Живеем в "последните времена" и скоро ще се бием с мюсюлманите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121237)
 Любов и изневяра (29720)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живеем в "последните времена" и скоро ще се бием с мюсюлманите
преди: 4 месеца, 5 дни, прочетена 1488 пъти
Здравейте,

Ще разгледам накратко няколко неща, които ме навеждат на мисълта, че скоро (в рамките на живота на някои от нас) ще има глобален конфликт между християни и мюсюлмани.

Ще разделя причините на няколко:

1. Разни пророчества

2. Демографски предпоставки

3. Настоящи събития, които подкрепят тази теза

Мислех преди няколко дни да напиша темата и точно видях заглавие във Vesti. bg

"Израел: Атакувани сме от Ливан, Сирия, Ирак, Йемен, Иран, Газа и Западния бряг"

И направо се учудих, че наистина може би наближаваме Голямата Война по-бързо от очакваното.

1. ПРОРОЧЕСТВА

За Ванга се твърди, че е казала, че "голяма война ще почне от Близкия изток" и че "Европа ще се ислямизира до 2050".

Виждаме ги тея неща и сега лека полека.

1. 1. Кмета на Лондон - пакистанец, премиера на Шотландия - пакистанец.

1. 2. Повечето жители на Лондон вече са чужденци - най-много недвижимо имущество притежават индийците, следвани от англичаните и на трето място - пакистанците.

1. 3. Във Франция също е пълно с мароканци и други имигранти.

1. 4. Турското малцинство в Германия става все по-голямо, като Франкфурт вече е с над 50% имигрантско население, от които значителна част турско.

За друго пророчество, още преди 10-ина години следях един бивш палестински терорист, залагал бомби срещу евреи в Израел, на име Уалид Шоебат.

Човекът се е покръстил и твърди, че Ислямът е християнска секта създадена от Дявола с цел да унищожи христовата вяра и евреите.

Има и видео на български "Ислямът и Библията Уалид Шоебат" в YouTube.

1. 5. Обяснява как Антихристът ще е мюсюлманин и ще завладее Израел и после Исус с християните ще унищожат всички ислямски страни (прощавайки и помилвайки 1/6 от мюсюлманите).

1. 6. Също и как Месопотамия ще е "горяща смола" - вероятно в следствие на ядрени бомби.

1. 7. Как Антихристът ще се опита да възстанови "голяма ислямска империя" - вероятно Османската.

1. 8. Как виното доставено от Вавилонската Блудница с която народите се опиват е "горивото" благодарение на което Арабския Свят е станал толкова могъщ в момента (и имаме икономически чудеса като Дубай и други).

1. 9. И как плановете на Дявола лека полека се провалят, щото "горивото" се изчерпва и се намират алтернативни източници на енергия и влиянието на арабския свят ще отслабне - т. е. арабите ще гледат да действат скоро.

2. ДЕМОГРАФСКИ ПРИЧИНИ

И е добре да стане скоро.

2. 1. Мюсюлманите сега са 1. 9 милиарда души, а християните едва 2. 4 милиарда души и намаляват.

Мюсюлманите са 25% от населението на Земята в момента.

И ако някой си мисли на акъла:

"Ее много по-малко са от всички останали - лесно ще ги смелим".

Нека прочете малко за военно дело и за това, че при отбрана (каквато ще има от страна на мюсюлманите след като завладеят Израел и други страни), за да има баланс на силите - трябва да има съотношение 3:1 между нападащата и отбраняващата се страна.

Не очаквам, че само християните ще воюват в този конфликт - и Китай има големи проблеми с мюсюлманите в западните си провинции, а пък Индия с пакистанците. Но ситуацията може да стане много лоша.

2. 2. А християните намаляват по обективни причини. Отдадоха се на пороците си.

След "сексуалната революция" през 60 и измислянето на предпазни средства. Много хора просто се отдадоха на безразборен секс. Дойдоха и наркотиците, хазартът се разви.

Все теми "табу" в много мюсюлмански държави (дори тези, които се отвориха за този тип "западна мода").

Виждаме как много жени се забавляват докато станат на 30 и изведнъж нямат кандидати.

Има и изследване на Морган Стенли, че 45% от жените в Щатите ще останат бездетни до края на живота си.

И християните бавно и полека намаляват. Даже почват да намаляват по-бързо (особенно българите).

А тези, които пък създават семейства не искат да имат деца или имат по 1-2 деца, щото вярват, че "за деца трябват пари" (бабите едно време само с пари са отглеждали по 6-8 деца, че и повече).

2. 3. Наивните западноевропейци сами си вкараха ислямисти в държавите.

Не вярвам, че са го направили умишлено от злоба към народите си (като изключим тези, които са взимали политически решения след подкупи от ислямски организации - разкриха, че Бил и Хилари Клинтън са получавали такива "дарения").

Сред политиците, които са поканили имигрантите е имало и наивници, които са мислили, че имигрантите "ще издържат застаряващото население на контитнента" и "ще се интегрират".

Други пък са вярвали, че "спасяват майки с деца, жертва на война".

Но резултатът се вижда и почват да се появяват повече "десни политици" в Европа.

2. 4. И последно да вметна, че тези които подценяват ислямските страни като слаби МНОГО ДА ВНИМАВАТ!

Има индекс ("PowerIndex" или съкратено "PwrIndx") с който се измерва военната сила на дадена страна и според него например Пакистан е на 7-мо място и единствено Великобритания от държавите в ЕС и НАТО е пред него.

Турция е почти толкова силна колкото Франция в момента. А и разработват свой собствен стелт самолет, ще пускат свой собствен самолетоносач, а и пуснаха доста успешни дронове "Байрактар", които се използват и във войната в Украйна.

Пакистан е ядрена сила, Иран също се предполага, че е ядрена сила, а до 10-ина години се очаква, че и Турция ще стане (а и имат 50-ина американски ядрени бомби на тяхна територия).

От 30-те най-силни във военно отношение държави, 7 в момента са мюсюлмански - Пакистан, Турция, Индонезия, Египет, Иран, Саудитска Арабия, Алжир.

3. НАСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Нападението на Хамас над Израел беше доста неочаквано, и реакцията на мюсюлманския свят, че ще се обедини срещу Израел също очудва много хора.

Личи си и разединеността сред християните - някои са твърдо за арабите и мюсюлманите и мразят евреите (независимо от факта, че ако мразиш "Божия народ", реално НЕ СИ ХРИСТИЯНИН).

Допълнително и опитите на Щатите да "донесат Демокрация" в Близкия изток се провалиха.

Вярвам, че сред американските политици е имало и такива, които наистина са вярвали, че могат да "демократизират" арабските народи, докато други политици са използвали войната за лични облаги и за кражба на ресурси и гориво.

Но дори тези, които наистина са искали да донесат демокрация не са разбирали, че тамошните диктатори са "стабилизирали доста разединени племена и групировки" и са успявали да създадат що годе функциониращи национални държави с някакъв ред, развитие и светски живот.

Сега всичко това е унищожено и се вижда как Турция повишава влиянието си в тези страни:

3. 1. Турция се е опитала да се намеси в политиката и гражданските войни в Египет и Либия, има бази в Катар, завзела е територии в Сирия и Ирак. Намеси се и във войната между Азарбейджан и Армения.

Следвайки американски обещания Украйна води война с Русия и се избиват християни и братски народи с цел политически игри, а Турция набира сили в региона.

Мюсюлмани сред които и ислямисти и турски агенти са проникнали във всяка Европейска държава, и чат пат четем за поредното клане по Коледа и по други християнски празници.

3. 2. И това е само "видимото" - говорил съм с много мюсюлмани от централна Азия (Татаристан и Чувашия) дето се пишат "волжки българи" и там турската и антируската пропаганди проникват много осърдно.

И има опасност да се запали цяла централна Азия (подобно на както пламна "Ислямска държава"). Даже шефа на специалните служби на Таджикистан е избягал и се е присъединил към Ислямска държава.

И лека полека Турция се развива като Регионална Суперсила със сателити в Северна Африка, Арабския полуостров и централна Азия (да не кажа и на Балканите - Албания, Босна и Херцеговина, България).

И докато хората твърдят, че "арабските страни воюват помежду си и никога няма да се обедният", забравят, че има съюзи като "Арабската лига", които имат военен капацитет близък до "НАТО без Щатите".

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Изобщо - лека полека вървим към деня в който Турция + арабските страни ще решат да приключат с Израел веднъж за винаги, което ще накара защитниците на Израел (Щатите) да се включат (разбирайте и НАТО) и Новата Световна Война ще направи Втората Световна да изглежда като "приказка"!

И все пак да завърша с хубаво. Според пророчествата - обединените християнски сили ще смажат и избият мюсюлманските войски (като ще помилват 1/6 от тях).

Все пак Щатите и Русия не са "шега работа" и само те разполагат с оръжията да изравнят голяма част от Света.

Според Библията и други пророчества се твърди, че след Голямата Война ще дойдат 1000 години мир и благоденствие и ще е почти като "истински комунизъм" с "универсален базов доход" (вероятно развитието на Изкуствения Интелект, роботиката и др., допълнително ускорен от войната ще доведе до този мир и просперитет).

Според една пророчица наследница на Ванга (не и помня името) обаче Турция ще превземе България за 3 месеца и ще бъдем освободени отново с руска помощ, тъй че докато дойде това благо време след войната, ще има много изпитания и за нас като народ. Тъй че гответе се!

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 13009f1a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Някой има прекалено много свободно време.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 5d1a0f84ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Не става ясно само защо реши че християните ще скочат да си защитават религията? Та по голямата част от европейското население вече са си атеисти, как да защитават христианство което за тях е общо казано два дни в годината Коледа и велик ден?

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: b1c119c8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Масово са чужденци навсякъде в Германия, какви 50 % немци чисти радко се вижда, часово смесени бракове от какви ли не националности, някой може да ти каже, че е германец ама надали чистокръвен, унгарски, полски корени на баби и дадовци още от войната.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: c1e0a1cc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Тази тема е един пореден изблик на онзи, дето неотдавна пусна: Готвите ли се за ГОЛЯМАТА ВОЙНА!? http://spodeli. net/3/story-175344. html

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: df183f0dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Ще се бием ли? Луд ли си? Ще се продадем без капка кръв и един изстрел според Слава Севрюкова. В Европата ще е още по-страшно, изнасилванията в Кьолн преди няколко години по Коледа бяха само генерална репетиция и опипване на почвата. Ще видите тогава европейката не иска ли да ражда не иска ли да слугува не иска ли метани и нещо подобно да прави. Иначе си прав, много скоро нито Европа нито света ще са същите. Това, което беше до сега е безвъзвратно отминало и е крайно време поне психологически да приемем неизбежната страшна промяна.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: e781ae67e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Много апокалиптично гледаш на нещата и се предоверяваш на разни "пророчества" на "ясновидки".

А нещата са много по-простички. Всички статистики сочат, че ислямът ще е най-голямата религия до 2050 година.

Не е нужно да си експерт, за да видиш, че мюсюлманите раждат, заселват се е Европа и Северна Америка, а белият човек бавно и сигурно намалява и застарява.

Досега белият човек - да го наречем европееца - имаше предимството винаги да е с по-добри те оръжия и с по-големият научен прогрес, но сега това няма никакво значение, защото ислямът превзема вече ОТВЪТРЕ навън - самите уж християнски държави са пълни с мигранти.

Второ - не знам за каква християнска победа над исляма говориш, при положение, че самите християни се избиват помежду си в момента, Русия и САЩ и двете страни християнски се мразят до мозъка на костите си и се боричкат, а мюсюлманите са много по-обединени.

И при Османската империя е било така. Европейците са били с по-хубаво оръжие и повече техника, но са били раздробени от вражди между държавите и управляващите династии.

Напротив, османците са били по-изостанали, но много оо-единни, подчинявали са се само на един султан, били са фанатизирани и стига чак до Виена, едвам успяват да ги спрат.

Повярвай ми мюсюлманите са много оо-единни и религиозно, не знам за какво християнско обединение говориш, при положение, че повечето дори не знаят какво означава християнството, християнството не е подаръци за Коледа и да ходиш да мляскаш икони и да палиш свещи, въобще белият човек в момента е толкова слаб, разединен и нерелигиозен, че не знам за какви неща говориш

Ислямът вече е превзел Европа реално, дори не им е нужна война, просто белият консуматор не ражда, страх го е да се бие, страх го е да си наруши зоната на комфорт в резултат на което ще бъде претопен от по-организирани и надъхани общества

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: e781ae67e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Ти се бих с когото си искаш, защо говориш в множествено число "ще се бием"?

На мен мюсюлманите с нищо не са ми виновни, не ми правят нищо гадно, напротив крадат ме хора като Бойко, Пеевски и повечето гадости в живота са баш от "братята" християни.

Не, че нещо ама в 21 век, мюсюлманите масово са с много по-висок морал от уж моралните християни, проститутките и ЛБГТ по Западна Европа(включително много български проститутки! ) С какво са по-добри от нормалните трудолюбиви мюсюлмани??

Така че твоите фантазии за разни кръстоносни походи в 21 век си ги запази за себе си и не говори в множествено число, ако Господ е решил исляма да победи така и ще стане

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 6290eda573
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Не се вживявай толкова. Нострадамус имаше пророчества, че 1997 или 1999 още ще е започнала голямата война. На Ванга 2/3 от предсказанията са измислени без тя да е чувала за тях (че и още съчиняват според нуждите).

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 068e1761d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

9.   Нито една религия не проповядва към войни. Това че има луди и сред мюсулмани и сред християни е отделен въпрос. Сега е моментът в който хората от едната и друггата религия ще се научат да живеят заедно. Ако питаш всички ще кажат че не искат война. Лудите са малко на фона на останалата част. Всички искат нормален, спокоен живот. На мен мюсулманите не ми пречат. Учила съм с тях в университета, работила съм с тях и имам предкрасни приятелства.
В пророчества и подобни глупотии не вярвам. А ти май не си пил хаповете ми се струва
ж, 28

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 519a8725cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

10.   Турците са наши братя и дори и да има такава война ще ни защитят. Турците са много широко скроени и дори ревностни мюсюлмани нямат проблем с християните. Аз съм атеист, мъжа ми е мюсюлманин(турчин) и не ми е забранявал никога нищо, аз сам реших да не празнувам коледа, и с него си празнуваме заедно байрям.

Един от многото.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: e916220e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Пророчества...

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 0d9734c772
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

12.   Първо се приготви ти. Изпий си хапчетата и потърси психиатрична помощ.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: d647294663
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   Израел е атакуван за поне трети път от 5 или повече държави, голям праз. Когато си обграден от врагове имаш две опции - оставяш се да те унищожат понеже си дребен и слаб или ставаш адски тегав за да оцелееш. Повече от ясно е коя опция са избрали и то не само във военно отношениш.

На пророчества и Ванги не вярвам, това са пълни простотии. Религията е вредна и трябва и ще изчезне.

В Европа не са решили, не са изгонили/забранили мигрантите. Там има нещо като историческа вина. Демек щом европейците са ги използвали за роби преди време сега същите имат право да дойдат да живеят тук. Според мен това нещо се прави умишлено, за да се предизвика появата на крайно десни режими в цяла Европа, не толкова да се ислямизира.

Арабите няма как да приключат Израел, без да приключат и себе си. Мен не ме притесняват арабите, а Израел. Ако действително бъдат нападнати от 4-5-6 държави отново според мен ще използват ядрено оръжие и от там нататък си е обрало лайката. Официално евреите казват, че нямат ядрено оръжие, но ако се наложи ще използват, демек имат.

Авторе, в една така война каквато говориш е абсурдно да се твърди, че някой щял да ни завладее. Просто ще се изтрепем всички взаимно и всички са наясно с това, точно затова няма да се случи поне според мен.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: bdcbe314ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Всичко е добре обяснено в документалния филм "Еврoпа гoри - Прoeкт Велик Израел"

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: db96ae07fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   За мен ще стане точно обратното. Това е умишлен и предварително планиран процес на пренаселване на Европа със всякаква безполезна сган с цел да се даде повод за расово прочистване. С течение на времето те ще стават все повече, все по-нагли и ще гледат на държавата в която се намират като на своя, но с уговорката че ще искат да живеят по техния начин без значение, че са в чужда държава. В един момент ще прекалят и това ще е поводът крайнодесните да се развихрят като в крайна сметка това ще е поводът и за следващата световна война. За мен тя ще е на расов/етнически/религиозен принцип и целта й ще е да се изтребе колкото може повече непотребна маса. Наистина звучи много гадно, но айде да си дадем сметката, че започна да става прекалено пренаселено, но не просто пренаселено от хора, а от непотребни хора, които не допринасят с абсолютно нищо и просто паразитират. За мен Африка е един изцяло безполезен континент както като население, така и като култура. Единственото полезно там е земята им и нещата, които се крадат от нея. Близкия изток и като цяло ислямските държави са същата работа, но тук има и някои изключения - Турция, Египет, Мароко, Саудитска Арабия, Иран, АОЕ. Те са много разделени и това че са обединени са пълни простотии, въобще не им дреме и се мразят. Защо Египет не пуска тези клети хора от Палестина да се спасят иначе ако им пукаше толкова много, нали са им братя? Защо над 70% от жертвите на атентати на ислямски групировки са мюсюлмани и араби? И те са същите като християните в голямата си част, на теория само са вярващи. Знаете ли колко познати турци имам дето са си чисти атеисти... Може и да греша, но за мен това ще е следващата световна война. Това че имало много араби и негри в Европа абсолютно нищо не означава. Ако решат ще ги приключат за един месец, защото срещу тях ще има армия, техника, организация и дисциплина, а от другата страна ще има сган с колове и ножове, само че сме 2023 вече... Ако арабите бяха толкова обединени и вярващи и заедно досега трябваше да са заринали Израел с ракети и ядрени бомби, ама си траят. Защо? Бъдете сигурни че точно тези развитите ислямски страни като дойде момента ще си траят и ще бъдат неутрални - Турция, Египет, Мароко, Саудитска Арабия, Иран, АОЕ. Там има разумни хора, които имат акъл и виждат накъде отиват нещата.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 044d8e640a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Не разбирам от пророчества, но битката, за която говориш вече се е случила и е приключена. В момента просто изживяваме последствията. Цивилизация, която говори за "раждащи мъже" и може да те опандизи ако обявиш, че това е идиотия, така или иначе, защо трябва да съществува?

Не че ислямската цивилизация не е още по-голяма изродщина, но там поне с демографията нямат проблем. А демографията на развитият свят е катастрофа. Причината за това е елементарна и важи еднакво и за Америка, и за Европа, и за Русия, и за Китай.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 704233b62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Авторе, прав си. Само че няма да е между мюсюлмани и християни. А между мюсюлмани и евреи. Най древния конфликт в света.
В едно писмо между Алберт Пайк (33-то ниво масон) до Джузепе Мацини (водач на Илюминатите по него време) се описва защо трябва да се направят трите световни войни и какви са целите. Можеш да си го намериш в интернет. Пази се в един от лондонските музеи и хората могат го прочетат, не е тайна.
Целта на третата св е евреи и мюсюлмани да се избият един друг.

В случай, че си пропуснал да прочетеш Библията: Аврам (Ейбрахам: Ибрахим) има два сина от две жени : Исак от законната му жена - Сара. И Исмаил, който е от прислужницата му Хагар. От Исак са евреите, от Исмаил са мюсюлманите. Едните казват ние сме първородни. Другите казват ние сме законни.
И до днес.

Това няма нищо общо с християните, въпреки че нито мюсюлмани, нито евреи ни обичат. За нас има Изкуствен интелект, който ще ни затрие. Не се тревожи. Но това е друга тема.
----
Ако искаш детайли, защото спомена Ванга. Евреите имат пророчество - "края на дните" в Библията (Езекил), в което се казва, че Магог ще ги затрие със 7 годишна война(радиация). Магог е син на Яфет(един от трите сина на Ной). Родоначалник на скитите. Онези войнствени племена, конни стрелци, които са всявали ужас в цяла централна Азия. В днешно време техни потомци са Ингуши, Осетяни и най вече Чеченци.
Чеченците са най свирепите и радикални мюсюлмани на планетата. Те като отидат на поклонение в Мека, бият другите мюсюлмани, че не са достатъчно праведни.. Само ей така да вметна. Да вметна още, че са най- добрите наемници на Планетата. Те убиват в името на Аллах. Масово.
Обаче понеже са в състава на руската федерация, евреите са силно резервирани към Русия, защото интерпретират че Русия ще ги затрие.

Нека да припомня обаче, че Путин е единствения, който не е евреин в управлението на Русия. Вие си правете изводите.
-----
Накратко : Възможен е сценарий, в който чеченците, също като Пригожин ще бъдат оставени да правят каквото си искат, ще сложат ръка на руско тактическо ядрено оръжие и ще го изтрелят срещу Израел. От там и 7 годишната ядрена зима в пророчеството. От там и думите на Ванга, че Йерусалим въпреки всичко ще оцелее. Освен това тя казва, че няма да има реално 3та световна война, ако има война ще е на религиозна основа. Ето ти я. Скоро ще почнат и терористичните атентати в Европа от мигрантите. Реално целия западен свят са еврейски потомци, защото. Спусъка ще е масовата вълна от палестински бежанци на запад. Не случайно никой друг не ги иска. Не случайно са и про-палестинските протести в Лондон.

Ние ще сме встрани от всичко това. Нито толкова евреи имаме на наша територия, нито имигранти мюсюлмани. Да се надяваме, че атентата в Бургас ще остане последен. Спи спокойно.

* Кратко пояснение. Хубаво е да се прави разлика между ционистите и еврейския народ. За да не изпадаме в расизъм. Аз лично познавам про-палестински евреи, които сериозно поставят под съмнение ционистката политика.

М. В.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 7d25add906
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Авторе, не вярвай на всички пророчества които прочетеш. Знай, че са много малко гадателите с доказана дарба за предсказване на бъдещето. А и в интернет си измислят и пишат какво ли не от името на Ванга. Няма как да си сигурен дали наистина го е казала или не. Има толкова много предсказания които само плашат хората, и в крайна сметка не се сбъдват. Така, че не се плашете.


Весели празници!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: db96ae07fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До 18. Какви глупости говориш за тези чеченци та чеченци?

Първо по време на празниците им в Мека е забранено да има боища и да се лее кръв, второ само си представям как 200-300-500-1000 чеченеца пребиват десетки та даже стотици хиляди араби... Пълни глупости е това за чеченците че биели другите по молитвите, пък и нали в Украйна ги гледаме. И те са хора, и те умират като ги прободат.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 7b254cc2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Пророчества, ясно. Следващия път гледай на боб, там може и числата от тотото да видиш. Ако ли не, пробвай у някоя стъклена топка да зяпаш, барем и прогнозата да ти каже.

Аман от аутисчета.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 37aaa9be11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Да, бе са малко африканците и работниците от Узбекистан, а тук-таме се срещат сирийци и други малки групи от арабските страни. Това не са дружелюбни хора към културата на Европа. Аз съм общувал с хора от Узбекистан и знам, че те са малко дивашки настроени. Не приемат, че ние ядем свинско! Ако тук има мнозинство мюсюлмани, свинско ще се яде на определени места и то съобразено с произхода на клиентите. Това е налагане на една култура над друга, а и тя вече е факт. Около Кърджали е трудно да намериш магазин, в който се пазарува на български и се продава свинско месо. Така че може да се каже, че автора не пише нищо апокалиптично, а последиците ще си бъдат заслужени за неверниците. Който твърди, че България не се топи и тук не идва друго население, не е много в час. Хората които се подигравате на автора, ако не сте платени или на по 18г. , то положението е много тежко при вас. :Х

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 75001f2925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Приятелю, 22
В случай, че не си запознат войните в днешно време се извършват само и единствено чрез наемници. Няма вече актове за война, такова нещо ООН не може да допусне. В общи линии всичко опира до това, кой пръв ще нарече другите терористи и кои ще му повярват.
Колкото до боеспособността на чеченците изобщо не се съмнявай, че са най-подготвените наемци на планетата. Но това е извън контекста. Ключовите думичи, с които тряба да образуване този конфликт са

Езекил - Магог - Скити - Чеченци - Случайно изтреляни ракети, а Русия си измива ръцете с чеченците - 7 годишна ядрена зима в близкия изток

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: a3f18b5d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Какъв процент от бойците в Украйна, Русия, Израел и Хамас са наемници? На мен ми се струва че в едната война мобилизираха куцо, кьораво и сакато за фронта, а в другата викаха резервистите. Наемниците са в Африка дето армиите там имат 2 танка и 3 лодки и могат да се контролират за ресурси

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 1d758d81ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До 26
Всички са наемници. Ето ти линк към уикито:
https://en. m. wikipedia. org/wiki/List_of_private_military_contractors

Няма страна, която да воюва с редовната си армия. В това число и Украйна и Русия. Руснаците предимно ползват Вагнер и Чеченците, Украйна имаше Десен Сектор, в който влизаха една камара неонацисти (Торнадо, Карпатска сич, Айдар, Азов и тн). Хамаз са си чисти терористи, т. е пак за пари убиват. Единственото изключение прави Израел, тъй като те единствени успяха да преминат резолюциите на ООН и се превърнаха в терористична държава, още в от самото си създаване, като такава

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: de25b3c54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   То няма да се стигне до бой, защото те ще завладеят по съвсем мирен начин Европа. Виж само по колко деца имат. В Испания, Белгия, Германия, Англия, Франция и Швеция е отчайващо зле. Те просто. Марсилия и Малмьо са едни от най-престъпните градове и главните заподозрени са ясни. Те просто нямат работа в развити цивилизовани общества. Тука само като туристи. А да не говорим и колко са завистливи и как реагират като видят готин българин с мацка. Ще ме гледат лошо с момичето ми, в моята родина!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker