска градина. Ах колко обичал децата. Абе като обичаш децата направи си свои при моите работа нямаш. Четох в нета нагласата на обществото и с учудване разбрах как и мъже и жени го приемали това с възторг. Абе вие добре ли сте? Имаше такъв случей в Нидерландия на педофил възпитател в детска градина. А ми, ако се наложи да смени памперса на дъщеря ви, и някакъв мъж да и гледа и пипа половите и органи. Или на синът ви. Имам чувството, че днешното общество единствено го интересува яденето пиенето почивните и скъпите коли и да св снима и покажа на поредната трапеза у фейса. Аз съм за да има мъже възпитатели, но през основното образование. Смятам, че един мъж тогава наистина би имал положително влияние на тяхното развитие като личности. Но в детската градина работа няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e4ecfe454a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Има нещо изкривено в теб, някак не приемаш, че нормален мъж може да възпитава малки деца, но пък за теб е нормално жена да бие дъщеря ти по дупето? !? Реалността би трябвало да е никой да не бие дъщеря ти и всеки възрастен, който е учил и минал психически тест да може да възпитава деца.
Бъркаш професия учител с тази на лелката която евентуално сменя памперси. Учителите памперси не сменят и не е нормално дете в детска градина да ходи с памперс!
Човек като теб би ревнал и срещу мъж медицински помощник (сестра), или срещу жена кранист
Бори се с комплексите си!

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: b540d5e923
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Какво толкова има? Гледаш само едната страна на монетата. Колко пъти е имало случаи на пребити деца от луди жени в ясли и градини. По тази логика и жени не трябва да стават. Или е по-добре някоя дърта пенсионирана ненормалница с разлакани нерви да малтретира децата ти. Само преди седмица луда лелка влачеше по двора невръстно дете. Добре ли е? Мъжът може да е много по-внимателен и търпелив към децата. Защо да не се даде шанс? На градина никой няма да ти вземе детето с памперс, трабва да ходят до тоалетна, ... до тоалетна ги водят лелките не учителят, преобличат се сами, ако не могат лелките помагат. На учителят в детската градина работата е да пее песнички и да ги учи на стихотворения, да рисуват, някоя друга дума на английски и това е.. Аман от такива тесногръди хора. Светът върви напред тук са се запънали като магарета на мост. Работата се е деляла на мъжка и женска през 15век. Сега сме 21-ви. Коя си та да казваш кой има и кой няма работа някъде. Дръж си детето у вас тогава

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 15c19f58af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Напълно съм съгласна с теб! Не бих доверила детето в такъв случай, абсурд. А и в основното учител по физическо- категорично НЕ!
Баща ми наби моят учител, който все искаше да проверява дали нося бельо под трикото си... все се измъквах някак, накрая споделих в къщи и татко полудя. Заради такъв боклук можеше и по- голяма беля да стане.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 5339b6bd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Мъжът в детската градина би имал възпитателен ефект върху децата и ще допринесе много за възпитанието и дисциплината на децата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: fb1f2c7b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Жена трябва да се грижи за децата в детска градина, класика е, мъж няма място да работи такава работа, смешно е, също и тези където чистят стъкла на магазини и жилища, добре е да са жени, мъжете имат други типове работа подходящи за тях.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 7185dd56ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Напълно съм съгласен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 14268c71be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Рядко има такива мъже, повечето не искат да се занимават с деца, а и не е мъжествено.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 159d5fcf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Има нужда от мъже работещи в подрастващи във всички сфери, точно заради модела и равноправието. По принцип, там където парите са малко, мъже не се навъртат.
Впрочем и на мен не ми е приятно мъже гинеколози или всякакви лекари да ме преглеждат, но на много места не ме питат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e2ca14b8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако мъжът е гей даже много ще му отива такава професия.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 13712d33ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Да права си. Има рискове, вярно е, но винаги има риск, когато оставяш детето си на непознат, независимо дали е мъж или жена. На детето нищо няма да му стане ако го пуснеш един път на детска градина и после го попиташ как е минало. Срещни се с господина, разпитай персонала за него и тогава го съди.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: fb1f2c7b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мъж гинеколог е нещо нормално.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 8eed4674b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Много закостеняло мислене. А госпожите не виждат ли половите органи на момченцата? Или се правят, че не ги виждат.
Същото важи и за вас като майка-ако имате син, не трябва да го гледате.

Кой е казал, че учителят-господин трябва да е непременно извратен, да започнем от това?
По същият начин и собственият ви мъж може да е толкова извратен, бидейки баща.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 6bba5da80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Вие съвсем сте обезумели!
И аз не съм съгласен мъже да бъдат възпитатели в детски градини и ясли, но НЕ поради същата причина, която изтъквате! Просто на жените им се отдава отглеждането на деца до 7годишна възраст. Така е конструиран света. Затова жените имат и гърди, с които да кърмят. Имат дълбоко заложен от природата майчин инстинкт да се занимават с това.

От 7 нагоре вече става въпрос повече за възпитание, отколкото до просто отглеждане и тогава е нормално И мъж да ги поеме тези деца. Даже поощрявам училищата да наемат еднакво количество мъже и жени, за да може децата да имат ролеви модели и от двата пола. Както и в семейството има баща и майка. И както е бил възпитаван всеки един от нас

Дайте по тази логика да няма мъже - учители, щото можели да бъдат педофили. Много филми ли гледате, новини ли, незнам. Откъде ви идват такива простотии изобщо в главата???

Бил съм учител на деца от 7 до 14 год възраст и от опит ви казвам - с радост не бих преподавал на децата на такива идиоти-родители като вас! Дръжте си децата в къщи, най добре. Мъжете на улицата също може да са педофили!

Чудя се един ден и за жените какво ще кажете. И те ще ви станат негодни с нещо, сигурно. Кой ще ви възпитава децата тогава - изкуствен интелект ли?

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: b8f24e3413
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Нищо не мисля, съвсем в реда на нещата, щом иска да работи това и му харесва.
Ж24

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 0e2c504708
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Глупости, какъв е проблемът мъж да е учител на деца? В градината на дъщеря ми преди години имаше учител на съседна група. Не виждам проблем. Имаш доста стереотипно и извратено мислене, щом веднага мислиш за педофилия.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 31208b77ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   От Автора

Първо съм мъж. И второ съм израстнал през времето на социализма. Тогава защо нямаше мъже по детските градини? Имаше само един мъж педиатър и той се оказа педерас, но през Соца се криеше, чак през демокрацията се показа като такъв. Съпругата ми е на същото мнение като мойто. Знаете ли, че на наше приятелско семейство в детската градина са снимали гола дъщеря им, която е на 2 години и половина и снимката и е по социалните мрежи? Хич не ми е извратено мисленето, защото утре това може да е моето дете. През социализма нямаше такива работи. И да другарката ми е извивала ухото, но пак съм станал човек. Педофили не е имало, ако е имало са били разстрелвани като кучета в Белене. И така трябва. Както и всяко влияние на джендърска идеология трябва да бъде изкоренено. В момента има достатъчно търсене в много мъжки професии. Стругари, зидари, шофьори, куриери, в производството, да ходят да работят там, не да ми се подпичкват като детски учителки на топло зимата лятото с климатик и да ми чете детски приказки.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 37949bace4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз мисля, че имаш изкривено мислене. На скоро по новините дадоха как жени хирурзи във Великобритания са били изнасилвани от своите колеги, и по твоята логика не трябва да има жени хирурзи, за да не бъдат изнасилени... Това, че някой мъж учител в детската е бил педофил, не значи, че всички са.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: b540d5e923
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   17 - Заминавай за някоя социалистическа страна тогава. Такива тесногръди типове спират развитието на обществото. Ако е вярно това за сниманото дете показва че няма гаранция дали мъж или жена е преподавателят. Извратеняци има и сред двата пола. Ама явно не го проумяваш. "Мъжки и женски професии" ще се гръмна! Голямата драма май е че някой стой на климатик, а не блъска по строежите. Ами кой за каквото е учил. Да си учил и ти. Дай да забраним на мъжете да кандидатстват педагогика, защото на някакъв кисел чичко не му харесва

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 7513cdbe2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   То по тая логика децата не трябва да имат и бащи..
Авторе, ти сигурно искаш и 2 годишната казарма да се върне, заедно с нея и Белене и бай Тошо и полицията дето бие. И всичкото щото смяташ че тогава е било по-добре.
Стар си вече, увреден от оная система, остави мисленето на нормалнитее хора.
Сякаш не беше оня ден дето хванаха оная сестра дето убивала бебета в родилното. Или оная лекарка дето мачкала коремите на майките, обиждала ги и имаше маса нейни случаи с нещастен край. Или оная детска учителка дето бие и обижда деца в детската градина. Бяха я записали и изтипосали в господарите. Детето беше почнало да се напишква вкъщи и да проявява агресия на свой ред. И още ги има такива по градините.
Каквато и работа да дадеш на повечето жени, все смятат че им е много и е тежка. Толкова по въпроса за мъжката и женската работа.
Има мъже, които се справят с отглеждането в пъти по-добре от жените си. Децата имат наистина нужда от майките си само. първата година, докато ги кърмят. А и много жени дори и не кърмят вече. След това всеки родител може да се грижи за детето.
Айде, пий две ракии, набий жена си и лягай да спиш с мисълта за изпълнен мъжки дълг към родината.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker