Нови лица в политиката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124108)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14650)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1704)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нови лица в политиката
преди: 4 месеца, 25 дни, прочетена 434 пъти
Здравейте!

От две години насам следя за една личност на име Николай Марков. Научих за него от политическите анализи, които дава за нашата държава; войната в Украйна; геополитика; теми свързани със САЩ, Европа, Русия и т. н.

Знам, че носи титлата полковник(това е народно звание, в действителност е подполковник) и дълго време беше в системата на НСО. Другоо, което знам, че е преподава в НБУ и поддържа връзки с военните.

Сега заедно с други хора развива политически проект "Величие", чиято цел е да влезнат в политиката и да развиват своите идеи в продължение на следващите 50 и плюс години(звучи доста грандиозно).

Аз лично гледам на Николай Марков с недоверие! Защо! Ами защото господин Марков е доста дебел и все пак като военен трябва да поддържа дисциплина. Второ облеклото. Гледал съм анализи на други военни и ми прави впечатление стегнатото тяло и носенето на официален костюм. Трето, забелязвам, че Николай Марков винаги носи златен часовник и златен пръстен на кутрето си. Това ми алармира, че е комерсиален и търси собствени облаги. Или казано по друг начин, Николай Марков с приятели отседнали в някое заведение по Витошка, коментиращи политиката.

Какво е вашето мнение по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 13e06335b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Този съм го хващал в отровени лъжи и няма как да му имам доверие. А и чисто излъчване не ми харесва никак, а аз усещам хората. Просто поредния лъжец и демагог. Например веднъж каза, че само няколко милиона трябвали, за да се вдигнели пенсиите с не знам си колко процента. Не помня точните цифри в момента, но един вид искаше да го изкара, че като го изберем и пенсионери и служители ще взимаме заплати и пенсии като в Германия. Е, да, ама като направих простата аритметика, се оказа много, ама много далеч от истината. То е елементарно като знаеш броя пенсионери и средната пенсия, какъв е бюджета за пенсии и лесно може да сметнеш, че няколко милиона на година с почти нищо няма да повлияят на размера на пенсиите, а той говореше за някакву астрономични проценти. Цялата информация си е публична и лесно може да се сметне.

Та ако за такова лесно проверимо и очевидно нещо лъже, то как да му имам доверие за останалото. Явно търси по-маргиналната част на електората, които не могат да сметнат 2 и 2. Същия демагог като Копейкин. Казва 10% истина и 90% лъжа и хората му вярват покрай малкото истина. Хубавото е, че може да отчупи гласове от Копейкин. Оня другия Руди Гела и той същия. Само ланка и хранене на управляващите, ама действия йок. Той народа и това го кефи - някой да ланка там, пък че нищо не прави - голям праз.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 9f2103acf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   То политиката не е конкурс за красота. Но е факт че е се е разпуснал като торба, и е тръгнал да оглавява партия на име "Величие".

Иначе Марков е човек който иска да изглежда важен, влече го да се показва, да го канят, да се прави на запознат и навътре в нещата. Но от много отдавна е аут и един прост асистент. Пред камерите говори популистки неща - пред един - едно, пред друг - друго. Предимно фантасмагории. Нещо да се хареса на публиката. По едно време пееше - по-добре да няма правилство, че ще ни завлече във войната. Сега пее - изберете ни, ние ще работим с "всички партии", да не ни завлекат във войната. То проблемите не били партиите, а техните лидери...

Абе Марков, в България "партиите" са лидерите им. Всяка партия е на някой, както и вашата с Ивелин. Как вие като лидери, ще работите с другите партия без техните лидери щото те били лошите? Коя партия днес няма да гласува каквото наредят от посолствтово? Според мен човекът мечтае за Брюксел, и да си осигури старините...

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: a1832c23aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Облеклото авторе му е най малкия проблем, слушай видеата какви ги говори, на 25. 05. 2024г видео Ботевград на четвъртата минута, цитирам по памет "подпомагахме финансово партии да вършат каквото ние искаме, но те не се справяха" това ако не е признание че са подкупвали депутати в миналото какво е?
Тяхна кандидатка при карбовски си каза цитирам по памет "Ивелин се бори за бизнеса си" това в контекст защо е създадена парията и защо кандидатстват. Това какво е? Покана да гласуваме за тях за да се спаси бизнеса на Ивелин?
Да и аз не искам "перки" в близост до дома ми, но бизнеса на ивелин и съратниците му не ми е приоритет в момента, не знам защо но си мисля за решения на моите проблеми.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 6ef3b298e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Съгласих се с изказването, че Марков не е човека. По принцип преди малко гледах в youtube негово посещение пред избиратели. Направи ми впечатление, че беше с две лелки, които с едно тропване на крак в парламента ще минат при Бойко Борисов. После той каза нещо, което трябва да е ясно. Той няма специалисти, следователно ще разчита на Сорос. Понеже всички специалисти са там където са парите. В най-добрия случай ще вземе гласове от Възраждане и ще разедини вота. Запомнете в политиката няма абсолютно нищо, което да е честно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 7b3fd89f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти на колко годинки си? Пълнолетие имаш ли, че се интересуваш от политика?

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: cb2adfdeb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много правилно сте се ориентирал.
Аз харесвам Нинова - жената, която доказа през годините че е боец, разбира се и желязната Лейди в Българската политика.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 735828bcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Просто поредната лъжлива русофилска партия дето иска и тя да влезе да се наяде, нищо особено, най-много да откраднат малко електорат от вгъзрожденци

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: f003e27fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен не трябва да се интересувате от Мунчо и Пънчо, а да си гледате живота, защото нито полковници, нито тикви нито шишита ще ви го оправят.
Тяхната цел е да си оправят своя живот и този на приближените си, а НЕ вашия.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 2686db4fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И на мене нещо не ми вдъхва доверие. Както изглежда трезв за нещата изведнъж пуска някакви тотални небивалици, които човек с мозък в изправност няма как да ги говори. Като например, че България била най-богата страна на света и под това, което виждаме сега растяла буйна ръж. Той не вижда ли, че в България всичко е остриган първи номер урод, често и с кафеникава кожа с турска брада ходещ с анцуг и маратонки? И, че такъв материал от своя страна обрича на пълен провал предварително всякакви шансове да се оправи България? Щял да бори мафията, която е начело на държавата. Тоя човек явно си няма представа за това какво нехайство, незаинтересованост, нагаждачество, липса не единство и отговорност пред другите, предателство и овчедушие има материалът в България и за това колко оплетена е мафията с останалото в държавата-хората и институциите, защото останалото е предразположено към това понеже са нисши същества. Определено ще е поредният нахъсан влязал в политиката с желанието да промени нещата, но след като влязъл да се пита като всичките си предшественици-абе аз за тия уроди дето сами не искат нещата да се оправят ли бях тръгнал да ги оправям нещата? Нали Киро Канадски стартира по абсолютно същият начин, да прави големите промени с които да сложи край на кръгът от хаос в който се намира България. Арестува Баце тръгна да млати по Пеевски, а накрая видя, че нищо няма да стане защото проблемът не е само в тях а е общ и той е цяла България. А зад него беше САЩ при това. Та Николай Марков ли няма да излезе от коловозът? С остригани като за влизане в казармата с мургалява кожа с бради с анцуг и маратонки чалгари нещата с хаосът са бетон и никой не може да ги промени. Сомалия която е с подобен материал като България цялата международна общност впрегна всичките си сили и ресурси-военни и икономически да ги вкара в релси и не се получи нищо. Надявам се ви се прояснява реалната картинка.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 5030f3d6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Правилно гледаш с недоверие - Марков е поредния проект на посолството.

Руди Гела евентуално може да свърши работа, но едва ли ще събере необходимите гласове.

Има и един Петър Клисаров с Пряка Демокрация - много хубави неща разправя, но неговото е доста утопично.

Смятам да подкрепим Костя Копейкин, има си много минуси, естествено, но е единствената широко подкрепена партия ПРОТИВ войната, и за национален неутралитет и суверенитет. Въпросът е веднъж и много рязко да се вземе властта от подлогите и продажниците, и да се гарантира някакъв поне минимален национален суверенитет, а след това път ще се намери.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: a3d1d6a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   9, хаахха, и тук не се мина без маратонки, прически и бради.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 93dbbdc531
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ако питаш някой по-стар военен на висок чин, ще ти каже, че такова лице никога не е имало в армията на пост, който твърди, че е заемал. Марков е сладкодумец, но очевидно е поредният пробит, проект на големия брат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker