На какво според вас се дължи високата посещаемост, а ниската коментирумест? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На какво според вас се дължи високата посещаемост, а ниската коментирумест?
преди: 7 месеца, 26 дни, прочетена 867 пъти
Гледам темите в сайтът пращят от посещения. Биват четени от стотици и хиляди, а някои теми даже от десетки и стотици хиляди души (системата отброява всяко едно ново прочитане на тема). Обаче при тези числа на посещение и четене има едва няколко мижави оставени коментара под всяка тема и средно по 5-6 дадени оценки със звездички на коментар. Въпросът ми е защо четете колкото цял град население темите тук, като не са ви интересни и не оставяте коментари по тях, нито давате оценки за малкото оставени коментари по тях? Определено са прави определени хора от властта, ако действително ви хакват машинките за гласуване, като така де факто ви отнемат правото на глас щом сте такива като народ. Пишете коментари и оценявате вече оставени коментари тук интензивно само и единствено когато коментарът или темата съвпадат с нещо от което сте крайно недоволни или е срещу някой към който сте озлобени или ощетени от нещо или е на сексуална тематика. Това е което ви интересува и нищо друго. А на всичко друго сте авантаджии и мишлета, които само ползвате без да споделяте, нито ви интересуват смислени неща. Този сайт показва черно на бяло как са нещата с българите. А отговорете си сега имате ли право на глас щом като манталитет сте толкова авантаджииски настроени, първични, примитивни и неградивни и единственото което ви интересува са такива глупости и не мислите ли, че е крайно време да осъзнаете и приемете, че е напълно в реда на нещата тогава да ви се отнема гласа и някой друг да мисли и определя нещата в държавата вместо вас без изобщо да ви взема под внимание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 7233ba1d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Дължи се единствено и Само на това, че коментарите (както впрочем и самите истории) в сайта се обновяват/ добавят СТРАШНО БАВНО!

Ама били имали работа админите, ама много четели, селектирали, ама те про боно го правели! Дрън-дрън-яребици! Тия реклами хиляди в сайта, не носят ли приходи? МИ като носят недейте слугува на добра воля само, па си вършете работа!

Е затова на никой не му се пише. Много се бавят одобренията, губи се диалога. И още нещо, една тема 3 (ТРИ) пъти я публикувах, докато я одобрят. Не нарушава никакви правила и нормативи, не заобикаляше забрани още в първия й вариант - но преценка модераторска!

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 1303d4379d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не са малко безсмислените (според мен) теми, като например: тази за Луцифер, тази в която жена се жалваше, че щяла да прави секс с мъж в автомобил и се притеснява от вагиналния си аромат, излияния от жени срещу родителите на партньорите им или темите на онзи който раздава уроци по финансова грамотност. За подобни важи "Накажи глупака с мълчание. "
Ти обаче как разбра, че теми под които не оставям коментар са ми безинтересни?
Как разбра, че съм мишле и авантажия?
Как реши, че съм първична, примитивна, неградивна?
А ти за какъв се имаш?
Правото на личен избор е неприкосновено.

"Въпросът ми е защо четете колкото цял град население темите тук, като не са ви интересни и не оставяте коментари по тях, нито давате оценки за малкото оставени коментари по тях? "
-Защото мога, а на теб какъв ти е по-точно проблема?

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 547c02136c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ще ти го кажа. Повечето хора не желаят да изявят собствено собствено мнение, а предпочитат да гледат панаир. Някои от страх, други просто такава им е настройката.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 670e3c5ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   И аз точно на това се чудя. Разни просташки, пошли, чалгаджийски теми за изневери, батки, кифли и анален секс пращят от коментари, очакващи одобрение, а смислени такива за наука, философия, изкуство и образование седят на дъното и не получават по нито 1 коментар. Това показва пряко и нагледно, какви теми най-много го вълнува овчият, чалгарски български народ, и са му най-на дневен ред. Тоест - яденЙе, пийнЙе, ибанИ, бой, интриги, скандали, изневери, футболисти и политици - това е на върха на интелектуалната йерархия за тях, и няма нищо по-важно от това в главата им. То и IQ-то им не е в достатъчно количество, за да се интересуват от нещо по-различно. Ако почнеш да им разправяш за наука, изкуствен интелект, да им цитираш цитати от философи, само ще те изгледат изпразнен, дебилски, олигофренски поглед, и ще ти измучат в отговор "Ъъъ? Кво казА, кво? ", няма смисъл да се хабиш. Както ясно виждаш от този сайт, най-гръмките и скандални теми са най-обсъждани и коментирани в нашето просто общество - кой кого пребил на дерби между Левски и ЦСКА, кой футболист с коя чалгаджийка спал, и др. Всичко останало е на заден план за българския ганьовски простак. Шанс за обсъждане на по-възвишени теми - никакъв. Просто манталитетът си ни е такъв.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 7ae936a994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Н 2, ще ти отговоря аз на единият от въпросите, без да посочвам кой, сама ще се сетиш.
Темата "Луцифер" е по- скоро образователна, да, не е за всеки.
Хубавото и е, че е с огромно поле за свободна интерпретация, поне част от нея.
За да се коментира тази тема, трябва и да поназнайваш малко физика, модерната.
За теб конкретно, темата както сама казваш - е безмислена :) разбира се.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 21ab2c3e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защото има теми, които се повтарят.
Тоест един и същи човек пита в две отделни теми за едно и също нещо.
Давам пример:
Жена пита как да реагира, има отношения с колега. Той иска секс в колата, тя не. В друга тема била в овулация, нямали презервативи.
Темите са подобни, хората с предпочели да коментират само едната тема.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 44d47eaf29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   2-ри, проблемът не е само мой, а е общ на цяла България. Обяснен е в темата. И така е да "Правото на личен избор е неприкосновено". Правото кой да бъде мишле и авантаджия и кой не.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: e31d6d05ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз лично посещавам много от темите в сайта като имам свободно време, но не отговарям във всяка една тема.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 9094bf2e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   1, ми стой ти 24/7 да одобряваш безплатно да видим колко бързо ще ги одобряваш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 1303d4379d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пети, кое аджеба й е образователното?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 29ff90d5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Коментари получават провокативните теми и тези, на които всеки се възмущава. Не го бъркайте с това, че хората ги интересуват чалгаджийски истории. Макар че и такива хора не липсват.

Ако например някоя напише, че има семейство, не изневерява и не слуша чалга, какви коментари да има? Няма възмущение, няма провокация. Най-много да се намерят двама идиоти, които да кажат "ти се хвалиш ли се". Лично съм писал подобна тема и знам.

Ако обаче някой мъжки кифльок напише "Колко кинта трябва да изкарвам, че да ми се лепят кифлите" като една последните теми, виж какво става. Ти си кифладжия, меркантилен, заблуден (което си е така) и 100 коментара за отрицателно време.

Другия случай, в който има четения, но не и коментари, е, когато темата е нясно зададена. Има някакво неясно и заинтригуващо заглавие като например "защо" и хората влизат, колкото да видят за какво става въпрос и дали не изтърват някоя интересна тема, ама после виждат, че е някаква детска история и губят интерес.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: ce89c7d4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Предполагам, че е защото повечето хора четат темите за лично забавление, а не с намерението да дадат съвет. Лично аз затова преглеждам много теми и в един момент ми се стори, че това не е добре и трябва да намаля четенето, защото да чета оплаквания действа натоварващо.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 2e97b4eb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Самия факт, че съм ти прочел темата трябва да те изпълва със задоволство и детска радост.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: d18fe7f042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ех едно време писателите се радваха на това че въобще някой е отворил да прочете, сега се сърдят за липса на рецензия.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 2897daf80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Така е 4-ти, описал си го съвсем точно, каквото ни е обществото във виртуалния свят такова е и в реалният. Единствената разлика е, че във виртуалният не им се виждат остриганите, брадати, мургаляви, татуирани кратуни по образец визията на най-долен арабин или на уродът с макетното ножче(което е едно и също като образец). Чак не можа да си обясня как западна България дотолкова и за толкова кратко време. Че и се чудят защо не разполагат с държавата си, а тя е само територия и разграден двор за чужди интереси, както и защо като ходят да гласуват само си мислят, че гласуват за някого, а резултатите са предварително договорени, без ганьовците да са факторът. И на тях на практика им е отнето правото да гласуват, но и ме сложен на машинката бутон, който да натискат подобно на биберон за подрастващо за да са мирни и кротки мислейки си, че някой ги пита. Щом тук гласуват и са активни само за най-големите глупости в този форум, а смислените неща не ги интересуват и грам и ги подминават яко, то хода на властта да им отнеме правото на глас при действително важните и определящи избори и някой друг да решава вместо тях е съвсем в реда на нещата при такъв народ. Единственото което липсва яко от известно време само е хъкерът Емил Кюлев да държи всеки българин пак за топките с клещи и да го кара да му сере пари при всяко стискване на клещите, понеже пък той подобно на този форум беше индикатор, че няма почтен българин и за всеки има компромат до който се беше докопал като призрак през стени.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 047cac40ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   2, излизанията на жените от родителите на партньорите са абсолютно реални теми, да ти дам ли пример: свекърва ударила безпочвено снаха и от.? Подобни майки интригантки влошават отношенията на партньорите и не, темите не заслужават мълчание. Подобни снахи трябва да спрат изцяло отношения с подобни вредни свекърви, защото те освен да плетат интриги друго не правят. Не си поглеждат и внучетата, между впрочем.

 
  ...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 047cac40ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Кое Ви е по-реална тема: забих 15 мацки или живея на 37 с нашите? Всички теми са реални.

 
  ...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 081d7b6771
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Какво да четем и коментираме като всяка трета тема е почти идентична с предните две? Отделно, че сайтът се напълни с фейкове и коментари на коментарите, писани от същия автор. Още една причина- пишеш коментар, публикуват го след три дни, ако въобще види бял свят, вече си го забравил заедно с темата. Често пък ти излиза някакъв ЕROR и коментарът отива в канала. Тоест, губил си време и си писал на тоя, дето клати гората. Модераторите пък допускат отвратителни, гнусни, изпълнени с хейт и цинизми коментари, неграмотно написани в нарушение на правилата на сайта от всякакви индивиди с очевидни психични отклонения и извращения. Да се пише на такива също е загуба на време.
Лично аз не чета по-нататък от втория ред теми, които не са ми интересни, писани са от хейтъри и неграмотници, но броячът си отчита посещение. Съответно и не пиша коментари по тях.
Колкото до гласуването, с което свързваш темата си, не си ти този, който ще решава кой има право на глас и как ще го използва.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 047cac40ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   О, не мога да следя дали си коментира автора, до толкова да се вгледаме нямам време, но няма и да се учудя. Авторът може да отговаря на коментари, но да коментира като различни хора е леко шизофренично.

 
  ...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 7c090d3f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Общо взето всички сте прави... погледнато от собствената ви "камбанария". От другата страна - всички имаме трески за дялане. Включително и модераторите. Те също като нас ни поглеждат от камбанарията си... понякога, когато си решат. Виждат, каквото видят очите им. Понякога май са с разни цветни очила, понякога гледат с лупа... Друг път гледат през огледало или някакво счупено такова... Май най-често качват "групово, на тъмно".
Конкретно към недоволството на автора: не думай! Ние, малкото пишещи и така чакаме доволно много да "ни уважат", какво остава ако пропише всичко, живо четящо тук :))) Сериозно обаче, стинската причина според мен е основно хейта. Много хора са тук за да изливът гнева си. Не малко се мислят за мъдреци и богоравни съдници. Твърде малко от четящите се наемат да влязат в кожата на питащия, да му зададат адекватни въпроси и да споделят собственото си становище, разумно, коректо, почтено.
Така изглежда от моята камбанария :)

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 38a7f4e073
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   При мен специално се дължи основно на "Wrong Verification Code" грешката, която ми е погубила десетки мнения, някои от тях бая дългички.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 0dad2750a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Номер 22, ако ти изписва "Wrong verification code", това може лесно да се оправи (временно) с програмата CCleaner, която е безплатна. Свали си я, нагласи си я на български език и от менюто вляво отвори "Опции > Бисквитки" и ще се покажат две полета (ляво и дясно) за търсене отгоре. В лявата търсачка напиши "spodeli" и когато ти покаже всички бисквитки, съдържащи думата, цъкни с дясното копче на мишката върху тях и избери "Изриване сега". Желателно е да няма други отворени програми в това време. После отваряш Firefox или каквато програма ползваш за ровичкане в Мрежата и при посещение в Spodeli. net би трябвало да не виждаш повече съобщение "Wrong verification code". За последно така направих преди около месец и оттогава не се е появявал отново.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 4e5abc99e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   22, като пиша дългички, винаги копирам поста си. Ако има "грешка" - след време го поствам пак. Ако мод не го качи - няколко пъти. Незнайно защо, но след "енти"-път се появява.
Препоръчвам такива постове задължително да съдържат нещо "пиперливо". Който не ми вярва, да пробва и след време да се обади дали е така или не е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 7b58d34c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Проблема с верификационния код не е от бисквитките, а е от сайта и при мен се оправи от самосебе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker