Страх от исляма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121602)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страх от исляма
преди: 4 месеца, 22 дни, прочетена 1320 пъти
Здравейте читатели! Проблема ми може да ви се стори глупав, или аз да ви се сторя луда, но много ме е страх от исляма, мюсюлманите, терористите, мигрантите и т. н. В западна Европа където има много бежанци виждаме какво правят-атентати, изнасилват западно европейки, защото ги мислят за проститутки, искат да се разпореждат като удома си. Според тяхната религия жената е добитък и инкубатор. Аз като жена много се притеснявам, че мюсюлманите в Европа стават все повече. На скоро чух, че Българското правителство било приело да приемаме бежанци от Афганистан и Сирия. Ами ако е вярно? Ако тези навлеци започнат да идват тук и да наглеят какво ще правим? Не искам да обиждам никой, но наистина ме е страх. Искам да се отърва от този страх. Вие какво мислите по въпроса с мигрантите. И според вас права ли съм да се страхувам или съм се паникьосала излишно. Може да ви се стори глупаво, но мен наистина ме е страх. Ако има мюсюлмани тук моля да не се обиждат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 21 дни
hash: dc869a8468
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Вярвай и се уповавай на Бога - и от нищо в този живот няма да те е страх!

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: c04b69b09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти да си видяла бежанец трайно да е останал в България? Даже украинците не щат тук и предпочитат да се върнат в горящата Украйна. Колкото до мюсюлманите, те ще наглеят точно дотогава докато правителството на съответната страна им позволява. По комунизмът наглееха ли мюсюлманите и мангалите в България или беше първите беж в Турция, а вторите по лагери? Атентати не си струва да правят защото няма да постигнат нищо с тях, а ще платят десетократно по-висока цена за тях.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: c3305a2536
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "Според тяхната религия жената е добитък и инкубатор"

То и за християнството същото говорихте, но реално е точно обратното. Религиите имаха най-голям респект към жените. Точно като се отказахте от тях станахте евтини проститутки ползвани само за секс...

Иначе със самият ислям нищо лошо, неука си не знаеш. Просто в Европа се изсипва най-голяма измет и то от страни разрушени от западно европейци. Ако не знаеш, западняците са заселили всички континенти, избили са маса и народи, и една страна като Англия е управлявала четвърт от света по едно време. Сега смениха политиката и решиха да ги пускат в собствените си страни. Дали трябва да те е страх - определено. Това са хора които ще унищожат запада. Не исляма, а западната политика...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 7de3dc9551
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Какво мисля съм казвал многократно, но няма кой да чуе и винаги се намират поне 1-2ма професори, които да обяснят каква Дупка е България и как всички трябва да се изнесем от тук и последния да затвори вратата.

А какво мисля? Че всеки си има земя и трябва да си стои при родната земя, да работи, живее и подобрява местообитанието си. Не може всеки да си прави каквото иска, да се преселва и колонизира чуждото, защото било по-хубаво и давали по-голяма заплата.

А точно това е мантрата в момента - "не си дърво, премести се" и къде да се преместякато Европа и САЩ вече са нужник с извинение?

Ислямът не ви е виновен, че не раждате. Не ви е виновен, че си зарязвате земите(хубави плодородни) за да сте слугиняри по цял свят.

Като се махнете оттук просто оставяте свободно пространство което ще го запълнят други.

И аз да съм роден някъде по пустините и да ми падат бомби на главата и в същото време да ми покажат, че някъде там, на две седмици път има страна с 4 сезона, с минерални води, с плажове, почви, гори и в същото време разни мрънкалници в работоспособна възраст напускат, за да работят гурбет по чужбините, ми и аз ще се махна пустинята и ще дойда, да не съм луд?

Проблемът не са ви мюсюлманите. Много малко от тях са някакви радикали. Повечето са си най-обикновена хора, просто с техните си култура и разбирания. Проблемът е, че сами сте си зарязали земята и в крайна сметка други ще дойдат да я наследят - изоставените ви къщички, буренясали те ниви - няма да чакат векове наред само защото в паспорта пише, че сте българи и в нотариалния акт, че имате един какво си, което не сте виждали от десетилетия.

Това, което оставяте друг ще го вземе рано или късно, не си мислете, че ще ви чака вечно. Фейсбука ми гъмжи, почти всеки ден ми пращат покани разни калайджии, помаци, турци - нормални свестни хора, които вече са мнозинството в Българските градчета и села с по-малко население.

В София вече - негри, азиатци - всичко.

Вие сте си виновни, аз не виждам какво е виновен ислямът, че 2 милиона българи киснат по чужбина и само плюят, плюят, плюят, все им е малко, все са им виновни политиците, шефовете, мутрите, държавна сигурност, преходът, Русия, ЕС, сега вече и ислямът?

Т. Т.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: de1b138246
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз имам много приятели афганистанци, много трудолюбиви хора готови да помогнат, със сирийци нямам пряк контакт и не мога да дам мнение. Но виж афганистанците идват към Европа за да работят и да изпращат пари на семействата си, а не с цел да ни завладеят повярвай ми. Това са хора с голямо сърце, и да има утайки от тях но нима сред европейци няма? Така че спокойно а и не смятат да остават тук. Исляма изобщо не е виновен а и главно бежанците идващи от Афганистан са от етническата принадлежност пущуни, и не са араби това. А самите араби също не са лиши хора но трябва да се внимава повече с тях

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: e016b8bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И основателно се страхуваш, тук има много узбеки работници и повечето не са дружелюбни към културата и традициите ни. Повечето идват от Русия, ама сега там им слагат черни печати и не могат вече да работят. Те проповядват традиционен ислям.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 24ac879aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Нищо не е както си го описала. Може и да има изнасилвания, но не са така масови, какво си ги описала. Все едно сред християните няма боклуци, които ограбват, изнасилват, убиват. Религията няма нищо общо с това дали един човек е добър или не. Като толкова имаш време да се притесняваш за глупости направи статистика - колко престъпления са извършени от християни и колко от мюсулмани в България. Повечето от тези хора се страхуват че ще ги върнат от страната в която са дошли и наистина се стремят да пазят обществения ред и да се европеизират. А всяко стадо си има мърша.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 8257ef2342
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Писнало ми е от такива като номер 4, които във всяка тема назидателно сочат с пръст напусналите страната и ги обвиняват в алчност и т. н.

Разбери веднъж завинаги, че всеки си има причина да напусне страната и нещата не са черни и бели, както се опитваш да ги изкараш във всяка тема. Майка ми например е по професия шивачка и се принуди да напусне страната през 2002 г., защото навсякъде беше 16 ч работа за 160 лв, а почивката беше събота и неделя и по Коледа да шият копчета от вкъщи. Заключваха шивачките, за да не бягат след 16 часова смяна, като има да се товари камион, случвало се е и да ги бият по главите със закачалки. Не се бъзикам, това са реални истории. И не можеше да се оплаче на никого, защото всички шивашки фирми в града, вкл. Инспекцията по труда си бяха и до ден днешен са си една мафия. Според теб трябваше да се примири и да се състари преждевременно, правейки шепа мутри богати ли? Защото сме имали минерални извори? И кое му е алчното на това да искаш нормална работа с нормални условия и заплащане, за да можеш да се изхранваш и да си плащаш наема и сметките като бял човек? Или трябва от сляп патриотизъм всички да търпим всякакви извращения, че да не се сърдят псевдопатриотите? Сигурен съм, че ти си неверятно оправен и щеше да се измъкнеш от ситуацията, може би щеше да отвориш шивашка фирма и да станеш милиардер, без да напускаш бг, ама не всеки е толкова оправен като теб.

Разбери най-после с тая тиква на раменете си, че никой не бяга от хубаво, а защото му е опрял ножа в кокала. И никой не мрази България, а просто трябва да се яде и да има някакви елементарни условия на живот и работа.

Да не говорим, че причините не са само икономически, а и лични понякога. Има хора, чиято професия не се практикува в бг, има заминали по любов, има много причини.

Прави ми впечатление от всеки твой коментар, че си заседнал в някакви си твои рамки и разбирания и въобще не можеш да вденеш, че нещата не са черно-бели.

Съветът ми е да вземеш малко да се опиташ да погледнеш света и от друга гл. т.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 7de3dc9551
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До номер 8 псевдопатриотите сте ти и други като теб, защото сте големи юнаци и българи само като седнете на маса да ядете и пиете, а всъщност сте се продали МАСОВО за 2 гроша отгоре.

Супер, че ми я разказа историята с майка ти, а кой е виновен, че си трайкате и се навеждате пред всяка мутра/бияч/богаташ? Ами вие сте си виновни!

Искал нормално условия на живот.. Ами остани, бори се, създай нещо. Не ми обяснявай колко сте клети и как за 2 милиона българи по чужбина не можело да се намери работа и нямало условия. Просто сте алчни. Който ви даде 200 евра отгоре на него му 'приставате'.

В другите държави няма ли икономически проблеми? ! Там защо не са 25% от хората емигранти?? (Да, има статистики в това отношение сме номер. 1 в света.. )

Всъщност няма смисъл да спорим. На природата не й дреме, че всеки има лични причини да ходи да работи в чужбина. Природата запълва хубавите и плодородни земи с население.

А това че си оставил/а майка ти да я бият със закачалка по главата говори само едно нещо - липса на самоуважение и тотално овчедушие. Просто не ми се мисли с такъв манталитет дето се изпускате от страх с извинение пред разни мутри как ще се борите с "заплахата от исляма" и ми е ясно какви борци и патриоти сте, като онзи в другата тема дето щяло християните да водят война срещу мюсюлманите...

Какви войни какви чудесии, вие сте оставили мутри и ганьовци да ви се качат на врата, щели война да водят.. не ми се говори, че се ядосвам, като сте големи българи връщайте се, има земи, има къщи по села и градчета и работа има.

Да кажа ли какво ще чуя? "Ама как така, тя земята е изкупена от мафията, ама имотите ги държи мафията и върти картаел, ама брокерите са мафията и ни цакат, ама 1500 лева как ще гледам дете и как ще си плащам екскурзиите"

Кажи ми това родолюбиво и мъжко ли е..? Но няма смисъл да продължаваме спора, всеки си има мнение - ти си имаш причина да се продадеш и да пристанеш на някой чужденец за повече пари, тези дето идват тук пък си имат причина да напуснат тяхната държава и да се заделят

Един си отива, друг идва

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 6761f34afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Нема се плашиш, бе!

Ако те срещнат имигранти или ислямисти, просто им кажи:

"Алах е велик и Мохамед е неговият пророк! "

И нема да имаш проблеми! Мюсюлманите няма да закачат свои!

Ще колят и изнасилват само християнчета - нема страшно!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 5369fbcd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Хора, темата е писана от мъж, само да ви кажа ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 9771eb107b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Номер 11, не знам как си решил, че съм мъж, но не е вярно - жена съм.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 5369fbcd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   номер9, ти не се ли сещаш, че 8 вероятно е бил малко момче през 2002?
Между другото ти на колко си години? На моменти в изказванията ти си звучал като млад мъж около 25-27, но друг път като например сега звучиш като 55-60 годишен нарцистичен самозабравил се киселяк, който само критикува и наставлява, без да може да вникне в преживяванията, опита, гледната точка на други хора...

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 6761f34afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Нали българките все се оплакват, че българите не били мъже, или били това или онова... кеф им сега араби и африканци, колко щеш - ще могат да си избират! :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 6b4cd6a9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   9, естествено, че ние сме виновни, че има мутри в България, че заплатите са ниски и има корупция. За теб не се и съмнявам, че лично и собственоръчно си се опълчил на цялата мафия и си първия човек в света, който е изкоренил корупцията в цяла една държава, заемаш невероятно висока длъжност и взимаш повече от западноевропеец.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: e9ba8b6962
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Страха е от дявола, имай вяра и доверие в Бога! Исус те обича, Той никога няма да те изостави! Относно до исляма - исляма изобщо не е миролюбива, нито толерантна религия, ами дори напротив. За разлика от Библията, която ни учи да обичаме всички и да се молим за тези, които ни преследват, хулят и мразят, Корана учи последователите на Мохамед (които е бил педофил и масов убиец) на лъжат и да убиват неверниците (или кафири, както им викат на арабски). От векове мюсюлманските орди са избивали християни (и не само) в името на Алах. Най-опасните държави за християните в света са именно мюсюлмански (както и комунистически такива). Живея в Германия от няколко години. Беше спокойно, нямаше И ЕДИН боклук на улиците, и повечето чужденци бяха европейци - турци (малко спорно ама както и да е), гърци, италианци, испанци, португалци и югота. Но през 2015, Баба Меркел от глупост покани всякаква измет от цял свят, и от тогава престъпността се увеличи, а германската икономика затъва заради всичките тия дето сучат социални помощи от държавата. Жалко наистина, Германия и Западна Европа бяха рай, но явно и те вървят към своят край, както всички останали цивилизации в миналото. За съжаление и в България това ще стане, малко мангали си имаме, та само сирийци и афганистанци ни остават.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 3acf24906a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   То разлика с бг мъж няма. И за него си добитък, инкубатор и слугиня. И той бие, обижда, псува и убива.
Трябва да те е страх от нашенците, а не от въображаемите мюсюлмани, които уж били много лоши. Я гледай новините, чети из нета- кои са реалните насилници- българите/християни/, ила бежанците? Кои си убиват приятелките, жените и децата?

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: f9f3002fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   А знаеш ли какви християнски брутални секти има, много ти е промит мозъка. Прочети за мормоните. Живея в Западна Европа, има всякакви, но можеш само да завиждам как някой мюсюлманки живеят. Знаеш ли какво е семейство и уважение? Приятелката ми е мюсюлманка, работи 2 часа на ден, прибира се вкъщи, не пребита от умора, а в кондиция гледа си децата, къщата, пътуват, а да не ти казвам каква кола кара и в какъв лукс живее. Като отида на гости и се разревавам как ме посреща и как седях при моите роднини с бебе на ръце и не се сещат да кажат дай детето, седни нахрани се, ти кърмиш, а си взех бебето и отидох в другата стая, при нея от врата взима бебето и масата е претрупана, да се нахраня, да си почина. Като си тръгна цяла торба с какво ли не и после плюй по мюсюлманите. Братовчедка ми 40 градуса жега, не кафе, не се сеща чаша вода да предложи. Да неэговорим за мъжете им, мюсюлманин да лежи и жена му да го издържа не съм видяла, работят яко, жените работят почасово и е въпрос на чест мъжът да е силен и финансово да поддържа семейството си. Има терористи всякакви, но масовият мюсюлманин не е това в главата ти.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 6b4cd6a9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   12, може да има кристална топка човека. А и не разбрах, дори да си мъж това какво значение има, че е написано с такава ирония, емотикони и тем подобни. Това българина масово е страшно гадно животно. Ясно е, че идеята е да те злепостави, понеже не е съгласен с мнението ти.

Ей го онзи с конете с капаци е същия ганьовец. Онзи собственоръчно "изтрепал" всички мутри в бг-то, разбииш ли, че да не се наложи да емигрира. Само и само да не се наложи да признае, че тезата му не е вярна, мутри "изтрепва", корупция :унищожава", изобщо да се чудиш с такъв Брус Уилис в страна защо емигрират хората, като той не е оставил проблеми в тая страна. Ей така за цвят да беше оставил поне един да го ева.

То може и затова да са емигрирали хората - от скука. То един проблем не е оставил Ганьото, че да ни е интересен живота поне.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 6b4cd6a9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   до 13

благодаря ти. Точно това исках да кажа, но не можах. Ти с няколко думи каза всичко.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 6761f34afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   А бе все тая дали ще идват араби, негри и сирийци.

Важно е да доведят и яки арабки и негърки - ей тогава ще стане готино. Едни хубави сочни и екзотични жени. :D

С удоволствие бих си взел такава, па и мюсюлманка да е.

Па то само некви украинки емигрираха тука - ебах такива, не е кой знае какво.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 4d1bcdeb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Мюсюлманите са най-нежните любовници, няма нужда да се страхуваш от тях - медиите лъжат защото завиждат.

Един от многото.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: f2abcf5f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   "О, лъвове на исляма, хванете вашата плячка сред евреите, християните и техните съюзници по улиците и пътищата в САЩ, Европа и по целия свят", каза в аудиообръщение говорителят на ИД Абу Худхайфа ал Ансари, цитиран от БТА.

"Нападайте лесните цели пред трудните, цивилни пред военни, религиозни цели като синагоги и църкви пред останалите, защото това ще излекува сърцата и ще даде знаци за битка, нашата война с тях е религиозна", добави говорителят. Как ви звучи?

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 58e21580c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ако си от София, обикаляй райнона на Женският пазар в тъмните часове и се опитай да преодолееш страха си!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 2f8f8ecc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   24 повечето негърки имат повече тестостерон от теб. А арабските са плод на кръвосмешения. Тунизийките например са като мъже с грим.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 3e684cbfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Най-промитите мозъци са лицемерните мюсюлмани, чиято религия най-много проповядвала съпричастност(смях в залата), обаче са описани като едни от най-наглите хора в повечето държави из Европа. И нормално, все пак е невъзможно да очакваш добро от човек, който отрича че свинското му е вкусно. Само дето въображаемите ми се обади са по 20-30% от работниците в някои магазини и с по-големите градове на България. И мога много подробно да опиша В какво се изразяват своенравията им. Когато са по няколко човека в един магазин, нямат респект към началниците си и останалите си колеги българи. Присмиват се, че тука възрастните хора ходят и си пазаруват сами а не им пазаруват децата, смешна им демографската криза в България и други страни по Европа. Мога да напиша поне още 20 реда за всички изцепки и безчинства на тези симпатяги, но няма да е добре. Българите, които не виждат заплаха от исляма да се обърнат към тесен специалист, не са добре.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 24ac879aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   ... "Присмиват се, че тука възрастните хора ходят и си пазаруват сами а не им пазаруват децата, смешна им демографската криза в България и други страни по Европа" - а това не е ли смешно? Да оставиш 80 годишния си родител, който едва ходи да пазарува е най-гадното нещо, което може един човек да направи. Те за разлика от нас имат уважение и респект към възрастните членове на семейството. За теб, християнина е напълно нормално баби и дядовци да са изоставени на произвола на съдбата. Няма оричина някой да има респект към българите.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 3e684cbfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   , , То разлика с бг мъж няма. И за него си добитък, инкубатор и слугиня"

Жените в Либия се возят при козите, но тук няма такъв случай. Разликата е огромна и в полза на българите.

, , Мюсюлманите са най-нежните любовници, няма нужда да се страхуваш от тях - медиите лъжат защото завиждат. "

Със сигурност са най-нежните, вероятно поради тази причина привлекателните момичета се ужасяват само като се сетят за връзка с такъв. Освен ако аз не си въобразявам и не са ми се оплаквали поне една този на момичета, ужасени от факта че на някоя спирка са били между няколко такива индивиди. :)
Да не говорим, че арабюги и турчаци гледат супер злобно към българин с хубава жена, даже се дразнят и да те видят да разговаряш с нея, защото жената ги отбива тях. Това ми се е случвало десетки пъти. Веднъж сме с една моя приятелка, чиито интерес към мен е явен, но не сме гаджета, а някакъв мургавел ни зяпа и се подсмива с един друг мургавел. Завистта направо е пословична при тоя контингент.

33, Аллах сърди ли ви се, че масово ядете свинско, оаляк?

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 3a066191fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   34, че ти кога беше в Либия и кога се върна? Зяпа картинки в нета, нали? Тук е по-зле. Много по-зле. Всеки ден малтретирани жени.
Моткал си се с жена, която уж те харесвала, а ти не правиш нищо. Защото чакаш Тя да те свали, че иначе ти е под нивото и те е срам. Видяли ви някакви и се смеели. Ти като мъж си се свил зад жената от бъз и си станал по-нисък от тревата. Завиждали на теб, или на нея? Може да са харесвали мъже.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: c6df529792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Въпросът е дали това продължава да е така в Либия, а не дали някога е било. И да, те добре знаеха, че не е уж и не е моткане, знаеха и какво точно не им достига да се разменят с мен, ама това не е за коментиране, защото на всеки му е ясно. Очевидно не са харесвали мен. :)

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 3a066191fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   36, а може и да са се чудили какво прави такова момиче до такъв като теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 3a83af7752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   По-скоро са с чудили защо нямат толкова добър ген, че да ги огрее и тях, но аз нямам против някой й от тях да ми се направи на мъж. И днес ще се размотавам и ще си внушавам, че някоя ме харесва, а юнаците пак ше са на обичайното място - зрители. ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 3a066191fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   38, и като имаш ген и какво? Не си я свалил.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 3a83af7752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Сега се сещам за една драматична история с един мой приятел турчин, уредих го с една мацка дето много харесваше, но тя не искаше да се вижда само с него. Аз тогава направих невъзможното той да бъде с нея, но той пропиля всичките си възможности. И цялата работа беше, че тя не го харесваше, но той не разбираше причините. Той не оцени, че бях причината да има досег до нея.
Даже твърдеше, че моето присъствие е причината да няма нищо между тях, което беше меко казано тъпо. Аз я отбих няколко пъти и й казах да му признае, че него желае, защото ми беше ясно. Тъпнята е, че турци, араби и всякакви с Ислям са готови да те прецакат ако е намесена жена. Та и тия дето ти разправям са същите, защото не могат да изпъкнат с нищо. Най-забавното е, че и с туркиня се разбирам повече отколко тя с тях, и туркиня ме зяпа и си мисли разни неща с мен. Това направо ги съсипва, тъй като очакват общите интереси да ги сближат поне с нея, но тя ги игнорира брутално. Хахахаха смях в залата е всичко.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 3a83af7752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   И сега за протокола, понеже викаш, че се чудят как мацката е с мен. Някъде 3 години плуване, 2 години бокс, повече от 10 години лостчета, колелце.. ръст над 1. 80 и тегло над 90кг с развита мускулатура. Та може да се чудиш още защо ми върви. Сйде със здраве

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: f2abcf5f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Някои от вас май не разбират, че в техните общества ако не са женени няма как да правят секс, а повечето бракове са уредени, има и многоженство, много младежи и мъже не са женени и не правят секс. В някои от тези държави наказанието за изнасилване е смърт, а при нас е от две до шест години затвор, ако те хванат и осъдят. Там разголени жени не могат да се видят, а в повечето страни ходят със забрадки, понякога и напълно забулени. Много от жените рядко излизат и то често придружени от мъж от семейството. Представяте ли си какво им е на тези мъже като дойдат тук? Като отвързани са, освен това не уважават жените, камо ли не-мюсюлманки. Преди няколко години пих бира с един млад афганец на халите. Показваше ми порно на телефона. Разбрах, че е девствен. Покрай нас мина единайсет годишно момиче с къси панталони, придружено от майка си. Той се обърна след нея изумен и ми я посочи със жаден поглед. Казах му, че е много малка, онзи не разбра какво имам предвид. Давате ли си сметка за какви хора става въпрос?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: b6b1f5c2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Най-големият потрес е туркиня да ти разказва за напрягащите връзки с турци. Аз още като малък си знаех, че ако жените там имат свобода ще изберат мъже от всякакви други народности. Нивото е много зле.. да си мъж и той да ти държи сметка защо си любезна с друг мъж.. мнооого ретроградно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker