Това ли ще стане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Това ли ще стане?
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 589 пъти
Здравейте, имам гадното чувство, че съвсем скоро ще осъмнем с правителство на ГЕРБ, ДПС и ИТН. Това означава, че още четири години ще се краде брутално, няма да има никакви реформи и Бойко и Пеевски ще си правят каквото искат. Затова утре гласувайте, за да им развалите сметките. Такова правителство е проклятие за България. Това е целта на Бойко и Пеевски - да се отърват от ПП-ДБ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 17 дни
hash: 695a3ed99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Няма да стане. Страх ги е да го направят официално. Народът ще е на улицата и ще ги измете. ПП няма да изпаднат толкова колкото им се иска на гербавите и платените им статистици. Всеки коийто питам ще гласува за тях. Дано чалгарите изобщо не влязат този път.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 6813c1292c
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ще осъмнеш с нови избори през септември.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 3b7a3155e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Мен пък ми е много интересно Просто Киро колко ще събере... Колко са на неговия умствен багаж, и след толкова осиране от негова страна, някои си представят, че той бил "алтернатива" на Тиквата и Доган...

Единственото което избираш е дали искаш даже по-тъпа версия на вече познатато.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: a6703fd7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   в последните 30 години никога, ама никога, даже за няколко месеца, не е ставало дума за кражби. Винаги дотук, от виденовата зима насам се вижда най-ярко, и от преди това по времето на соц-а, е ставало дума единствено за неоколониализъм. В единият случай по-мек и руски, но пък не познавам дядо ми заради този мекичък руски тип, в другият - за западен. По този начин негласуването е единственият изход, защото при ПЪЛНО негласуване се появява прецедент тази, иначе добре смазана система на международно влияние, чрез подставени лица която те владеят от векове, се разпада от само себе си. Затова са и напъните за президентска република, а и скоро, като порасне на Симьончо 'унучето - за парламентарна монархия, защото тогава гласовете няма да са важни, господин Троле!

И това е само единият трънлив път, другият е, че се вижда с просто око как стъпка по стъпка, но достатъчно бавно, че да има какво правдоподобно да се напише в историографията, ни заличават, народ без икономика и промишленост, без култура и с подменена националноопределяща нравственост, е просто една жалка маса и подхранка за други народности. И как няма да е така? България за последните 100 години се подигра неведнъж с Великите Сили - Съедини се, обяви Независимост, спаси белогвардейците и подгони комунягите, спаси евреите и се изплю на това, което беше подготвено да се говори за след ВСВ, така както и в момента плановете за наратива с Путин куцат... България е на кръстопът и нарочно създадена на кръстопът, при едно наше обединение и очистване от предателите можем единствено да блаоденстваме, Но Империите не забравят!

Пътят - Обединение, единство, образование, чест, трудолюбие, родолюбие, и от онова нашето, от което ги е боляло глава чак във Франкската Империя, и от което и до днес жалят унищожаването на Латинската Империя, а Византия 35 пъти от 50 беше поставена на колене....

или, ти, Троле, си мислиш, че през цялото това време у народа не се е била посяла мъдрост, и той е по-тъп от Тони Стораро и Азис взети заедно? Имам изненада за тебе, скоро ще я видиш, Трольо Тролев!

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 1fdcf0378a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   В такъв случай и народа е на същото мнение иска да се отърве от ПП-ДБ. Те не се справиха да ни отърват от Бойко и ДПС, и направиха доста поразии, защо да ги избираме?

 
  ...


...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 4018a72ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Не знам, не ме интересува, този път няма да гласувам, не подкрепям никого. Изгубих надежда че България ще се управлява от кадърни кадри. След месец емигрирам в Швейцария.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 6738f03028
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   И аз няма да гласувам, Като прочетох че Корнела разхожда чепици за 2 бона, а аз работя за 1000. 00 лв...

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 9b8b1f9838
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Хората не гласуват, защото смятат да емигрират от страната.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 787f15f747
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   От автора: Не знам дали има по-прост и по-сбъркан народ от българския. Първо ГЕРБ пак са първи на изборите. Второ - ДПС за първи път в историята на България вероятно ще бъдат на второ място. Делян Пеевски е санкциониран за корупция от Америка по глобалния закон Магнитски. Трето - в парламента се очертава да влезе и партия Величие. Николай Марков не можах да го разбера какви са възгледите и идеите му. Веднъж разбирам, че подкрепял Украйна и ЕС, после пък бил подкрепял Русия. Създателят на исторически парк Ивелин Михайлов е във Величие. За него има разследвания на Капитал за това, че прави държава в държавата, частна армия, частна полиция и т. н. Четвърто - българите решиха да накажат най-много ПП-ДБ. Защо този народ не разбира, че само те са за съдебна реформа и смяна в регулаторите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 5188996d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Напълно подкрепям мнението на номер 4.
А към автова, защо плюете, хора които не познавате. Защо цитирате разследвания на в. Капитал. Маниполирате мнението на хората. Каква частна армия, какви 300 ядрени ракети. И защо изобщо " "големите играчи" ги е страх от една малка партиика, която едвам ще влезе в парламента. Даже и пресконференции нямаше. Значи има нещо гнило... в парламента.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: ba3dcca430
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, много добре осъзнаваш нещата. Българският народ наистина е много прост и мързелив! Особено тия, които са в момента в България. Тук има-няма 15-20% преко сили нормални хора. Останалите не стават за нищо. Точно това винаги е била целта на ГЕРБ-ДПС, разбирай ДС - да се изгонят будните хора в чужбина, за да останат простите, които нямат мнение и с едно статусче от фейса се манипулират. За ГЕРБ си гласуват държавните служители и назначените от тях "бизнесмени", като по този начин имат перфектен твърд електорат. Мнозинството от останалите ги интересува само къде ще се осере от ядене и пиене довечера и кога ще му пристигне китайския тунинг за 20 годишното БМВ.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: c3440825d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   След няколко месеца нови избори с още по-ниска избирателна активност. Строшихме им партийната система, колкото и да внедряват разни популистки проектчета, патерици на статуквото.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: bac480fbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, строшил си дръжки. Явно идеята е все по-малко хора да гласуват, за да се купува и манипулира вотът все по-лесно и евтино. На следващите избори ДПС може и 50% да докара. Това ли искаш?

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 695a3ed99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторе, хората ги мързи да гледат ти искаш да гласуват. Гласувалите сме едва 20%. Махни платените на ДПС и Гроб и съвсем ще намалеем нормалните. Аз с риск да закъснея за работа минах през секцията. Иначе моловете пълни. Обули джапанките и влачат краката с празни погледи. Трябва да има глоби за негласувалите. Не може да изискваш държавата да ти дава, а да не отделиш 2 минути да пуснеш гласа си, Не може да очакваш да въврвим напред като е пълно с търтеи. От една страна ми се иска Пеевски да е премиер. Тоя народ трябва да бъде наказан заради бездействието си. Нека 4 години си го гледкат.
Поздравявам софиянци за вота им. Столицата все повече ще се развива. Малките градове сами си избраха да ги грабят. Мълчаха вчера, сега нямат право на нищо, . Ще мълчат докато ги грабят. Не ми е мъчно за тях. Заслужиха си го.
Кога ще се осъанаете че с негласуване наказвате само себе си? Ей го и 12-ти - мисли че е направил мръсно на политиците. Те даже се кефят на ниската избирателна активност.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 68c12de9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14 - не, не искаме държавата да ни дава. Просто не искаме да ни взима. Работещ съм от повече от 30 години и за данъците и здравните, които съм платил не съм получил нищо. Ходя на частни лекари, защото да влезеш в лечебно заведение ще е късмет да излезеш жив. За качеството на обслужването да не говорим. Нямам намерение да участвам в чужди нагласени игри. Просто решавам да си играя своята. Не ме интересува кой от всичките престъпници е на власт. Най-малкото зло не е алтернатива. Кадърните ще се оправят навсякъде. Другите да се научат да го правят.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: f01b4e1a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Народа не иска да е управляван от чужди посолства. Освен това т. нар. Промяна изпра Борисов, върна Пеевски, имаше и записи, липсва съдебна реформа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker