Едно момиче с разбит живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Едно момиче с разбит живот
преди: 2 месеца, 26 дни, прочетена 812 пъти
Здравейте, не искам да ме съдите, не съм дошла тук за това. Животът ми е тотално объркан, на 23 съм с дете на 6 години. С бащата сме разделени.. не искам да говоря за него дори. Остави ме с дете, аз не можах да завърша средното си образование. Не, не съм от ромски произход, ако ще започнете с това. Живея в малък град и ми е много трудно, да си намеря работа на всичкото отгоре и без средно. Добре, че родителите ми ме подкрепят във всичко, иначе не знам наистина. Чувствам се самотна, изолирана в дълбока депресия съм, не зная от къде да започна. Имала съм няколко връзки, но трябваше да крия много неща, едното от това е за образованието. Разберяха ли, че имам дете и бягаха като опарени от мен. Нямам ли право на щастие? Не съм глупаво момиче, говоря чужди езици чета книги интересувам се от много неща. Но ей тва една диплома един лист хартия и, че имам едно прекрасно дете.. тва ли е проблема да живея нормален живот. Искам да си го завърша задочно.. но от депресията не зная как да изляза много пъти съм мислела за самоубийство, но близките ми, детето ми ме спират мисле, че ще си остана сама, нещастна, и тъжна цял живот годините си минават, но вече сякаш губя надежда ;( моля ви тук съм просто за утеха...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 26 дни
hash: c01ed8fb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Никакъв разбит живот! Той животът тепърва започва, а ти вече си отметнала най-важното, а именно детето. Добре е, че си го оставила. Ето вече е голямо, горе-долу самостоятелно и от тук нататък започвай да си градиш прекрасния живот. Веднага се записвай да учиш задочно. Не губи нито минута. Оправи си настройката спрямо мъжете. Те трябва да те гонят и молят за внимание, независимо че имаш дете. Ако свалиш гарда ще привлечеш боклук за втори път в живота си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 8951bd33e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Мъжете да не са ти приоритет. На първо място наистина се хвани и завърши средно, какво чакаш досега? После си гледай добре детето, а нов мъж не го мисли, ако някой се намери- добре, ако не се намери- пак добре. Ти караш отзад напред, първо помисли за себе си да се реализираш на пазара на труда.
Не се сърди, че за мъжете не си добра партия. Преди години си избрала да станеш майка, чудесно, обаче ти искаш да избягаш да платиш цената за този си избор. Няма начин, трябва да се постараеш, може и мъж да липсва в живота ти, но пък си имаш детенце. Не се оплаквай, а действай.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 90a6de116f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако бях на твоите години и аз може би щях да мисля така. Но. Разбит живот е да си на 50г. И да нямаш деца и да нямаш шанса никога да имаш. Също и човек до себе си. Твоят живот не е разбит. Млада си, здрава си. Имаш здраво дете. Може би е малко пообъркан. Събитията са се случили в грешен ред, но не е нищо непоправимо.
Хубаво е, че родителите ти те подкрепят. Т. е. Не си останала на улицата и без пари.
Като за начало се потърси от лошите мисли. Гледай позитивно, спортува, живей здравословно.
Детето ти е на 6 години. Най трудното е минало. Сигурно ходи на детска градина/училище. Значи имаш свободно време. Засега се потърси от мисълта да си търсиш нов мъж. Като първа цел си постави да завършиш средно образование. За такива случаи има неприсъствена форма. Учиш самостоятелно и се явява на изпити. Обърни се към някое училище да ти обяснят какво трябва да направиш. Ще ти дадат и програма по която да се подготвя. Паралелно с това помисли какво можеш и какво искаш да работиш.
Запиши курсове, изкарай шофьорска книжка. Научи се да готвиш добре, да правиш сладкиши. Научи и други домакински неща. Лошо е, че живееш в малък град и си ограничена, но ако имаш желание, все ще намериш някаква работа. На по късен етап помисли за пътуване до по голям град. Работа по курорти. Работа от вкъщи е най-добре.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ecba80745f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами завърши де... Като се оплакваш, ще станат ли по-добре нещата? Или пък ще станеш по-желана...
Оправи си бакиите и продължавай напред. Ако си свястна, някой ще те вземе. Ама ако само се оплакваш и нищо не правиш да подобриш нещата - ще си стоиш сама.
Щом образованието ти ти е проблема - действай. Можеш да завършиш и на 23. Ще имаш диплома и ще можеш и по-свястна работа да си намериш, че и висше да запишеш.
С оплаквания по форумите няма да стане нищо - все така ще си стоиш. Няма да дойде принца и да те спаси. Щото принца е наясно, че да спасяваш жена, която не иска да се спаси, е загубена кауза.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: b0880aae2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Винаги можеш да завършиш и средно и висше образование - проучи как - не е страшно, а и детето не ти пречи.
По принцип за повечето мъже няма проблем това, че имаш дете, стига таткото да не се бърка в живота ви. При теб проблема вероятно е, че си в малък град и хората те познават. А в малките градове проблема "какво ще кажат хората" е много голям - когато някой те хареса, сигурно веднага майка му, баба му, леля му и всичките останали кокошки около него му скачат да го убеждават колко е лошо това.
Спасението е да смениш града. Първо завърши, после се премести в друг град, където не те познават.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 01ba906f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така е когато един грешен избор, бива заменен с друг и после с трети. Всички тези избори са твои, не на бившия ти мъж, не на родителите ти, пълнолетна си и са изцяло твои.
Сега това което написах трябва да го разбереш, за можеш да поправиш грешните и от там да работиш за правилни такива.
Как да стане, по трудния начин, не по лесния. Записваш средно вечерно и завършваш средно. В това време работиш където колкото можеш и колкото ти плащат. Като завършиш средно, започваш да учил висше, пак ще е адски трудно, и за сметка на това продължително и мъчително.
Когато си оправиш живота до тази степен, сама ще видиш че нещата се нареждат и че вече е друго.
Разбира се можеш да търсиш лесния избор, да започнеш скъпоплатена работа някъде, изкарвайки го с тялото си. Можеш да потърсиш богаташ да ти оправи живота, но нишо от това няма да свърши добре.
Ти избираш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 76f5139006
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не сте с разбит живот, детето е радост дори когато се е появило непредвидено рано. Усложнили сте си живота - това да, но не всичко е загубено. Все пак трябва да намерите сили да завършите образованието си, защото този пропуск ще ви пречи във всяко отношение. А за връзките - много хора разведени с деца намират щастие във втори брак, така че нищо фатално няма при вас. Проблемт е, че във вашата възрастова група хората в наше време не са узрели за големи отговорности, затова може да се стряскат, че имате дете на толкова млада възраст. Пожелавам ви да имате сили и смелост да се справите! С подкрепата на родителите ви това е напълно възможно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ad553a9fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   М31

Твоите страдания осветляват твоите заблуждения дете!
Бог се интересува вкякога повече от твоята голгота (тъга) от колкото от щастието ти! От калта се раждат най-големите диаманти!

Разбирам те! Усещам тъгата ти! Сигурен съм, че си прекрасна млада мома с малко ангелче! И да! Смятам, че всеки има право да е щастлив, всеки има право, да се развива, да учи, да работи, да обича и да живее!

Остани заради малката душа която те е избрала да слезне при тебе майче мила! Мога само да си въобразявам колко зле ти е! Когато ти е зле реви, когато ти е безразлично не говори... Но намери смисъл да останеш!

Изпитанията се дават на силните уважаема! В изпитанията ще препъдеш, в тях ще изгориш и в тях ще се преродиш като Феникс и понем няма да остане от скръбта ти! Ще имаш Истината в себе си! Скръбта е лечител!

Поставена си в този свят с мисия! Вдъхнови се! Прогледни през гъстия дим и нека духа ти се умножи по безкрайност и да пребъде в любовта и вечността!

Този който се грижи за малката буболечка на дъното на океана, ще се погрижи и за вас с малкото!

Искам да се изревеш, искам да изкараш всичко! Но след това... Остани и пребъди!

Слънцето грее за всички!

Премести се в друг град, намери си работа, разкажи историята си на работодателите, бъди честна и бъди чиста, бъди последователна! Ще завършиш средното си, ще намериш работа, ще намериш мъж който ще те припознае по болката, ще те намери по чистотата ти!

Сложно е да отешаваш такъв силен дух като теб! Думите ми са преходни, ще прочетеш и ще забравиш, умът така работи!

Но духът ти ще възкръстне, остани и се пречисти, остани и бъди! Живей, живей на пук, живей за да обичаш, живей дори когато няма смисъл, защото смисълът е един и това е Истината която дава свобода и Любовта която те сближава с Нея!

Намери си книги за психология и езотерика, отиди на психолог, смени града, направи всичко възможно, защото когато търсиш, когато си Търсач драги ми приятелю нетленен и Истината те търси!

Догато ти търсиш и Тя те търси! Не спирай!

Живей!
Бъди!

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 329b932579
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Депресията е състояние, при което се нарушава химията при мозъчните процеси и се лекува с лекарства, не се страхувай от това. Първо трябва да подобриш здравето си и след това мисли за задочно образование. Иска се голяма смелост да родиш и задържиш детето си при твоите обстоятелства. Поздравления за това, че не си го изоставила, никога не го прави! Мисли за близките си, те се нуждаят от теб! Прекалено млада си да мислиш, че винаги ще бъдеш тъжна и самотна, животът е пред теб и имаш всички шансове. Тези, които са те зарязвали, не са били подходящи да изградиш стабилна връзка с тях, такива не са ти нужни. Желая ти здраве и късмет и много да се радваш на малкото слънчице!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 19b36fcc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Авторке, ти си млада! Животът е пред теб!

Не се отчайвай, обърни се към Бога и се въцъркови в православната църква и всичко ще си дойде по местата!

А, човек никога не трябва да се отчайва и да разсъждава така! В смисъл - да иска да се самоубива!

Трудности, скърби, болки и проблеми всеки човек неминуемо има в живота си.
Само, че човек трябва да си направи и изводите от такива събития!

При мен именно поредица от подобни събития ме накара да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога!

Аз също, преди да достигна до Бога съм се чувствал така - като тези хора.

Изходът от това състояние е един: Да се обърнеш към Бога, от цялата си душа и сърце и постепенно да се въцърковиш(в православната църква).

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Затова човек никога не трябва да се отчайва и да губи мотивация за живот!

Напротив! - човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Знаеш ли, има хора в много тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм, казва се Форпост, за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца.

Няма да давам връзка, защото напоследък не ги публикуват, затова напиши в you tube Форпост православен филм, каналът е Православна вяра.

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живеем в мир и любов.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)
(А също пагубно и гибелно за човека е да се самоубие, защото самоубийството е грях, който не се прощава, и самоубийците директно отиват в ада! ) И говорим не за нещо временно, а за вечността. И да бъде човек в ада е страшно...

Конкретните ми съвети към теб и към такива хора са следните:

Прочети Новия Завет(втората част от Библията) и особено обърни внимание на глави 5, 5 и 7 на Евангелието от Матея. Там са цитиран думите на Божия Син - Господ Иисус Христос, това са Божествени истински слова!

Обърни се към Бога. Ако не си кръстен - направи го в някой близък православен храм. Поговори за твоята ситуация и със свещеника в храма, той ще ти помогне и ще ти обясни всичко.


И два конкретни практически съвета:

1. Завърши средно образование - вечерно или задочно - каквато форма в момента съществува!

2. Много е важно да си намериш добър и свястен мъж. Но затова бъди винаги честна и нищо недей да криеш!
Търси си също човек, който е разведен(или разделен) и има дете. Така ще бъдете равнопоставени!

И гледай не мъже, които са красиви или атрактивни за жените, а гледай да е добър, сериозен и отговорен човек Може и да е с до 10 години по-възрастен от теб.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 22b63b4be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами като седиш и се тръшкаш нищо не правищ. Отшвай и се записва, до сега какво чака. Нямаш средно и нищо не прави. Какъв е проблема отиваш и се записваш!

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f498c82ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не се излагай! Ти можеш!!!
Грамотна си!!!
Познавам едно цигане, което в края на 2023 завърши основното си образование и сега е записал средно. Всъщност е мъж, с жена и две деца и доста съвестен работник. Работи всеки ден по 8 часа и въпреки това успя. При редовно образование едва ли щеше да изкласи.
Предвид през каква цедка минават децата ни, за да завършат основно образование и какви глупости на неразбираем български пише той в групата на работниците, е истинска дискриминация към децата ни, да се позволява завършване на основно при такива обстоятелства.

Та, напрегни се малко, задочното образование е песен в сравнение с
редовното, в което се пишат множество домашни, проекти и т. н.

В твоя случай родителите ти са за бой!!!
Живеем в 21-век и има аборти! Вместо да се стига до такива каши и сама да се озовеш пред един значително по-труден и объркан живот.
Но станалото, станало!
Има достатъчно мъже, които са готови и на връзка с жена с дете, но те са предимно разведени с дете/деца или стари ергени. С дете изборът е по-ограничен, но го има, млада си и животът е пред теб.

Щом говориш чужди езици, можеш да работиш в Call Center. Работата може да е от вкъщи и да си докарваш 2500 лв. на месец.
Напрегни се и завърши средното си образование задочно!
После ще запишеш и вусше

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 2b19d50c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Голяма грешка за образованието! Не е късно и се захващай да го завършиш, колкото и да е трудно с малко дете. Поне средното, ако не ти се учи после. Срамота е в наши дни.

За детето - отхвърляли са те, защото не са те искали/обичали достатъчно. Това е само повод да не са с теб. Не им се връзвай на разни с критерии по каталог. Точният мъж ще се появи, успокой се и имай търпение.

Но сега трябва е приотет твоето развитие. Дължиш го на себе си и детето. Мъже - много. Обаче пълнолетният човек трябва да може сам да се грижи за себе си.

Вместо да се самосъжаляваш, трезво помисли какво можеш да промениш и кое не зависи от теб и не е толкова важно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: bea476c104
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тук има хора без работа и с по няколко висши... Не е "хартийката" проблема, а по-скоро пощенския код и социалните контакти (ако има такива).

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: cb14b50524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Толкова си млада, животът буквално е пред теб, да се завърши задочно или вечерно гимназия е лесно, но на първо време трябва да си оправиш настроението. Родила си в прекрасна възраст, имаш дете, трябва да се грижиш за него, да му четеш приказки, да си играете, то има нужда от любов. Разбирам те, че ти е кофти без работа в малък град, но имаш къде да живееш, имаш близки хора, млада и здрава си, знаеш ли колко по-тежки съдби има по света. Разбирам, че си самотна, много хора са така. И аз съм самотен, мъж на 34 съм, сигурно ти звучи като някой чичо, но знаеш ли колко млад се чувствам и имам вяра, че живота ми ще се нареди и ще се събера с някоя хубава жена. А ти на твоите години ми се струваше направо малка, не се депресирай, моля те. Лично аз бих взел жена като теб, ако си допаднем, сигурен съм, че не съм се единствен. За сега най-важно е да си промениш нагласата и да си по-ведра и жизнерадостна. Не търси връзка веднага и на всяка цена. Имаш много време! Бъди благодарна за това което имаш и ще получиш още повече! Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: b4bc0107dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей,

Не знам дали в твоя град има такова училище, но в София хора със съдби като твоята си завършват образованието във Вечерно училище.

Учи се вечер, след работа(повечето от тях работят явно), примерно от 7 до 9.

Нищо страшно няма с това средно. Ако се стегнеш да учиш за година-две ще си вземеш изпитите, а защо не и за по-кратко време??

Успех

Т. Т.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 0474e2ec05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Към автора. Говорите езици, четете книги, имате интереси в повече от една област. Ако наистина е така, няма причина да се чувствате депресирана, нито пък в безизходна житейска ситуация. Има една сентенция - когато няма къде да отидеш, ела на себе си. Самотна майка справяща се сама с отглеждането и възпитанието на детето си е достойна за уважение и възхищение, не за бягтство от връзка с нея. Но са малко тези, които могат да разбират това. Използвайте подкрепата на родителите си и си довършете образованието. Не губете време, те няма да могат да ви помагат вечно, сега е момента. Задочно дори продължете образованието си в следваща фаза. Човек с висока обща култура и езици би бил полезен за всеки един нормален работодател. Уменията се придобиват лесно от такива хора. Колкото до самотата... "Любовта е там, където я срещнеш. Глупаво е да я търсиш. " Четящият книги, знае чии е цитата. Ако пък не знае, е въпрос на време да разбере. :) Искрено Ви пожелавам да я срещнете съвсем скоро. И да имате цялото време на света за да и се наслаждавате!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 90679a8b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не падай духом, момиче. Детенцето ти има нужда от теб. Животът ти тепърва започва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: d22f63ea87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Подкрепям номер 10

Обърни се към Бога, повярвай и се въцъркови постепенно в Православната църква и нещата в главата ти, и в живота ти ще се нормализират.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 0bcfc44521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Обстоятелствата са се стекли зле за теб, за да да стигне до това отчаяние, но не е загубено всичко. Най-важното е, че живота е пред теб. Само трябва да поискаш да си помогнеш, да искаш да се оправиш, да се промениш, това е първото. Второто е да си въстановиш писихическото равновесие. С положителна нагласа, поставяне на цели, краткосрочни и дългосрочни. Ако си зле, не се колебай, иди при психиатър, ако имаш депресивно разстройство, има лекарства, важно е да не се задълбочава и да не се повтаря това състояние. Не робувай на догми, че само лудите ходят на психиатър и вземат такива лекарства. Не е вярно това.
Трето, поддържай се физически със спорт, важно е да си във форма, а и изразява самоуважение, от околните се възприема като признак, на самодисциплина и отговорност.
Четвърто, образованието, има възможности много, например самостоятелна подготовка и после явяване на изпити, освен задочното и вечерното.
Пето, придобиване на някакви умения, чрез курсове например, но може и самостоятелно чрез интернет. В днешно време читавите работодатели ценят повече хората, които по своя инициатива учат и се развиват. Аз например миналата година карах курс по софтуерно тестване, но пък тогава започна стагнация в сектора. Така че трябва нещо перспективно, каквото можеш да правиш по-добре от другите. Кол-центровете си имат добри и лоши страни, лошите са, че читавите, които се справят по-добре ги товарят с повече работа, та работят и за калпавите. А има и такива измамнически, които предлагат примерно инвестиции срещу 60% печалба за 3 месеца.
Важно е и да създаваш колкото се може повече нови познанства и контакти, да за запознаваш с хора, които могат да ти помогнат, да влезеш в някоя среда на хора, постигнали малко повече и които евентуално да ти помогнат, защото така се намира основно работа в България, важно е кого познаваш, а не само какво знаеш и можеш.
И така, ако имаш желание, ще се развиваш и ще имаш перспектива, ще си намериш и мъж, който да е отговорен и да е и баща за детето. Но ако се самосъжаляваш и хленчиш, всички ще бягат от теб. Така че почвай да действаш веднага. Емо.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 716cfd7d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Абе човек - нищо не е разбито. Здрава си, млада си, имаш родители, които те подкрепят и прекрасно здраво дете.
Сега понеже си на 23 и приятелките ти нямат деца, а гаджета и излизат да пият и да се веселят е нормолно да се сдухваш.
Аз съм мъж и бих се стреснал да излизам с младо момиче с дете - нормално звучи много сериозно.
Колкото до образованието - аз имам 2 висши - изкарвам мн пари и грам не ми пука дали момичето има образование или не. По-скоро детето ги стряска.
Но ти си много млада - живота ти тепърва почва.
Успокой се, не насила нещата. Гледай си детето и се радвай на живота. Завърши си средното, после по-натам може висше да запишеш в по-голям град задочно. Там ще почнеш да имаш контакти с други мъже, а не само тия от малкото ти градче. Тъкмо тогава детенцето живот и здраве ще поотрасне.
И ще си намериш мъж.
Нищо лошо и фатално не е станало при теб.
В малкия град са и малко клюкари и затова.
А и друго - много се поддържай - по-секси облекло.
Мъжете не можем да устоим на това.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 55710bbee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторке не четох коментарите, но проблема ти е главно самочувствието. Тези диагнози с депресии ги захвърли. Детето е вече голямо, родителите те подкрепят, идва лято, намери някаква работа в голям град, нека детето остане първите два месеца при родителите ти за да събереш някой лев. Ако нямаш пари за квартира и храна за начало, иди лятото по морето камериерка или помощник готвач, някъде където предлагат и спане и храна. С парите наесен ще намериш квартира в по голям град, ще намериш работа, сервитьортвото е доста доходоносно, много се търсят работливи млади хора. Първоначално, като ти искат диплом за средно просто не го представяш, ако случайно в последния момент те попитат "ами диплома" казваш ами за съжаление дипломата ми изчезна от последната квартира имаше кражба с взлом или измисли нещо такова за пред първи работодател. Като си стъпиш малко на краката, наеми квартира, вземеш детето при теб записваш и двамата на училище, себе си вечерно или задочно училище (мисля че до 25г имаш права да завършиш гимназия задочно само с изпити).
Работи и учи, после запиши висше, за мед сестра или акушер примерно, вече е безплатно не се плащат семестриални такси.
Ако си сервитьорка със заплата да плащаш квартира и сметки, от бакшиши ще си изкарваш достатъчно за храна и да отглеждаш детето си, докато завършиш висше, ако си работлива и умна ще се издигнеш и до управител на заведението за 1-2г.
За мъже спри да мислиш, качествен мъж сам ще те потърси само когато види амбициозна млада жена пред себе си, без значение детето. Не детето ти пречи а липсата на самочувствие и хъс, никой качествен мъж няма да обърне внимание на жема която се самосъжалява и твърди че депресията й пречела да поеме отговорност за собствения си живот. Ако се трудиш здраво да работиш и учиш до към 27-28г възраст ще си завършваща висше образование млада дама, която ще има професия и се е доказала на пазара на труда. Детето ще е вече голямо ще е много по самостоятелно и когато има за пример амбициозна майка до себе си и то ще придобие амбиция да постига мечтите си.
Ако прочетеш за Миглена Ангелова това може да те амбицира, не казвам да раждаш 5 деца, а да видиш че наличието на дете не е причина да захвърлиш амбицията за живот. https://eva. bg/article/4732-Balgarskata-opra-uinfri-ima-4-detsa

И тя като теб на 22г с дете от малък град, разведена, получаваща някаква подкрепа от родителите се хваща учи, работи. Мъжете като виждат амбициозна млада жена и с три и с четири деца я искали и са я взели за съпруга. В една телевизия преди много години беше казала, че е тръгнала за София без кой знае колко пари, каза и в Русе и в София баничките са еднакво бедна храна, по добре да ям банички на място където има по големи шансове да достигна кариера с развитие и добра заплата, за да мога в бъдеще да си позволя по добър живот.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 552ac9f286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Един от най добрите ми приятели работи като старши програмист в Лондонското сити. А има основно. Така и не завърши механотехникума преди 25 години.

Прави ми впечатление ще искаш да се самоубиваш. Т. е. на теб не ти пука за съдбата на детето ли, какво? То няма ли нужда от щастие?

Били сте келеши като си забременяла, но това не е оправдание. Начини има много да продължиш напред з номти си изпаднала в някакъв цикъл. Това че имаш дете нищо не променя. На 23 все още си сигурно тупалка, аз бих те вземал, например. Но ако видя че си ме лъгала за нещо веднага ще ти бия шута и аз. Не лъжи хората, какъв е смисъла? Кажи си истината, от 10 един да намериш, ще е правилния. Другите и да ги излъжеш няма да е задълго.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 7a59a4a4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Хей мадам прекрасна с голямо сърце!
Всички коментирали са ти да ли много добри насоки, стегни се и продължи, завърши и постигни!
Имаш най-голямото богатство -ДЕТЕ!
Вярвам в ТЕБ, ще успееш, само не НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!
Аз, че съм малко по-по голям от теб мога да се похваля само с работа, нито съм богат финансово, нито приятелка имам(все не се получава).
Така че стегни се!!!
Място за безредие няма, започвай да редиш пъзела отново.
Постави си цели и кое е най-важно за ТЕБ И ДЕТЕТО!
Желая много успехи, здраве, истински хора до ТЕБ И ДЕТЕТО!!!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: e3f6d2ed13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Точно сега то е момент да намериш човека до себе си. Още си млада във фертинална възраст и дори и с дете от друг имаш някакви шансове да се пласираш на пазара на любовта. И няма да те лъжа, повечето мъже не искаме да гледаме децата на друг мъж. И не е толкова проблема детето, а баща му. В повечето случеи е пълен боклук, иначе жена му няма да избяга от него. Никой не бяха от хубавото. Ние читавите мъже не искаме боклуци в живота си. Има един милион основателни причини да не иска в децата от друг мъж. Чети има доста теми в сайта по въпроса. Но предвит възрастта ти и предполагам доброто ти сърце има шанс да се навие да те вземе някой сега и то при положение, че задължително родиш и ваше общо дете. Иначе, ако сега не го направиш на 33г. с дете от друг шансовете ти за нормална връзка са точно нула.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: ac9597f42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Просто си намери момче което да те приеме каквато си, ако те обича истински, ще ти даде сили и кураж и по този начин ще имаш мотивация

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 1efc7096ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Разбит живот е да са ползвали лицето ти за дийпфейк и да не можеш да излезеш навън, без даже да си виновен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker