Вампири, таласъми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вампири, таласъми
преди: 4 месеца, 27 дни, прочетена 399 пъти
Много обичам да гледам български филми. Най-интересни са ми тези от 90-те години. Защото това за мен е времето на най-истинското кино в България, след комунизма и преди да започнат да се правят масово комерсиални филми и сериали.
Гледах филма "Вампири таласъми", който е сниман през 1992г. Действието се развива след настъпването на Комунизма в България през 44г. и се разказва за това как новата комунистическа власт преследва буржоазията. Филма толкова добре е направен и са пресъздали много добре епохата и обстановката. Толкова ми хареса, че го гледах цели пет пъти.
И искам да попитам някой гледал ли го е и какво ви е мнението за него? Искам да попитам също така и какво мислите за българските филми правени през 90те години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 1545a4b296
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами добри са, харесват ми! Това са "Сезонът на канарчетата", "Мадам Бовари от Сливен", "Резерват", "Йосиф и Мария", "Лагерът", "Любовното лято на един льохман" и още много други! Всички съм ги гледал по "ТВ БЪЛГАРИЯ" тогава, сега "БНТ 4", въртят ги по няколко пъти годишно, пускат ги и по "БНТ 1" и "БНТ 2", скоро идват празници, така че който иска, ще може да ги гледа!

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 775d38a10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Любимият ми български филм, който най-точно се доближава до моето разбиране за добро кино. Аз също като теб съм го гледал няколко път по телевизията и в нета.

М 44

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 11b96f3f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката към номер 1 : " Мадам Бовари от Сливен " ми е най-любимия БГ филм. Интересно ми е обаче, че мъж го харесва защото той преди всичко женски филм показващ женските проблеми.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 41cd0d5453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От старите български филми, най си харесвам детските филми, "Войната на Таралежите", Таралежите се раждат без бодли", "Васко Да Гама от село Рупча"... страшно ми напомнят за моето детство и с удоволствие бих ги гледала и днес, въпреки, че съм на 40. Някак си който е бил дете през 70-те и 80-те няма как да не се припознае в поне един от героите.
Иначе харесвам и "Топло" и още няколко филма.
А сегашните български филми и сериали... нещо са ми скучни. Само Ол Инклузив гледам, но разните там екшъни, ами не стават, приличат на лоша имитация на американските.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 1545a4b296
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 3 от номер 1-все пак филмите са за всеки, няма женски, няма мъжки! А и точно в този филм е и заснета познатата сцена на колективното гледане на телевизия в салона в почивната станция, както беше през 90-те, защото когато все още имаше почивни станции, а сега са хотели, по стаите нямаше телевизори, защото единствения телевизор на целия етаж се намираше в салона, където вечерта се събирахме всички деца, за да гледаме детски или някой интересен сериал или филм! За кабелна телевизия можехме само да мечтаем! Но по време на престоя си гледахме и видео, при това организирано! През деня си имахме специални занимания-розходки сред природата, спорт, игри на открито! А тези ежегодни лагери бяха организирани от завода, където работеше майка ми, а децата бяха на работниците от завода! Велики времена бяха!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker