Защо винаги съм нещастният!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо винаги съм нещастният!?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2389 пъти
Привет, пише Ви едно момче от Пловдив на 20! С скромно самочувствие, тъй като нямам основания за голямо! Имам чувство за хумор, засега се имам с колегите си, не изглеждам противен на никого... НОО... мразя този израз но....! Имам чувството, че съм прокълнат да съм нещастен, да попадам на "приятели", които са с тебе само за момента да стане купона, а после когато би трябвало да те извикат с тях, да се веселиш да не бъдеш сам те забравят! И това са хора, с които съм ежедневно с тях! Правя всичко, по силите си, за да съм полезен, помагам, правя услуги! ...

Но, може би не съм лошото момче, което харесват всички момичета! Не мисля че ме избиват комплекси, по-точно не мога да разберя! Всички са толкова повърхностни, толкова променливи, не мога да разбера как да бъда оценен! Никакви ценности няма вече! Не съм грозен, симпатичен съм, верно е признавам че не сии падам по разврата и мръсните игри с жените, но просто те ме усещат, че явно няма да им дам това което искат! Натискат се с 30 и кусур годишни (казвам примерно... което за мен е нередно, но да се спасяват това е техен живот)!

Едва ли някой би му пукало, колкото на мен ми пука! Никой не те оценява братче, ти си добрия, сдържан, задръстен мухльо, който става само за "МЪЖКА ПРИЯТЕЛКА" и да бъде ползван като един удушник! Дано някой ме разбере...! И не се самосъжалявам, а търся отговор на въпросът ми!... И да сетих, се разбирам болшинството каква стока е... един боклук! Поне един телефон, да ми бяха дзъннали и с очевадно настроение да ми кажат... К***, ела с нас чакаме ме те, please!!! Но да е искрено, аз оценявам всеки момент, когато разбирам че съм ценен и уважаван... но както и да е...! Явно съм излишен, на колежките и ще им бъда като навлек и шпионка на техните мръсни вечери... Няма да се променя НИКОГА ЗАРАДИ ТЯХ...!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 064db598dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, би ми било много интересно да разговарям с теб.
Не разбрах кое точно те кара да се чувстваш нещастен?
Ти трябва да се радваш, че момичетата те възприемат като приятел, защото много малко мъже вече стават за това. Една истинска и хубава връзка доста често започва от приятелство. Не бъди "лошо момче", ако не искаш да бъдеш, само заради другите -напълно прав си. Бъди какъвто си и се харесвай- върху това работи. И то заради себе си, не заради другите.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 284a123489
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, проблемът ти е в нагласата - със скромно самочувствие и т. н., доброто момче, а тайно се мислиш за повече достоен за внимание от другите, ама не го получаваш. Стегни се. Почни си сам да си обръщаш внимание, не чакай от другите и спри да се приемаш и да се изживяваш като жертва. Никой няма да ти промени живота, ако ти сам не го сториш!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e66cee8c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж аз също съм от Пловдив момиче обаче на 16 имам брат на теоята възраст той си мисли че има приятели, но те всъщност само го използват за пари (работи) и той не разбира и ми е много гадно, само си прахосва парите ей така за който е работил цял месец. Ако искаш си остави нещо за връзка и мейл дано възрастта ми не те притеснява. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b79afc91a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:Искам да кажа, че аз не търся съвети и кърпички за сълзите ми, а търся мнение, а не някой да ме съжалява! Искам да призная, че съм човек, който не си пада по бързите свалки, нощните приключения и на другия ден "КОЙ СИ ТИ???? "! И под "мъжка приятелка" искам да кажа, че момичето, които ми допадат и искам с течение на времето да я опозная първо и т. н, тя си излива цялата негативна енерия на мен, споделя с кой станало, с кой не, коментира ми на кой се е заканила! Просто трябва да имаш денги, кола да ги возиш през студената зима, да ги черпиш по дискотеки и да си ХОДЕЩ ГАРДЕРОБ, това искат жените ;)! НЕматериалистките са малко вече! И какво му е доброто че съм МЪЖКА ПРИЯТЕЛКА, в началото докато се опознавахме колегите в Университета ОК, всичко точно! А сега, си ходят на дискотечки сами, без да ми звънне на телефона и да ми се каже-ХАЙДЕ, ЧАКАМЕ ТЕ, а уж ме уважават на живо, и съм им много приятен! АМА НАЛИ НЕ СЪМ ГОТИНИЯ ПИЧ, ПО КОЙТО ЩЕ КЛЯКАТ по баровете, а съм скромния, сдържан колега, дето само им се налага да му обръщат внимание или не искат излишни свители на курвенските им свалки! ТОЧНО ТОВА Е РАБОТАТА, няма да се забавлят пълноценно с мене, защото ТОВА Е ТЕХНИЯТ ЖИВОТ!!!! Мразя момичета, които не могат да си спрат погледа и г*за на едно момче, КАКТО и обратно за момчетата! Това е цялата работа! Но аз мога отмъщава и то с най-сладкото-БЕЗЛИЧИЕТО, ще им го върна на всички, когато не очакват и ще ги заболи... както мене ме боли, НО НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА ПОКАЖА, ЧЕ МИ ПУКА затова, че ме игнорирват точно когато трябва да сме заедно...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a3d7ae8a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   е стига с тия глупости за пари и коли деее. Какво да ти кажа глупаво е да се сърдиш и да кроиш планове за отмъщение не си в детската градина. Приеми, че всеки си има своя компания и някак нямат желание да разширят кръга си, да приемат чужд човек. Едно е по цял ден да си говорите за лекции, да мрънкат и да се оплакват, а друго е да излизаш с тях и да се забавляваш. Обективно погледнато ти и те няма какво да си кажете, тогава ще ти е още по-зле, ще се чувстваш като извън земно сред тях. създай си своя компания, намери хора, които имат като твоите интереси и имате какво да си кажете освен обсъждане на лекции и споделяне на проблемите

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7f1f4b5348
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си един от много хора, които гледат другите отстрани и злобеят. Не те харесвам.
Всички си имат проблеми, това че не ги показват не значи че нямат. Приятелите ти не са длъжни да те КАНЯТ с тях по дискотеки.
Каъкъв съвет да ти дам? Бъди себе си и ще намериш МомичеТО. И не я търси толкова, не се прави на отдушник на момичетата, така ще те считат за приятелКА, и не се залъгвай по романтичните филми, тея влюбвания ги няма.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6b06ccd6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз като номер 7 не те харесвам. За да спечелиш уважението и доверието на някого трябва да си добър към него. Ти говориш за хората около теб като за предмети. Може би не те канят и не ти се обаждат, защото само мрънкаш и се оплакваш - кои иска да излезе на кафе и да слуша колко е гаден живота и всички хора какви са мизерници?
Както вече ти казаха - никой не е длъжен да те кани. Явно не си добра компания, замисли се малко. Ти си от тези хора, дето прекарват живота си вкъщи, плюейки по другите.
Има една хубава приказка: Ако се сърдиш постояно на хората няма да ти остане време да ги обичаш.
Потърси пропуските и в себе си не само около тебе и в другите.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 360d34486d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей аз съм на същото мнение. Момичетата не виждат добрите момчета като мъже, като някой, който може да ги обича и да се грижи за тях и помага в живота.
И мен ме е яд, едно момиче уж ми показва, че си ме харесва, а после, като аз започнах да я питам некои неща, тя се отдръпна веднага. Дълга история е, няма да я разправям, но с това момиче сме си много добри приятели, тя е много приятна и съвсем нормална и напълно свястна, но учим вече в различни градове и няма смисъл, а и съдбата не ни е била да бъдем заедно, но яд ме е че и тя е като всички други момичета. Гледа да си намери някой по-голям от нея с от 2 до 4 години. И е на мнение, че е много хубаво да си има някой с кола, който да я вози, тя го каза веднъж и направо ме хвана яд много.
Това е много грешно мислене. Ей така много момичета заради нещо материално се обвързват с момчетата и си мислят че ги познават вече, знаят ги вътрешно какви са и т. н. Но са много заблудени и ей така продължават да се заблуждават. Заради оня с колата, оня който е с 3 години по голям и уж има опит, а постоянно гледа къде и с кой да се напие и как да изневери. Абе честно казано шашава работа.
До колкото за приятели. Аз се чудя как мога и аз да си намеря приятели. Един приятел ми вика че си е намерил приятели за коледните празници, ще има с кой да отпразнува празниците, ще има с кой да се напие. Е питам тва приятели ли са? Не са, тва са хора за компания за напиване.
В тоя свят е много трудно да си намериш истински приятели и половинка в живота.
Но горе главата, всеки си намира приятели и всеки си има половинка в тоя живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker