Абитуриентски бал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Абитуриентски бал
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4348 пъти
Ето ме и мен, най-после и аз абитуриентка :D.
И се започва едно мислене за рокли, прически, грим, маникюр. За сега нещата са горе-долу под контрол. Само не мога да реша дали да си шия роклята или да си купя готова.

Като разглеждам в сайтовете на различни магазини една рокля не мога да си харесам. А имам идеален (за мен) модел, който да се шие. Но не мога да реша окончателно. Имам и добра шивачка, и всичко - без решението :D. Ако ще я шия ще бъде някъде към края на януари - началото на февруари (най-късно).

Бих искала съвети от дами, които са преминали през всичко това. Дори не само за роклята, ами за бала като цяло.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: df6b33dc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз завърших преди 2 години и ходих в Асеновград за рокля. Там имаше супер голям избор. Взех си рокля, болеро, обувки, чанта. И най - хубавото беше, че ако нещо не ти става роклята н рамките на 2 часа я поправят, а ако поръчаш чанта от същия плат и, н, мат готова до седмица ти я пращат на адреса с безплатна доставка. Манкюра ми беше нарисуван, като брудерия беше на цвят бурдо с златисто брудерията. Прическата - бях с удължител и косата ми беше доста ефектно направена с разни къдрици. Общо взето импровизация от страна на леля ми, която е фризьорка. Беше една незабравима нощ.
Приятно искарване и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d82c69a668
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За роклите и т. н. не мога да ти дам съвет, защото не съм дама, но като цяло за бала мога да кажа: не си давай чак толкова много зор, ще мине и ще замине :) Не че искам да ти попарвам ентусиазма или нещо, но точно 1 месец след това ще гледаш на тая вечер като на поредното излиза не на дискотека, тоя път с малко по-голяма компания. Това е... А кой с казва рокля е бил или с ква кола са го докарали ще се помни точно 3 дена... Тъй че...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 11b21da6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Носи си 2-3 презерватива.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 86ae57bb1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко по - сериозни работи имаш, за които да мислиш, а ти си се завайкала за 100 - 200 - левов парцал... който ще ти осигури само видът на евтина пр... или на невртъсно дете, което цели да изглежда по - голямо...

А като се замислиш... няма време, къде ще учиш, какво ще работиш, какъв човек ще стане от теб?
Замисли се за бъдещето ти, то заслужава тема тук, а не парцалите...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8cb2212f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз абитуриентските вълнения ги започнах чак средата на март. Наистина, всички в 12 клас хвърлят прекалено много нерви и внимание за бала, а няма нужда. В крайна сметка освен роднините, друг не го интересува как изглеждаш, с ква кола си, а важното е с кви хора ще си и как ще си изкараш - така или иначе на втория час обувките на зверски високи токчета ще са свалени, а косите - разрошени от танци....

Иначе при мен роклята беше от "Романтика", модната къща на София Борисова. На място пробвах модел, харесах си го, обясних какви допълнителни неща искам по него (украса, ръкави, всякакви неща добавят/махат), избрах си цвета от каталог - за три седмици и май три проби беше готов, взех си роклята точно в началото на май.

Обувките - след здраво обикаляне един следобед открих перфектните - изчистени, черни, високи, но така, че да са ми удобни и си ги нося и до сега - идеалните обувки за всякакъв повод - най-добрата покупка покрай иначе безсмисленото пръскане на пари за бала. Бях една от малкото, която не сложи кецове по средата на вечерта :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 55536f48f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не отделяте ли твърде много внимание на бала?
Вярно че е до някъде специална вечер но не е нещо чак толкова важно и уникално че да хвърляте по 6 - 12 месеца в мислене за ролки, прически и манкюри?

Мисля че ще е много по полезно да хвърлиш тази енергия в планиране и подготовка за това което ще ти се случи след бала, вместо да пропиляваш толкова много времеви и финансов ресурс и то само заради една вечер...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 177786b2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От авторката:
Знам къде и какво ще уча. Ориентирала съм се за това и нямам нужда от съвети. Като всяка (или почти) млада дама ме вълнува така наречения от номер 4 "100-200-левов парцал" и затова поисках мнения.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2987d6e942
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От номер 2: Авторке, може да си се ориентирала къде и какво искаш да учиш, но още не си влязла. От искане до можене има разлика, а пък до правенето разликата е още по-голяма.

Като ти ги казваме толкова хора тия работи, не го правим за да се заяждаме или да се ебаваме с тебе, ако беше така имаме по-смислени занимания да си оползотворим времето. Казваме ти го, щото сме минали по тоя път, знаем как изглежда живота в 12 клас и как изглежда точно 1 година след това. И знаем колко ядове е можело да си спестим, ако навремето по-малко сме си чоплели в носа и сме пили бири, ами сме правили по-важни неща.

Казахме ти го 1 към 1, от тука нататък какво ще правиш е твоя работа. Животът си е твой.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3e3c5a771e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ЕЕ, не и се нахвърляйте така, това са си съвсем нормални трепети.

Моята рокля я ших в Асеновград мисля, че март месец май ( както винаги в последния момент ). Много си я харесах, влюбих се - от 4 рокли я мислихме и взехме идеи. В момента, в който се качих в колата да се прибирам вече това беше най-ужасната рокля, дори не я облякох да я покажа на родителите си. Мразех е ужасно много. И косата, и грима 2-3 дни преди бала си записах час ( не ме питай как, с познати и 300 молби и сълзи ).

Като цяло изобщо не се харесвах, дори сега ми е гадно да си гледам снимките. А самият бал мина ужасно - интриги, караници на вечерята. Някои дами си говореха колко са им скъпи роклите, а на другите дрипи. Половината бяха толкова надрусани, че не можеха да се познаят в коридорите. Разцепиха се всички на групи от 2-3 ма ии така.

Съжалявам, ако ти подействах отрицателно, но ти казвам лично моя бал какъв беше. Не на всички баловете са били приказки ии незабравими вечери, както повечето ги описват.

Моят съвет е да си по-скромна и изискана, защото аз бях доста кичозна ( а по принцип изобщо не съм ).. И като цяло момичетата бяха много накичени като елхи..
По-добре е да ти я шият, дори и нещо да не ти хареса ще се поправи. Иии не споделяй какви са ти идеите дори пред най - близките, защото моите съученички си издраха очите, а и за да изненадаш хората. :))

Желая ти да си изкараш много хубаво и за теб наистина да е приказно. Но не се хвръляй в някакви големи очаквания, за да не се разочароваш. Важното е след балната вечер на къде ти тръгва живота. ( А, когато ми го казваха на мен се смеех.. )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker