Българите нисша раса ли са? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Българите нисша раса ли са?
преди: 3 месеца, 3 дни, прочетена 1395 пъти
Според вас българите нисша раса ли са? Ясно е, че не са като циганите и доста азиатски народи, но все пак на какво според вас се дължи, че България е постоянно в хаос, корупция, неморалност и неотговорност при повечето българи, несъобразителност, първичност, слабо възпитание, простотия, наркоманщина в училищата, чалга, гадна и потискаща среда, неспособност за въвеждане на ред в страната и създаване на среда генерираща нормални хора, противни остригани брадати индивиди с анцуг и маратонки плюещи по улиците и също толкова грозни и недодялани като тях градове съставени от панелки и още по-отвраритетлните от тях съвременни кооперации? Даже с наливане на тепсия на стотици милиарди от ЕС за развитие пак не се получават нещата, каму ли, ако сама трябва да се оправя България както примерно се е оправила Германия сама от руините и за нула време е станала топ развита и уредена страна. С две думи където и да погледнеш все тотал щета излиза. Турското и комунизмът ли са повредили психически българите или е въпрос на генетична обособеност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 3 дни
hash: aa4b5c3ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Първо научи какво е раса и какво етнос. Българите са от бялата (кавказка/европеидна) раса, както и французи, италианци, румънци и т. н коренно население на ЕС и Европа като цяло.
Германия не се е възстановила сама, а с помощта на САЩ. Прочети какво е плана Маршал. Помощ за икономическо възстановяване по него е предложена на цяла Европа, Съветският съюз отказва. Четири дни след като е официално поканена, на 8 юли 1947 година българската страна отказва да участва. От Източна Европа единствено Чехословакия първоначално приема, но под натиск и обещания от СССР също отказва.
Ти, авторе, какъв си? Японец ли? Ако си българин, следва ли че си прост, невъзпитан, грозен, остриган, плюеш по улиците и т. н. всичко, което си изредил? Подобни индивиди има във всяка страна и народ, както и грозни сгради. Както и обратното.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 8e62140c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Защо си мислиш че само в България го има това? Аман от комплексари. Ти ако се имаш за нисш човек и спадаш в групата на нещата които си описал това си е твой проблем.
"... противни остригани брадати индивиди с анцуг и маратонки" - всеки си избира сам как да изглежда. Кой си ти че да налагаш твоя вкус на хората? И защо реши че във "великата" Германия няма такива? Предлагам ти да емигрираш в бленуваната от теб държава и напълно да забравиш за България. Пиши се в паспорта какъвто си искаш. От такива като теб обаче никой няма нужда.
ж, 26

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 7bcdff467a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Точно колкото циганите, руснаците и англосаксонците са нисша раса.

Фашисти са, но това е друго.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 534460c558
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Не ни е виновен нито комунизма, нито турците. Алеко си го е казал преди десетки години, а Паисий преди векове. Просто такъв ни е манталитета.

Съдейки по историята, от Аспарух до към цар Симеон сме били по-свестни и духовни. Няма да влизам в подробности, но има неща, които са ме впечатлявали. Там някъде обаче (около византийското робство) нещо се пречупва и до ден днешен само се влошава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 9eb3f143ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ужас! Средата ти е ужасна! В някое гето ли живееш? Опитай се да срещнеш и общуваш и с малко по-нжрмални хора. Във всяка държава има всякакви хора, места и манталитети. Не е нужно да се завираш по най големите дупки и после да мрънкаш. Или може би капацитетът не ти го позволява. Ако е така, е дааа... гроздето е кисело.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 7195ed2271
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ниско IQ имат поне половината от българите - около 91.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: d9c58e1a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Всичко, което си изброил в комбинация. Само един факт ще отбележа - средното ни IQ е 92 без да броим циганите. Точка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 7ad6c282c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Поредният нихилист. Айде хващай самолета и отивай заедно с розовите "интеУектуалци" да се търкаляш в наркоманско-пиянски несвяст по изповръщаните тротоари на нощен Лондон, Париж или друга произволна столица на "развита" и "цивилизована" държава, па белким ти светне къде се намираш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 90eea92bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ох пак този скандинавец с анцунга и маратонките във всяка тема..
Брат, за българите не знам, ама ти определено си скъсал синджира.

Българите не сме раса, ние сме народ. От който ти очевидно нито си част, нито се чувстваш такъв. Имаш психологически проблем да забелязваш само простащината и ние не можем да ти помогнем

Един съвет : всеки път като казваш Българите СА, а не СМЕ, издава за когнитивния ти дисонанс, който имаш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 835b1cb0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Много ни възвиши да сме раса чак. Айде балканците като раса иди, дойди. Ние просто си теглим от османско и руско иго. Като погледнеш сме същите по култура и морал като руснаците. Законите и това как се изпълняват и разпасаността пак от тях и османците и влиянието им. Ние буквално копи-пействаме конституцията от французите, законите ни от западна европа като след това се намесват и руснаците (за това и по документи ако се водиш инвалид дори и да отидеш до съда без патерици наказанието е различно... ). Та не е до раса а до култура и това на какво се държи. Споко с ЕС гледам в големите градове се коригират нещата и вече няма само дива балканска цигания.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e836545886
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Първо българите не са "нисша" раса, защото расите са точно 3 типа - бяла(индоевропейска), негроидна и азиатска.

Да кажеш българите, че са нисша раса, след като са индоевропейци е като да кажеш, че и немци, французи, италианци и т. н. са в кюпа.

Второ, българите са едни от най-умните хора в света, но са страшно мързеливи и повредени от 5 века робство.

Нямам предвид, че сме по-умни от китайците или индийците или Еди кой си, защото там населението е огромно и на 100 милиона все ще има повече умни от 7 милиона.

Но спрямо броя на населението сме доказано един от най-умните народи с най-много постижения в различни сфери, може би само Израел са по-умни с повече постижения и велики личности спрямо общия брой.

Другото, което е, че ако сам не се уважаваш никой няма да те уважава. Ако ти се считаш за прост, нисш, мързелив, "ганьовец" и околните и другите хора ще те гледат като такъв.

Аз не се имам нито за потомък на роби, нито за мързеливец, оплакват и втора категория хора.

Не смятам, че кой да е американец немец и т. н. ме превъзхожда до доказване на противното.

Моите предци са хората създали България, под тропота на чиито коне е треперела цяла Европа и са разбивали не веднъж и два пъти византийците.

Робите са тия дето ги мързи, страх ги е, винаги гледат да минат 'тънко', гледат 'далаверата', прекланят главица пред всеки по-силен и по-богат(било то турския бей или българската мутра).

Да, в България има много хора с робски души, но това не значи, че всички сме такива!

Да живее България

Т. Т.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: c540dfb618
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Българите са от европеидната раса, като германците и швейцарците.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d11970b895
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Само ти си от низшата раса, другите българи сме си нормални и не делим расите на низсши и визши.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d0712f7ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Тежка тема, много ниско ниво хора и тук няма общо образованието, професията. Нивото, много зле.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 4c067e9da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   НЕ.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: a6c53ef4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Това е защото българина не обича да има господар, но не е достатъчно кадърен за да оцелее без такъв. Умните българи бързо го осъзнават и си намират някой който има господарски манталитет и знае как да управлява. Обикновенно турчин.

Един от многото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 23aefbe9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Доста нисша, половината си история са били роби.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 23aefbe9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   На 100% съм съгласен с автора, броя дните до заминаването си от гетото Булгаристан! Няма по-гадна държава в ЕС!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: f0925f1956
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Да турското робство е. Виж на картата кои са най-развитите страни на Балканите - тези, които са били под Австро-Унгарско владичество. И най-бедните са тези, които са били под турско. Къде са Словения и Хърватия и къде са Сърбия, Албания и Северна Македония.

Като видях хонорара някакъв никомо неизвестен Карлос от Пайнер вдима на участие 1000 лева. Няколко участия на месец е е вързал месеца, а вие бачкайте роби. Поне в страни като Словакия, Чехия не се слуша чалга. Те са много по-добри от прехваления Запад.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 2391adebaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   "Даже с наливане на тепсия на стотици милиарди от ЕС за развитие пак не се получават нещата"
- Не е никак на тепсия, а и до последния цент се опаткват от едни обръчи от боклуци. Друг е въпроса, че мършата търпи - следователно си заслужава гърча. По телевизиите само разни дебили на хранилка ни обясняват как хубаво било да сме демокрация - никога не сме били, никога няма и да бъде. В демократичните държави хората протестират, палят градове, стачкуват ако ще и милярди на ден да им губи икономиката. В крайна сметка, за много по-малки неща го правят това и си постигат целите. Не че вече и там има някаква демокрация - нищо общо с това, което беше докато съществуваше СССР и двата лагера си ги мериха.

" ако сама трябва да се оправя България както примерно се е оправила Германия сама от руините и за нула време е станала топ развита и уредена страна. "
- Оправила се е сама друг път. Американците ги вдигнаха за да са им проксито в Европа (както направиха и с Япония в Азия). Пършивите германци са идвали тук да си търсят работа, алооо. От там е и израза "като изпаднал германец"...

"Турското и комунизмът ли са повредили психически българите или е въпрос на генетична обособеност? "
- Какво е българин? Тази нация към сегашния момент е сбиртък от всякакви субекти, чиито роднини периодично са населвали тези територии и са се разписвали като "временно присъстващи". Но е факт, че социализмът, който беше по-конкретно тук не е за неблагодарни говеда. Ето ви сега "демокрация" 30 години - какво мрънкате още??

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: bab74614bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   13. Е ти може да не ги делиш расите на нисши и висши, но фактите ги делят. Няма как България да е все в хаос и българите да са неспособни да изградят държава със самоподържащ се ред, държавата им да е все под нечии ботуш през цялата и история, да е един коптор от панелки, тънеща в корупция, недомислие и безотговорност, да не притежават собствените си богатства, а те да са изнасяни от чужденци и всичко живо да е остригано, като за влизане в казарма с брада с анцуг и маратонки и да слуша чалга и храчи по улиците и ти да ми кажеш, че това нещо расово е равно на арийската раса и държавите, които е изградила и поведението и организираноста и възпитанието на индивидите и примерно. То по твоята логика щом расите са равни значи и мангалите от Столипиново(и навсякъде другаде по света) са като теб примерно. М?
16. В темата под "някои азиатски народи" визирах турците. В пъти по-грозни и тъпи сте от българите и не сте дали абсолютно нищо на света. Факт. А българите колкото и да са зле поне са дали. Какви господари турци какви 5 лв. Ататюрк е българин и той ви направи. Образовай се.

Авторът

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 9ac08534c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Еми, съдейки по начина ти на изказване и деленето на висши и нисши раси ми се струва, че си попаднал под някаква нацистка пропаганда. Та, мислейки в тази посока - чистият германец е на върха на нацистката пирамида, така че в един момент и от нас щеше да желае да "планетата". Извън тази болна идеология бих ти казал, че ми е много странно деленето на раси, етноси, били те висши и нисши. Хората не бива да бъдат делени по подобен елементарен начин.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d97d38d441
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Какво се правите на ощипани? Автора бил в лоша среда, сред всички народи имало ганьовци. Абе то има, ама какъв е процента. То и сред циганите има свестни, ама са 10%. Едно е 10% свестни, друго е 50, трето 80. Да не съм ходил в чужбина да ви повярвам. В чужбина никога не са се опитвали да ме избутат от пътя умишлено, защото не карам с повече от 50 по дупките, а в България ми се е случвало доста пъти. То и дупки няма междувпрочем в чужбина. В чужбина не ми се е случвало да срещам нацупени магазинерки, ама в България всяка втора е такава. Така че не разбирам какво се правите на ощипани.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: a39de40ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не, не.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 60e0804ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Българите са народ (уж), не "раса". Историята на тоя народ е факт, не е въпрос на мнение. Последната наистина българска държава е от 14 век. Под "българска държава" имам предвид - българкси владетел и боляри/интелигенция произлезли от български род. Това което се сформира след освобождението е държава построена от външни сили, с новообразуван "народ" от бивши субекти на османската империя. Това са субектите оцелели след 500 години кланета на всичко дето не оре земята без да надига глава. Прочети колко малко българи са участвали в Руско Турската война. Защо ли? Защото понятието народ е нещо доста комплексно и включва различни прослойки - от земеделци и занаятчии, през военни и интелигенция до управляваща класа. Това което е било останало от българите е било едно племе, най-нисшия ешалон. Вярно, че след това е започнало някакво изграждане като народ, но то е било лашкане между големите сили, при което така и не се е изградил някакъв постоянен военен и политически елит. Просто идва следващата въхрушка и почистват предните. Така е било като са дошли нацистите, после пък руснаците, сега пък американците.

Тези които ни управляват, естествено имат някаква приемственост, т. е. родителите им са бивши комунисти... Но те са абсолютно безпринципни. Те знаят само да следят на къде духа вятъра, и кого е ред да обслужват. Т. е. нямаме политическа класа с дългосрочно виждане. Нямаме и интелигенция. Преди 89-та, и да е било постно заради комунистическия режим, след това пък ги умориха от глад, и създадоха "чалга културата". Нямаме вече и военни, разказаха им играта. Разказаха играта и на образователната система. Т. е. бих казал, че за близо 150 години... не сме мръднали като народ, а стартовата ни позиция още тогава е била много ниска. Населението ни е селски/селяндурски тип, дори да живее в градовете. Отвън ни назначават политиците и им казват какво да правят и говорят. Няма такова нещо като "гражданско общество" да създаде алтернатива на тоя тип управление. Сваляхме Бойко маса и време, след това го връщаме защото 1. така и не се изгради истинска политическа партия в България и 2. хората така и не могат да припознаят нов кадърен човек, а само се връщат към добре познатите муцуни.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d97d38d441
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   21, айде сега па и турците намеси. Турците поне имат нобелови лауреати. Колко българи имат нобелова награда? Ок, били сме под тяхно робство, мразиш ги, като ученик са ти промивали мозъка в часовете по история, но ако имаш поне обективност, това не би трябвало да ти пречи да видиш някои факти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e9d759784a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От беднотията е. За беднотията е виновно географското положение.

Преди да почне грабежа на Америка - беднотията е била в западна Европа. След това - започват измислиците, че крадците са всъщност много умни и затова са богати, а не защото са заробили населението на 2 континента и даже не им е стигнало.

Тия неща, за които пишеш ги нямаше единствено при комунизма. Тогава символа на корупцията беше, че някой кара Мазда.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d11970b895
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   21 Всъщност мангалите от столипинво са от индоевропейска раса точно като теб, мен и всички европейци. Това че в цяла Европа са избили техните цигани, в различни периоди през 20 век, а ние не сме убивали хора заради произхода им, не ни прави лоши, с тези факти можем само да се гордеем.
Арийската раса за която говориш е подразделение на индоевропейската, тоест пак са индоевропейци, но дискриминират себеподобните си по цвят на коса, кожа и очи.
Единствената разлика която приемам е че българите много често не възпитават поколенията си, не ги насилват в детството да спазват единен морал, което като резултат е това което виждаш.
Колкото до анцуга, той е европейска аутфит дреха, от там сме взели идеята, не българите са измислили анцуга, европейците са го измислили и приели пъроначало за удобно за ежедневието облекло!

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 30ecfae328
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Причината е в съзнанието и мирогледа. Всичко останало, за което говорят останалите са следствия. Бедността е следствие от съзнанието. Поведението е следствие от съзнанието и тн.

Проблемът на българския народ се състои в това че той няма висше съзнание, висши ценности. А какво включва висшето съзнание? Например, саможертвата. Или по-точно казано, това да поставиш общото благо над личното, да мислиш първо за другите, после за себе си, с една дума -алтруизъм. Също така, по тази причина липсва съзнание за колективност. Всички сме чували приказката: спасяваме се поединично. Българите нямат съзнание за общност и обединение. Така не създават държава, която да води добра социална политика, нямат национални приоритети, нямат визия за бъдещето на страната и тн.
Всички знаем че в политика се влиза с користни цели, и дори и в другите страни също да има корупция, то има една основна разлика - великите държави винаги са имали все пак визия и стратегии за бъдещето си развитие, някакъв елит, който ги е движил напред. Ние сме разпокъсани отвсякъде, четири години след пандемията, разни компрометирани индивиди от всички партии си го мерят, и никой от тях не се интересува от реални национални изпълними цели. Това е от мироглед и от съзнание. Може да сме такива, защото пет века сме били под робство и да не знаем какво е да сме обединени, но едва ли всичко е следствие само от историята. Може да сме такива и заради осакатяване от комунизма и други причини, но отново, всичко опира до съзнанието. Колкото и трудности да сме срещали през вековете, ако бяхме с нормално съзнание, щяхме да градим, а не да рушим. А в съзнанието лежи любовта. При нас липсва духовното, любовта. Човешкото сърце е вакуум, който се запълва или с добро, или с лошо. Като не го запълваме с добро, го запълваме с лошо. Затова магазинерките са начумерени, затова хората на улицата са злобни. Злобните хора са нещастни, неудовлетворени хора, на които винаги им е липсвала любов. При българския народ няма смирение, няма обич, няма доброта.
Разбира се, всичко това е едно обобщение за МАСАТА от хората, нереалистично е да казвам че всички са такива. Има и много добри българи, но те са единици, и явно бройката им е недостатъчна, за да има някаква реална промяна в държавата ни. Имиграцията на българи е също следствие на съзнанието. Масата зрели български индивиди не живеят в България, което прави още по-невъзможна една такава промяна, при липса на будни, млади хора.
Българите също така нямат кураж и смелост да се борят срещу статуквото. Другото следствие на съзнанието е апатията. Незнаейки как да преборят корупцията и лошотията, българите се отдават на апатия.
Така, обобщено > определя
Духовното > Съзнанието > Действията
Решението е да смирим душите си, да поискаме прошка от Бог и да поискаме упътване как да възстановим морала на народа си. Все пак сме християнска държава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e9227c004e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Браво 30-ти, правилно проследяваш процеса. Не от политиците и управниците, не от САЩ или от някъде другаде, а от съзнанието на всеки отделен индивид в България тръгват всичките проблеми на страната до това тя да е винаги такава клоака. Но ще допълня още 2 неща, които не си споменал. Едното е, че поради липсата им на висше съзнание това се изразява и като ходене остриган като за влизане в казарма с турска брада с татуировки с анцуг и маратонки, слушане на чалга и плюене по улиците. И второто, което бих допълнил към казаното ти е, че на българите винаги им е липсвала любов, но те не са и годни за любов, защото тогава веднага ще изтълкуват това, че отсрещната страна е удобна за използване, наивна и ще и се качат на главата и ще станат невъобразимо нагли с нея и даже ще я намразят. Така, че няма и как да получат любов някога, затова и никога не са получавали и затова са толкова мрачни и нещастни. Отново от съзнанието им тръгваме. Както каза в едно видео Носстрадамус(Пламен Йотински)-"Помогнете ли на един наркоман вие му помагате да се самоубие. Ще ви погребе, всичките до един. Един наркоман докато не изяде и не изпие всички лайна на живота, които заслужава, той няма шанс да се върне на белия свят. " А това важи с пълна сила за българите. Всичките българи до един въртят с ръце месомелачката в която се намират и единствената им надежда да спрат някога е когато стане толкова нетърпимо, че болката и нетърпимостта надделеят над долността и простотията им. До момента месомелачката ги смля почти целите, обаче простотията и ниското им съзнание все още надделяват като тежест над болката и не спират да въртят месомелачката. А не остана почти нищо от тях. Проблемът е сериозен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: d11970b895
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   30 и 31 Вярвайте си, жертвайте се, поставяйте общото благо над личното, подкрепяйте соцална политика...
Бас правя че сте млади хора под 30г възраст, напълно нормално е човек който все още суче от родителите си да подкрепя горе изброените, да бъде ляво насочен политически, но ще дойде време да раберете, че вси1ки които чакат на социалната политика да ги изхранва, всъщност го правят най-често от мързел. Ще се запитатте защо вие се налага да изплащате свое жилище 20-30 години, а някой хора се облажват от социалната политика и получават жилище от общината на нисък общински наем доживот, че и когато умрът децата им продължават да се въдят в същото жилище.
В нашия вход са 24 апартамента 2 от тях са общински, и в тях има настанени семейства. Нямам обяснение защо аз закупих и изплатих жилището, което притежавам на пазарни цени, отдавам го под наем за 650 лв, а тези две семейства живеят на общински наем по 120лв, с какво те са по ценни за общината и за автора на този пост, от мен или от моя наемател? Ние с моя наемател плащаме данъци, държавата и общината се издържат с нашите данъци, наемателите на общински наем обикновенно стоят безработни и се развъждат, да не може никой да ги мръдне от апартамента. С какво ми кажи аз съм по низш от тях, че държавата дава на тях от изкараните с моя труд пари?

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 77f2ff7f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До автора, който живее в Скандинавия и си мисли че е хванал Тор за шлифера и всички други, които са чели Алеко Константинов(а може и да не са... )

Себедемонизацията на българския народ започна от '90- 91 година, малко след като Ран и Ът дойдоха в България и разговаряха с едни социолози от Български произход. Двама братя са - не толкова известни, но доста влиятелни хора в България. Те оформиха плана, в който България трябваше да бъде буквално заличена и да послужи за буферна територия на ЕС, по скоро с цел да бъде разграбена. Както и да се сложи ръка върху трафика през страната. Интелектуалците трябваше да бъдат изгонени, за да не са проблем в страната. Затова направиха ВИС и СиК, които масово рекетираха и биеха всеки дръзнал да направи бизнес. Това го направиха за да могат да имат монопол върху приватизацията.. Средната работна ръка също изгониха да стават гурбетчии, някои завинаги. В България остана раята и циганите. И безнадеждните патриоти.

Автора и хорта, като него понятие нямат кои са българите, тъй като болшинството от демонизиращите са родени след '90те години. Те никога не са имали съзнателен живот заобиколени от 9млн българи. В момента са заобиколени от половин милион от децата на раята, още половин милион стойностни хора на средна възраст и 2млн пенсионери. Другото е цигани.

Реално 70% от представителите на българския народ в средна и млада възраст живее в чужбина. Това са около 3млн човека.

------
А сега на въпроса за расовия произход на българите. Българите СМЕ потомци на Тирас (Тирак/Трак), син на Яфет, син на Ной. Да ние сме част от арийската раса. Наши братя са Грузинците, потомци на Тубал; Ингуши, Осетяни и Чеченци потомци на Магог(скитите) ; Остатъците от ДРЕВНИТЕ гърци, потомци на Йаван. Евреите, които си мислят, че са господари на света са наши братовчеди, потомци на Арфашад, син на Шем, син на Ной.
С изключение на Нубийците и Персийците няма други народи от арийската раса останали до днес. Всички други са производни на 4тата коренна раса или смесица между нас в 5тата. Англосаксонците, на които така се кланяте са производни от евреи (от там и еврейските им имена) и някои други представители на 4тата раса.

Аааааа и в случай, че кажете че и българите също са смесица между траки и някакви първобитни Прото-българи от 4тата раса. Ми не. 100% траки сме всички, тук таме мешани със славяни (10-20%). Ами по времето на Ной сигурно също сме носили анцузи, тъй че какво да ви обяснявам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 часа
hash: ade4572075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Според Хитлер сме непълноценна нация, както и другите славянски нации, а не раса.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 часа
hash: beac732f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   33, и на мене винаги ми е правило ярко впечатление, че преди падането на комунизмът през 1989 и най-вече преди идването му през 1945 населението на България е било съставено основно от съвсем друга раса. Населението и на снимките от преди 1945 г няма нищо общо с това, което броди из нея сега. Почти всичките български революционери са от арийската раса. Никой от тях не е остриган с кафеникава кожа с тъп поглед, ходещ с анцуг и маратонки. Левски е висок, рус със светла кожа и сини очи. Той по отношение на защитата и освобождението на арийската раса(истинските българи) в България тогава е бил еквивалента примерно на Ото Скорцени в Германия през 1940-те. Въобще не е подбирал и церемонял, а е разстрелвал само като види. Всички български изобретатели оставили нещо значимо и променило света(каквито Турция няма и не е дала нищо на света, въпреки, че е с 10 пъти повече население от България, защото стана въпрос) също изглеждат като повечето от тогавашното население на България и са от арийската раса. Нямат нищо общо с остриган, като за влизане в казарама с кафеникава кожа с татуировки с турска брада, ходещ с анцуг и маратонки, слушащ чалга и плюещ по улиците. Но явно цялото истинско българско население просто се е изнесло от България в чужбина последните 30-на години, като падна желязната завеса и границите бяха отворени и май не на 70%, а около 100, защото са единици нормалните хора в България сега. Което означава, че в България повече не живеят истински българи, а някакви други, за което и резултатът е такъв. Тук са останали само унтери и цигани(унтери на квадрат) които са се намножили и запълнили милионите истински български напуснали България. Не може да са само 3 милиона напусналите българи България. Минимум 5млн са, а сметката е грешна понеже преди това България е била 9-10 млн, а са останали 6 след напускането, но реално са се изнесли над 5-6 милиона от нея и вместо да останат 3-4млн по изчисление то в нея са около 6 защото унтерите са се намножили за отрицателно време и запълнили празнината от напусналите я ариици, които са били основното и истинско българско население. От комунизмът ли да е тогава произлязлото с България и от циганинът Костов след него? Въпросът в заглавието се отнася за сегашната България за това, което е около нас.


Авторът

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 часа
hash: 30ecfae328
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От номер 30 до 32 - опитах се да разбера какво общо има коментара ти с темата, и признавам си, не можах. Ти даваш някакъв конкретен пример за несправедливост в това че докато има хора на социални помощи, други цял живот се трепят за същото. Това го има във всички държави и най-вече в богатите, които приемат множество мигранти, които точат от системата. Въпреки това, тези държави пак са добре, примерът ти по-скоро посочва някакъв недостатък на такава система, но тя пак е по-добра от действащата в България. Например, с овладяване на имиграцията, тези държави могат да ограничат паразитиращте индивиди, и да, това е един сериозен пропуск за европейските страни. Само че темата е за българския ген, българската нация и какво не ни е наред, така да го кажа в програмата, разбираш ли?

Много неща мога да ти каца в това какво не ни е наред. Обобщила съм по-горе основното. Половината си живот съм живяла извън България, така че имам погледа отвътре и отвън. Всъщност, не знам защо виждаш коментари номер 30 и номер 31 като хора, сучещи от родителите си. За съжаление, моята житейска ситуация е била такава, че трябваше от ранна възраст да се оправям напълно сама (ако искаш вярвай на написаното, не желая да разказвам личния си живот, все пак форума е анонимен), но въпреки това разсъжденията ми не са егоистични, а напротив. Точно понеже съм минавала през всякакви трудности (включително и това да нямам дом и квартира за известно време както и това че не е имало кой да ми помага), и да изляза от блатото, имам съчувствие към останалите хора и съпричастност.

Затова любовта е най-висшето нещо, и хора, които са преминавали през всякакви изпитания, го знаят. Когато бях в блатото, напълно чужди хора ми помогнаха като ми намериха работа, за да си стъпя на краката. Ако няма такива хора, ще е пълно с бездомници, а то и вече е пълно! За себе си мога да кажа че също съм помагала, а сега и още повече бих могла, тъй като всички тези проблеми са в миналото. Ако не се грижим един за друг, никой чужд народ няма да гледа за нашия интерес, защото чуждия народ ще си гледа собствения интерес. Защо купуваме военни техники вместо да инвестираме в производство? Само един прост пример е това. Защото сме марионетки на чуждите, но за да прокараме български интерес някъде, трябва да го отстояваме. Когато хората имат висш идеал, това се усеща, и тогава се прави път, дори и от враговете. Именно защото хората по същия начин като теб не вярват в чудеса, не ги и сътворяват. В историята обаче виждаме много примери за хора, повярвали в нещо, което другите наричат абсурд, и то се сбъдва. Това е разликата между хора като теб и мен.

Пс, аз също съм виждала много стари снимки на българи, с много по-различен и ерудиран вид. Всички носят класически кройки, мъжете са стройни, а жените с средно къси прически, с прави поли, и напълно естествени. Това означава че се унищожава цял един народ пред очите ни, докато ние тук си коментираме.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 14 часа
hash: d97d38d441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Отначало ми стана леко симпатичен, но с всеки следващ пост започнах все повече да настръхвам от изказванията и да се убеждавам, че имаш спешна нужда от психиатър. Все едно чета Хитлер или Брайвик. Не отиваш на добре

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 часа
hash: ca0e905466
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Авторът е олицетворение на падението на България! Мразещ рода си, отрича се от него, но това не му пречи да вреди на този род и да фо унижава по всички възможни начини! Точно каквито са и гробарите на България през последните 33 години! България е разядена от корупция, защото в политиката ѝ влизат почти изцяло хора като автора. Авторът има претенции да се откроява от множеството българи, но използвайки подобни обидни забележки, които буквално принизяват българите до получовеци, не говорят много в полза на претенциите на автора, че е нещо повече. Умните хора не си служат с подобни дебелашки забележки. За каква съобразителност говори този индивид, когато самият той не се съобразява с рода си, а го обижда и унижава? Къде е възпитанието у автора, за което той така милее в съчинението си? Къде да се инвестират парите от ЕС, когато хората като автора, които са в парламента, ги обират до стотинка? Къде щяхме да живеем без панелките, които са проблем явно само в България и никъде другаде където ги има? Във връзка с това, още по-лошите нови кооперации и зле проектираните градове са в резултат на попадането точно на хора като автора на позиции като кметове, общински съветници, архитекти, инженери и тем подобни. Пречат му анцузите и маратонките, а съдейки по речника му и уменията му на общуване и изразяване не се разграничава особено от тях. И докато те плюят по улицата, авторът за малко внимание в анонимен сайт в интернет, претендира да се откроява от своя род като го оплюва, без може би да разбира, че по този начин се приравнява до най-нисшите прослойки от този род. А всъщност авторът е жертва на себеподобните си в политиката, които вече 33 години мъчат народа. Така че ако се зачудите защо сме зле, спомнете си за това така кратко, скришно и маргинлано съчиненийце и се сетете, че и шайката, която незнайно как и защо се води наша политическа върхушка, разсъждава по абсолютно същия начин като автора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 52 мин.
hash: 69716b21eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   От 33

Ей! Хората ти казват, че има само 5 раси ти пак си знаеш твоето.

Има Бяла, Африканска, Полинезийска (аборигени), Индианска (толтеки) и Монголоидна.

Ако говориш за КОРЕННИ раси има 5.. Това са:
1. Полариани
2. Хиперборейци
3. Лемури
4. Атланти
5. Арийци,

След всяка коренна раса се случва катаклизъм и всички измират, като в резултат най отбраните създават новата коренна раса.. Последно е бил Ноевия потоп преди 8000години. От който се раждат арийците -описани в Библията. Ной е бил атлант Т. е той прави прехода между атланти към арийци.. Евреите са си направили Стария звет в своя полза, защото си мислят, че са избрания народ за следващата коренна раса - 6та. За тях всички останали народи са мърша.
От там и конфликта с Хитлер, който твърдял обратното, че арийците, това са немци и са избраните. А евреите са някакви полухора и трябва да ги изтрепе. Не че евреите не мислят същото за всички останали....
Говоря за евреите толкова много, защото англосаксонците са такива. Всичките им имена, като Елизабет, Дейвид, Ейбрахам, Джак, Майкъл, Мери, Самюел и тн... и тн са чисто еврейски имена.

Всички останали раси обаче извън Библията, която е писана за арийците се класифицират като 4та коренна раса.. Т. е. еквивалента на атлантите от него време. Монголидната например е точно показателна, какво би се случило ако атлантите не бяха затрити от потопа ами бяха еволюирали. Ако питаш мене полинезийците са изостанали още от времето на лемурийците (някои от тях са още канибали), но това е друга тема.

Да се върнем на Българите. Пак ти казвам. Българите сме от най древните народи на планетата. Трак е бил син на Яфет, внук на Ной. Всеки българин има ПОНЕ 30% ДНК на тракиец. И не съм чувал някой извън територията на България да има тракийско ДНК. Направи си ДНК анализ, да видиш какъв си.

Колкото до тези които се раждат в България и те дразнят. Те са много малко. Просто ги виждаш на фона на също толкова малко хора. Както вече успях да те убедя, ти изобщо не знаеш кои са българите, не заради друго, а защото сме в чужбина. Айде да не сме 5млн, но някъде около 2. 5- 3млн. Споко, скоро ще върнем ще прогледнеш.

Да се върна на Хитлер, че каза руси, като Левски... Всъщност русата коса, няма нищо общо с нито една от арийските раси. Нито сините очи. Това е ген, внесен от Варягите (Смесица между руснаци славяни и викинги). От там и "рус" (руснак/Русия) Гена е останал при нас от времето, когато сме се смесвали със славяни. А те тогава са били роби на римската империя.. А при немците гена идва от от викингитв, чиято родина е Дания. Възможно е да са се мешали и с полски славяни, също.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f0588435a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   До Авторът:

Авторе, едно време бях изключително съгласен с теб. Мислех си, че 99% от българите не са "истински българи".

Но истината е, че ти с в грешка. Мнозинството е определящо.

Българите са монголоиди с ориенталски традиции и култура. Това, че сме били "уредена държава" го измислиха мръсните социалисти. Никога не сме били уредена държава.

Българските революционери са цигани. Захари Стоянов е с истинско име "Джендо Джендов" - обикновен циганин. Шибил също е циганин. И много други революционери са цигани, че даже и турци - Индже войвода примерно.

Повечето български изобретатели са направили откритията си в чужбина, или не са българи.

Какъв българин е Джон Атанасов? Дядо му е бил българин - той е американец.

Има логична причина днешните мъже в България да са татуирани, с бради и анцузи, и да плюят на улицата.

Татусите показват мъжественост, издражливост на болка и здраве - затова много жени ги харесват.

Брадата показва зрялост, мъжество и прави мъжете да изглеждат по-стари, а жените харесват възрастни мъже.

Анцузите и плюенето по-улицата демонстрират "непукизъм" - още една чисто мъжка черта.

Истинските българи са най-долни селяни. Ти трябва да си горд с това.

И никакви арийци не сме - туй е нацистка пропаганда.

Турци сме до един. Преди освобождението населението по тези земи е било 50% българи и 50% турци. При идването на руснаците голяма част от турците бягат и остават едва едни 10%, които са тук и до днес.

Как мислиш - дали не е имало смесване между българи и турци?

Още повече, че при идването на Балканите, а и век след това, турците са изнасилили всичко, което ходи на 2 крака (включително и мъжете). Дали пък няма наследници на турци и то много сред българите? :)

Всеки с който съм си говорил ми е признавал, че има нещо "турско" в рода. Турци сме.

Аз затова съм горд българин от турски произход. Пуснах си брада, ще си сложа и татуси, ще си облека анцунг и ще плюя по улиците.

А на теб ти го казаха - като си "арийче", бягай в "арийските" държави, дето се напълниха с "арийски имигранти" с кафява кожа.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 72a7bb3052
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Еволюционно погледнато сме липсващото звено между циганите и нормалните хора.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: d01b4983c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   42. Сега разбираш ли защо немците създадоха Аушвиц, Плашов и другите такива? Не е било жестоко, напротив прочети си коментара, вникни и ще видиш, че това са били болнични заведения. Всяко нещо си има дъно, долна граница, която като бъде достигната най-доброто и то не само за обществото като бъде изчистено от достигналите я, но и за самите достигнали я, което може да се направи е терминиране. Като при Содом и Гомор примерно. Когато имаме раса, която дава на късо и примерно смята естествения начин на съществуване, че е краденето, лъжата, измамата, да си пуска жените да проституират по магистралите, а децата да джипчийстват по чужбината за, което и ги прави по 8-10 и им чупи пръстите за да могат да бъркат по-добре в чантите на хората, забранява им да се образоват, единствения вариант да не навреди на някого е, когато няма удобния момент за това, да пласира органите на безпомощните, които хване и не възприема и не признава друга алтернатива на съществуване освен тази. И навсякъде където е картината е като Столипиново. Или пък ни обяснява, че да си най-долен селяндур е нещо с, което трябва да се гордееш. Да се правят опити от векове да забременее мъж и да не приема провала в това за нещо нормално. А плюенето по улиците и да си отрепка е мъжество. И безброй други все такива. Абе накратко казано все едно да слушаш една хлебарка да ти казва, че в мръсния отходен и пълен с животозастрашаващи патогени канал в, който живее там е истината и там е примера, който трябва да следваш и там трябва да си ти и всички други да се съобразяват с това и да го приемат, то в такъв случай да се отърве обществото от такива е задължително благо за обществото и условие за неговото съществуване, но е още по-добро за самите такива, като се отърват от мъките си така. Какво е мъчителен край от само 2-3 секунди траеща болка, сравнен с мъки безкрай?
Топ 3 българските революционери Левски, Раковски и Ботев са типични представители на арийската раса. Досега не съм видял български революционер-циганин на снимки, така, че не няма как да изкараш черното бяло. Това да не са ти монети от 1 и 2 лв че да ги объркаш някак си и да ни пробутваш кой какво бил казал. Нямат нищо общо едно с друго. Нито пък българите са турци. Българите не са с черни като маслини очи и чело като ударено с тиган. Турците са. Има и ДНК анализи, които показват, че нямат нищо общо с турците дори и да са остригани с кафеникава кожа с брада с анцуг и маратонки. Въпросът в темата беше българите(основните описани сега в България-остригани с мургалава кожа с брада с анцуг и маратонки плюещи чалгари) нисша раса ли са, а не турци ли са. Расите като имена може да са няколко, но като ранк се делят на нисши и висши според това какъв свят са изградили, колко нормални са като хора, колко цивилизовани и колко интелигентни са. Питанката от заглавието на темата е за ранга и чак след това като се установи приблизително, какъв е рангът да се подкрепи твърдението и със съпоставяне като антропогенни характеристики характерни за някоя от расите и да се види тя цялостно от нисшите ли е или от висшите. Иначе в духа на останалото, което си написал, не се съмнявам ни най-малко, че се гордееш, че си турчин. А българските изобретатели Асен Йорданов, Румен Антонов, Петър Петров, Ангел Балевски и всичките останали дали нещо променило света са чисти българи(от арийската раса). Само Джон Атанасов е наполовина Българин, но пак е изцяло ариец. От 12 пъти повече население от българите нямате нито един и не сте дали нищо на света. С к, во се гордееш не ми е ясно, но то има причина да се гордееш, симптомна и вече я споменах по-горе.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: aa4b5c3ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Българите били с турски корен? Ами те и доста турци са с български, още от яничерско време. Пък и след това, нашенци са на–бали много бели и дебели кадънски дупя.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: f0588435a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От 42 до 44, 45:

Ех, вие псевдо-патриотите и "ирония" не може да уловите. Същински "арийци" сте с тоя акъл. :)

Арийците 41-ва си помислиха със същия акъл, че са много повече от "унтерменша" и после "унтерменша" им ебаха жените в Берлин... и сега същите "арийци" си мислят, че ще смелят Русия, ама уви - не върви работата.

За плюенето по улицата и другото поведение на простия Ганьо - просто ти обясних как се възприема подсъзнателно. Като "мъжество" (и така го възприемат и някои прости Гани).

Истинско мъжество е да постигнеш нещо в живота си - образование, семейство, статус, ама не с подмазване, а държейки на своето и ако някой ти създава проблеми да му създадеш още по-големи проблеми (а не като тея дето плюят по улиците, па като се сблъскат с проблеми се крият като мишки).

А за българските революционери - спри да ги обиждаш на арийци. Имало е всякакви революционери - и българи, и цигани, и мохамедани. Сливен е известен като града на 100-те войводи, дето сега е града на 100 000 цигани - дали пък няма поне 1 войвода с цигански произход и един циганин с дедо войвода!? :)

Стига с тоя мръсен расизъм и ксенофобия, бе "патриоти". Това искат управляващите - да се цепиме и делиме на българи, турци, роми и подможества (българи-нацистчета, българи-русороби, българи-хамериканчета и т. н. ).

Българин съм, но грам не се гордея с България ей заради хора като вас. Представяте "сивото" като "розово", а грам познания нямате за нищо. Що просто не проумеете, че българите НИКОГА не са били това, за което са ви разправяли "социалисти" и някакви модерни идиоти (дето разправят, че сме "наследници на траките").

А това, че "турците нищо не са дали" - пишеш като типичен ксенофоб и вместо да мразиш, разтърси се и сигурно ще видиш какво са дали и турците. Естествено, че това, че "нищо не са дали" са пълни глупости.

Вие "псевдо-патриотчетата" се по-вредни от ДПС и ГЕРБ взети заедно, щото цепите народа на части (по-този начин вършейки работата на ДПС и ГЕРБ) и определят, кой бил българин по "раса" и "цвят на кожата", а не по "съзнание" и "определение".

45, да - верно е, че едва 7% от днешните турци са наследници на племето Къйъ, ама тва НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, щото за Турците не ДНК е определящо, а самосъзнанието.

Хората не са ДНК, хората са начин на живот и поведение. Вие "арийчетата" очевидно не сте българи и може да си ходите към "Велика Ария" дето се напълни с "кафяви арийчета от Африка".

Заради ей такива Интернет- патриотчета като вас, дето никъде ви нема по протести и като нещо важно трябва да се направи за тая държава, аз ще си стана "турчин" И ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕМ "турци" - като Турция ни присъедини в близките 20 години (независимо какво ни е ДНК-то). Щото според официалната доктрина на Турция:

"В Турция няма малцинства и има само турци! "

А ние българите се цепим на 50 разновидности - "истински българи", "неистински българи", "роми", "турци", "македонци"... "демерджии" видях тея дни в тоя сайт и др.

Ще ти дам един пример - един приятел е четвърт евреин, четвърт италианец, четвърт руснак и четвърт българин. Но е много горд, че е българин. И викаше за България по мачове и т. н. Има си знаме, знае се с местните скинарчета в Люлин и т. н.

Но какво правеше - продаваше наркотици, беше замесен в убийства, ходеше по курви, даде си парите по казината и на Божков.

А бе ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!

Помогнах го да стане IT, ама още си друса и разни хора завлече покрай него и станаха наркомани и не могат да се освестят, деца не може да има, но е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН! :D

А има български турци, дето са по-полезни за тая държава и бих ги нарекъл БЪЛГАРИ, ако не се определяха като "турци".

Та не е важно какъв си по ДНК или за какъв се мислиш - а КАКЪВ СИ ВСЪЩНОСТ!

---

Сетих се за една приказка като ви чета глупостите:

Продавал некъв цигаро на чершията и викал "Цигаро продавам, купувайте! Цигаро продавам! ", ама никой не идвал.

Видял го някакъв дядка подпрял се до него и почнал да вика:

"Купувайте цигаро! Който пуши - той не остарява! Който пуши - него кучета не го хапят! Който пуши - неговата къща не обират! "

Заслушали се хората, пък развързали кесиите и почнали да купуват. Ама дошъл некъв прост момък и попитал дядото "- Ама дядо, как тъй? Какви глупости разправяш? Я разкажи как тъй! "

Насъбрали се и други хора да чуят и дядото казал:

"Просто е момко. Който пуши - не остарява, щото умира млад! Който пуши - кучета не го хапят, щото ходи с тояжка! Който пуши - неговата куща не обират, щото цяла нощ кашля! "

И като чули това си завързали хората кесиите и си отишли.

---

Та и аз освен да дойда до вас "арийчета" и да викам:

Българите са арийци и тракийци. Наследници на траките - щото ще изчезнат до 20 години. Най-стария народ - щото са пълни с пенсионери. Най-чистия арийски народ - щото всичката мърсотия си я изхвърлят на улицата.

Та евала "патриотчета" - цепете народа на "арийчета", "хора с анцузи", "чалгарчета" и др. и утре ще осъмнем пеейки турския химн. Честито!

И не само аз ще съм "турчин", а всички ще сме "турци"!

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 6d514b4d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Каква топ развита Германия те гони бе авторе? Ония ден бях в Берлин на всякъде миришеше на смрад и канализация. Имаше големи плъхове на всякъде в центъра. Пълно с педераси и траверси. Видях и клошари да спат под мостовете. Развита беше България по времето на Тодор Живков. Тогава нямаше това, което описваш ти. След като си отиде комунизма, отидоха си и ценностите на комунизма с него.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 0748c03c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Като чета 46... не вярвах че ще доживея да видя брутален когнитивен дисонанс у някои българи. Пич, ти не се гордееш че си българин, защото си нещастен. А не защото българите сме били еди какви си. Повечето българи са така, гледат другите около тях и се срамуват. А те самите с какво се гордеят и с какво са за пример незнам.

Живея в чужбина и всичките ми клиенти и хора, които ме познават ме смятат за страхотен професионалист, коректен и доброжелателен. Аз съм този който им изгражда представа за България. И се гордея със себе си и с гена си.
Ако бях циганин или турчин дали щях да бъда такъв? Едва ли. Възпитаван съм с Аз съм Българче. Циганите не са. Те нямат такава ценностна система. Ние не се делим по кожа и националност, а по дела и култура. Турците и циганите ли са по-куштурни от нас? Ти сериозно ли?

Ей сега ако България беше с БВПто на Швейцария щяхте да се превърнете в най-големите шовинисти. Добре че не сме. Аз се гордея че съм българин. Няма шанс някой да ни мрази, както сега някои мразят евреи, американци, руснаци или който и да е. И ми е добре така, спя спокойно, пък макар и народа ми да е беден.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 738666e466
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   От 46 до 48:

Глупак!

Щех да напиша една темичка точно за твоя начин на мислене, ама по-добре да похарча време само за 1 коментар.

БВП-то ли ти е проблема на България, бе пич!?

Ми то БВП-то на България скочи и то най-вече по времето на Борисов - "велик държавник" нали!? :) Великия везир на Ердоган...

И БВП на глава от населението скочи, щото БВП-то се повишава, а населението намалява.

Некви колеги IT-та си мислят, че са "средна класа" щото взимат над 5 бона (което са смешни пари), а са си "върли селяни" и не разбират, че "средна класа" не са "некви пачки", а начин на мислене и сравниха София с Париж, у тоя сайт. :D

Сега почна да става криза VMWare и разни други фирми изпоуволниха един куп IT-та и изведнъж от "средна класа" паднаха до "плебеи" и чета теми "Няма смисъл от IT сферата".

Дай да не ти описвам всичко, което нямаме (ще спомена 3 неща само - армия, здравеопазване, законност) щото нема да стигне място в темата. И китайското БВП да стигнем, нямаме ли ги тея неща ВИНАГИ ще се срамувам от БГето.

Българите са тотално сбъркан народ У ГЛАВАТА!

И айде и аз ще те питам едно въпросче като "псевдо-патриот":

Като БГето е толкоз добре, защо живееш в чужбина!? :D

Хич не ми пука всъщност - даже те поздравявам за добрия избор! Аз самият ще го направя в скоро време.

Но ми говориш за "когнитивен дисонанс", а не виждаш собствения си "когнитивен дисонанс".

Поздрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker