В търсене на филм за две сестри и вълци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В търсене на филм за две сестри и вълци
преди: 2 месеца, 21 дни, прочетена 219 пъти
Преди години(не съм сигурна колко, но може би когато съм била на около 5-10, демек 2000-2009) бях гледала филм който до ден днешен след неуморно преследване и невъобразими мъки, не мога да открия. Тъй като не съм добра в помненето и мисленето като цяло не помня нищо освен притъпени замъглени детайли. Въпросният филм би трябвало да съм гледала по супер 7(звучи точно като нещо което биха давали по супер 7) но отново не съм напълно сигурна. Филмът беше за две сестри. Едната е дъщерята на някакви си там крал и кралица, макар че не съм сигурна, че имаше кралица. Другата е отгледана от вълци и евентуално кралят и предполагаемата кралица я откриват и насилствено изземат(това най-вероятно се случва когато негово височество е на лов(и май се случва през нощта)). И тук е време да се извиня за кликбейта в заглавието, тъй като те не са наистина сестри но пък са отгледани като такива. Помня, че дивата дето е отгледана от псета ухапва сестри си като са още малки, но след като голямата разказва на татко си той не и вярва. С годините времето отлита и с порастването им пристигат семейни спречквания тип Кралица Елизабет и сестра и. Помня че голямата е или изгонена, или бяга, или нещо такова след като малката я натопява. След като голямата бяга, отива в гората където за известно време живее в компанията на джуджета и вълшебница която и дава пророчество(не съм сигурна дали тези мъже в гората които наподобяват джуджета са джуджета или просто нормални ниски мъже които поради някаква живеят в гората с вълшебница, но съм склонна да повярвам че може би ниските мъже които живеят в гората и са от филм който е очевидно приказка, е възможно да са джуджета). Вълшебницата и дава пророчество как трябва да се върне в кралството си и да го спаси, защото иначе ще отиде в ръцете на дивачката. Кралят организира турнир в който казва че ще даде кралството и ръката на насилствено иззетата му щерка на този който спечели турнира. Голямата се дегизира като рицар, печели турнира и после с огромен патос заявява как е тук да си взема трона. Ако не се лъжа малката аборигентка бяга в гората да иска помощ от вълчите псета и има там някакви битки с мечове. Ще съм безкрайно благодарна на всеки който е готов да даде ценна информация за местоположението на това гениално шекспирово произведение на изкуството. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 4dab713c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Пръстенът на дракона

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 60db02caa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пръстенът на дракона, препоръчвам ти и Фантагиро! Ако всеки родител изгледа тези филми с детето си и особено Фантагиро, и заедно разсъждават над доброто, злото, несправедливостта и силата да се бориш, детето ще разбере кое е важно и как да бъдем малко по- качествени хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker