Чувство в стомаха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувство в стомаха
преди: 1 месец, 21 дни, прочетена 308 пъти
Искам да споделя нещо странно с надеждата някой по-запознат да ми обясни повече за моето нещо (дори не знам как да го определя - умение ли, дарба ли, усет ли, нещо съвсем нормално ли). Моля само без подигравки, защото всичко е напълно реално и е 100% истина.

Още от много малък често ми се случваше, в първата секунда, в който видя даден човек за пръв път, усещам нещо в стомаха си. Не знам как точно да го опиша - нещо като моментен гъдел, свиване в същото време, придружено с причерняване пред очите и усещане, подобно на дежа вю. Всичко това става за част от секундата еднократно и повече никога не се повтаря спрямо дадения човек. Но странното е, че като се получи това, аз без да имам обяснение знам нещо за човека. Не знам от къде го знам, но съм абсолютно убеден, че е така и наистина с времето се оказва точно така. Това много пъти ме е предпазвало от лощи неща, както и ми е подсказвало дали си заслужава човека. Подчертавам, че това не е някакво влияние, примерно човека да е негативен/позитивен, да съм предубеден или нещо подобно и да ми влияе по някакъв или да имам някакви предположения, а просто съм сигурен, все едно съм го видял с очите си и знам, че е така, но и аз не знам от къде.

Примери мога да дам хиляди, но ще стане дълго. Говоря за наистина за обективни и проверими неща, а не че да имам предразсъдъци или нещо. В по-редки случаи ми се е случвало спрямо ситуации как да постъпя и кое е правилното.

Като малък си мислех, че е нещо нормално и при всеки е така и не можех да разбера защо примерно еди кой си става приятел или се жени за еди кой си, който е склонен на предателство /интриги/лъжи или каквото е там спрямо него и наистина след време така ставаше. Даже се ядосвах на хората, че не виждат елементарни неща. С времето започнах да осъзнавам, че не са много хората като мен.

Уточнявам, че не съм го имал това чувства спрямо всеки, но да кажем към едни 30-40% от хората, които виждам за пръв път. Интересното е, че с напредването на възрастта тази ми способност намалява. Сега съм в края на 30-те и вече почти я нямам. Последно до към 20 и няколко беше все още силна, но не и сега. Вече много рядко ми се случва. А това е проблем, защото вече ми е по-трудно да взимам правилни решения в живота си, а това много ме улесняваше. Другото странно е, че не работи спрямо хора от други държави с по-различни черти, които съм свикнал да виждам. Някак те имат различна енергия и получавам противоричива информация и не съм сигурен на коя да вярвам.

Искам да питам дали имате обяснение какво е това, наистина ли е нещо ненормално и има ли начин да си върна дарбата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 21 дни
hash: ae5a41b679
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Силно развита интуиция. Чети и се развивай в тази посока.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: ea663c9359
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Прочисти си вторият "мозък" - червата и ще се върне интуицията ти.
Осъзнато дишане - контакт с природата, звучат като клише, но то е като да изключи един уред то електричеството и да чакаш да заработи.
Нормално е, което можеш, не е нормално да НЯМАШ интуиция.
Също си е пат в известна степен, можеш да го развие, даже си подготвен, знаеш, че има хора, които като ги почувстваш и "прочетеш" ти иде да повърнеш...

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: f12c43d76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ако имаше истинска магическа сила/ дарба, щеше да я използваш да се уредиш в живота. Иначе няма смисъл да я имаш. Твоята т. н дарба е просто интуиция и насосване. Не работи с чужденци, защото не им знаеш манталитета като нация. А българите се знаем, че сме интриганти, лоши и гледаме да направим мръсно на другия. Не сме добра нация. Не е необходимо да си врачка, за да знаеш, че някой ще ти изневери, ще те измами или окраде. Просто е въпрос на време.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 930bc3573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   2, благодаря, беше много полезен. Не ми стана ясно обаче как да си прочистя червата. Иначе знам, че червата имат неврони, подобни на мозъчните и напрактика в някаква степен работят като мозък.

Относно това, че съм емпат - това го знам, но не посмях да го напиша, защото подозирам как се изтълкува. Всъщност това е единственото умение, което ми е останало към момента. Наистина от повечето буквално ми се повръща, защото усещам какво е в тях. Това е изключително неприятно преживяване за мен, но донякъде се научих да се справям с това изключително неприятно усещане. Разбира се, има и хора, които са на другия полюс, и е супер приятно да усещаш тяхната душевност, но те са в пъти по-малко от първите.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 930bc3573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3, ами честно казано това нещо доста ми е помогнало да се "уредя" в живота. Подсказа ми правилната жена, правилната работа, правилния град, правилната професия, правилния университет. Резултата е, че имам добро семейство, успешен брак и добре платена работа. Здравето малко ми куца, но поне ми е подсказвало правилния лекар.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: f12c43d76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, това е интуиция, а не магическа дарба. Всеки човек я има.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 930bc3573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6, въпросът ти беше дали ме е уредило в живота и аз ти казвам. Въпросът ти не беше дали е дарба. Дарба или не, помогнало ми е.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: cfe83fb1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, н 2 съм
Един от бързите начини за прочистване е Shankprakshalana- това е от йога. Трябва ти един пълен свободен ден вкъщи, но По-важно е после захранването, проучи. Напиши в търсачката на български йога прочистване и добави "Shankprakshalana" или виж в ютуб как се прави. На английски има повече.
Не прекалявай с пробиотици, модерно е заради бизнеса, но виж:
от една страна ти подхранват кандида например, от друга я трепят (а е добре да се поддържат ниски нива) с всички полезни бактерии, после ти предлагат пробиотици, затворен кръг- добър бизнес за хора без съвест.
За емпатията: има различни трикове да контролираш, намаляш, връщаш, блокираш... Често е придружена с телепатия, което е просто улавяне и прочит и превод на електромагнитните вълни на други. Не препоръчвам да блокираш себе си никога. Потърси някои групи и чети без да се включваш много, първо да се ориентираш кой-кой е, има доста объркани, които си въобразяват, че са емпати, но го бъркат със съчувствие. От същите има страшни лицемери--ти би трябвало да го знаеш, сред най "съчувстващите" обикновено са най- гнилите, но имат нужда да симулират. Има други, които пък са "ловци" на... таланти да речем, избягвай ги.
Не се опитвай да убеждаваш никого в нищо, трудно е да опишеш цветове на слепите...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker