Опасни ли са парковете в София през нощта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Опасни ли са парковете в София през нощта
преди: 8 месеца, 4 дни, прочетена 1070 пъти
Особено се интересувам за Южния Парк. Доведената ми дъщеря (нямам брак с майка и) е на 19 години (т. е. пълнолетна е, няма как да да и забраняваме, а и тя не слуша особено) се среща с някаква нейна компания от около 7-8 момичета и момчета почти всяка вечер в Южния Парк и се прибира понякога и след 11 часа вечер. Ние живеем в Стрелбище, т. е. поне не пътува дълги разстояния. Аз лично в Южния не съм виждал почти никога лица от ромски произход, нито някакви съмнителни типове. Но все пак имаме винаги едно наум и се притесняваме. Взели сме телефоните на 2-3 нейни приятелки от тази компания за всеки случай, все добри деца са от нормални семейства. Доколкото тя твърди, не се употребяват алкохол и наркотици в групата, само си говорят и слушат музика тихо.

Паркът е в добър район на София, далеч е от Люлин и Надежда примерно, но пък има и доста неосветени алеи и гори... Ако беше момче едва ли щях да мисля много. Но за момиче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 3 дни
hash: df623176ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Личи си, че си софиянец от скоро

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 5354285c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не мисля, че са особено опасни парковете през нощта, разхождал съм се късно по парковете, може би само Западен да е по-кофти.

Така или иначе сега като захладнее ще им мине мерака да висят до късно по паркове.

А момичето е пълнолетно и ти не си й баща - не мисля, че трябва да го играеш настойник.

Т. Т.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 02e0cfdfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, слушат Вивалди и Моцарт само, така тихичко. Да ти кажа, в Надежда и да минеш през парка нощем, най-много бездомно куче да срещнеш. Така че тук не ядем хора, както и вие не сте хайлайфа. Момичето е пълнолетно, ако е трябвало да забранявате нещо, минало му е времето.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: aa0f0dd5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Това за района ме уби от смях - май не осъзнаваш, че точно по центъра, на ндк, народния театър и т. н, всяка вечер се събират пияндета и наркомани. Южния парк е доста оживен винаги по центалните алеи, а какво правят по нощта, кой знае.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 4bb5ed7c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Брат, тая не е твоя дъщеря, за да я мислиш толкова много, пък и е пълнолетна, нямаш право да й забраняваш. Защо не изчукаш нея, вместо да се мъчиш с дъртата й, употребена, вмирисана майка!? Достатъчно голяма е вече за това, нищо престъпно няма да направиш.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: c49dc5cc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, децата ги мислям докато затворим очи. Независимо, дали са малки или големи, болни или здрави, моми или ергени и т. н.
Гледайте да имате връзка с момичето, да се занимава с полезни неща- учене или работа, по тъмници не е желателно да се размотава. По късна доба хората са пийнали вече, престъпници се навъртат, на някого може да му избият чивиите от нещо малко.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 251673a18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Напълно подкрепям номер 6, защото и по нощните влакове пътуват всякакви, и човек трябва да бъде бдителен, да пази багажа си, себе си, да избягва да обикаля нощно време в неосветени зони, особено ако е далеч от дома си, защото всеки ден новините са пълни със черна хроника! Просто никъде не е спокойно и безопасно вече! Никога не знаеш откъде ще изскочи злото!

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 3e721e78c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   София е пълна с отрепки. Нима не помните Чеци как уби онова момиче в Борисовата градина...

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 970bc730e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е, че парковете са толкова опасни. Просто където има алкохол и шумни компании гафове се случвам.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 4cf1234715
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Зависи, предполагам. Преди около десетина години редовно се разхождах в Южния парк през нощта (говорим 11, 12, 1 часа), защото бях в дълбока депресия. Изглеждат страшни, но толкова. Никой не ме е закачал. Млад мъж, с гола глава, пиещ алкохол... може би затова никой не е искал да се ебава с мен.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: be5cab0986
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 5 кърти мивки

Иначе, преди 10 години имаше случаи на убийства в Борисовата градина. Не съм чул скоро нещо да е станало, може би защото хората избягаха от България. Вече нема и хора дет да ги обереш дееба.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 05ae994eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Авторът съм:
Да, живея в София от около 9 месеца, като купих това жилище специално за целта. С тази жена сме от дълго време заедно, просто по работни причини (и за двама ни) се наложи да се преместим. Доколко районът е добър - ясно ми е, че цяла София не е цвете за мирисане, просто съм минавал и през Люлин и Надежда и честно казано в тези райони не бих живял по ред причини. Важно ми беше да сме близо до парк, жилището да е тухлено и да има гледка към Витоша. Това ми бяха общо взето критериите. Лично аз ходя да тичам в този парк всяка сутрин и съм доволен, че е буквално на 200 метра от входа ми.

Не разбирам защо някои ме нападнаха, че едва ли не не било моя работа да се притеснявам, понеже не била моя дъщеря. Ние сме семейство, какво значение има кой какъв е? Аз имам голям син от предишен брак, той е студент извън БГ. Чуваме се всеки ден по телефона. Бащата (биологичният) на това момиче не я е потърсил дори веднъж, виждала го е последно преди повече от 10 години. Това нормално ли е според вас? Обичам си я като мое дете. И съм на 54 години, майка и е на 38, тя е на 19 - номер 5 да ме извиниява, но е доста гнусно това което ми предлага. Никога не съм имал такива намерения.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 2cb43126ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе (12) да, доста гнусотии ще прочетеш тук от болни хора.
Подкрепям н 6, но и да добавя: нека направи твоят номер на бързо набиране ако се наложи дори да те набере без да говори.
Ако тя има доверие във вас с майката, ще споделя. За "недей боже" навсякъде може да се случи. Помогни и със съвети за самоотбрана- психологическа "игра" с евентуален агресор, ключ м/у пръстите, продават сега едни котета със заострени ушички, спрей.
Без да прекалявате с пазенето разбира се.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 67f33a784f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нормално е да се притесняваш, в София напоследък има бум на дребни престъпления. Южния парк сам по себе си е ок през нощта понеже действително района е централен. Има осветление тук таме също.

Надежда и Люлин са опасни квартали, в смисъл такъв, че е по-вероятно да ти оберат апартамента. Вечер също е проблемно, поради изпадналите индивиди които гледат лошо. Познават се по анцузите, неподдържан външен вид, носят черно и имат чанти диагоналки. Тези хора в никакъв случай не трябва да се заговарят, а погледнеш ли ги в очите, веднага си отмести погледа. Също така в никакъв случай не трябва да се ходи по-издокаран и с бижута в тези квартали понеже ставаш веднага плячка на тези хора. Повярвай ми, много са. Софийския ъндърграунд все още го има и тези 2 квартала са му основните крепости. Добре си направил със Стрелбище.

П. с: родом съм от София

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 555473e908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Южния парк е страшно вечер, и всеки друг парк, да не рискуват
само по кафенета е окей в квартала, има кафе до читалище Светлина Стрелбище е хубав квартал, когато знаеш, че цветни гами и едно е добре там, на другото нищо яко няма и хората си тръгват, нормално е.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 3c28a7647c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   От номер 5 ейй, какво чак толкова "гнусно" съм казал, не можах да разбера? !? Момичето е пълнолетно и напълно развито, и авторът може да прави легално секс с нея, без да си има проблеми със закона, какво му е "гнусното" на това? Просто предложение, не съм му опрял пистолет в челото. Аз лично така се възползвах по време на 2-годишната ми връзка със самотна майка с голяма дъщеря. От 16 до 18-годишна редовно си я опъвах, докато майка й беше на работа, а тя горката си мислеше, че й тананикам и я преспивам с детски песнички за лека нощ. Естествено като се върнеше ща не ща трябваше да опъвам и нея, за да не се досети, че не ми остава енергия за нея, защото чукам друга, но се заклевам, че си заслужаваше... Разделихме се поради непреодолими различия в характерите, тя беше много ревнива и обсебваща, а аз много свободолюбив. Не съжалявам нито за миг...

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: c3b8fcba65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   12 като почнете с това гледка към Витоша и ви се смея. Това да не са ти Алпите, че да ти е толкова важна гледката. Планина като планина, нашите планини не са най-красивите в Европа дори.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 81fdfdb5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ей голяма злоба към автора. Не мисля че Южен парк е опасен по което и време на денонощието да отиде човек.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: a1351b36c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не ако си с подходящи хора или в подходящ парк. Не бих отишла в южния, западния, северния или борисовата сама през нощта, но в заимов или в парка до нас - бих.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: a1351b36c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И само да допълня, защото прочетох коментарите. Южният парк е голям и не е само осветената част откъм Витошка. Има много алеи, които дори през деня не са оферта, а нощем не са осветени, с много високи храсти, езера, блато... дори да няма някой изрод човешки по нощите, може да изникне куче или кучета, да побегне и да се спъне, и да падне на някой камък или в някое от езерата.
Престъпност има. Отворете криминалните хроники и вижте. Дори през деня съм попадала на ненормалници, които мастурбират, точно в Южния парк на нецентрални алеи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker