Мисли за убийство (самоубийство) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисли за убийство (самоубийство)
преди: 2 месеца, 15 дни, прочетена 557 пъти
Здравейте, жена на 25 години съм, живея с приятелят ми, ходя на работа, не излизаме много често по някакви места (освен на разходка с кучето или до магазин ), от време на време на почивка някъде 2-3 пъти годишно, но човек като ходи на работа мисля че е нормално да не излиза често. Преди имахме проблем с тревата, пушихме по грам на ден в период от около 2 години, сега от почти година не пушим изобщо, не ни липсва и свикнахме да живеем без това. Та проблемът ми е следният от година и нещо понякога (около веднъж месечно) ми щукват някакви неща в главата като например както си стоя с кучето (имам малко йорки, което много обичам ) на терасата и си гледаме да го пусна от прозореца, знам че после не бих си го простила никога и бих съжалявала много затова, но просто се чудя каква е причината да ми идват такива неща, или например както сме в колата да го пусна от колата, или както държа нож да си го забия в корема. И такива някакви странни неща, мисля че съм нормален човек със съвсем нормален живот, но се чудя това нормално ли е? НЕ бих направила нещо от тези неща, защото осъзнавам, че не са нормални и не бих изпитала удоволствие ако направя такова нещо. Дори споделих с приятелят си, той не мисли че е нормално да имам такива мисли та дори и да са много рядко. Чудя се някаква депресия ли имам или друго психично заболяване и към кого мога да се обърна за да разбера причината? Случвало ли ви се е на вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d43f8a2e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Дай малко поняснения. Мислиш си ги като идеи от типа неочаквани случаки или наистина имаш силно желание да направиш това? Струва ми се, че е първото и си тръгнала да се оплакваш. Намери си интересно занимание. Явно мозъкът ти бездейства и измисля предизвикателства за себе си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 482aabc948
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имаш превъртане от тревата. Консултирай се с психиатър, не е шега работата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 786a62c426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това са последствията от тревичката…мдам

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7db8874f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Психиатър.
Аз не съм но диагноза тежка ти давам!
Биполярно разстройство, жизофрения, психопатия, емоционална дисфункция.
Слаби импулси и зле ще свърши.
Пий си лекарствата!
Моля те не ставай баща.
Ще си УЖАСЕН

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 786a62c426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това са последствията от тревичката…мдам

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: dba64f6a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, бих казъл същото и за мен, от време на време ми идват всякакви такива налудничеви мисли, въпреки, че осъзнавам, че те са страшни и нереални и доста се плаша от тях. Не знам наистина на какво се дължи това, дано да нямаме някое психично разстройство, защото лично аз винаги гледам да съм спокоен и да не се напрягам излишно с безсмислени неща, следя коментарите с интерес!
М. на 23год.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d507a64bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Авторке, тези мисли са от лукавия(дявола) и трябва веднага да ги прогонваш и да се помолваш на Бога да ги премахне!

А иначе, човек никога не трябва да се отчайва и да разсъждава така! В смисъл - да иска да се самоубива!

Трудности, скърби, болки и проблеми всеки човек неминуемо има в живота си.
Само, че човек трябва да си направи и изводите от такива събития!

При мен именно поредица от подобни събития ме накара да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога!

Аз също, преди да достигна до Бога съм се чувствал така - като тези хора.

Изходът от това състояние е един: Да се обърнеш към Бога, от цялата си душа и сърце и постепенно да се въцърковиш(в православната църква).

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Затова човек никога не трябва да се отчайва и да губи мотивация за живот!

Напротив! - човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Знаеш ли, има хора в много тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм, казва се Форпост, за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца.

Ако от връзката не се отваря(защото сайтът добавя интервали) напиши в you tube Форпост православен филм, каналът е Православна вяра.

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живем в мир и любов.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)
(А също пагубно и гибелно за човека е да се самоубие, защото самоубийството е грях, който не се прощава, и самоубийците директно отиват в ада! ) И говорим не за нещо временно, а за вечността. И да бъде човек в ада е страшно...

Конкретните ми съвети към теб и към такива хора са следните:

Прочети Новия Завет(втората част от Библията) и особено обърни внимание на глави 5, 6 и 7 на Евангелието от Матея. Там са цитиран думите на Божия Син - Господ Иисус Христос, това са Божествени истински слова!

Обърни се към Бога. Ако не си кръстена - направи го в някой близък православен храм. Поговори за твоята ситуация и със свещеника в храма, той ще ти помогне и ще ти обясни всичко.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 2dad0864a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прочетете за натрапчиви мисли, звучи ми като да е това.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 9f4801ec79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Преди си бягала от стреса с трева, сега трябва да намериш друг път и смисъл, всеки ме идва предела. Но като имаш цел, живота еэдруг

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 69298bb36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Може да е последица от тревата.
Ами живей по-активно и социално.
Какво е това на 25 и от работа вкъщи и до магазина.
Спортувай, запиши се на танци, на йога и т. н.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 93900babff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз никога не съм пушил трева и преди около 10 години без да притежавам домашен любимец (морско свинче ) си представях как го убивам. Явно е нещо друго...

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: a794c7f91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   1. Винаги като засечеш подобни мисли, се запитвай "тази мисъл моя ли е". Според инстинктивният отговор изхвърляш извън теб, просто оставяш да си мине и излезе (просто бъг някакъв) или анализираш за да опознаеш себе си и така контролиращ собствените си сенки и импулси.
Не знам дали и доколко ще разбереш, но проучи ако искаш: човешките мозъци, колективното съзнание е хакнато от поне около края на 2019 г а може и по-рано.
Представи си телефона ти хакнат и ти бъгва, вируси т. н. Разликата е, че ти можеш да контролира и чистиш със съзнателна насоченост.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 72add05b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тревата и скуката.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 29661db44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тревата има такъв ефект. Изпържила ти е мозъка. Трябвало е да попрочетеш нещо преди да пафкаш. Не случайно се казва, че наркотиците са вредни. Но ти си от онези, които тревата я смятат, че не е наркотик. Лечение... Бая сложно. Състоянието ти е за психиатър, но има не малка вероятност да те увреди допълнително. Успех с лечението.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: ef1a5a8248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това е от цигарите те отварят портал за нечисти духове към тези които ги употребяват та въпросната мисъл е от такъв дух. Това е дълга борба трябва да се пречистиш като за целта трябва да се изповядаш да си дадеш дума какво не трябва да правиш, да изповядаш пред теб всичко което не трябва да правиш и да го спазваш така с времето или с думата си може да се пречистиш веднага а може да отнеме и по дълхо време в зависимост от щетите които незнайно си причинила в следствие на твойте грехове, кажи и на приятеля ти да постъпи по същия начин секса не е просто плътско преживяване той е духовен грях така че ще се наложи и двамата да спрете да го извършвате за да не стане по лошо и за двама ви.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: ef1a5a8248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 7 душата сама по себе си е божие творение з а това, че няма от какво да я спасяваш както и духа светия дух също е божие творение няма от какво да го спасяваш те са спасени греговните мисли произлизат от докосват до теб и до авторката с мислите си тези духове дори може да не са в теб дори това може да не си ти, а твой близнак роднина който е свързан духовно с теб и не се е пречистил. ДАВАМ пример всяка мисъл има енергия и когато греха отправи мисъл към тебе се докосва с енергията си до теб и ако нямаш свят дух или духовен щит самата него мисъл те прави грешен(а) когато се докосва до теб, но не значи че този грях е твой или че това си ти затова внимавай какви мисли изпращаш към познатите ти или недей мисли за тях или се докосвай само със святи мисли къ м тях за да не им станеш съблазъм с мислите си с които се докосваш до тях и да платиш за тяхните грехове като подбудител!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker