Няма да има кой да ви плаща пенсиите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121357)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18568)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Няма да има кой да ви плаща пенсиите
преди: 1 месец, 6 дни, прочетена 1023 пъти
Напуснете България - спасете се, докато е време. Това е разпадаща се държава със стопяващо се всяка година с един Ловеч население.

Прогнозата ми е, че до 50 години активното, работещо население в малката ни държавица няма да е достатъчно да изхранва пенсионерите и администрацията. В момента е под 3 милиона и намаля всеки месец. Дори вече и ромите се спасиха на Запад понеже не харесват смешните заплати и си накупиха коли и имоти.

“Ама имало добри специалисти, които живеели добре и в България” - типично мислене на Бай Ганьо, на него щом му е добре за другите не му пука. Не му прави впечатление, че хората масово мизерстват и мизерията го е заобиколила навсякъде. Важното е, че е мега добрият специалист и е едноокият насред морето от слепци. Само че слепците лека полека свършват - изнасят се или се пенсионират и накрая няма да има кой да му плати пенсията или да го излекува и ще събира средства през сайтове за дарения.

Държавата е в колапс - нови избори за това кой да краде наново. Емиграцията в по-добра държава е решението. Западните държави си имат своите проблеми, но няма да се свърши работната ръка след 50 години и ще има кой да ви плаща западните пенсии дори и ако искате да се върнете в България. Това е нещо, за което никой не говори, но се случва.

Аз се спасих, направи го и ти докато е време. Напусни потъващия кораб докато си млад и способен да работиш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 5 дни
hash: 0c9e025c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Чакай малко, това заповед ли е? Заплаха ли е? Що е? Прехваления ти Запад се пука по шевовете от навлеци от цял свят. На всички там им е писнало от такива като теб. Що за тъпа тема. Не рабирам защо на емигрантите толкова много им пречим хората останали в България. Няй-вероятно адекватно обяснение няма. И защо си мислят че всички ще се вслушаме в тъпите им съвети. Авторче, както на мен не ми пука че си там, така и на теб не трябва да ти пука че аз съм тук. Всеки си има глава на раменете и си поема рисковете с оставането или заминаването си. Никой не можеш да убедиш че там е рай. Всяка държава си има проблеми, както бедни и богати хора. Всеки сам определя какъв да е. Ако си некадърен тук, ще си некадърен навсякъде. Или се търкаляш и смучеш социални помощи? И това ще свърши, да знаеш. Такива търтеи много скоро ще ги натоварят на корабите като стока и ще ги върнат там откъдето са дошли. Никой няма вечно да ви дундурка.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 7bb3511455
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Икономическото състояние далеч не е най-големия проблем на България, а безаконието или идиотските закони. Има някакъв шанс за спасение, но трябва кървава революция и да седне да управлява човек обичащ България. Някой като Орбан на Унгария.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 0cb1ab9084
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хахах. България като земя и население няма да изчезне мой човек.

Тук хора има от поне 3000 г. Пр. Хр.


По-скоро обратното - тия дето слугуване на Запад ако решите да се връщате тук и да взимате западни пенсии ще ви бием с тояги по главите, защото тия пенсии реално ще ви ги плаща Българския данъкоплатец! (Тоест в магазина ще пазарувате с български пари, а не с изработени в чужбина! )

Така, че стойте си там и да не сте се върнали. Имотите ви ще ги наследят цигани (има такава тема съвсем отскоро даже, прочети я)

Населението се стопявало.. навсякъде в 'развития свят' се топи, погледни някоя статистика.

България 1878 г. При Освобождението е към 3 милиона. След 70 години е над 7. Нещо да кажеш? ! Ще се оправят нещата, като се отървем от безродни и като вас, които не искат да работят, не искат да "мизерстват" оплакват се като лелки в менопауза и карат и другите да тичат да стават келнери и таксиджии на Запад.

В провинцията вече се настаняват доста турци, цигани, въобще не си мисли, че ще останем без населението. Хахах. Историята няма как да я обориш пич, тук има хора още от времето на ТРАКИТЕ.

Нямало да плащат пенсии.. Супер! Тамън ще се изнесат хората по селата и ще почнат да гледат градинки и ниви и да живеят нормален живот, а не натикани по офисите като мишки всеки ден по 10 часа.

Хайде дерзай и да не си се върнал тука, ще минем и без такива като вас.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: a590b5e600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В Чужбина не е лесно, не знаеш езика. Взимат те на позиции, които местните не желаят.
В чужбина трябва да знаеш езика, много е трудно да не го знаеш. Ние си обичаме страната, зле е положението.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: ce71eb2585
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Кой изобщо разчита на държавна пенсия?

 
  ...


...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: cc6d352960
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ми браво на теб. Спасил си се, щастлив си. Защо не си гледаш живота и кефа, а дращиш тук. Остави ни нас да се оправяме както можем. Как па няма да си зарежа хубавия живот в най-хубавата страна, че да тръгна да гоня михаля по чужбините. Едно време имаше смисъл, но вече не. Нито им е по-хубав животът, нито по-висока покупателната сила, нито си имат собствени имоти и къщи на село като нас. Аман от пропаганда!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 0200d9790a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Потъващия кораб е Европа авторе, просто ти си прочел някъде истината че няма да има пенсии, но дата е много по близо, не след 50 а след 20 г всичко ще е различно.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 4b59c3569e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ами тръгвай, какво чакаш? Свят широк, държави много, спасение дебне отвсякъде, дето се вика.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 0cb1ab9084
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хайде.. поредния преуспял, щастлив, богат и реализиран български емигрант, който с отчаяни вопли ви зове към рая на земята в чужбина..

... Сакън да не се излъже да остане някой в България, ще се прецакаме до живот...

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 0c9e025c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   А на теб Запада с тоя постоянен поток от бежанци и мързеливци които чакат на помощи ще ти изплаща милиони пенсия. Една Франция, например ще вдига годините за пенсия постоянно, заради пришълците откъде ли не. За Германия и социалната политика на баба ти Меркел, заради която ще страдат поколения напред да не говорим. Италия е с най-застаряващото население. Англия е бъкана от араби и пакистанци, които също са на хранилка и не плащат нищо, а само взимат. Наистина блажени са вярващите че Западът ще им плаща пенсии. Ще ви гледам сеира когато розовият ви балон се спука. Тук малко или много оправия винаги има. Ама там държавата на кого първо да помага. На техните си хора ли, на арабите ли, на пакистанците ли, на индииците ли, на останалите хора от цял свят ли... То опашката при вас няма край. Пък до пенсия не знам какво ще е. Иначе си много забавен, признавам те.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 4af26fb53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти да не си мъжът от "Мъжът ми е токсичен и вече не се търпи"?

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: d6e6950be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   За да се тръгне напред и да се спаси държавата, трябва да се ограничат възможностите на младите хора да се занимават с програмиране, защото това го учи и работи всеки трети млад човек и е катастрофално. Иначе си прав за всичко. IT сектора изяжда кадри медици, учители, шофьори, техници и пр. Положението е трагично. Родителите трябва да пречат на децата си да се занимават с IT, трябва да ги преориентират към нещо смислено.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: b51f49884a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Като за начало - едва ли ще доживеем до пенсии. Ако вдигнат възрастта още 2-3 пъти...
И после - на запад може да стане още по-зле. Щото то ние хубаво се топим, ама там се множат. И то не какви да е, ами неграмотни и мързеливи от близкия изток и Африка. Афропа си направи криво сметката. След падането на желязната завеса, натам се изляха образовани и работливи кадри от изтока, търсещи по-добър живот, съгласни да работят на по-ниски заплати. Като че ли сега се опитаха да направят същото, като поканиха мигрантите. Но получиха само търтеи, искащи да цоцат без да полагат усилия. На социалната цицка.
Та какво ще е, не се знае. Положението се променя прекалено бързо и дори след 10г ще е коренно различно от сега. Ако си млад човек, след университета - вероятно е оправдано. Но човек със 10-20 години стаж да се мести на запад си е социално самоубийство.
Да не говорим че там живеят добре само наистина кадърните, на висококвалифицирани длъжности. С бране на домати и миене на чинии не се забогатява.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: b57df82433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Добре, и аз искам. Хайде! С дете на 2г и без пукната пара къде ми препоръчваш да ида, млада съм... на 22, говоря 4 езика свободно и съм била от сервитьорка до Български координатор в Нидерландия, но по стечение на обстоятелствата се наложи да се прибера. Сега искам, но как да се върна? :)

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 50fe6519a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Браво авторе!

Много си прав, но едва ли ще има хора дето ще те разберат!

Ся ще скочат некви лапета с объркани виждания за Света да ти разправят, че:

"И на запад е зле! "

"То с такова мислене - няма да имаме държава! "

"Патриотизма ще ни спаси като едно време! "

И др. - то не види, че българският народ е "бедни, боледуващи пенсионери" и тук таме млади хора дето си мислят, че "могат и те като европейците" и до 20 години ще разберат, че е трябвало да бягат.

Направо "завиден патриотизъм" ще лъхне от коментарите... аз като преди 2006 бях против влизането на България в ЕС - същите тея дето ще четеш сега ми викаха:

"Ама ти си шовинист, ксенофоб... не си европеец! "

А сега като им казвам, че България е ПРИКЛЮЧИЛА ми врякат:

"Ама ти си еврогеец, толераст... не си българин! "

Остави ги авторе, да си измат тука като кучета тея келеши... ти се спасявай себе си и който може да те чуе от близките. Народецът се е доказал, че е ТЪП и нема да те разбере.

Половината ми рода се изнесе в Канада и Германия. Скоро и аз ще последвам примера им.

Да ги видим после "патриотите" как ще издържат цял народ пенсионери докато цигани, имигранти и мутри ги гърчат.

Па и "македонско" малцинство признахме в България - скоро и от "македонци" може да ядът бой. Не ми се коментира!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 04f4f5c58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Върви поообиколи света, стани милионер някъде другаде и после ела пак да ни обясниш на нас идиотите дето седим тука. На всякъде е едно и също и тези които управляват тукашната финансова система са просто едни пионки на хората зад финансовата система и нищо не може да промениш.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c95c6f3fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Напълно вярно е, хубаво е, че го споделяш. Аз виждам, че тук нищо не е наред, и се чувствам като едноок сред слепи. Да споделя, че въобще не виждам някой от държавната калинкаджийска администрация с огромните заплати, ченгета, прокурори, не ги интересува. Ако системата не се прочисти, тя ще се сгромоляса след около 20 г, не сле 50, може и след 10-15 г. да е. Не се конфискуват крадените пари на олигарсите да се влеят в икономиката, така ще стане. Ще има опити да се закърпи положението, рязко и ударно вдигане на данъци, осигуровки, държавни, общински и съдебни такси, и какви ли не други, но от голо колко ризи можеш да смъкнеш. Миждането, че България е добро място за живеене (което е истина, ако имаш пари) е разпространена и сред модерните млади хора, които за момента получават високи заплати, ИТ-специалисти, и разни фирми, занимаващи се с пране на пари. Като цяло не се произвеждат някакви уникални или поне оригинални български продукти, с висока добавена стонойст, и да речем освен розовото масло. Има печеливши отрасли, но те да монополизирани и 15-20 олигархични кръга си поделят големите печалби. Ами такива са нещата. Изходът, поне един вариант е вземане на оръжието и гражданска война, пълен рестарт на системата от началото. Другото е - спасяване от потъващия кораб.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 236b036ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Нямам твърдо мнение по въпроса. МИнах само да видя как са наскачали псевдопатриотите и наистина е така.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c1475c33f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   14 - Знам, че те е яд на заплатките им ама ти осъзнаваш ли дори какви глупости говориш? Ако беше така, нямаше дори да можеш да влезеш в тоя сайт, да си напишеш комплексарския коментар. Щяхме да живеем като преди 50 години. Щеше да ревеш за ниското качество на всяка една електронно базирана услуга. Приложения на телефона, банкови услуги, като цяло всички уеб сайтове базирани в България. Иначе ти е приятно да ползваш приложението на Takeaway и да си поръчваш храна да ти я носят до вас, нали? Поредния Бай Ганьо дето хал хабер си няма дори за какво правят тия хора, ама прави експертни изказвания, какво трябвало да бъде..

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c95c6f3fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Браво на овцете, на които им пишеш в прав текст, но те пак не ти вярват. Блеят, докато ги водят към кланицата и с мълната и млякото си плащат за ножа и за касапина, който ги коли. Това е да живееш в Бг днес.
За Орбан, не бих казал че е патриот. Корумпиран е с кръг от олигарси около него, но негови роднини.
№5 недей да лъжеш, пенсиите от чужбина се плащат от чужбина. Баща ми получава за 1 г. работа във Франция, превод от 200-300 евро, не му ги плаща България, а Франция.
Квалифициран, образован човек ще взема заплата заплата на запад 3-4 пъти по-голяма (говоря като покупателна способност, не като обсолютна стойност).
Бил съм патриот, какъвто мнозина от вас въобще не могат да си представят, работил съм без пари за идеята години наред.
Вече мисля, че патриотизма е огромна глупост и безсмислица, това е един софтуер, с който някои програмират и индоктринират хората, за да служат на нечии цели.
Вече не ме интересуват авторитети и чужди мнения, знам кое е важното в живота, а за мен е тази държава да я няма в този й вид, да бъде срината и нищо да не остане. Защото това е държава на мафията и олигархията, точно каквато комунистите искаха да направят след 10 ноември 89 г. Само че вместо Мултигруп тогава сега имаме във всеки икономически бранш монопол, държан и поделен от няколко души олигарси, които смучат като търтеи. Всничко, внос-износ, минава през тях като комисионери. Затова в Бг са по-високи цените, затова нямаме здравеопазване, нямаме армия и полиция, нямаме сигурност, живеем най-късия живот в Европа и намаляваме с 50 000 души годишно. Аз за кризата, която ще настъпи след 10-15 г. съм готов. А вие? Хубави ли живеете в света на илюзиите? Като в Матрицата (филма). Е първо ще се срути фабриката за илюзии, после социалната система, здраевопазването, после системата за сигурност, а полицаите и военните ще станат гръбнака на престъпността като през 90-те години (защото имат опита, оръжието и престъпните нагласи), а вие овцете, които ходите кротко на работа кво ще правите?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: ca1bfea74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До Номер 5, ''Имотите ви ще ги наследят цигани (има такава тема съвсем отскоро даже, прочети я)''

Може ли да споделиш тази тема, че не я намирам.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 174a8fbf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз живея на Запад и тук пенсионния фонд е в криза. Ако мислиш че тук ще има кой да ни плаща пенсиите си яко заблуден. Как пък не разбрахте че тая пенсионна система е измама?

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: d6e6950be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   21, тия дето се нижат на конвейра са доооста далече от създаването на takeaway. Говорим за това как 100 от 100 завършват терлика или унито и след това си вярват, че ще се преборят с изкуственото интелектче. Тия са за голяма завист, да знаеш. By the way, преди година излизах с момичето на един, на когото съм му завиждал на заплатката. Така че можеш да си правиш необходимите изводи за нещата и да излезеш от ограничената кутия в която живееш, защото в трудните професии не е пълно с дебили служители, чаткаш ли? Мога да ти препълня паницата с обяснения, кой, кого и защо превъзхожда в обществото ни, но няма да ми публикуват мнението. Айде дърпай и продължавай да гледаш завистници на всеки ъгъл, смешко.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 7c51266eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   В 24 ч. от днес има материал по темата, който завършва така: "2023 г. завърши с печален рекорд от най-малко родени деца - под 50 000 от 104 г. насам, в сравнение с 2022 с 56 000. От 2009 г. когато са били 80 000 новородените, бройката постоянно пада" Бележка от мен - тогава ГЕРБ взе властта.
"наскоро в интервю проф. Георги Бърдаров коментира, че ако се запазят сегашните нива на раждаемост/смъртност и застаряване на населението, през 2050 г. в Бг над 50% от населението няма да бъде активно на пазара на труда и държавата би спряла да функционира".
От мен добавям, че нещата вече са необратими, поне трудно обратими, и колапса ще настъпи по-скоро".
Да помагаме ли да стане по-бързо, примерно пак да не гласуваме или да гласуваме за ГРОБ?
В темата за заплатите, чета че много от вас вземат големи заплати, защо не правите деца, като имате пари? Не ви стават пишките ли, ако искате да дойда да помагам?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 0c9e025c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26. Как ти и тия като теб не разбраха че качеството, а не количеството има значение. Справка - Бразилия и Люксембург. Едната дъно на дъната с 222 милиона и другата с по-малко от 3 милиона жители и висок стандарт. През соца като се изтрепваха да раждат, та цъфнахме и вързахме. Ти си раждай - никой не те спира. Не казвай на другите как да живеят

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 703c2f9795
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Въпроса не е дали си патриот или не си. Въпроса е, че населението намалява катастрофално, и в същото време - осигуровките се плащат на минималия праг.
И няма никакви изгледи горните два факта да се променят. Първия уж се признава за проблем, по втория въобще даже не се и говори.

При това положение всеки ще се спасява сам както намери за добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 7829d95ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Да 26 точно ББ ви е виновен че не ви прави деца. Тя тройната коалиция преди ГРОБ бе много хубава че тогава българите народиха двойно повече деца, така ли?
Политиците не са виновни че не правите деца, виновно е консуматорското възпитание и егоизма. Как ще направиш 3-4 деца нали ще се наложи да работиш повечко и да се лишиш от доста удоволствия за да ги отгледаш???

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 2c9a07ef22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   По принцип хората, се борят да си запазят държавите, много народи нямат държава и се борят за едно парче земя. Само ние имаме държава и то прекрасна и се бяга по чужбина, че дори и се надъхват и другите хора да го направят. Няма нищо по-хубаво от това да говориш майчиния си език и да се чувстваш удома си. Където и да си, каквато и да ти е заплатата винаги ще си емигрант. А да не говорим, че и в Западна Европа вече трудно се живее и хората са на икономии. Предвиждам, че скоро всички тези които работят в съюза и печелят евро, което харчат в левове в бг ще започне да не им излиза сметката с тези малки заплати в съюза и ще започнат да се прибират.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: b156e4561c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   "By the way, преди година излизах с момичето на един, на когото съм му завиждал на заплатката. " - Пф? И кво? За пример ли си? Завиждал си за заплатката, но си се пуснал да извършваше неморални действия, за да си храниш болното его! Уау!

"Мога да ти препълня паницата с обяснения, кой, кого и защо превъзхожда в обществото ни, но няма да ми публикуват мнението. " - Пробвай!

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ca1bfea74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   25, може ли да обясниш кой превъзхожда в обществото ни? Заинтригува ме.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 8401893e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Почти всички на джуниър или по-следващо ниво са жестоко филмирани в IT средите. Истинските програмисти с над 10 години стаж и те едвам ги понасят. Да почертаем, че един истински програмист може да си позволи собствено жилище и да гледа жена с две и повече деца. Тия момчета, подлъгани от някоя използвачка, която само върти очи и се чуди защо яките пичове, за които копнее са все склададжии, разносвачи, касиери и пр.. те са ми най-забавните. Веднага се причисляват към гилдия, към която ще се присъединят след много години ядене на хляб. На всеки джуниър му завиждали на заплатата. Една шепа са програмистите в България, всичко друго е за преориентиране, тъй като няма кадри никъде и за нищо, а със сигурност предстои катастрофа с такъв дефуцит до по-малко от 20 години

 
  ...
преди: 24 дни, 6 часа
hash: 3f2486fc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   №29, ти вникна ли в смисъла на написаното от №26? Катастрофалното намаляване на раждаемостта започна още първата година след идването на ГРОБ на власт - 2010 г., вярно, че не е пряко свързано с управлението му, което обаче приключи през 2013 г. с неизпълнени обещания, много кражби на европейски средства, много присвоявянаия на пари от строеж на пътища и магистрали, и с масови протести поради завишените сметки на тока. Въобще управлението на ГРОБ създаде такава социална ситуация на повишаващо неравенство, намаляващи доходи и стандарт на живот, че младите хора прастанаха да виждат перспектива в България и това причината за следващите масови протести през 2020 г. След психотормоза през 2020-21 от страна на властта, както се вижда масовия стрес докара до още по-малка преспектива за положително бъдеще. Голяма част от вината е в корупцията, създадена от ГЕРБ. Затова смятам, че вината е на ББ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker