Случи ми се нещо странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Случи ми се нещо странно
преди: 5 месеца, 18 дни, прочетена 961 пъти
Миналата седмица взех един пакет смляно кафе от супермаркет в Германия. Някакво италианско, което не бях пил до сега. Вчера го отворих и пробвах и мириса му наподобяваше на блажна боя. Преди да го отворя два дена преди това боядисвах вътрешната част на дограмата в кухнята с блажна боя. Но боята и кафето не са имали никакъв допир. Единствено ножицата с, която рязах шкурката за дограмата с не я отрязах пакета на кафето, но тя не беше нацапана с боя. А и като приключих работа я забърсах с мокри кърпички. Тоест, ако са попаднали по нея финни частици от шкуренето би трябвало да са се изчистили. Макър, че тя беше доста настрана от дограмата. Проблема е, че след като пих от това кафе не се чувствам добре. Имах леко неприятно парене покрай устата и бодежи в стомаха от ляво и от дясно и доста неприятен вкус в устата. Тези бодежи изчезнаха като изядох едно плодово мляко. Но след като пих на другия ден кафе, друго кафе, пак се появиха. Това кафе от Германия го изхвърлих барабар с кутията в, което го бях сложил. Преди работех във завод за найлонови торбички за хранителната промишленост. И от инспектора по контрол на качеството бях чул, че имало психопати дето обикаляли суперите и слагали карафици или игли или някакви други опасни за здравето на човек неща вътре в опаковките. Това били някакви социопати и се работеше по някаква програма това да се предоврати чрез по-специално изработване на опаковката. Вече няколко дена не се чувствам добре и тия подежи от ляво и от дясно не изчезват. От друга страна се чудя да ли не съм се надишал просто с проклетия терпентин. Шкурих дограмата без маска.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 78e6d2c8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   По-скоро просто си се надишал докато си работил с боята и страничните ефекти ги усещаш с няколко дни закъснение.

Това, че една ножица, с която само си отворил кафето, а дори не е била изцапана с боя може да даде такъв ефект ми изглежда прекалено.

Другото възможно е изпаренията от боята и тези от кафето да правят някаква реакция помежду си и от това да е.

Успех с възстановяването

Т. Т.

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: b0abb52fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Трябвало е да запазиш опаковката и съдържанието. Не си малък. Досега отдавна е трябвало да отидеш в спешното.

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 4953759c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Събирай пари и си се връщай до̀ма. Ще си намериш така близък овек. Не ти трябва тая пуста Германия, не си пилей живота за нея.

Пишеш като добър, но сам човек. Обръщаш се в този сайт, анонимно, за нещо толкова лично твое нещо от ежедневието, битово нещо. Къде е майка ти, приятел? Приятелка? Никой няма да се грижи за теб така. У дома може да си намериш повече някой. Това е смисълът на живота, да го споделяш, не да си сам.

Прости, че пиша за това, но този проблем е по-скрашен от терпентиненото ти кафе, дори от дробовете ти, надишали се с изпарения и прах.

Връщай се дома!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: bd5744b98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не знам дали тези симптоми са били от кафето. Най-вероятно не. Но имай предвид че в смляното кафе не знаеш какви боклуци може да има. Купувай кафе на зърна и си го мели вкъщи

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 20e1acedab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-вероятно е от шкуренето и боята. Друг вариант е да си развила нещо срещу кафето. Наглеждай се още няколко дни и ако продължи така ситуацията, то значи е от кафето и отиди на лекар.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: b617b7e7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Купувай си кафе на зърна и си ги смилай сам.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: fe336665fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Изхфърли кафето, като не ти харесва спри да пиеш от него. Според мен всичко е на психическа основа, да не си хипохондрик? Иди на лекар за да се успокоиш. А за кафето си взимай капсули или намерия някой coffeе shop, където ще ти смелят на момента кафе.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: f5743a688b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хахаха, обяснението на инспектора по контрол на качеството кърти със своята абсурдност и може да мине само в страни като Германия, които са застинали на стадния принцип на мислене. Дори да е имало някой социопат, който вбожда странни субстанции в пакетите в супермаркета, това е било единичен случай и няма как цели индустрии да бъдат реорганизирани и впрягани в разрешаването на толкова изолиран проблем. По-скоро се опитват да заметат факта, че и опаковката, и съдържанието на повечето продукти в супермаркета бъкат от отровни субстанции още на ниво производство.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 3107bd8dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма как да си изпил карфица без да разбереш.
Ж

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: b4a18562fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ако беше игла отдавна да си умрял на мига, да не си жив да напишеш тая история даже. Натровил ще да си се. Върви на лекар за всеки случай, ние тука не можем да ти помогнем.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: e151de40a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Има едно кафе с малко нарисувано зелено гущерче. на опаковката, то е токсично! Пръскало с химикали! Наскоро една позната ми се оплака, че се е натровила!

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: d42e267aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И карфица да си изпил, нали знаеш, че няма какво да се направи. В БГ те тъпчат с храна /хляб за предпочитане/, да се компресира, пък дано излезе, може да излезе, може да ти докара и язва, абе гадости. Има случай и при които се оперира, зависи как е погълната с острото надолу или с острото нагоре.
Но ти едва ли си погълнал карфица, може нещо да си се натровил, защо не пробваш малко активен въглен да пиеш?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 43770381cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не съм хипохондрик. Пази Боже. Дори по време на пандемията ходих без маска и нямам нито една ваксина. Не съм споделял на жена ми и близките ми, защото не искам да ги притеснявам. Обаче от тогава имам болка долу в ляво под гърдите и бодежи долу в стомаха. Като пия кафе се засилват както и червено вино. Тези две неща убиват раковите клетки странно. Постоянно правя връзка с рака, защото майка и баща и тоест дядо ми починаха млади от рак. Преди много пушех на гладно цял ден и след време започнаха същите симптоми и това ме накара да спра цигарите и леко по леко почнах да спортувам и те отшумяха. Обаче след като боядисах тов джам и пих от това кафе се завърнаха с пълна сила мисля да изчакам още десет дена и, ако не отшумят да се обадя на личната.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: e66255eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А да ти идва на акъла, че ти мирише на боя, защото си боядисвал? Чудо, нали? Кафето миришело. За пръв път в живота ли си боядисваш, че не знаеш, че дълго време мирише из цялото помещение? !
Имаш болки от пафкането, кафето на гладно и винцето. Може сърцето ти да издава багажа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker