Реалната демографска катастрофа в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123803)
 Любов и изневяра (30460)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9749)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3322)
 Образование (7411)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1768)
 Други (19194)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Реалната демографска катастрофа в България
преди: 5 месеца, 2 дни, прочетена 2990 пъти
Здравейте,

Ще изброя няколко факти и тенденции свързани с демографската катастрофа в България. И ще дам на места примери.

1. Децата на България (тези до 15 години) са под 1 милион, като над 50% от новородените са от ромския етнос.

2. Над 25% от населението в България е с възраст над 65 години (това са предимно хора от българския етнос), а до 10-15 години, ще са над 35%. Като средната възраст в България е 45 години.

3. Броят на едночленните домакинства от 925 385 през 2011 г. нараства на 1 026 198 през 2021 г., а относителният им дял от всички домакинства нараства за същия период с 5, 0 процентни пункта (от 30, 8% на 35, 8%).

За същия период двучленните домакинства намаляват с 11 121 броя и към 7. 09. 2021 г. са 842 614. Относителният им дял нараства с 1, 0 процентен пункт.

През периода 2011 - 2021 г. тричленните домакинства намаляват с 97 753 и към 07. 09. 2021 г. броят им възлиза на 508 860. Те съставляват 17, 8% от всички домакинства в страната.

Абсолютно и относително намаление се установява и при домакинствата с четири и повече лица. Между последните две преброявания броят им намалява от 619 856 на 488 036 домакинства, а относителният им дял намалява с 3, 6 процентни пункта.

Извинявам се - данните са малко стари!

Преди да изсипя следващата порция факти - да обясня, защо пиша това.

Наблюдавам някакъв "див оптимизъм", защото шепа млади българи са се върнали в България и имат по 3 деца, даже 4. И много оптимисти говорят за "увеличаване на населението"!

Погледнете цифрите - 3 или 4 деца са АБСОЛЮТНИЯ МИНИМУМ необходим за да се спре намаляването на населението... за увеличаване не можем дори и да говорим!

ОЩЕ ФАКТИ:

Понеже, чета един куп теми за самотни млади на по 20, 30 години, има някои тенденции, които се случват в целия западен Свят.

1. Очаква се, че до 2030, 45% от жените в Щатите ще са самотни (близки цифри вероятно могат да се очакват и в Европа и България). Като причините са много:

При жените причините са:

- Феминизъм.

- Нереално-високи стандарти за "мъж". Има един сайт "Female Delusion Calculator" (https://igotstandardsbro. com/) в който се използват статистически данни за Щатите, и се оказва, че слаби, богати, високи и незаети мъже са под 1%.

В България не сме толкова дебели (75% от американците са с наднормено тегло) и доста от мъжете тренираме, но пък парите са ни слабата страна и горе долу картината е същата.

Аз примерно съм среден на ръст, нацепен и работя на 2 работи изкарвайки над 12 000 лв. и сигурно и аз съм в 1% за България. Макар, че моята характеристика "не е кой знае какво"!

- Неразбиране, че мъжете рязко намаляват интереса си към жени над 30 годишна възраст (освен за секс). Винаги биха предпочели млада 22-25 годишна жена пред 30-35 годишна. Да не говорим, че след определена възраст жените почват да имат проблеми с зачеването - нещо от което се оплакват много млади двойки.

При мъжете причините са:

- Порното. Създава много високи очаквания за "красота", които много трудно могат да се постигнат от по-голямата част от жените.

- Мъжете почват да осъзнават, че най-добрите години са им между 30 и 40 и почват да не се интересуват от създаване на семейство в този период.

Аз примерно няма да създам семейство преди 45 годишна възраст, а идол ми е бащата на един приятел дето до 55 годишна възраст си е щракал като пич и сега има 3 деца.

Тежко му е на 85 години е вече и децата му помагат (въпреки, че 2 от децата се изнесоха в Англия), но на кой не му е тежко в България? Важно е да ти е хубав живота!

- Мързел и липса на отговорност. Не им се занимава със семейство. И аз съм така. :)

Допълнително фактори, които влияят и на 2-та пола са:

- Социалните мрежи, дето те помпат с лайкчета и допамин, а в реалния живот 2 приказки не можеш да обелиш. И те кара да гониш някакви "топ хора".

Един приятел "мениджър продажби" - трениращ, с над 6 бона се опитва да сваля некви "инфлуенсърки" дет на 50 години половината сигурно ще са "стари моми с котки" и го питах що не си търси някоя обикновенна - ама той държи да е "инфлуенсърка".

- Кариера, свобода, търсене на "успех в живота" (каквото и да значи това - най-вероятно "много пари").

Междувпрочем голяма част от тези фактори не влияят толкова силно на ромския и турския етнос - и сред тях има "светски" хора (т. е. облъчени от капитализма и консумацията хора), но там има по-силно изразени "патриархални" традиции и когато почнат да "излизат извън релски" - семейството и рода им помага.

Българите масово унищожиха концепцията си за "семейство":

- Масово живеещи в "съвместно съжителство" - т. е. си нямат доверие.

- Масово разведени, самотни с по 1 дете и т. н.

Един мой дядо като ходих на събор в Северна България ми изнесе цяла лекция за "колко е важно семейството" докато той е разведен и се съди с децата си за 2 имота и живее с една бабичка дето децата и са я зарязали и не искат да се грижат за нея.

Думите му ми влезнаха в едното ухо и ми излезнаха през другото. Ако ми ги бе казал човек със стабилно семейство - щях да го чуя.

- Масово има неадекватни млади родители (предимно българи). Баща пречука сина си на предната седалка. Майка не пази детето си и то падне от балкон - ВСЕ РЕАЛНИ СЛУЧАИ!

Един куп други фактори, които силно влияят предимно на българите:

- Алкохолизъм

- Наркотици

Един моя приятел наскоро умря от свръхдоза, а друг до такава степен се е унищожил, че твърди, че не може да има деца.

Една позната двойка - един IT мениджър и една IT мениджърка са наркомани. Имат малко детенце - не ми се мисли как ще го отгледат.

- Хазарт

В едно казино пред очите ми некъв удряше неква машинка и обясняваше, че му глътнала 90 000 лв. (аз бях там да правя компания на един приятел дето играеше - аз не понасям хазарт). Цели семейства са разорени заради хазарт.

ЗА ЕМИГРАЦИЯТА:

Масово се наблюдава бягане на народи от бедни територии към по-богати.

След падането на източния Блок, не само България, а всички страни в източна Европа страдат от демографска криза (макар ние да сме сред водещите).

Но заради войната и имигрантската криза в Германия - масово много германци на скъпоплатени професии (IT-та, доктори и др. ) са започнали да бягат към Щатите.

Т. е. населението в западна Европа ще се видоизмени в близките 10-20 години, като западна Европа ще се засели предимно с имигранти-мюсюлмани от по-бедни държави (северна Африка, Близкия Изток, Пакистан и др. ).

В България като транзитна зона, ще се влеят както имигранти, които сега ни пращат и от ЕС, така и индийци и др. азиатци, които виждат в България (врата към ЕС).

Имам познати пакистанци и индийци - програмисти, които се преместиха тук.

ТЪЙ ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ОПТИМИСТ!

Сега нека да изчистиме няколко мита. Щото много хора ще кажат:

Ама ние българите сме били 6 милиона преди Освобождението, били сме и много по-малко. Ще оцелеем!

ДАЛИ?

Преди Освобождението българския етнос по българските земи е бил 6 милиона, и още толкова мохамедани е имало по тези земи, които са били изгонени от руснаците (т. е. горе долу около 12 милиона са живяли на територията на Санстефанска България). И това са били предимно МЛАДИ ХОРА, като в съседна Турция.

Днес - 6 милиона сме цялото население на България (с турци, цигани и т. н. ). Българският етнос е около 4 милиона и то предимно възрастни.

Младите българи продължават да емигрират - макар, да има и български семейства с по 3-4 деца тук.

ЗАСЕГА!

Не се знае дали и те няма да се спасят!

ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ЗА ФИНАЛ - ЕДНА ПРОГНОЗА:

Очаквам следното:

1. Масово - МНОГО самотни българи!

2. Масово - българските семейства ще са "съжителства" и тук таме хубаво християнско семейство. И още по-рядко - семейства с 3-4 деца и повече.

3. Масово - хубави, големи християнски ромски семейства с по няколко деца. Съответно и традиционни големи мохамедански семейства сред българомохамеданите.

4. Емиграцията ще продължи - Европа не е топ дестинация, но българи ще бягат към други държави.

5. Ще се заселят много територии в България с чужденци.

- Граничните територии с Турция ще се заселят с турски граждани.

- Един куп западняци ще дойдат да живеят по села в Северна България.

- Хора от бившите съветски републики (Казахстан и др. ) и от Близкия Изток (араби и евреи) ще се заселят тук също.

Мен последната точка НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА, честно казано, защото българския народ е смесица от над 50 етноса, които е успял да претопи културно през годините, но това го е правил с интегриране на тези хора в рамките на народа.

Един куп млади и объркани "патриоти" правят това НЕВЪЗМОЖНО обаче - и могат да доведат до етнически конфликти, между млади чужденци и слабото и застаряващо българско население. Това за мен не са "родолюбци", а неонацистчета, които не осъзнават самата същност на българския народ и българските традиции.

За моя радост - значителна част от активните родолюбци имат НАД-НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ и защитават ценности пред "етноси" и "нацизъм".

Както скочиха на протест в защита на пребити сирийски емигрант и приятелката му циганка на Витошка - ЗАЩОТО СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

И както се обединиха с турски патриоти в Германия, след като германски националисти запалиха българо-турско семейство. Български и турски знамена се вяха и истинските родолюбци проявиха съпричастност заедно със съседите си.

Този тип родолюбие ще запази НАРОДА!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 154b936774
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Според преброяванията на населението имаме:
Към 31 декември 1900 г.
Общ брой на населението – 3 744 283 души
Към 31 декември 1926 г.
Общ брой на населението – 5 528 741 души
Към 31 декември 1934 г.
Общ брой на населението – 6 077 939 души
-----------------
Към 1 февруари 2011 г.
Общ брой на населението – 7 364 570 души
Към 7 септември 2021 г
Общ брой на населението – 6 519 789 души

Вижда се, че броя на населението е сравним с този през 1934 г.

Кое е общото?
1. Голямата депресия (към 1934) и седерастката чума (към 2021)
2. Като следствие от 1 - липсата на индустрия.

Т. е. Дори и да дойдат мигранти в България - те няма да се задържат тук, защото няма икономика, която да поддържа по-голямо население.

Реално - в сегашното положение единственото, което може да спаси България е развитие на селското стопанство и свързаната с това хранително-вкусова промишленост, като се използва диаспората като инвеститор. За целта обаче - трябва да се преборим с квотите на ЕС и да осигурим пазари в Азия.
Тогава ще ни трябват и сезонни мигранти, защото селското стопанство е трудоемко, но работата е сезонна. А и българите ще спрат да емигрират, ако има работа тук.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: e0228ada7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Арабите и евреите не се поддават на претопяване. Където отидат и създават крамоли.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 0a2a686fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Защо трябва да се увеличаваме? Според мен не количеството, а качеството на хората трябва да се увеличи. Като гледам качеството в момента, по-добре да изчезнем.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: a981df9e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

4.   На един 40 годишен мъж не му е мястото да се бута на 22 годишни момиченца. Нормалните мъже харесват жени с няколко години по- млади от тях, а не търсят жени, дето може да са им дъщери.
Хората не искат да раждат, заплатите са ниски, децата се гледат трудно.
Аз имам две, често боледуват, ако работех всеки ден щяха да ме изгонят от работа, работя на смени. Много жени не работят, с една заплата едва ли е много лесно.
Ако родя още две деца съм обречена да си седя вкъщи няколко години, а на мъжа не мога да разчитам да ми дава, за да мога да си позволя нещата, които искам.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 25f94e6461
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

5.   То пък е много важно да си с различни жени и да не можеш да създадеш една добра връзка с жена на млади години, на 55 може да искаш, но да не ти се получи. Не е важно количеството, а качеството.
И какви толкова прекрасни жени има в порното, че не приличат на нищо. Просто мъжете са сбъркани и не знаят какво искат

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 6a5a62fb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

6.   Признавам, не изчетох тоя ферман от край до край (който го изчете евала)
Но впечатление ми направи следното "Аз примерно няма да създам семейство преди 45 годишна възраст, а идол ми е бащата на един приятел дето до 55 годишна възраст си е щракал като пич и сега има 3 деца. " Което доказва колко много не си в час. Нито знаеш дали ще си жив дотогава, нито знаеш дали ще намериш жена да ти роди, нито знаеш дали ще можеш да й направиш бебе. Толкова много глупост не бях виждала, честно. Само не разбирам защо не вкючи себе си и идола си в проблемите. Такива индивиди рядко имат късмет. Кармата си знае работата. Няма как десетилетия да губиш времето на жените и ей така от нищото, защото си решил да имаш бебе на 45. На мен ми е все тая и изобщо не се залъгвам, че ще срещна адекватен човек. Затова след година - две ще посетя клиника и ще си имам бебе сама. Това е решението за жените. Ти стой и се надявай някоя 20 годишна като Валерия от Ергена да реши да забременее от чичка.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: bd4b0a0238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

7.   Много българчета се раждат в чужбина и реално само по паспорт са българи, същото с български турци, македонци, които реално нямат общо с България ползват документа само.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: f554b924d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

8.   Демографската криза е в голяма степен причинена от липсата на качествени мъже за създаване на семейство и изобилие от недорасляци, като автора на тази безсмислена тема. Един съвет от мен: не се хаби.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 4d321f4761
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

9.   Много се радвам, че тук-таме се пускат подобни адекватни теми. Мога само да допълня по темата за раждаемостта, че към статистиката попадат и ромските деца. Другите неща дето си изброил са тотални истини. Имам наблюдение над мъжете към 30те, та те ходят на платени услуги и не искат запознанства и нямат желание да създават семейство. Не само ще се напълни със самотни жени, но и доста от жени ще бъдат отбъсквани от мъжете. И като гледам в България тенденциите започват да набират сила.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 493c22e9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

10.   За "културно претопяване" с интегриране няма как да стане--взаимно уважение, обединение, особено при нужда- да, но всеки с културата и традициите си.
Интегриране в какво? !
"Патриархата" е толкова преиначен от някои българи, адаптиран в болните им тикви според болните им нужди, тези никога няма да разберат за какво всъщност иде реч.
Особено при турците може да е "патриархат" или "матриархат" обикновено са равни. Но зависи и от възрастта и заслугите. Няма да го разберете--уважение, доверие и любов се печелят, не се налагат със сила.
Ганьо (визирам определена група хора, а не народа) иска подобно, но мисли, че като бие жена си и децата ще бъде "уважаван" и почитан, та чак и като анонимник си пробва "късмета" и с други етноси. Да не говорим за другите им "качества".
И се очаква ние да искаме подобни сред нас, или да се преструваме, че сме част от тях? ! Подобни? Да се "интегрираме" в гнилото? ! Никакъв шанс!

А в предната тема напъни като "махайте се помаци, че искаме вашите къщи и чистият въздух, за който вие успяхте да се грижите, опазите и съхраните, пък ние се осрахме до ушите"? ! Да отидат и там да осерат.
Ще бутнат помаците (щот' са мирни и добри хора, пак решиха някои Ганьовци, че това може би значи--ехаа, тук няма да ни бият, те тука ще наместим мързеливите си задници наготово) ама скачаме със сигурност поне два още етноса. Помаците са по-малко, но не са сами.
Да отидат подобни да ги притискат и/или притесняват, автоматично ще бъде прието като заплаха за всички останали, ама Ганьо няма толкова неврони, че да схване... Сам ще си се претопи по-бързо и скоро с тези "къси съединения" в главата му.
България ни е родина, а българите (като етнос) са други хора, родени в същата страна!
Уважение се печели и трябва да е взаимно.
Докато има българи с напъни за претопяване- ще има и етноси със същите ако е въпрос на "или-или".
С повечето българи нямаме нужда от подобни шизофренични разговори, обяснения и/или спорове.
Всеки уважава и няма нужда да променя или се възползва от никого.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 675250ae83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

11.   Никакво родолюбие. Българите нямаме ценности, за които да се борим. Изгубени са назад във времето.

Като не искате да раждате, ще дойдат арабите и турците и ще колят и бесят. Мъжете ще са избити, а останалите живи ще са новите роби на Султана. Жените ще бъдат взети за ханъми и оплождани от турците и арабите и ще раждат по 6-7 деца или колкото там пожелае ГЛАВАТА НА СЕМЕЙСТВОТО. А онези от нашенките, които няма да пожелаят да сведат глава и да бъдат робини на турските господа ще бъдат убити!

България ще се запази още известно време като самоуправляваща се община София. Всичко друго извън София област, а впоследствие само София-град няма да бъде българско. Хората ще загубят в един миг земята и имуществото си, освен ако не е в София. И така ще кретаме още няколко десетилетия, докато не ни претопят по естествен начин и ще изчезне това малоумно, покорно и робско племе.

И последни думи за българската к*рветина. Турците и арабите ще ви "оправят". Щото сега не ви е "убаво" с нас.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: b50fbdbefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

12.   Да, много българи не създават семейство. Основната причина е мързел. Примерите, които даваш: откъде си сигурен, че на 53 обстоятелствата ще са такива, че да има как и от кой да създадеш дете? Дядото се съди, но има деца. Ти хем мислено осъзнаваш, че сега е идеалният момент за теб за семейство и деца, хем искаш да пощракаш със пръсти да ти е пей сърце и да изчакаш. Само че има един проблем: не ти е пей сърце с това време. Този въпрос занимава много хора без деца и истината е, че човек с 2000 лв. с дете, деца е по-щастлив от този с 15 000 без деца. Инфлуенсъри, реалност в мрежите, свалки с поданици в интернет, през което време животът ти минава: на 20 върви, след 30 е смешно. 30 годишното поколение масово страда от Синдрома на Питър Пан, не осъзнават годините си, не се държат според годините си. Брутална инфантилност, в много отношения растящите 20-годишни ги задминават, в тях ми е надеждата. (Не съм на 50, на 30 съм ;)))

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 7602519f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Искам само да напиша, че ми беше много интесерно да го прочета.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: d34b2bed1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

14.   Така.... Значи мъжете предпочитали 22 годишна, но пък те до 45- 50 ще си щтракат с пръсти. Т. Е като станат на 45 очакват да бъдат с 25 годишна? ! Я пак? !? ! На 22 последната ми мисъл беше да раждам и то отт някой на 45. За мен тезк над 30 бяха вече чичовци.
Другото, което не излиза в сметките ти е двойният стандарт. Значи мацката ще е стара мома след 30, но пък ти янма да си стар ерген? !? И още един въпрос и то доста важен от кого точно дда раждат жените и млади и стари като пичът до 55 няма да е готов?
И да, основната причина за ниската раждаемост ти си я написал, а именно мързел и липса на отговорност от страна на мъжете.
Иначе се забавлявах с написаното от теб много, направи ми деня ;)

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 7f8e310847
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

15.   Еми... Като мафията вдигне наемите още, като вдигнат цените на апартаментите и като продължат с мизерните запалти, да не се чуди после някой що ептен няма хора. Не смятам, че за това са отговорни руснаци или американци, или европейци, а смятам, че алчния мафиотизиран българин си го направи сам. Страната ни има нужда от кадърни работливи млади хора, но когато някой има досег с такива, се чуди как да ги използва и после да ги изхвърли безотговорно. Откъде после да дойдат тия семейства, деца и тн. Не става... Наистина българската мафия е много тъпа...

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 148a1d10ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

16.   Тоя дето ни плаши с араби и турци, а дано с арабин или турчин да продължа поколението, щото Ганьо с порно фантазиите и педофилията си до никъде няма да стигне.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: cef0c00821
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

17.   До 5

Личи си, че не си гледала порно. Има много красиви изпълнителки, които са били модели и манекенки. Ето ти няколко от личните ми фаворити, които са по-красиви от 99% от жените, които можеш да видиш на улицата - Stoya Doll, Anna Ralphs, Anna Morna, Tori Black, Hope Heaven, Elena Koshka, Irina Bruni, Angel Dark, Suzie Diamond, Karina Grand, Summer Breeze... а има стотици като тия. Просто тaкива средностатически жени като теб, които не приличат на нещо, не могат преглътнат фактите.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 08a3cef1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

18.   Ето тези два цитата затвърждават написаното в темата:

"Аз примерно няма да създам семейство преди 45 годишна възраст, а идол ми е бащата на един приятел дето до 55 годишна възраст си е щракал като пич и сега има 3 деца. "

"Мързел и липса на отговорност. Не им се занимава със семейство. И аз съм така. :)"

Докато все повече български и българи не искат да имат деца, или в краен случай отлагат да имат такова на 40-45-годишна възраст (ако въобще имат тази възможност тогава), Асан и Карамфил от "Столипиново" вече са на направили 5-10 деца, започвайки да се размножават още в ученическа възраст. И още по-показателното е, че последните вече са дядовци на христова възраст, докато българките още се чудят дали изобщо да раждат някога в бъдещето, когато стигнат 40-те.
Между другото, частта "Мързел и липса на отговорност" спокойно можеш да я причислиш към унищожително голям дял от жените. Обществена тайна е кой бяха от отговорности и очаква другият пол да поема както тях, както и разходите. Естествено, от отговорност бягат и най-големите пройдохи, избирани от жените за оплодители. Въпрос на техен избор и разбирания що за мъже целят да допуснат между краката си, докато пренебрегват останалите мъже. Женският подбор на оплодители е и причината за друг твой цитат:

"Масово разведени, самотни с по 1 дете и т. н. "

-------------------------------------------

Долното пък не значи, че хората в дългогодишна сериозна връзка, живеещи заедно на семейни начала, си нямат доверие, а че повечето от тях не желаят да сключват ИКОНОМИЧЕСКИЯ ДОГОВОР, наречен "брак":

"Масово живеещи в "съвместно съжителство" - т. е. си нямат доверие. "

Все повече мъже установяват, че в наши дни бракът не носи полза на мъжа, а предимно вреди. Преди някоя самотна майка с дете от зарязал я негодник да започне да възразява срещу думите ми и да се оплаква, че нейният оплодител не ѝ плаща издръжка, ще ѝ напомня, че такива като нея дори и бракът не ги спасява, тъй като негодниците не ги е еня и все ще намерят начин да се измъкнат от задълженията си. Затова трябва да се внимава на кои мъже ще бъде предоствено влагалището им, за да бъде излята в него телесната течност, с която се правят бебета. Там, където ЛИПСВА ДОБРОТО ОПОЗНАВАНЕ И ВНИКВАНЕ В ДУШЕВНОСТТА и на двамата, за сметка на прибързани решения за разтваряне на краката, има много разочарования, използвачество, липса на уважение, кавги и изневери.

-------------------------------------------

А този цитат също се отнася предимно за най-долнопробните мъже, а не за повечето мъже:

"Порното. Създава много високи очаквания за "красота", които много трудно могат да се постигнат от по-голямата част от жените. "

Мнозинството мъже нямат високи очаквания и изисквания, дори напротив - желаят да са с нормална жена. Често занижават изискванията си до неразумно ниски равнища и се пробват дори и с неугледни и дебели жени (неслучайно голяма част от връзките са между строен мъж с висок или над средния ръст и някоя ниска дебелана), тъй като масата жени така или иначе се надценяват и им въртят подли номера; или направо не обръщат внимание на нормалните мъже, защото са вирнали нос и бленуват за много малкия процент от най-успешните, красиви и мъже. А последните, бидейки обсипани отрано с огромно женско внимание, стават също много взискателни, понеже лесно им скачат различни жени в кревата и не виждат причини да променят живота си към внезапно спиране на путкопотока (с извинение за думата, но е самата истина) и установяване на семейство. Рядкост е при тях да искат да са отдадени на една жена, да са грижовни съпрузи и бащи, обръщащи внимание на семейството си, да се превърнат в примерни домошари и да прекратят предишния си живот на ежедневни флиртаджии и тъпкачи.

Освен това, основната причина много българки да не са приятна гледка при сваляне на дрехите и сутиена се състои в това, че изключително малка част от жените въобще се движат редовно, камо ли да спортуват (не ми давайте за пример малкия дял кифли със стройни тела или записалите се на йога или гимнастика доста ояли се дебелани, които са се сетили за това на късни години или след раждане). И сами виждате как най-малко 1/3 от ученичките са с доста наднормено тегло, а на абитуриентските балове тресат сланини, макар да се радват на възрастта, в която човек има най-бързата обмяна на веществата. Като станат на по 25 години, най-малко 50% от жените вече са затлъстели, без изобщо да са раждали. Ще се избият да купуват понички от "Лидъл" и дюнери из уличните дюнерджийници. В съчетание със застояването и продължителното киснене в кафенета или в магазини, плюс прегърбването от многочасово зяпане в телефона, се получават едни затлъстели, отпуснати, прегърбени, с увиснали гърди и гуши жени. Порното въобще не е причината мъжете да не харесват такива жени, просто последните сами си вредят, мислейки си, че вечно ще са млади, с бърза обмяна на веществата и че дрехите и гримът им винаги успешно ще замаскират всичките им недостатъци. Сега сигурно няколко киселячки ще скочат да лаят с груб глас и да ме обвиняват, че си измислям, затова предварително ги каня да оборят думите ми с доказателства, че това не е така! :) Може и заедно да се поразходим из улиците и покрай училищата и да съпоставяме дела на затлъстелите от двата пола при учениците и изобщо хората на млада и средна възраст. Много повече момичета и жените пушат като комини, отколкото момчета и жени. В допълнение на това, окисляват организма си с кафета, включително и продавачките из уличните магазинчета, които скучаят и се събират на по цигара, кафенце и раздумка отпред. Ако пък са в магазинчето, си цъкат на телефона цял ден и затова много такива имат по 30-50 хиляди мнения в бегемамата или си правят мозъчна промивка в Инстаграм и още повече наглеят поради завишените си очаквания към мъжете.
Има и малък процент млади мъже със затлъстявания, но те са в пъти по-малко от затлъстелите жени. Това пък е следствие и на нечовешките изисквания дори и на дебеланките мъжът да е с добре оформено тяло, съответно момчетата още от 13-15-годишни започват да помпят мускули или да играят редовно баскетбол, футбол и т. н.

п. п. : Ако на места написаното от мен ви се стори по-рязко и се припознавате в думите ми, това е, защото действителността е груба и непрощаваща! А тя е следствие на личния избор, така че УМНАТА!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: c798af085a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

19.   Аз не искам да раждам деца в ХАЗАРТландия -България!

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: d4a9673325
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

20.   Имаше такава тема, може авторът да е същият. Не го четох цялото писание.
За сведение на авторчето демографска криза се бори с раждане и отглеждане на деца, не с разни писаници по анонимни сайтове. Акъл в това отношение може да ми дава човек, имащ и възпитаващ най-малко 3 деца, не някакъв дървен философ и бърборко, който щял да прави семейство и деца на дърти години.
Аз лично имам двама сина студенти в България.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 23 часа
hash: 16fe6f9b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

21.   Те жените се чешат с който им падне докато са фертилни. Търсели най-убавия. После като станат на 30 - 35 се сещат че е трябвало май да си направят дете, да не са сами. Щото децата са за това, да правят компания на самотните си майки. А вече и бедните и ниски мъже не им обръщат внимание. Почват едни ходения по клиники, рев, оплаквания... Ако стане работата, обикновено е от 3-тия път, с мъки болки, една чанта пари - за процедурата, за лекарства и доста лоши странични ефекти... и т. н. Детето се ражда преждевременно и дано да няма здравословни проблеми. Но и това не е края, щото ще расте в изнервена среда и ще бъде отгледано от неуравновесената си майка, която за всичко ще обвинява ония лоши мъже, реално обричайки го на нещастен живот, изпълнен със самота и омраза, без любов и приятелство. Ако е умно, ще се осъзнае навреме и ще избяга, в добрия случай. В лошия ще я намрази.
Пък не дай си боже да не стане процедурата, ще си вземе 30 котки вкъщи и ще хрантути още 99 пред входа. И ще пуска обяви от типа "тази сладурана си търси нов дом" във възможно най-неподходящите групи във фейсбук.
Абе като цяло бъдещето е розово за жените.
Аз до сега самотна майка, дето да е поне наполовина с акъла си не съм видял.
Самотните мъже поне имат цялото спокойствие на света. Живот без нерви и финансови затруднения, без ограничения и излишни проблеми.
Жените без мъже са изпълнени с ярост, омраза и несигурност. Всички пишещи тук го доказват. Няма как да изпитваш такива отвратителни чувства към мъжете и в същото време да очакваш да те харесат за нещо повече от физическо забавление.. Щот мъжа е готов да си легне с почти всяка. Но за семейсво критериите са много високи. А пък кандидатките стават все по-мързеливи и безотговорни.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 21 часа
hash: 62f2d848b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

22.   Чета автора и 15 коментра отдолу и си мисля защо да ходим на избори, на 9 юни, ето ги разбирачите и на демография и на икономика, направо да ви редим за министри, а автора да го турим за премиер.
Обиколете малко държавата, вижте резлната ситуация, не си правете изводи, на база вашия квартал, на база гледаното по тв и социологически проучвания.

Интересно след като сте толкова притеснени за демографската катастрофа колко деца имате самите вие и възпитахте ли у тях българското или ще ги пратите да работят в чужбина?

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 часа
hash: b50fbdbefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

23.   22, Ами имаме деца, сега и колко. Имаме, от позиция на хора с деца някои от нас говорят. И не мисли, че говорим за нашия квартал или не сме пообиколили. Тук това с депутатите иронията ти е излишна, тук е анонимен сайт пишат се теми и коментари, моля иронизиращите присмехулници ако няма какво да кажат по дадени теми, просто да млъкнат. Нещо те е жегнало.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 часа
hash: 6a5a62fb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

24.   22 Не четеш ли. Авторчето ще си "щрака" до 50 и след това ще търси булка да му роди дете. Тотална неадекватност. Уж не бил наркоман ама мяза точно на такъв, 100% е дръпнал някоя линия и решил да филосовства, ама няма пред кого, защото дреме сам и чака да стане на 50, за да има връзка. Изобщо не се сеща че никоя 20 годиша няма да рискува роди дете с увреждания заради дъртата му сперма. Изобщо не му минава, че ден изкарва "боновете", ама след 20 години може да е бездомник. Той е застрахован от всичко - няма да се разболее, невъзможно е да фалира, невъзможно е някоя друсалка да го помете с мощната си кола, със сигурност бъдещите 20 годишни (които дори не са родени) ще го харесат и ще му родят дете на мига. Като техлиш чертата - смях в залата

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 часа
hash: 1284d598ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

25.   И ти, авторе, допринасяш за демографската криза. С мъже като теб коя нормална жена ще се хване. Само да вметна нещо. Да имаш дете на 55 - извинявай, какво ти е виновно невинното детенце, което никой не пита какви родители иска. Когато то е на 10, ти ще си на 65 и пенсионер и нито ще можеш адекватно да му помагаш в живота, нито да си му опора. На 20, когато ще е студент и ще се оглежда за семейство, ще бърше наакания задник на един старец. Моля те, авторе, стой си сам! Другите не са ти виновни за нищо, че да им проваляш живота

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 часа
hash: dcdd352942
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

26.   До 16

Ганке! Че то точно арабите и турците взимат момичетата от ранна възраст. Арабите взимат 11-12 годишни момичета за булки. Даже има такива, които купуват момичето бебе и се сгодяват за него. Не си ли чула, че на места в арабския свят зашиват вагината на момичето, така че бъдещият ѝ съпруг да я разреже и да спи за първи път с нея, знаейки на 100%, че момичето е девствено. Ако ние сме педофили, защото сме искали възможно по-млада жена за съпруга и с възможно по-малко сексуални полови контакти преди нас - 1-2 бройки, то тогава и аз ти пожелавам да попаднеш на арабите, за да ти покажат къде ти е мястото и какво ти се полага спрямо техните критерии!

От 11

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 часа
hash: 2ea27de818
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

27.   Не разбирам какъв е проблемът. Това са процесите в историческо, геополитическо отношение. Държави и народи имат зенит и понякога западат. Тези неща не се решават с политика.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 4d321f4761
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   Не се създават много семейства, защото има дефицит на послушковци с ресурси. Повечето мъже са адекватни и не желаят за товар ипотеки или наеми, жени използвачки, лоши майки на децата им и пр. Вечно сам да плащаш сметки, да купуваш подаръци на жена си и детето, да ходиш по екскурзии и да поддържаш автомобил, да имаш и за себе си.. май за всичко това ти трябват над 5-6 хиляди на месец. И тука някаква се произнася, че повечето мъже не ставали за семейство. Явно за жените парите извират от някъде и само глупаците не знаят как да ги открият. Един мой приятел си беше намерил добра работа за 3 хилки, изнесе се под наем за 800 лв и се хвана с някакво момиче от провинцията.. изкарай една година с нея и ми сподели, че още няма дете и вече се скапва физически от толкова работа. Докато си търсите разни многоимотници и татини синчета, ще си ходите недоклатени и с кучетата и котките ще си живеете. Познавам една побъркана на 27 дето ходи в парка с котка и я бута в бебешка количка. Тя си мечтае да живее в къща с прислуга и да не готви и чисти. Повредена амеба.. Не ви е добро положението, не се надъхвайте.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 7cadd5653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Братле - не са толкова драматични нещата.
Не се притеснявай за глупости, а си гледай живота.
Не е вярно, че половината раждащи се деца са ромски. Пълна измислица е това.
Второ раждаемостта при ромите също спада последните десетилетия - все още и по-висока от българската, но също спада. Емиграцията при ромите последните години е много висока.
При турците раждаемостта е като българската почти.
При нас тенденцията не е по-различна от средно-европейската. Нищо странно и драматично няма. В Япония нещата са още по-странни в демографско отношение.
Миналата година много повече хора са дошли да живеят в България, отколкото са емигрирали.
Не могат да бъдат правени адекватни демографски прогнози в днешно време- просто света и технологиите се променят с огромна скорост. Всичко се променя.
Нищо чудно след 20-30 години хората да правят секс предимно със секс-роботи андроиди, а децата изкуствено да бъдат създавани.
Промените са много бързи.
Затова яж, пий, излизай с мацки - не се тревожи за глупости. Каквото има да става ще става

Светът се променя с много бързи темпове като цяло. Технологиите също.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 7cadd5653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   До 16 - тъпа си, но явно трябва да има и хора като теб на света.
Ако ти се сбъдне желанието да си вземеш за мъж арабин или турчин, чак тогава ще ти се стъжни живота.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 6a5a62fb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   28. Затова эсе повече жени ще си имат деца сами. Вие му мислете, нащата е лесна. Най-лесното за една жена е да забременее. Пари има ли мъж в дома й не й е нужен. За хамали, електричари, плочкаджии и всякаква друга черна работа се купува. Накрая пито - платено. Няма нужда от някой фикус да й дреме на дивана.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 588135e970
гласове:
1 2 3 4 5
  (3356215 гласа)

32.   16 еми да, плашим ви, и ще продължаваме да ви плашим... Пък вие вземете, та се стреснете най-после и стига се правете на смели и безстрашни, че като дойдат наистина арабите, тогава ще просерете гащите, ама няма да има кой дави спаси!

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 4d321f4761
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   , , Не е вярно, че половината раждащи се деца са ромски. Пълна измислица е това. "

Абсолютно си прав, повече от половината са.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 2f0d922707
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Но 1 статистиката подлежи на коментар.
2021 година имаме 2 млн с чужбина и 2 млн цогани, от които половината живеят в чужбина.
Т. е. Реално в БГ има 2 млн човека плюс 1 млн цигани. София е не повече от 700хил.
Лятото много от тези в чужбина се прибират да разнообразят пейзажа.

Не виждате ли че партиите печелят изборите с по 200-300 Хил електорвт.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 7cfb26eae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

35.   Н 33, ами турците и ромите построиха България (е, да каже десантчика, че е и от по старите) а жилищата бяха за българите.
И какво стана: дай ракия и сръбско/чалга фул, гъза на дивана, сега без жилища, с ипотеки и кредити до шия, по чужбини за хляба.
Пък турци и роми, които строиха България за жълти стотинки (войнишка заплата) си казаха "ок, оправяме се сами" и си построиха жилища, създаваха семейства, излизат навън, но внасят в домовете и в образованието на децата си.
Българинът е мързелив готованец. Даже на готово им дадоха и пак не можаха да мръдна напред, а се бухнаха с главата надолу. Какво е създал българина? !
Кой- каквото сам си направи...

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: f2c7928bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   Ами турците и циганите са работили за войнишка заплата, защото толкова са имали знания и качества. Българите са с образование и няма да ходят да се цапат с вар за малко кинти, нормално. Бачкаторството в България се заплаща изключително ниско, никой няма да се хване да работи без пари. Всички сме слушали лъжите, че в строителството имало много добри пари. Докато някои хора почти не полагат интелектуален труд и изкарват по 2000 лв в офисите, други си трошат гърбовете за тях. В България трябва да се плащат два пъти повече от това което се дава в строителството, Ама точно тия турци и цигани дето построили България са се примирили и карат така. Така че българите не са мързеливи, имат чест.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: edc418926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

37.   Н 36, аха :))) за това сега турците и циганите градят своят живот - образование, домове, семейства т. н, а голяма част от малкото вече българи затънали до уши в собствената си "чест" - така ли му викате вече на мързела?
Няма лошо, стойте си във вашата "чест" там ви е мястото. Нито ви пречим, нито ви помагаме вече... оправяй те се как можете. Оставени на собствената ви "чест" сте си баш на мястото си.
Тогава като са били без образование и не са знаели явно що е то "чест" нашите родители, баби и дядовци са си скъсвали задниците от работа за да имаме ние основата за ЧЕСТ, образование, независимост, гордост от всичко, което те са направили и постигнали за нас.
А вие, изтъканите просто от "чест" (сверка в темата за помаци, каракачани т. н) и сега се оглеждате как да се на местните в чуждото, ами жалки мързеливци сте си според мен.
Пропускат такива, че сме във времена на 2 живи, здрави, образовани поколения по-късно благодарение на онези без "чест" които построиха България - нашите старци.
А вие продължавате с остатъците от вас да ринете и сами се заривате надолу... Продължавайте, разминахме се отдавна, дори не виждате реално къде сте вече.
Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 2c4b4f12c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   Н 32, арабите вече са тук, ако не си забелязал. А животът продължава да си тече нормално, за твой ужас. Защото се оказва, че са по-добри от Ганьо.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: edc418926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

41.   Н 40, да, те са новите "българи"... Чак сега някои ганьовци взеха да вдяват какво се случва и дори се опитват да прикоткат "мангалите и резаците" до вчера, днес сме "братя и сестри". И пак не знаят дори как да се обърнат към нас.
Призивите са "да ги интегрираме, има много образовани сред тях, вижте как Германия например ги налапа за себе си, а нас заляха с араби".
Кого ще интегрира ганьо и в какво? От толкова напъни да "интегрират" по ганьовски, ще рече- опити за претопяване, сами се претопиха и още не го виждат... Ганьо още не разбира, че той е неадаптираният, той трябва да се интегрира, той има да наваксва и много. На ганьо никой нищо няма да му даде вече на готово.
Техният мързел, неспособността ако не да градят, поне да не рушат, те наричат "чест"... И дори си вярват, че могат да върнат ромите от чужбина (защото знаят, че малко българи, ще се върнат и то само ако има кяр) Ромите, които трябваше да бягат навън за да имат право на образование и достойна работа? ! И сега тичешком ще се върнат да чистят лайната на ганьо? ! От "чест" ли мълчаха ганьовците докато ги заливаха с арабите, от които толкова се страхуват сега?
Сега търсят пак ние да решим проблемите им, ами няма да стане!
Нали все искат да "интегрират" някого, други етноси да се преструват, че са българи? Ето ви араби- пробвайте с тях.
Успех!

"Ганьо" - референция за определена група хора, смисълът се подразбира.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 588135e970
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

42.   40, така си мислиш ти, защото все още не са налазили България масово и не са станали мнозинство тук. Сега все още имат що годе някакъв страх от закона, защото са малцинство и знаят, че ако стъпят един път на криво, местното население ще ги смаже. Като се струпат достатъчно такива на едно място и станат повече от местното население тук (над 50%) ще придобият по-голяма смелост и вече няма да имат страх от закона, и тогава ще почнат активно да си вършат работата по ислямизирането на България. Тогава ще видиш колко са "добрички", ще съжаляваш и ще се молиш Ганьо да изскочи отнякъде да те спаси, ама ще е прекалено късно!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: ca91755a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

43.   Номер 35, турците и ромите си построиха къщите сами и по нелегален начин, защото знаят много добре че закона тях не ги закача. Никой няма да им прати инспектор да им иска лицензи, архитектурни планове и други глупости. Я като са ходили толкоз в чужбина, как пък не знаят че това да строиш без разрешение, никъде го няма? Нали ако обикновен българин вземе същото да прави, след 3 дена ще дойде полицията с багери да му бутне постройката? Като толкова сте ходили из Европата, не видяхте ли че НОРМАЛНИТЕ ХОРА, било то в Германия, Италия или Испания, ако тръгнат сами да градят къща трябва да платят на инжинер, на архитект, да поискат разрешително, и сума ти други разходи. И в крайна сметка къщата им струва почти толкова, колкото готова да си купят. Защото той и парцела струва пари. А един ром като иска къща, почва да гради където има свободно място в махалата. Няма кой да му иска разрешително, няма кой да го глобява.

Вие като сте се хванали да му работите на някой използвач за мизерни пари защото нямате повече от основно образование и единствено имате достъп до нискоквалифициран труд, си е ваш проблем. Средното образование в България е безплатно и достъпно за всички. Да не говорим че по-рано и висшето е било безплатно. Та който не е учил, си е негов проблем. Ти какво очакваш, доктор на науките да отиде да копае и да реди тухли за 500 лева? Филолог да стане чистач и да събира боклука от контейнерите? То за да изкараш една специалност си трябват години труд. Не месеци, години. И добри оценки. А който го е мързяло, сега ще завижда и злобее.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: edc418926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

44.   Н 43, с кой век живееш ти, БЕ/МА?
Гледай си внучките по-добре, че вие "образованите" и вашите "образовани" деца, сте ги изпуснали покрай образователните чалгии и алкохолизъм. Днес точно видях видео а с надпис "кръвта е българска, но душата циганска" две момичета- българки, облечени с носии въртят кючеци.
Товас ви е "образованието" и "честта" на вас!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 7026172623
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

45.   Номер 44, къде го намери това видео?

Мани ги патрЕотарите дето не осъзнават, че най-друсаните, най-пропадналите и най-големите курви са сред българския етнос. Не се учудвам - познавам хора от ансамбли и са пълни утрепки и курви (някои самотни майки с деца вече).

Но къде го намери това видео, за да се посмея малко на "българския фолклор" и култура ми Янко? :D

Търсих видео с туй заглавие, но не намерих.

Преди години гледах некъв негър британец как се подиграваше на българския фолклор - тогава и аз залитах към патрЕотарство и се сърдех доста (не осъзнавайки истинската същност на българите), а ся си мисля:

"Ех, щото се е занимавал тоя негър да се подиграва на българския фолклор - българите се подиграват предостатъчно! " :D

Кат почнем от курвите чалгарки дет пеят и народни песни, и стигнеме до такива каквито описваш. Културен народ е българският! :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: edc418926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Н 45, в тик-ток видях "българската кръв с циганска душа".
Две млади момичета, може би сестри, едва ли да са на повече от 19-20 г. Никога туркиня или циганка не би обидила така нечии традиции или етнос.
Не мен дори ми кипна кръвта от възмущение, а съм туркиня.
А в коментарите имаше очаровани българи с типичното турско "яшааа"... и после говорят за "чест".
За сметка на това пък нали и "образовани" попиляха едно младо момиче помакиня в чужбина да не се връщала в България, били отцепници "пумаците" - не е грешка, няколко пъти е написано "пумаци".
Помакинята предполагам не е от "образованите" та им отговаря с елегантна сигурност в себе си

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: edc418926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   Н 45, потърсих видеото да не би да са го смъкнали ако е имало твърде много възмутени и обидени на "чест" ами не, радват им повечето.
Хем осрани, хем големи... затънали до шия, но другите ще "оправят" - да слезе до тяхното ниво ли? ! Няма да стане!
А видеото в тик-ток можеш да намериш под името "Vikitu" не е целият линк защото май не публикуват линкове тук.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: b3d6494faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Българинът търпи- търпи и като му писне, като изригне българската чест, достойнство и образование, та хване терминал 2 към Англия да бере ягоди.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 3f4bffeecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   До 43

Мъжът на леля ми е зидар в София, т. е. реди тухли, както казваш ти, и изкарва 5000-6000 лв на месец, като квартирата с консумативите му е осигурена от фирмата, за която бачка. И висшето сега пак е безплатно, защото няма студенти, проблемът е, че за никакъв чеп не става, както и цялото бг образование. То, ако ставаше за нещо, при толкова много висшисти бг нямаше да е най-мизерната кочина в целия ЕС. Просто българите сте мързелив, злобен и некадърен народ без достойнство, а такива "философи" като теб в чужбина не бачкат нещо повече от това, което ти наричаш "нискоквалифициран труд". Ще изчезнете като нация, жалко, че няма да си сред живите да го видиш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: b3d6494faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Не исках да отнема на н 43 явно едничката гордост- има "кетап" образование, буйни аплодисменти за което!
И аз имам от тези "хартийки" няколко даже, в къщи са някъде. Само не съм се сетила, че мога да ги вея като доказателство за чест и образование. Насочих се след като излязох от "школовката" към това, което исках аз, а не това, към което ме насочваха от образователната система. И много турци, цигани, помаци и всякакви егноси така, само българите май са "имам вишуууу" значи съм почти бог. Явно им е по-трудно да се докопат до мечтаните хартийки и за това ги приемат като нещо велико, пък като знам и в България особено как ги раздават като бонбончета...
Но пък щом на н 43 и подобни им е такава чест да имат същите хартийки, които имаме повечето, няма лошо. Като си нямат друго, с което да се гордеят, предполагам и това им върши работа.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 1e5f2785bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Не разбрах какво се делите тук, българите никога не са били особено чист етнос и не виждам нищо лошо в това, че вътре има кръв от множество други етноси, то няма как да си на кръстопът и да си чист етнос, а и не е здравословно. За мен е ОК, че в България живеят всякакви хора - от турци и роми, до каракачани и руснаци, да речем, за мен е важно тези хора да "прихванат" от древните т. нар. Български традиции, така и България като държава няма да изчезне, какво значение има какви хора живеят тук, ако те пазят Българските традиции? Аз се възприемам като българин, но колко е българската кръв в мен, само Този горе знае, уважавам всички хора, които си изкарват хляба с труд, които също така уважават околните, а дали са българи, цигани, турци или арменци, има ли значение?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker