Какъв трябва да е доходът на мъжа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какъв трябва да е доходът на мъжа?
преди: 5 месеца, 18 дни, прочетена 1518 пъти
Хайде да захапем пак тази щекотлива тема. Интересно ми е да прочета различни мнения, най-вече женски. Какво трябва да можеда осигури един мъж?
От една страна четем теми за жени, които издържат мъжа си, плащат ипотека, че и дете са готови да му родят.
От друга мъже с 6-8 000 лева заплата влизат в графата "неможковци", "мързеливи", "мухльовци". Понеже вярно, че е над-средната, но не стига за нов мерцедес, мезонет в центъра на София и почивка в чужбина. И с "такива не се занимавам".
Вярно, описаното са по-скоро крайности с цел илюстрация. Не ми е работа да съдя никого.
Просто ми е любопитно, ако да речем има привличане, допадате си като външност, интересно ви е заедно и опира до финансовия критерий, какви са очакванията на различните жени?
Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 17 дни
hash: fc52a9d98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Очакванията са да е точен грижовен, отговорен, готов да поеме отговорност за семейство и деца. Изброените качества не са свързани с парите. Прочети последното изречение 10 пъти.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 71bbf120a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Мойте очаквания са да можем да си позволим разнообразна храна всеки ден която аз да сготвя, не държа да ходим по ресторанти и хотели всеки месец, Но обичам да пътувам и би ми било приятно да можем да си позволим да отидем веднъж годишно на море или планина, или пък някъде на разходки където можем да си сготвим нещо сред природата и пак да не ни излезе супер скъпо. Обувки си купувам веднъж годишно и то за около 100лв., дрехи рядко си купувам нови, повечето са ми от 2рата употреба. Но си покривам сама тези разходи тези за козметика грим използвам рядко и ми се налага веднъж годишно да речем. Мисля, че сметките ток, вода е редно да ги плаща мъжа АКО може, ако не да си ги разделим. За ремонти вкъщи също делим не винаги 50/50 ами кой колкото може. Колата не ни е скъпа но аз не държа да бъде последен модел, аз не шофирам и не ми е нужен такъв подарък, но очаквам за рождения ми ден, за коледа, за осми март едно цвете, или нещо дребно не скъпа вечеря и златни накити. Препарати за чистене, омекотители и тн. Аз ги купувам. Това на което най държа е отношението му към мен, а не на парите му :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 53c1b473dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ааа това е според жената която си е вземал дадения мъж. Има жени които ще скочат сутрин ще замесят закуска на семейството, има жени които искат мъжа да им поднесе кафе и закуска в леглото ежедневно за благодарност че снощи са му пуснали и ще се сърдят, ако кафето е изстинало когато се е събудила.
На първия вид жени е достатъчно да има пари за хранителни продукти и ток, на вторите сумата няма горна граница.
В последвствие след години всички мъже разбират че красотата не е толкова ценно нещо и струва да си платиш за за една свирка веднъж, но топлата закуска, ежедневната грижа и усмивките на децата струват много повече от пари

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 85313a0346
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Зависи къде живеем.
Ако сме в града в който съм сега или околността с 3000 лева двама човека живеят спокойно. Тоест той трябва да изкарва поне 2000лв. Аз също изкарвам толкова, но по време на втората година майчинство нещата не биха стояли точно така. Ако взима повече няма да го върна. Ако взима по-малко трябва да има предпоставка за финансово развитие.
Ако обаче иска да се насочим към столицата или някой друг от по-големите градове то трябва да взима поне 3-4 000лв, за да можем да си позволим стандарта, който аз имам. Разбира се, ако се местим заедно от малки градове, няма нищо да кажа ако в началото положението не е такова и взима примерно пак 2000лв. Въпросът е да има потенциал и желание за повече.
Излизах с един на скоро, който взимаше по-малко, малко над 1000лв. Еми той човекът си живее при родителите си. Не плаща режийни, не купува активно храна за вкъщи. Колата му е купена от баща му, майка му се грижи да има пари за ремонти по къщата. Той парите си ги харчи за себе си само и ми вика "Еми, те толкова стигат. ". Стигат, стигат... за един г*з, на който всичко базово му е покрито. Той си прахосва 500 по заведения на месец, 500 за други покупки, спестява по 100-200лв и вика, че е ларж. Хубаво, ама като трябва да дава по 300лв за храна и 300 лева за сметки, рязко заплатата ще му отеснее.
Преди това пак излизах с мъж със сходна заплата на неговата. Той също живееше при родителите си и не споделяше разходите си с тях. Но той поне не ги харчеше твърде неразумно. По-голяма част от тях инвестираше, пестеше, също така гледаше да се образова и преквалифицира, което поне значеше, че има потенциал за развитие. При него слабост бяха жените. Като се влюби в мен на втората седмица ми подари слушалки за 300лв, защото обичам да слушам музика. Заведе ме в ресторант дето плати 200лв за някаква гурме вечеря. Наистина ме впечатли ако трябва да бъда честна но просто не мисля че си заслужаваше предвид че бързо ме разлюби а и аз не съм твърде материален човек който не можеш да спечелиш с нещо по-простичко като романтично писъмце, откъснато цвете от градината или пък разходка на някое безплатно или не много скъпо красиво местенце.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 72c7f10717
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят шеф получава заплата от около 7 хиляди лева и храни жена и 4 деца. Ходят на почивки 2-3 пъти в годината. Така че според мен ако една жена казва, че ѝ трябва мъж с пари за да гледа едно или две деца макс, то тя се изхвърля яко и не мисли за децата си, а за себе си.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: e728ac75e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Колкото повече - толкова по-добре. До сега по мои сметки не съм била с някой под 4000. И не смятам да бъда. Като искаш да си с мен ще си щедър. Ако не пътя и сбогом. Мъже под път и над път.
ж, 23

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: bddea5aa0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Фактите са, че в България масово хората работят за по около 1500 лева, а в провинцията и за по-малко.

Разни мечти за по 3-4 хиляди лева заплати са абсолютна фантасмагория за по е 80% от населението това е непостижимо.

Излез и виж хората масово как ходят облечени. Какви коли карат. Как изкупуват промоциите в супермаркетите и ще ти се изясни РЕАЛНО колко са богати(бедни са).

Защото на думи в интернет всеки е много богат и много умен. Статистиките и проучванията сочат друго.

Че българина не само няма пари в момента, но заради инфлацията е започнал и да си тегли малкото спестени пари от банката или да прибягва до бързи заеми.

В този ред на мисли 8 хиляди лева заплата и мезонет в Центъра на София звучат като научнопопулярна фантастика за 95% от хората.

Не искам да го натяквам, просто гледам да съм реалист.

Т Т.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 007cdc15bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   20 к

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: ac664a2b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тъй като въпросът е за идеалния вариант, ще ти напиша какъв е той спрямо това, което за мен е идеално. То далеч не е свръх амбициозно или нереалистично, но въпреки това на мъжете им е трудно да го осъществят.

Най-важното е мъжът да е кадърен специалист (да има професия) и да развива уменията си (дали ще са програми или други необходими неща като социални умения, търговски нюх и тн, необходими за естеството на неговата работа). Да е добър специалист в сферата си, а не някой, който не знае кое как се върши, тоест да не е некадърник парашутист.

Защо е важно това? Защото дори да остане без работа (например идва нова криза), такъв мъж има качества и умения и винаги може да се адаптира в нова за него ситуация. Примерът затова включва мъже, които например временно са оставали без работа или дори са си сменили професията. Това са адаптивни трудолюбиви мъже и външните обстоятелства като например световна криза оказват само временно негативно влияние върху техния труд.

Заплатата е само следствие от всичко това. Ако един човек има потенциал в себе си, то той днес може да взима 1500лв, а след 2 години 3500лв.

Но нека се огранича до идеалния реалистичен вариант за България- според мен ако говорим за вътре в страната, за едно тричленно семейство са необходими поне:

- едно жилище например закупено на кредит от съпруга и съпругата, в което живеят, и в което ще отглеждат детето си
- една кола (която е що годе прилична)
- общ семеен доход поне 5000 лв за София (тук включваме че отглеждат и дете, две години майчинство и тн) Дали ще е точно еднакво разделението на заплатите няма много значение, важното е колко е общо, 2500-2500 или 2200-2800, но да е минимум общо 5000.

Но всичко това според мен не стига за отглеждане на две деца. Така че описаният пример е за едно дете. Има и още един проблем. То като порасне, също ще трябва да тегли кредит (защото се предполага че родителите ще живеят в общото жилище, тоест детето им, за да се отдели самостоятелно например като студент и след това, или ще трябва да плаща наем или да тегли кредит също за жилище). Затова при този пример става още по-зле ако са две деца. Затова накрая стигаме до едно и също заключение - зависи дали жената има желание за деца или не. И колко иска да са те на брой. Тоест всеки се простира според чергата си. Ако мъжът е амбициозен и иска голямо семейство, ще има, ако не, не. То и от мъжа и от жената зависи реално, колко и кое им е най-важно и какво могат да си позволят спрямо техните кариерни реализации. Те може да искат пет деца, ама ако от години наред не са мръднали на заплата над 1200 лв, какъв избор реално имат? Затова и да отговоря на темата - 10 000лв на месец, това няма никакво реално значение, защото това не е реалистична и постижима заплата за мнозинството поради цената на труда.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: e71cf318e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   От мъж на близо 60г - щастливо женен.

Авторе, това не е толкова важно, колкото си мислиш!

Много по-важни са други неща: да е добър, сериозен, отговорен, милостив, благочестив, жертвоготовен и да държи на думата си!

Това са някои от основните качества и такъв мъж е мечта за всяка нормална жена!
Говорим като характер. Но проблемът е, че повечето от жените(а и при мъжете е така) се влияят главно от външния вид! И съответно от чувствата си... Което естествено не е правилното и разумното!

Правилното и разумното е човек да избира с разума си и много внимателно да анализира и да преценявя дали другия човек е подходящ за него, и едва ако това е налице - тогава да започва да гради отношения и да създава семейство!

Парите са нещо второстепенно! Да, необходимост са, но не им придавай голямо значение, защото богатите - по принцип по често се развеждат и рядко имат добри семейства!

Плюс това парите са нещо относително! Днес ги имаш - утре може да ги нямаш! И обратно!

Освен това пари се изкарват!

.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: e639bf07d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Колкото жената взема... Нали сме с равни права?

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: fd45a14821
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   С какви жени се занимават мъжете, пишещи тук, че всяка втора тема е за пари и златорсачки? Чета някакви невероятни неща в темите и мненията, че Той купувал апартаменти, коли, плащал почивки, издържал жената, а Тя мързелувала с години, че и любовник хванала - от скука и неблагодарност...

Защо като се огледам наоколо това не го виждам? Все работещи на пълен работен ден жени, които обичайно покриват поне половината сметки във връзка, издържат се сами, гледат си децата. И не малко самотни майки, на които май никой нищо кой знае какво не е дал, дори напротив. И в женските мнения тук точно това чета.

Та... къде точно и кои са тези български златотърсачки, които ей така, без огледа на реалностите в страната, ще си поискат "апартамент, кола и почивка"? И 6-8 хилки заплата са им "с такива лузъри не се занимавам"?

Не се заяждам и цялта ми не са провокации. Но малко наизуст ми прозвуча... Жалко, ако такива срещате. Помислете за промяна на средата.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: efca540276
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Под 5000 лв за мен не е мъж.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 291aff6035
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   13, а ти колко получаваш? Не се заяждам, интересно ми е

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: f77ecb1d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Нямам очаквания, харча си заплатата додето ми стигне и не чакам нищо. Не съм гледала дохода, просто защото не е мой. Ако не ми стигат парите гледам да продавам дрехи, чанти и чакам другата заплата. Не съм свикнала някой да ми дава.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 6e2ad0d193
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До номер 12, в голяма степен от този форум са ми впечатленията. Като например коментара на номер 13.
Не я съдя. Човек има право да иска това, което иска. Друг въпрос е дали ще го намери.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 5c794bb5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   В Инстаграм много мъже подаряват скъпи коли на жените до тях. Скоро на Златка Райкова мисля, че подариха, на една мацка от София ден и нощ също. И може би като ги гледат решават, че и те искат такива мъже. Но малко са такива. Ако мъжа те издържа един месец, ако си без работа пак е добре.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 72c7f10717
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Взимат кола на лизинг, която я подаряват. Да не би да си мислят, че някой им купува колите. При всяка грешна стъпа колата се връща на лизинговата компания и тогава гледай циркове. Има случаи, в които вноските не се и заплащат. Известно време след снимките колата се връща обаче 80 проценте от кифлите си мислят: "уаууу, щом тя може да има такава кола, значи може и аз". Но те са с единия крак стъпили на бордюра.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 2e3799fc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Мъжът трябва да получава минимум колкото мен. Всичко отгоре е плюс. Жената не може да търпи муж на по-ниско ниво от нея. От друга страна бих предпочела човек от моята черга, да сме сравнително равнопоставени партньори и всеки да подкрепя, колкото може другия, мо и да ме е в тежест. Никой ме е длъжен да дундурка чужди пораснали деца, независимо какъв пол са

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 146760884c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Много изтъркана тема, авторе! Как не ви омръзна, ами намерете си чужденки, може пък да сте на "печалба". Хаха. По принцип човек да разчита само на една заплата особено в Бг си е глупост. Къде ги видяхте тия заплати, освен ако не сте политици, по 6-7-8 хиляда тук? Големи лъжи голямо нещо. Все жените алчни, все вие жертви. Ами в провинцията хората се радват въобще да имат работа. В бедняшка страна сме родени, всеки иска сигурност. Един гол х** всеки има. Каквото толкова има за разбиране не знам.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 595927b627
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ако сме си само двамата, пари от мъж никога няма да поискам, респективно не ме интересува каква заплата получава, това си е негова преценка - стигат ли му или не. Напълно съм способна да си купя всичко, което пожелая и причината е, че не искам много (за материални неща говоря). Но ако хипотетично имаме дете/деца, то тогава ще ми е важно да сме в състояние да му/им осигурим достатъчно добър живот, а това е свързано с финанси. Разбира се, всеки има спадове и възходи в живота си, днес си на върха, утре на дъното и обратното, така че важното е човек да дава 100% от себе си за семейството и нещата ще се получат. С други думи - ако виждам, че полага усилия, за да бъдат децата му добре и да не са ощетени спрямо другите, то ще се справим с всичко. А кой взима повече, кой по-малко, абсолютно няма значение. Днес съм аз, утре той. Ако работим за една цел и гледаме в една посока, аз съм окей с това.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 0bcbe0df76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Категорията "трябва" е неясна, разтеглива и пожелателна. Едно е "трябва", съвсем различно е кой колко може независимо от това.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: cbc7465abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Принципно е добре доходите на двамата да са приблизително еднакви, за да няма след разводчето (почти неизбежно в днешно време) спорове за издръжки и пр.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 6ea867b600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Не е важно колко получаваш, а как харчиш!
И имаш ли финансова дисциплина?

Виждал съм хора, които имаха много големи доходи, но после поради своята неразумност паднаха на дъното!

Важен е крайният резултат!

Аз нямам високи доходи, съпругата ми също!
Но имаме финансова дисциплина и не харчим пари за излишни неща!

Живеем скромно и разумно: не пушим, пием по малко и умерено - главно на празници, не играем никакъв хазарт(дори тото, лотарии, търкане на билетчета и всякакви такива) и си купуваме само това, от което се нуждаем.

Не сме скъперници - когато се налага помагаме, даваме, ходим на почивки и малки екскурзии...

И резултатът е, че в края на месеца ни остават 10-20% свободни(зависи от сезона), които спестяваме.

И винаги благодарим на Бога за всичко!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 4fbf7a5206
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   1, децата се гледат с пари. Прочети добре това изречение. Доста мъже в България от 1200-2000 нагоре не мърдат и тук идва ред за допълнителна работа, когато се появи дете. Доста голяма част ги мързи и не се хващат на такава.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 90f874dd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   25, ами ни така, ни иначе. Хваща се на втора работа и идва “той не ми обръща внимание, все е зает, не помага за детето, не върши домакинска работа”. Отделно при 16 часа бачкане на ден няма да му е и до секс в един момент, може би и ще напълнее. И “ами аз вече не изпитвам същото към него, не съм влюбена…” и хайде някой любовник.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: e6a462f1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз само да поздравя номер 21 за адекватния коментар. Традиционно тук такива теми се обръщат на селски битак където се карат яки феминистики и дърти женомразци и като цяло не е много приятна гледка. Та този коментар беше освежаващо стойностен което си е рядкост. Като например номер 6. Миличка, като дойде време да се подписваш с "ж 33" тогава ще видим каква песничка ще запееш. И от всички тези платежоспособни мъже дето ще са ти се изредили през годинките, някои физиологчни процеси ще са ти труднички :)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: c11c158782
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   А защо няма тема колко трябва да взима една жена?

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: c20db1dad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Индивидуално е, важното е да са достатъчни парите за нормален живот, хората трябва да изискват заплата, която да им е достатъчна за месечните разходи да покрие, това е решението.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: e728ac75e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   28. - Нали мъжете сте голямата работа. Хем хиляда изисквания към жената - да не е "лелка" над 30, да не е дебела, да се поддържа, да може да готви, да чисти, да гледа деца, да е винаги готова за секс... Като се приберете само да напълните търбусите и да се тръшнете на дивана. Е, една проста заплата, така че да я издържате ли не можете да изкарате за всичко това? Аман от голчовци с претенции. За протокола - на жена с пари мъж не й трябва. И това е огромната драма. Тези, които отговарят на изискжанията си изкарват и парите сами. И хич не биха се прежалили с някой прост бачкатор, които ще взима на половината, ще е колмпексиран и злобен.
ж, 25

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: fdcc511823
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До 30

Личи си, че татко ти е пропуснал да те възпита! Сигурно и той отговаря на твоята дефиниция за "голчо". Погледни откъде произлизаш, преди да съдиш останалите. Обикновено жените имате изкривени представи за много неща от живота. Пример:

"За протокола - на жена с пари мъж не й трябва. "

Много прост протокол. Смени доставчика на "протокола". С този протокол само нещастия те очакват.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 8c1f7ec996
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ако е истински мъж, то - 0 лева. Докато жена му е на работа и заработва доход за насъщния, то той следва да е вкъщи, че да пази дома, а също да е в готовност, при повикване, да оказва помощ на младите съседки и да им отпушва редовно и профилактично вагиналните отвори. Това е истински мъж, а не ония чехльовци, чийто жени се плющят с безработните съседи, докато мухльовците им се трудят от ранни зори до тъмни доби.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: fd45a14821
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Реалностите в държавата ни са такива, че и да си работлив, и да си образован и да искаш постоянно да надграждаш, това рядко се оценява адекватно. А с инфлацията в последно време и аз не знам колко трябва да получава човек, за да може сам себе си да "гледа", а какво остава - и някой друг. Заплатата на мъжа или жената в едно семейство трябва да е такава, че при нужда всеки да може временно да поеме разходите и на другия. А... виждаме за колко и какво стига в масовия случай.

Така че жените трябва да гледаме адекватно на нещата и желанията да имат някаква мярка. Да, добре би било да имаш до себе си стабилен и щедър мъж. Защото другото не става за партньор - или стиснат и интересчия, или някой лентяй без трудови навици. Обаче и многото пари нищо не значат сами по себе си, и разходите на мъжа също са важни. А и не може да търсиш само осигуреност без мислене от къде идва точно. Нито пък ей така просто да чакаш някой нещо да ти даде.

Другото е, че е ужасно нагло и просташко още на първите срещи да изтресеш, че си чакаш издръжката от 5-10-20 хиляди, когато срещу теб стои непознат още мъж. Това се обсъжда при заживяване заедно - кой какви доходи има, какво очаква от съжителството, какво може и иска да поеме от задълженията вкъщи, каква му е заетостта и т. н. Доходите могат да се променят 100 пъти в рамките на няколко години.

Според мен в наши дни е справедливо да се поделя всичко. Но не 50:50, за да не се минем с нещо, а кой каквото може на момента да плати или направи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker