Приятелства в приложения за запознанства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелства в приложения за запознанства?
преди: 6 месеца, 2 дни, прочетена 431 пъти
Още от 17 годишна обмислях как искам да си направя профил в Тиндър, все пак за днешното поколение стара мома станах и още даже не съм се целувала(само бях предизвикана на истина или предизвикателство, но не я броя), но не съм имала смелостта да направя такава стъпка. По принцип искам да си намеря приятел по старомодния начин, съвсем случайно се запознаваме някъде. Обаче момчетата които познавам са... Меко казано пропаднали. Да не говоря че съм голяма за тях(на една и съща възраст сме), а те ми идват малки, защото всички момчета на моята възраст се държат като деца(и аз понякога, но не в неподходящи ситуации, а просто в моменти когато си спомня за детството и видя играчки по магазините, докато те и в сериозни ситуации се държат като 5 годишни). Мразя модерната любов. Романтична съм и не намирам много за романтично да се запознаеш със сродната си душа в сайт за запознанства, но съм отчаяна. Много хора са се запознали с точния за тях човек. А и аз не мога да заговарям момчета. Заради възрастта ми ме е стах като отида при някое момче да не ми каже "Имам си приятелка. ", не че няма да го уважа, ще е неловко. Пък ако приятелката му е ревнива най-много да изям един бой.

Но не ми е само отчаяно, че вече съм първа година в университета и нямам гадже и няма и да си намеря (само жени сме, единствените мъже са женени и са задочно). Но и приятели много, много не си открих. По-лесно е от колкото в гимназията, но трябва да се принуждавам да говоря с тях за да стане нещо. А и мисля че се натрапвам понякога. А и аз съм страшно тиха, доста често даже няма да се забележи че ме няма. В групичката има две по-шумни момичета, те не млъкват, а на мен социалната ми батерия държи колкото един айфон 5с (1 час и половина и 7 часа зареждане). С по-тихите ми е по-лесно да завържа разговор, но и те сякаш успяват по-добре от мен да си създадат приятелства. Искам да си намеря истински приятели с които да излизаме, да се забавляваме, от време на време да ходим по дискотеки. Писна ми от самотата. Ще полудея. Имам уникални онлайн приятели, но ми е тъжно че с повечето(които не са от България) няма да се видим. Другите рядко идват и се виждаме за часове. На 5 години се виждаме за час. Трудно е защото са ми единствените истински приятели, нищо че като си намерят гаджета(от дълго разстояние) по-скоро биха отишли при тях. Пък другата ми приятелка гаджето и не дава. Как да обясня на нашите като реша да хвана влак за София. нямам роднини там? Нашите са още строги. Затова искам приятели в моя град. Искам да намеря хора със сходни възгледи, но това е трудно. Дали Тиндър става и за намиране на приятели или е само за гаджосване и секс(не бих ползвала Тиндър с тази цел де, искам да е специално, а не да викам "Ми беше с някъв от Тиндър. ").

Искам приятели, но най-вече искам гадже, защото стигнах до извода че винаги гаджето е топ приоритет. Доста често приятелите ми ме игнорират за гаджетата си. Една позната се скара с родителите си защото искаше да отиде при него. Толкова усилия никой не е полагал за мен и затова завиждам на гаджетата им(и грам не ги заслужават, приятелките ми често ми казват "Да бях дошла при теб, щеше да ми е малко самотно защото нямам други приятели, ама само ти си единствената ми истинска приятелка" и аз им казвам "Какво те спираше тогава да дойдеш? " и те почват с "Ами гаджето ми живее тук и... ", а гаджетата им пътуват това разстояние само за да си направят кефа). Но и приятелите са нужда. Няма как щастието ми да зависи само от гадже. Но искам и аз да видя дали бих обръщала по-малко внимание на тях.

Отнесох се, та въпросът ми е: Тиндър става ли и за намиране на платонични приятелства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 596ad91a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Виж търси по друг начин, чрез спорт, клубове, благотворителни акции, Тиндър си е приложение за секс.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 85819f7bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   В тиндър се търси и предлага само едно нещо - неангажиращ секс.
Ако това търсиш - действай.
Няма как да си намериш сериозен приятел там, защото никой мъж не се е регистрирал там със сериозни намерения. Това важи и за другите вариации на тиндър.
Иначе за гадже - със сигурност ще си намериш, не е задължително това да стане в университета.
Аз съм мъж и мога да ти кажа, че съм си хващал гадже (с което изкарахме 2 години) - случайно на улицата - без да се познаваме - разминахме се и направо се влюбих от пръв поглед. Явно ми пролича и мацката го забеляза. Усмихна ми се и после вече не помня какво стана, но както казах - 2 години заедно - разделихме се, защото замина да учи в чужбина.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: eafaddcad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щастието зависи само от това да постъпваш правилно. Така че ако приятеля ти е прав и го слушаш ще си щастлива ако не са прави и колкото и приятели да имаш няма да си щастлива. Щастието ( любовта) е доброто а умразата която си писала по горе.... Че мразиш е злото, а светостта е силата Без светостта нито доброто нито злото може да живее. По добре да си самотна един живот и да прекараш цяла вечност в рая от колкото да правиш каквото си искаш и да прекараш цяла вечност в ада. Големите грешки започват от малките като ги приемаш какво ще кажеш не съм убила човек и така до като започнеш с грех си да създаваш убийци за това внимавай къде стъпва вървим по плаващи пясъци като потъва не хваща друг за ръката си, недей пали цигара както и да е... Цигарите са от дявола.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker