Самота... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2737 пъти
Защо понякога се чувстваме много самотни? Правим всичко възможно хората около нас да са щастливи, но понякога те забравят нашите добрини и в моментите в които се чувстваме сами не се намира един приятел, да ни подаде едно рамо, да ни изслуша и да се помъчи да разбере защо се чувстваме така!? Как мога да излекувам това вътрешно състояние в мен? Мога да го сравня като, че ли съм паднала в черна дупка от която няма лесно излизане. Моля Ви помогнете дайте съвети. Благодаря предварително! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: c8307b09f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да излизаш повече (колкото и тъпо и безмислено да звучи). Запиши се на нещо (танци например) и може би там ще се срещнеш с приятни за теб хора. Но не се затваряй вкъщи.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d1cfafb48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мисля, че баркаш нещо генерално. Човек не трябва да прави добрини на другите, за да има рамо, на което да поплаче, когато има нужда. Трябва да прави добро, защото товае е човешката природа, да изпитва уовлетворението от това да помага на другите, а не да се движи от егоистични подбуди. Ако си прозрачна в намеренията си, и другите го разбират - ще приемат дара, който им даваш, но няма да го оценяват така, както ако е даден от сърце и без задна мисъл. Когато се освободиш от очакванията си към другите, щевидиш колко леко ще ти стане. Аз правя добро, дори на хора, които не одобрявам изцяло, но пробвай някой път да видиш колко е пречистващо. И тези хора се променят малко по малко. Успех! Всичко е вътре в теб.
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2bc069e1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си само ти така.. и аз съм. Има една поговорка: "Когато стигнеш дъното, единствения път е нагоре! " - с две думи, когато се чувстваш адски самотна и няма къде "по-навътре" в тази черна дупка да попаднеш, опитай се да изплуваш. Прави нещо което те прави теб щастлив/а. Аз още търся "изхода", но не го намирам за момента..
Тони, 20 г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f8bc4c33ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Всички понякога се чувстваме самотни и си мислим, че сме обречени на жестоката самота, някой по често, някой по рядко. Страхуваме се от нея именно затова и тя ни побеждава, колкото повече изпитваме страх от нея, толкова по зле става. Лекът е да срещнеш някой, които да запълва самотата в теб, да се усмихваш по често на пук на всичко. Ние хората под термина ''Живот'' разбира ме, че е нещо много хубаво, но без да си даваме сметка, че колкото и хубав може да бъде, 100 пъти по гаден може да е и когато нещо гадно ни се случи. си казваме.. ''ама защо сега, къв е този жовот''но разберете това е живота смесица от всичко хубаво и лошо, няма в кого да търсим причината и виновния. Живота е да си го живеем, а не да го разбираме. До 28-шната си възраст съм (сега съм на 30) разчитал на материалните фактори от които човек би могъл да бъде щастлив, но по иронията на съдбата разбрах и слава Богу, че много стабилно съм се заблуждавал. Към авторката... Истинска Любов ти трябва, само тогава може да се почувстваш истинска жива, всичко друга е лъжа.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 13bcc8a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз се чувствам самотен, може би такова нещо като истински приятел е рядко срещано явление.
Живота ме е научил че приятелството свършва там където се преплитат интересите, но пък аз не съм такъв (когато считам някой за приятел съм му приятел до край) и вярвам че все някъде имам един истински приятел просто все още не съм го открил.

Не съм съгласен с коментар номер 3- Звучи извисено да правиш добро без да очакваш добро, но всеки човек малко или много очаква да му отвърнеш поне с уважение, дори хората които са посветили живота си на това да помагат и това ги прави щастливи изискват признание, и това не значи че не е чистосърдечно. Момичето не казва че е извадила пачка с пари и е казала уважавайте ме, обичайте ме нали ?
Тя просто е вярвала в приятелството и се е раздавала
и е очаквала същото и от "приятелите" си а това е нормално!

до авторката :какво ли да те посъветвам като и аз съм така, но все пак ще ти кажа какво правя аз.
Занимавам се с неща които ми харесват и това ме отпуска (аз ходя да плувам и оставям там всичките си проблеми)
Излизам с хора които знам че ми завиждат (отначало вярвах в тях), но ги използвам за компанията и да прекарвам по възможно по добре( все пак немога да съм сам..)

Гледам си ученето (студент съм), стремя се да се подобрявам в всяко отношение.
Ходил съм на курсове по барманство и дегустаторство, знам 3 чужди езика много съм на ти с компютрите (програмирането) и хардуера както и да е, старая се да съм аз добре, пък другите нека завиждат.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c3e08edc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за коментара №6! Самотата при мен мисля, че ще е продължителна.Аз живея в село и нямам лесен достъп до голям град за да имам някакво хоби, а много бих искала да ходя на плуване, фитнес, кино имам материалната възможност, живея в село да и мога да отивам до града, но въпроса е друг - родителите.

На 20г. съм имам си кола и книжка, но и забраняващи родители. Тук няма да излизаш, там е опасно и куп такива неща, прави са мислят за моето добро от една гледна точка, но от друга гледна точка не е така аз нямам личен живот вярно е, че не са ме лишили от нищо, но парите тези възможности не са ми достатъчни за свободата в личния живот. Посъветвай ме какво трябва да направя в такъв случай...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker