Черна магия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Черна магия
преди: 3 месеца, 10 часа, прочетена 448 пъти
Здравейте, има една злобна жена която се зарече, че щяла да ми направи магия да не ми върви в живота, да се разболея тежко, да не си взема изпитите, да не ми върви във връзката и тн. Притеснявам се защото тя е много силна вещица правила е много магии чрез използване на менструална кръв, урина и тн. Беше убила собствената си свекърва чрез магия и беше разделила семейство. И още много купища магии. Бих желала да попитам как Бих могла да се предпазя и как да пречистя черна магия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 4 мин.
hash: 24eb0ef239
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Злобата и е най-голямата грешка, каквото даваш такова и получаваш. На твое място не бих я мислила защото проблемът си е изцяло неин и всичко се връща по един или друг начин. Най-лесното нещо което можеш да направиш е да приемеш че не си виновна с нищо и че тя си избива комплексите от завист, злоба и т. н. Ако вярваш в магии и ритуали можеш да вземеш кристалчета - черен обсидиан, турмалин и опушен кварц, тигровото око също е добро. Носиш ги със себе си или ги поставяш някъде вкъщи, не знам къде точно но обикновено е добре зад врати. Можеш да кадиш вкъщи с тамян, има и такива пръчки с различни аромати, за пречистване на пространството от лоши енергии. Гривна синьо око за да не те урочасват. Ако много се притесняваш потърси някой опитен практикуващ който може да ти помогне, може да намериш в сферите на четящите на таро или чрез познати, всякакви варианти има.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 215ed8d2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Я не се занимавайте с глупости!
Ако повярвате, че може да Ви навреди - то ще се случи - затова не си внушавайте, гледайте си живота, старайте се да напредвате, а не да си търсите оправдания, защо не Ви се получава.
Т. нар. "магия" е изпращане на негативна енергия, но само от Вас зависи, дали ще я приемете и допуснете да Ви влияе, или не.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: dc2df44c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Прати ми я тази магьосница на мене. Само че не знам дали тука е разрешено да пиша е-майл или телефон. Аз живея и работя в Испания. Или дай ми нейния телефон или е-майл. Обаждам и се веднага да ми направи една магия (щото аз в магии не вярвам това е само от филмите)

Даже като и кажа какво искам тя ще се изненада. Предполагам че няма да очаква че ще искам това.

Не се шегувам. Говоря много сериозно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f0aaafb5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Казвайте всяка вечер "Отче наш", кадете с тамян, проверете за странни предмети вкъщи, ако ви е подарявала нещо също го хвърлете в течаща вода, без да го пипате с голи ръце. Не позволявайте да има пряк достъп до вас, нито чрез познати. На мен роднина ми се хвалеше как нейните клетви много хващали, след време разбрах че тайно ме е мразила. Действително имах проблеми със здравето по това време, освен че ме е клеветила, за да ме изгонят от работа. Тя винаги се е интересувала от магии, дори и до сега ходи при врачки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 77eb2040db
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Единственият вариант да се предпазиш (в твоя случай) е да повярваш от цялата си душа и сърце в Бога и да се въцърковиш в православната църква!

Да се въцърковиш означава да започнеш да водиш православен църковен живот: да се молиш на Бога и да участваш в Богослуженията и в Тайнствата на православната църква.

Може и да поговориш по въпроса с някой по-опитен православен свещеник.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: fd358b83f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изпитите няма да ги вземеш, само ако не учиш. А и преподавателят да реши да се заяде. Болестите не идват като гръм, а имаш симптоми.
Какви магове има в тая страна, направо да не повярваш, че Hogwarts не е в България. Не знам как още някой вярва изобщо в такива неща.
Живей си и да не ти пука. А тази жена е за лудницата, щом вярва, че има способности. Че и ползва такива извратени средства. Свекървата и ще е умряла от старост или заболяване, което всеки лекар може да ти обясни от какво е. Хора се разделят всеки ден и без магии.
Всичко е на самовнушение. Ето, тази жена си е внушила, че е вещица. Някаква мания има. Ти пък бъди нормална млада жена от 21-ви век и не вярвай в фантазии.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 3b24a94358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бог!
Вярвай в Господ. Купи си икона и я носи с теб. Той пази от всякакви такива вещици, като щит им я връща към тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: d595747473
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   5, ПРЕСТАНИ да си натрисаш култа под всяка тема! Писна ми да ти слушам глупостите под всеки пост, като някакъв сектант си. Аз и без това смятам да пускам тема за теб и там ще ти кажа всичко. Хубаво, вярвай си в каквото си искаш, но престани да си го пробутваш на хората, както никой не се опитва на теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: a4a69c5c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Н 8 "като някакъв сектант си"
Не е КАТО, баш си е!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 4060bbcddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Киприянови молитви. Ходи говори със свещенник.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 2e58f97608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А всъщност по какво може да се разбере, че има направена магия? Аз знам, че думите и мислите са енергия, а насочената към някого енергия оказва влияние.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker