Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота
преди: 3 месеца, 7 дни, прочетена 897 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години, намирам се в голяма дупка, от много време, винаги съм била потисната, недоверчива, самотна. Отдавна забравих какво е да се усмихваш, винаги съм правила всичко за хора които не ме зачитат, най вече роднини, които ме сравняват игнорират, от няколко месеца спрях да говоря с никой - само работя, прибирам се и искам да остана сама, не виждам смисъл да говоря. Живея с баща ми, който зачита брат ми и детето му повече от мене, за жалост аз не съм перфектна, ако бях дали някой щеше да ме отрази, в любовта не ми върви не усещам че мога да направя някой щастлив, и от там винаги оставам разочарована, не знам вече коя съм, ще се радвам да ме посъветвате, дори и нещо малко, в голяма, безизходица съм..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 2536d3b3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Така е. Чака те самота. Свиквай.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 41c67d8149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз го преживях на скоро. Боли но ще мине. Хубаво е да споделиш на някой чувствата си. просто ги излей без да се притесняваш какво ще каже. Иска ми се да можех да те гушна. Ще намериш някой който да те цени. Макар и виртуално знай, че съм до теб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 2aeea9ab4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Колкото повече се самоизолираш, толкова по-неадекватна ще ставаш. Така, че ти избираш. В началото на депресия си и от теб зависи дали ще се забодеш като пирон в кисело мляко или ще преодолееш тъгата, която те е налегнала. виждам, че твоят характер в по-голяма степен има значение за състоянието ти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: d40ee0078c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Работи над себе си. Човек расте най-много при трудни обстоятелства.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: e959ba0a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ще ти дам няколко съвета от своя богат житейски опит:

Аз също съм минал през много трудности, големи проблеми и катаклизми в живота си. Но всичко това ме накара да се замисля за суетата на земния живот и да се обърна към Бога!

И повярвай ми, след това всичко в живота ми се промени тотално - и вече имах твърда и непоклатима опора, и нищо не може да ме събори, защото се уповавам на Бога! (Е и аз от своя страна - правя каквото мога по дадения въпрос! )

И всичко в живота ми си дойде по местата, и намерих душевен мир, спокойствие и духовна радост!

Принципно, когато човек се чувства неудовлетворен духовно и чувства, че нещо му липсва - това обичайно означава, че за душата му има проблем!

А душата е духовна и се нуждае от своята духовна храна - връзката с Бога!

Затова, първо - моят съвет е: да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш в Православната църква! Защо в нея? Защото само тя е останала пряк наследник на апостолското учение и единствено тя преподава вярно Божието слово.

На второ място е много важно да си намериш добър и подходящ съпруг, и да си създадете добро, сговорно, задружно семейство!

Но, внимавай много! Не се увличай по "атрактивни за жените" мъже! А гледай следните много важни неща:

Човекът да е добър, добродушен, благочестив, сериозен, отговорен, милостив, жервоготовен - това са на-важните качества за един мъж, за да ти бъде добре с него!

Сключете си и църковен брак, и винаги се стремете към Бога!

Аз примерно съм инженер, вярващ и въцърковен православен християнин, женен съм за добра и вярваща жена, имаме прекрасно, сплотено и задружно семейство.

Не вземаме високи заплати, но живеем скромно, харчим разумно и умерено, имаме добра финансова дисциплина, нямаме пороци от типа: хазарт, алкохол, цигари, изневери...

Парите ни стигат, но по-важното е, че духовно се чувстваме добре!
Ценим това, което имаме!
И за всичко благодарим на Бога!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 8b45450733
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Потърси психолог, сериозно. Трябва ти някой, с който да говориш. Депресията не е решение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 91950b0b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Мило момиче, не се тревожи, ще се оправиш. Моят съвет е да започнеш да се храниш добре с малко повече калории, започни да тренираш (може да си правиш гимнастика вкъщи, не е задължително да е на друго място). Опитай да изградиш режим в ежедневието си и достатъчно да спиш редовно. Добре е да не пушиш цигари. Кафето е стимулант който може да ти помогне от една страна. Потърси някакво групово занимание за след работа, когато имаш възможност - нещо което ти харесва и е свързано с хоби или професионални интереси, но да е сред хода където да ти е приятно да комуникираш и да създададеш нови приятелства. Опитвай да прилагаш самоанализа, не бъди критична към себе си научи се да се обичаш и да си даваш обич, хората около теб също ще го усетят това. Пожелавам ти успех, живота е низ от трудности и хубави моменти, трябва да открием баланса в ежедневието.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: e5794cdd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте! Донякъде и аз се чувствам като вас и затова реших да ви пиша. Не знам дали ще ви дам добър съвет, но ще опитам. Трябва да откриете причината която ви кара да се чувствате така и да се опитате да я промените. Промяната може да дойде отвътре. Опитайте се да се приемете такава каквато сте, никой не е съвършен. Научете се да се харесвате и обичате и така отвътре навън може да се промени и реалността. Друго което мога да ви посъветвам е да намерите хора като вас, сродни души които преминават през нещо подобно като вас и да общуваме с тях. Те биха ви разбрали най-добре, а и общуването с тях може да ви помогне да не се чувствате толкова самотно. Понякога един приятен разговор може да ви накара да се чувствате добре, без значение дали ще директен този разговор или проведен от разстояние, например като този сайт или някое друго място в Интернет.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: df47ece95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Грешката ти е, че се стараеш да угаждаш на всички около теб. Научи се да казваш Не. Прави услуги и се раздавай, само след като помислиш дали искаш. Не бъди спонтанна, нито жертвоготовна.
Баща ти ще да е типичният патриарх, тачещ мъжката рожба. Ама не мъжът ще го гледа, ще му чисти, готви, както и едва ли го прави и сега. Най-много да се дърлите за наследство, толкова за любовта на патриарха.
За любовта е същото-не бъди добра, нито емпатична, нито отдаваща. Не се цени. Искай от мъжете, не се срами да искаш. Искай, каквото се сетиш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 82daa48182
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А защо живееш с него, отдели се, иначе сама се набутваш в лоши отношения.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: a676b7bfe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Привет, аз съм м на 27 и общо взето съм в твоето положение.
Има някои неща, които движат света около мен, но както казваш на никъде.
Ако желаеш, ще се радвам да се запознаем и да си споделим, кой в какво положение е изпаднал и съответно да преборим това и да продължим напред.
Хората преди мен са дали добри съвети от моята гледна точка.
Скоро разбрах, че за да постигнеш нещо и искаш нещо трябва стимул, идея, мечта, искра.
Това на лице ли е, всичко ще се нареди.
Ако решиш да се запознаем насреща съм, както и според мен всички, които са те подкрепили.
От чужд човек, може да получиш много повече помощ и подкрепа, от колкото от близък!

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 358f59c974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Откакто спрях глутена, не мога да изпадна в депресия, тревожност или дори в меланхолично настроение. Вече 8 години. Наблюдавам го като ефект, въпреки че имам много проблеми, които биха изкарали 95% от хората извън релси.
Преди изпитвах и вълчи глад за пшенични тестени изделия.
Мисля, че слагат някакви добавки в брашното, от което се приготвят, които водят до пристрастяване, а страничните им ефекти се отразяват на биохимията на хората по различен начин, като при някои действат именно върху настроението и водят дори до депресия.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 50a4fceff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм на 23 и се чувствам по същия начин, работа, университет, спане, дори вече по дискотеки не ми се ходи. Не знам как ще я карам, общо взето искам да седя вкъщи и да не правя нищо, нямам никаква мотивация. Върша всичко насила и защото трябва. Дано успеем да излезем от този омагьосан кръг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: ede6827d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Обръщам се към всички, които имат проблеми като дамата с темата и всички коментиращи, аз съм от коментар 12, понеже в последно време ми прави впечатление, че все повече млади хора са така, искате ли да се организираме в група или каквото предложите и да си помагаме и подкрепяме?
Хубав ден!

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 час
hash: ddf0c439ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На мен идеята да се организираме в група с подобна цел ми се струва добра.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 40b315eb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До номер 16, ако си съгласен, помоли администраторите да ни разменят контакт или тук ще оставя имейл да измислим как да процедираме и какво е по нашите сили и възможности. И искам така да направим, че да сме полезни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 98efa3fcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Колкото повече се изолираш толкова по-зле ще става състоянието ти. Започни да тренираш, не е задължително във фитнес, може и в парка. Може да започнеш някаква доброволческа работа. Например в червен кръст да помагаш на хората. Там според мен ще намериш себеподобни. Излизай и се усмихвай на хората. Не всеки ти мисли лошото. Разговаряй с хората, поздравявай ги. Намери си хобита. Например някакъв групов спорт. Там ще се запознаеш с други хора. Създавай връзки с други хора. Само това може да те измъкне от състоянието ти. Успех и не се отчавай. Всичко ще се управи. След всяка буря идва и слънце.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 8699ac61a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 17:, написах коментар но така и не го пуснаха затова пиша отново. Нямам престава към кого да се обърна и как затова кажи как да се свържем или дай контакт. Ако има и други хора които се интересуват от това да пишат и да дават предложения. Аз лично смятам че това е много добра идея и може да помогне на много хора които се чувстват сами. Дано този път ми публикуват коментарът!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 9356a7b23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   до 20

Тук лични данни не публикуват от много години и за вас няма да направят изключение.

Ако искаш да се свържете някак си - направи си някаква група във ФБ и напиши тук в коментар как се казва тази група. А там ще се идентифицирате според номера на коментарите от тази тема!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 40c6ed2816
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До номер 20, направих група, ето я и нея, там ще се намерим:
самотните от spodeli. net

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: ddf0c439ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До номер 23, къде е тази група? Във фeйсбук ли или някъде другаде?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker