Защо се натъжавам заради глупости? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо се натъжавам заради глупости?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2524 пъти
Привет, момче на 20 години, от Пловдив, учещо в МУ! Ето минаха почти 2 месеца откакто започнах учебната година! Започнаха нови запознанства, но вспоследсвие се сблъскам с жестоката реалност-Деградация, перверзия, които ме отвращават! Искам да дам няколко примера!

Безчувстените връзки межди всички, липсата на всякакъв морал (дори и минимален), знам че на това съвремие всеки би ми се изсмял ако говоря за морал! Едва ли някой ще го учуди, но как може ЛЕКТОРИ, и студентки особено 1 курс да се ТЪРСЯТ и да си правят намеци! Говорим за 30-35 годишни!

Признавам, че не съм любовчия, не съм по тази част, но проства всичките тези сцени и МАЗНИ усмивки на момичетата, когато започна да ги провокирам за лекторите и те показват как желаят тези неща с тях, просто ми е толковам мъчно, че всички са еднакви, интересува ги само разврат и недопустими работи! Просто одеве пролях сълза, че мои познати които са ми симпатични, им влизат такива намерения в главата!

Имам чувство, че съм единствения, който има малко възпитание и, който ИСТИНСКИ се възмущава на олигофренщината на това ТЪПО безчувствено общество...! Съмнявам се че мога да намеря и приятелка, на която да НЕ Й шарат очите на всеки PLAYBOY, който мине покрай нея. Вече съм загубил и намерения да срещна нормални приятели, на които да разчитам както на ИНТИМНИ така и на приятелски отношения! Преживявам го, РАЗБЕРЕТЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0a6ae5c5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :D Забавен си. Морал. Хаха. Весели се и ти, бе. Какво ти пука какво правят другите? Намери си гадже на 16 години. Много са сладки и наивни. Остави ги 20 годишните да се занимават с 35 годишните преподаватели.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 97b07c5ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има много момичета, които не си търсят дъртаци, може би ти се набиват на очите другите. Иначе съм съгласна с теб и на мен не ми харесват много неща, но какво да се прави. Намери момичето за теб и не ги мисли тея работи.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c5eeb26685
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, страшен коментар си направил, да знаеш. Защо пък да няма морал момчето? Нормално е да се възмущаваш, авторе, аз също го правя. И всъщност го правят всички нормални хора, които искат истински чувства и преживявания, а не мръснишки истории. Но за съжаление това, което описваш ти, никога няма да се промени. Приеми го и живей с него. Живей така, както искаш ти, абстрахирай се от всичката пошлост. И най-важното - да не ти пука какво правят другите. Правят го за себе си. Ти бъди този, който искаш да бъдеш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7c66d5cb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Българското общество е много болно. Опитай се да намериш един или двама свестни и не обръщай внимание на другите. Глупавите ще си намерят майстора. Вяра, любов и упование.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 75b034a1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вече съм загубил и намерения да срещна нормални приятели, на които да разчитам както на ИНТИМНИ така и на приятелски отношения! Интимни ли бе теб за това те дранят мацките защото ти си обратен айде успех.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 19f809982e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен прекаляваш. Това далеч не е най-низкото нещо по отношение на морал, което един човек може да направи. Не мисля, че е нещо ненормално жени на по 20 и повече години да се заглеждат по мъже на 35, както и обратното. Друг е въпросът вече наистина ли правят секс твоите колежки с лекторите си. Ако го правят с по няколко и то само заради оценките, е да, прав си долно е, но едва ли е толкова разпространено явление. Сигурно има и такива, но са единични случаи. Пък и в крайна сметка, на теб какво ти пука? Важното е ти да си намериш свястна приятелка, което ще стане, стига да го искаш. Не си трови нервите за глупости. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2a770ebd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно си свръхчувствителен, а такива хора много страдат и преживяват. Може би трябва да се научиш да гледаш по-ведро и весело на живота и да не се впрягаш толкова. А и какво те интересува как живеят другите. Да правят каквото си щат. Аз доста дълго време бях като теб, но после осъзнах, че няма смисъл да се възмущавам. Човек не бива да се впряга излишно от неща, които не може да промени. Не можеш да промениш другите и тяхното мислене, така че, се откажи. Карай по-леко.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 68ee1bca8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човече моралът е за слабаците. Истинските мъже си правят кефа - запомни го. Ама разбира се че на жените ще им шарят очите по плейбоите - то те са истинските мъже. Женското желание е мерило за мъжество. Любов - това е лапешка дума, измислена от жените за да държат мъжете под чехъл. А запитай се защо има плейбои изобщо? Бинго - защото жените такива харесват. Сега се запитай защо света се напълни с такива. Да, точно така.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8bd3822e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За какъв морал говориш? В смисъл айде стига. Живеем в 21 век задръжките са спаднали дооооооста следователно морал да намериш е нещо трудно постижимо. Да, има ги всякакви, но човек от човек се различава, демек не всички са такива. Приемаш нещата твърде навътре, което е мило, но гадно за теб. Гледай от хубавата страна на живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0d0088f219
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 2-точно така, разкърти. Да не би името ти да започва с М?

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a1d0e188d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Под номер 9 се изказа НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МЪЖ!
Господин Playboy, морала не дели на мъже и жени. Това, че ти го делиш е вече друго. Има една много хубава приказка: "Истинският мъж не е този, който може да има много жени, а този който може да задържи само една."
И щом любов е лапешка дума, значи ти си създаден, т.е си последствие от кефа на баща ти, така ли?

Лоша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker