Причината за политическия фон в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122308)
 Любов и изневяра (30022)
 Секс и интимност (14472)
 Тинейджърски (21977)
 Семейство (6548)
 Здраве (9663)
 Спорт и красота (4733)
 На работното място (3231)
 Образование (7357)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1751)
 Други (18811)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Причината за политическия фон в България
преди: 17 дни, 17 часа, прочетена 400 пъти
Изобщо не се заблуждавайте. Всички, които са или идват на власт имат само една цел - прокарване на технократична диктатура. Възраждане включително. Когато започнат да говорят за Китай всеки ден, ще разберете за какво говоря, кои са реално те и какви са им интересите.

Българите трябва да бъдат разочаровани от партиите, за които гласуват. Всички партии! Избирателната активност да падне до критичен минимум. Тогава ще излязат едни хора и ще кажат че реално българина има мнение по въпроса, просто не го споделя. После под предтекст че "демокрацията" вече не работи и ще трябва да я заменим с пряка такава, контролирана от изкуствен интелект.

После ще узаконят ИИ да има достъп до данните ви, до съобщенията ви, до мейлите, до фейсбук публикациите ви... всичко което изкажете на глас или напишете в електронен вариант.

То и сега е така, но не е законно. Когато си инсталирате една апликация никой не ви пита за съгласието за бисквитки, а ги приемате по подразбиране. Повечето хора изобщо даже пет пари не дават за свободата си и яко цъкат на "Приеми всички бисквитки"

Февруари месец на Давос Шваб най откровено си каза " защо им е на хората да гласуват, като ИИ може за нула време да даде репорт за общественото настроение и мнение в страната"
Ето ви пряка демокрация. С която в Швейцария експериментират вече доста време.

Ако сега ви струва че всичко това е супер яко, модерно и че трябва да да не изоставаме от 4тата индустриална революция, значи не сте добре с главата. Ако подкрепяте 4тата революция, значи подкрепяте фашизма, в неговата най диктаторска, дистопична форма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 17 дни, 2 часа
hash: 6f843bb237
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Оф, поредният, който си мисли, че е разкрил световната конспирация... Иначе, че е технически некомпетентен и езиково неграмотен, не му прави впечатление...

 
  ...
преди: 17 дни, 2 часа
hash: 7a0b3f515f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мамин сладък технокрация не е дума страшилище, само теб те е страх от нея защото не й знаеш значението. Технокрацията е това да приемеш по тежест думата на експерта. Това е като строиш къща да приемеш че архитекта знае как къщата да се построи здрава и стабилна и знае колко дълбока основа трябва да има според данните които е дал геодезиста за мястото на строежа. Тоест да се вслушваш в думите на експерта. Разбира се и ти сам можеш да сложиш тухла върху тухла, но гаранцитята дава подписът на експета архитект под документа ти за пползване на сградата (акт 16)
Ти като обикновен гражданин имаш право да избираш експерта който да ръковооди твоя проект.
Държавността също е вид проект преди 5 дни ти се даде шанс да избереш експерт който да води държавата, повечето от българите, 70% решиха да оставят другите гласоподаватели да изберат експерта, който да реши начина им на живот, а 30% отидоха до урните и избраха за свои експерт дадени политици. Затова сега трябва да търпим спечелилите гласове.
Разбирам мнението ти че "всички са маскари" но за да върви проета наречен държава трябва да избереш архитект, сред желаещите да бъдат архитекти на държавата. Не е измислен начин как да поставиш на власт да управлява, някой който не желае, затова трябва да се примириш и да избереш някой сред желаещите а те хич не са малко, не са само Герб и Възраждане има още много формации все някоя има сходни на твоите идеи.

Колкото и да не ни харесва отдавна вече ни следят всяко действие, онзи ден ми звъни полиция, с думите "Обажда ви се служител на линия 112, във връзка с синът ви, (синът ми е 24 годишен мъж, който живее отделно от 5 години), цитира ми регистрационния номер на неговия автомобил и ми казва: кажете му да иде да си премести колата защото е паркирал на зелени площи.
В крайна сметка синът ми е пълнолетен, живее с приятелката си на семейни начала от над 5 години, живеем в различни населени места по лични карти, колата му е негова собственост и нямам нищо общо с неговите прегрешения в паркирането, но полицията звъни на мен да го контролирам все едно е бебе.

Реално ИИ взема данни за общественото настроение от всичко което е написано в нета. Следващия път като го питат ИИ ще вземе данни и от този текст. Тоест той отчита данни само от написаното и ако в ФБ са натрупани хвалби кой къде е ходил на почивка, а бедняците си мълчат че нямат пари за храна. ИИ ще излезе с данни че в БГ хората са богати и редовно ходят по почивки на екзотични места. ИИ е софтуер той отчита само подадените данни, за да ви се обърне внимание, трябва да пишете колко сте зле навсякъде в нета, само тогава ИИ ще отчете че имате нужди и такива като Шваб може би ще обърнат внимание на доходите и цените в държавата.

 
  ...
преди: 17 дни, 1 час
hash: 62c22c1812
гласове:
1 2 3 4 5
  (218848 гласа)

3.   Прочети внимателно сам/а какво си написал/а и ще разбереш, че в главата ти е пълна каша и си противоречиш сам/а:
"После ще узаконят ИИ да има достъп до данните ви, до съобщенията ви, до мейлите, до фейсбук публикациите ви... всичко което изкажете на глас или напишете в електронен вариант. "

Е, значи аз не съм добре с главата! :)
Сигурно такива са били и тези, които са приели 3-тата индрустриална революция, а не са си седяли на нивото, отпреди нея! :)

Не е необходимо да си трансхуманист и човекомразец, за да разбереш, че човечеството е на прага да поеме еволюцията си в собствените си ръце. Разчитането на генома, разшифроването работата на мозъка, създаването на интерфейс мозък-компютър, примерите са много! Също така, покрай напредъка на ИИ става ясно, че форма ако не на съзнание, то поне на мислене, е възможна и извън биологичните ограничения. Следователно е въпрос единствено на време биологията първо да бъде разшифрована и овладяна, а след това - модифицирана, подобрена или в края на краищата изцяло отхвърлена по несъстоятелност.
Замислете се! В колко "естествени" условия живеем днес? Изолирали сме се от средата си - чрез сгради, чрез дрехи, чрез климатични инсталации и такива за отопление... Храната - колкото по-глобално се отглежда, толкова по-малки са рисковете локалната градушка да ни остави гладни за през годината. 5% от населението, благодарение на машините, изхранват успешно останалите 95%, които са свободни да мислят, да мечтаят, да проектират, експериментират, и в края на краищата да движат развитието напред!
Разбира се, който иска, може да се върне и по пещерите да живее, и да си събира храна по дърветата... В Африка все още има племена, които го правят... Ако смята това за "естествено" и неопетнено от "трансхуманистите"... :)

Дали е правилно това? Не знам... Човек може и сам да си реши, а може и някак си колективно - на обществено ниво... Има хора, които самостоятелно или семейно си живеят на село и сами си отглеждат храната (може да потърсите в тубата), но ми прави впечатление, че и те използват слънчеви панели, машинки и всякакви достижения на цивилизацията...
Аз, примерно, ако технологията беше развита и достъпна, тутакси бих сменил някои от органите в тялото си с тяхна клонирана версия, отгледана от собствени клетки... Просто не ми харесва с годините какво се случва с функционалността им. Автомобилите си ремонтираме редовно, а телата - защо не?

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 22 часа
hash: 5c06b8b795
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ти си причината за политическия фон и такива като тебе, авторе.

Викаш - да не гласуваме, щото всяка партия иска да въведе диктатура.

А до какво ще доведе неучастието на "гражданите" (а бе ЧИСТИ СЕЛЯНИ) в изборния процес - до "купени гласове" и ДИКТАТУРА...

А бе ква майка ви ражда такива, да избягвам такива жени.

За това и напоследък избягвам българки и търся да излизам с чужденки - кво дете може да се роди от българка... некое като автора... :(

 
  ...
преди: 14 дни, 15 часа
hash: 526169825f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аврора е..

Ще коментирам само 4, че той е просто объркан. Другите са лунатици даже не си заслужава да си губя времето.

4, не съм казвал да не се гласува. Казвам ти, че искат да накарат хората да не глусват. Планирано е.
Вариант 1. Ако всички ей сега гласуват, ще управлява някой от всичките идиоти и ще продължава същото, което продължава вече 80 години..
Вариант 2. Никой не гласува (което се и случва), тъй като хората нямат читав избор. Тогава сменят системата с диктаторски фашизъм и отнемат от хората правото на избор Ей, виж но. 2, той вече е готов опечен. Някой специалист да дойдел да поеме държавата, щото ние сме малоумни.. Ей такива идеалистични наивници, дето си живеят в някакъв розов свят са най опасни.. Мисли си, че има правото да избира експерта, като все едно избира архитект за акт 16... ще падна...
ТОЧНО за това ви говоря!

 
  ...


...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: 1d8d96a311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3, чета те с интерес.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 21 часа
hash: c809dcf3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе ама ти досега да не би да си мислеше, че само ти виждаш съдържанието на пощата си, фейсбука ти, личните си данни, къде си ровил и така нататък. Това наблюдение и записване на всичко се прави автоматично от програми и се селектира като видове мнения и оставена информация и, който иска и му е притрябвало после си те чете подробно, като отворена книга. Като на най-първите редици за четене и наблюдение изкарва мненията които не са удобни на властта. А че всички партии в България обезателно ще разочароват избирателите си до степен никой да не иска да гласува спор няма че е така и така ще е винаги, но то не е заради цел въвеждане на ИИ, а причината е друга и съвсем проста и тя е че всеки управник знае за електората, че той е е само от бръсната тиква брадата. Затова и пред нея във вярност се врече, а после зад гърба и я на гадост обрече. Чисто психологическа е причината. Иначе и аз не вярвам на Коцето, ама въобще. Той отрича Кемтрейлс и нарича луди тия които искат разследване за него. Повече от това не ми трябва да знам за него за да знам към кой отбор е реално.

 
  ...
преди: 11 дни, 20 часа
hash: c75283609f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 5 ако се смяташ за много умен защо досега не си поел управлението на държавата?
Ще бориш с негласуване сегашните управляващи, нима не знаеш какъв е закона? Дори и един да иде да гласува то избраната от него партия ще е на власт следващите 4 години! Щели да излязат хора да кажели че българина имал мнение, хах, на българина му се дава право на мнение, той сам е решил да не се възползва да си даде мнението!
ИИ за нула време ще изчисли за кой желаещ да управлява са изписани най-много хвалебствия в нета и тогава ще трябва денонощно да пишеш хвалебствия за избранника си, и надали ще можеш да надминеш онези които умеят да пишат по бързо от тебе и имат повече време за писане. В бг ИИ ще отчете че има най-много статии за Герб и ще ги назначи за победители без да си гласувал това ли искаш?

 
  ...
преди: 11 дни, 18 часа
hash: d68080503b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 7 - Не е толкова просто, колкото си го мислиш. Ама хич!

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 1 час
hash: a8676051cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   здравейте на всички.

Ще Ви кажа каква е суровата истина. Няма никакво значение дали се гласува или не. Гласовете се манипулират. Народа не определя нищо. Единствения изход е Революция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker