Искам да създам организация за правата на нормалния човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да създам организация за правата на нормалния човек
преди: 1 месец, 25 дни, прочетена 366 пъти
Искам да попитам как се създавава, и как се полагат законово основите на една организация в 21 век. Имам идеята за основополагането на организация, която да се бори за правата на нормалния човек. Сега всички ще скочите и ще кажете, , Кой си ти да кажеш какво е нормално? , , Аз съм православен християнин и смятам, че моят Господ Бог Исус Христос от както е създал светът, е определил кое е нормално. А именно: Съществуват два пола: Мъжки и женски. Мъжът е по-силен от жената. И се различава освен по полови белези така и по призвание. Човека е над животното. Включително над котка и куче, нищо че кучето е най-добрия приятел на човека това не му давата правото да бъде равнопоставен. И най- малкото трябва да помага, а не да пречи на човека. От десителетия живеем в един много объркан свят, което на мен започва да ми пречи. А и на много друго, но хората сякаш ги е страх да изправят и да кажат, , Стоп, , искаме си нормалния свят. Има хора като Киро Брейка дето говори за тия неща, но сам човек е слаб. Ако не сте от нормалните хора по-добре не четете нататака. Не знам да ли сте наясно, че вече едно куче или един мъж в пола и видимо демонистриращ, че е от женски пол има повече права от нормалния хетеро мъж. Едно куче има повече права от човека. Интересно обаче, че кучето не може да носи отговорност, понеже е животно. Отговорността е носи стопанинът му. Това не е ли сбъркано? Преди време жена ми я нападна озлобено куче, което не беше бездомно, а стопанинът му най-безотговорно не си беше в къщи, но си оставил вратата на двора отворена. И само бързата ми намеса предотврати жена ми да бъде нахапана. А колко хора и деца са нахапани. Имаше една баба даваха я по Карбовски беше с изядени крака и ръце? Колко деца има нахапани. Колко пари се разхищават за дондуркането им и производство на какви ли не простотии като парфюми за кучета, а две трети от светът гладува включително и деца? Вие знаете ли, че в Нидерландия съм виждал анимационни в, които единия герой, която е момиче, обеснява на другия герой, който е момче, че е влюбена в друго момиче? Това ще дойде и в България даже е на път към телевизорите на вашите деца. Искам да се боря и против наркотиците и даването на пари за лечение на наркозависими. Искам тези средства да се дават за лечение на хора, както и за развитието на талантливи деца, без значение да ли са българчета или с друга националност, както и за подобряването качество на живот на възрастни хора, които имат поне 10 години трудов стаж, упражнявали тежък физически труд. ВИК, дърводелци, общаци, дървосекачи, градинари, механици, животновъди и прочие. Както и за правата на хората пострадали от природни бедствия. Да им се възстановяват на сто процента щетите. Спирането на издържане на хора лишени от свобода. Те да минат на самоиздръжка, а техния бюджет да бъде употребен за горните цели. Време е за революция!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 24 дни
hash: de6388eacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Дискриминация спрямо другите. Първо прочети чл. 6 от Конституцията.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: c18b75d636
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Трябва да си от някакво малцинство. Само тогава имаш права. Други хора не съществуват- такива християни, пък хетеросексуални, пък бели, пък вярващи в доброто, искащи нормален свят... Забрави. Всичко е покварено!

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: e543ae0fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За всичко описано има съществуващи организации, членувай в тях, няма нужда да правиш нова организация и да чакаш членуващите да те издържат, а ти да си клатиш краката и да вземаш заплата като управител. А и за да съумееш да защитиш дори една от каузите си трябва да си най-малкото адвокат, за да разбираш добре законите за да мъчиш и да ги промениш.
Отделно от това надали ще намериш много поддръжници с толкова дискриминиращи искания.
На света има два пола, така е, но Това кой пол колко е силен, колко е умен и какво му е призванието е много спорен въпрос. Нима няма да дадеш на жена лекар да те оперира или няма да ядеш от нещо сготвено от мъж? Преди години бях в дърводелска фирма и най-добрия дърводелец бе жена, все още не съм срещал по добър дърводелец от нея правеше най-качествената дървена дограма в България. Пък в другата фирма жена боядисваше врати, и имаше по малко брак от колегите си мъже така че качеството не се определя от половия орган.
Твърдиш че мъж в пола имал повече права от теб, изброй ги моля, че аз не съм осведомен какви са неговите по големи права?
За кучетата мисля си прав, няма какво да кажа, хората които отглеждат куче трябва да носят отговорност за извършеното от кучето все едно самите те са го извършили и да нямаш право да се грижиш за куче ако то не е регистрирано като твое. Иначе малко преувеличаваш с парфюмите за кучета, това какво ти пречи, защо да ограничиш парфюмирането на кучета, а не ограничиш примерно притежанието на нещо друго?
За анимациите е глупаво това да ограничава децата си от видове филми е работа на родителите, никой друг няма право да ограничава чужди деца какво да гледали и какво не, дори и да става въпрос за гейщина, оставете правата на родителите в техните собствени ръце, нима някой е държал сметка на твоите родители какви приказки и как да ти разказват или пеят? Всеки родител има право да реши за собственото си дете повече за хитър петър или повече за котаракът в чизми да разказва!
Хубаво ще се бориш против наркотиците но как? Нима не знаеш държавата защо не се е преборила, да подскажа не защото не може.

Интересно защо искаш да подпомагаш подобряването на живот на възрастни хора с 10г стаж, а тези с 9, 5г стаж на сметището ли ще ги извозваш? Да не говорим че ще подпомагаш само тези извършвали мъжки професии, жените шивачки, готвачки, продавачки кучета ги яли, не намираш нужда да им помагаш на стари години?
За хората пострадали от природни бедствия има застрахователни агенции, да подпомогнеш някой с една стая колкото да е под покрив разбирам, но защо да възтъновяваш на 100%, ами ако човека има 5 апартамента и един от тях е пострадал ще го възтановяваш ли, нима искаш да възтановиш бизнеса на някой бизнесмен или двореца на богаташ пострадал от земетресение и да му купиш цялото обзавеждане наново, неразбирам? Ако ферарито на някой го удари светкавица и изгори, ще купуваш ли ново ферари?
За лишените от свобода не знам как ще стане ами ако не искат да работят, ще осигуриш помещение в затвора само на онези които работят ли, а неработещите ще оставиш на плаца на затвора. В крайна сметка, ако затворите са на самоиздръжка то надзирателите ще вземат заплати от труда на затворниците, дали някой ден няма да осъзнаят кой им плаща заплатите?


Хубаво ще е да обмислиш исканията си, преди да започнеш да се мъчиш да ги изпълняваш!!!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 439eb92488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Няма да можеш в България. Тука няма нормални хора. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker