За случващото се в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За случващото се в България
преди: 12 дни, 10 часа, прочетена 577 пъти
Здравейте, пускам тази тема, защото съм отвратен от случващото се в България. В жълто-кафявите медии по цял ден се мятат и хвърлят някакви снимки с пудели и часовници. Преди две години бяхме свидетели на някакво видео в сайта ПИК за някакъв парапес т. Не ви ли прави впечатление, че през последните години се повтаря един и същ сюжет. Жълто-кафяви сайтове пускат очернящи видеа и снимки. Да припомням ли, че ПИК пуснаха преди години някакви порно снимки на жената на тогавашния кандидат за кмет на София от "Демократична България"? През годините прокуратурата, ДАНС и други институции провеждаха все някакви полецейско-криминални акции и арестувана хора. После същите тези хора успяваха да осъдят страната в чужбина за нарушени човешки права. Това се случи с Бобокови, Стайкови, Баневи, Арабаджиеви, фирмата Нексо, Иво Прокопиев, Николай Ненчев, Къро и много други. Не виждате ли, че ГЕРБ и ДПС организират тези циркове, акции и панаири и ги раздухват със сайтовете, които ги обслужват. Но когато тези хора осъдят България заради такива като Борисов, Пеевски и ПИК, плащаме всички ние данъкоплатците - вие и аз. Трябва Борисов, Пеевски и ПИК да се бръкнат в джоба с няколко милиона, за да се научат. Не знам какво е Вашето мнение по този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 2 часа
hash: 46823f887b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   ПИК? Сериозно?

 
  ...
преди: 11 дни, 17 часа
hash: 331bd7bd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Мнението ми е че си доста объркан! Няма как някой да осъди държавата заради статия в сайт! Повечето българи не знаем и не ни интересува кои са Бобокови, Стайкови, Баневи, Арабаджиеви, фирмата Нексо, Иво Прокопиев, Николай Ненчев, Къро и много други. Като обикновен човек аз си нямам идея кои са защото не гледам тв.
И много грешат тези, като теб, които мислят че мнението на хората се накланя на една или друга страна заради статия в жълт сайт.
Реалността е че ПП не изпълниха главното си обещание да съборят герб а направиха точно обратното прегърнаха ги. В момента в който ПП-ДБ дойдоха на власт, не ги интересуваше проблемите на българския народ, а в 99% от времето мислеха за украйна, и как най-добре да се грижат с български държавни пари от нашите данъци за украинците, сякаш украинците са техните избиратели.
Издигането на ПП-ДБ преди няколко години бе само защото обещаха да съборят Герб и ДПС, народа ясно си спомня ДБ пред сараите на Доган на морето, ясно си спомня как Кирчо обещаваше да накаже ГЕРБ. А какво сториха: ДБ седнаха в скута на ДПС да пият мазно турско кафе, а ПП станаха булка на Герб. При тази картинка парапетите и голите снимки нямат никакво значение те са само подправка на манжата която ПП-ДБ сами си сготвиха.

 
  ...
преди: 11 дни, 15 часа
hash: 25e347c530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторе, усещам тънкият ти намек, но би ли написал за кого гласува на предните избори, и за кого би гласувал на идващите такива?

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 14 часа
hash: 3d49ec35cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   2 не те интересува, защото си с робска психика и търпиш да те крадат.

 
  ...
преди: 11 дни, 11 часа
hash: c1cbbbc1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Герб и ДПС не са карали главният секретар на МВР да приема подаръци от оперативно интересни лица, в размер на 50 000 лв, и повече, и да снима за фейсбук! Това, че снимките са извадени в подходящ момент, е само едната страна. Истината е, че политиците ни са корумпирани в огромната си част, и кой ще ги покаже, няма никакво значение!

 
  ...


...
преди: 11 дни, 9 часа
hash: 7f3810ed9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   От автора до номер 2.
Мисля, че е добре да се помага на Украйна, защото ако Путин не бъде спрян там, може да дойде и до България. Украйна е жертва на брутална руска агресия. Що се отнася до политиката в България: ПП-ДБ проведоха доста реформи с помощта на ГЕРБ и ДПС. Студент съм последна година, уча за учител. Винаги съм искал да бъда учител. Но записах специалността и защото от 2020 стана безплатна с още няколко специалности. Тази година правителството на ПП-ДБ направиха безплатно висшето образование за всички държавна поръчка в държавните университети. Увеличиха пенсиите, увеличиха заплатите. Явно българския народ не заслужава хора като ПП и ДБ, а такива като ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. Приятен ден!

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 3 часа
hash: 7f3810ed9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Гласувах на последните избори за ПП-ДБ и пак ще гласувам за тях. Не са и те много идеални, но са най-малкото зло.

 
  ...
преди: 11 дни, 1 час
hash: c24a5ac8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   ПП-ДБ за такова кратко време направиха толкова много неща, които Гроб за 12 години не направиха. Детските градини също са безплатни. Както и учебниците на учениците. Представете си ако имаха пълни 4 години власт. И това ще стане. Бочко и Шишко не са вечни. И на тях някой ще им спре кранчето, както стана с Гешев.

 
  ...
преди: 11 дни, 35 мин.
hash: ed9c2fd2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Поздравявам те, авторе! Политици като Бойко Борисов не минават и ниво 0 - за да мине първото сито за политик, човек не трябва да е отявлен мафиот и престъпник. Оттам нататък кой как говори, какво обещава и прочее, е отделен разговор, след като се мине първо сито. За Пеевски не ми се говори - болен човек

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 23 мин.
hash: c1cbbbc1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Аз гласувах за ПП, и никога повече няма да гласувам за тях.

 
  ...

...
преди: 10 дни, 17 часа
hash: 2dd713450c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До 4 ти като не си с робска психика и ги знаеш кои са, не е имало никакво значение и теб са крали!!! Нима като ги знаеш кои са нещо предотврати?
До 6 Авторе и като си дадеш всичките оръжия, да ги унищожат в Украина, нима не може Путин да реши да дойде и да те изяде? С какво ще се защитаваш, като си даде и долните гащи?
Колко е брутална и кой е агресора е много спорен въпрос, украинците сами са си поканили американците, сами са си създали азовци и други военни организации. Реалността обаче е че украински граждани вече над 2 години лежат по хотелите да ги храним и не работят, тормозят български граждани за неплатени здравни осигуровки но за украинците българското здравеопазване е безплатно, дори в българските старческите домове бабите украинки са с предимство пред българските баби, за български няма места.
От направените "реформи" полза за обикновенния гражданини няма. Коя реформа бе полезна за един заварчик примерно? Разочарова ме с това че един ден български деца ще имат такъв учител, дано те назначат да обучаваш украинчета, за да не замърсяваш умовете на българчета. Да запише за учител защото било безплатно, олее що за учител ще стане, а ще работиш ли 4 години безплатно за да върнеш жеста?
Всяко едно правителство като наближи да пада от власт вдига пенсии и минимални заплати, но ПП вдигнаха социалните помощи за циганите над 6 пъти от 75лв на 500лв на човек, а за инфлацията и цените що не спомена? То вдигната пенсия, а инфлацията не изяде ли вдигането? Сметнато в стоки и услуги, въобще няма вдигане, даже са обеднели, виж само цената на млечните за 3г каква е разликата! 2021 средна цена на масло 10лв за килограм, 2023 средна цена на масло 25лв за килограм при над 150% увеличение на цената на масло, каква е ползата от 75% увеличение на минимална пенсия, те пенсионерите станаха по бедни с такова увеличение! Не могат да си купят дори толкова стоки и услуги колкото купуваха с по ниските пенсии.
Ние какво заслужаваме не знам, но ти заслужаваш да гледаш като гаврош витрината, на жената на Кирчо с козунаците по 100лв.

 
  ...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: 3ead7fbaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   " Що се отнася до политиката в България: ПП-ДБ проведоха доста реформи с помощта на ГЕРБ и ДПС. Студент съм последна година, уча за учител. "

- Дупе да ни е яко с даскали като тебе...

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 5 часа
hash: 7f3810ed9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От автора до номер 10.
ПП-ДБ направиха всичко по силите си да променят нещо, а вие не го оценявате. Те имат само 63 депутати, а не 121.

 
  ...
преди: 10 дни, 5 часа
hash: 7f3810ed9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От автора до номер 11.
Много е ясно, че Путин е агресор и той започна войната. Да не би Кирил Петков и Асен Василев да са управлявали всички държави по света, защото в целия свят имаше голяма инфлация, а вече намаля доста. Много са ви промити мозъците, че Украйна е виновна за войната, а не Путин и че за инфлацията в България са виновни Кирил и Асен. Дори Борисов да управляваше, инфлацията щеше да е толкова, колкото и да ви лъже, а вие да му се връзване.

 
  ...
преди: 10 дни, 51 мин.
hash: d0bb981cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14 Мен не ме интересува че украйна и русия са се сбили все ми е тая и за едните и за другите. Обаче твоите любимци заедно с приятелите си от герб и дпс харчиха от моите данъци над 2 години за отглеждане на украинци по хотели и продължават. Защо аз трябва да работя да плащам данъци с които украйнски семейства са на хотел на морето с години за моя сметка? Онзи ден бях в Приморско видях украинките в хотела, попитах и ми бе казано че са там от 2 години по държавната програма. Каква е причината моята жена да работи а те да лежат на хотел, за две години не са положили дори минимално усилие български да понаучат.
В цял свят имаше инфлация но е най лесно да ти дам 5лв, веднага след това да ти взема 10лв, но пък да се хваля че съм ти дал.

 
  ... горе^

...
преди: 9 дни, 15 часа
hash: 7f3810ed9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От автора до номер 15.
Да, има и украинци, които наистина дойдоха тук и не си потърсих работа, познавам такива. Но познавам такива, които почти веднага след идването си в България започнаха работа. Ще ти дам един пример. Моята майка работи в едно училище като счетоводител. Тя ми каза, че имали трима украински ученици. Единия нищо не го интересува, не учи, псува. Но другите двама вече са научили доста добре българския език, стараят се да учат по всички предмети. Така че във всеки народ има отговорни и безотговорни хора - и в руския, и в украинския, и във всеки друг.

 
  ...
преди: 7 дни, 8 часа
hash: 9c7c271ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Н 6,
Нещо сериозно си се объркал за безплатното висше образование държавна поръчка. Вярно е, че това беше идея на ПП. Но, когато трябваше да се обсъжда в просветната комисия в парламента, нямаше кворум, и отпадна. А нямаше кворум, защото на депутатите никак не им пука за хората. Дори и от ПП не се явиха, за да защитят идеите си.

 
  ...
преди: 7 дни, 8 часа
hash: 7dc26df32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Преди няколко дни гледах по телевизията Ивайло Мирчев от ДБ. Обясняваше, как държавата няма 40 милиона лева, за да изгради детска болница за децата на България. В същото време, намериха пари от българския бюджет, да платят 53 милиона лева за миналата година за хотелите на украинците, които не желаят да ги напускат, за тази година ще се плати също толкова, че и повече сигурно. А българските деца да мрат, така ли?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker