Българският етнос ще изчезне по-скоро от очакваното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Българският етнос ще изчезне по-скоро от очакваното
преди: 2 месеца, 19 дни, прочетена 1447 пъти
Здравейте,

Чета тука теми за "женски стандарти за мъж", за това "какви били жените" и т. н. и т. н., ама ми прави впечатление, че съвременните българи дето са го ударили на "търсене на успех в живота", "качествени мъже и жени" и др.... НЕЩО НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ!

Циганите имат по няколко деца (и вече над 50% от новородените са циганчета), турското малцинство също расте, а българският етнос - МАСОВО ЕМИГРИРАТ И НЯМАТ ДЕЦА.

Пример - моят клас от гимназията, 26 човека дето вече сме над 30:

Асен - 0 деца

Бойко - 2 деца

Боби - 0 деца

Васил (1) - в чужбина (Дания)

Васил (2) - 0 деца (тежък наркоман, който твърди, че вече не може и да има)

Веселин - 1 дете

Влади - 0 деца

Георги - 0 деца

Евгени - 0 деца

Злати - в чужбина (Швеция)

Иван - 0 деца

Кирил (1) - 1 дете (жена му почина, сега живее със жена с дете и заедно гледат 2-те деца)

Кирил (2) - в чужбина (Дания)

Кристиян (1) - в чужбина (Щатите)

Кристиян (2) - в чужбина (Щатите)

Марио - 0 деца

Миладин - 0 деца

Мирослав (1) - 0 деца

Мирослав (2) - 0 деца

Никола - 0 деца (даже се хвана с жена с дете и гледа чуждо)

Павел - 0 деца

Радослав - 2 деца

Руен - 0 деца

Снежана - 3 деца

Таня - в чужбина (Дания)

Цанко - 0 деца


Та общо, 6 в чужбина (някои имат деца вече, но няма да се върнат НИКОГА), а от останалите 20 - 9 деца общо.

Какви са вашите наблюдения? Как е около вас?

Щото имам притеснения, че тея "оптимистични прогнози", че до 2050 ще сме 4. 5 милиона народ (с всички етноси), а до 2070 българския етнос ще е 2. 5 милиона СА МЕЧТА НАПРАВО!

Според мен ни очаква доста рязко намаляване на етноса в рамките на 20-ина години.

И сега основното възрастно население в България са от "българския етнос", та какво остава за по-нататък.

Нямам толкова детайлни наблюдения за другите ми висши, но най-общо казано:

Тук таме някое семейство с по 1-2 деца, няколко самотни майки с 1 дете, 1 самотен баща с дете и доста самотни дами на по 30 и повече.

Някои колежки даже ми писаха да се виждаме, ама дето вика авторката на темата за "женските стандарти за мъж" и аз имам "мъжки стандарти за жена" дето изключват "жени над 30".

С разни 22, 25 годишни момичета съм си говорил - живеело им се, не щат деца до 30-40 годишна възраст. Ромките вече имат по 3-4 деца до такава възраст.

Пример: Един приятел на 33 с 25 годишна приятелка. Иска деца, ама на нея и се "живеело" (даже съм убеден, че му изневери веднъж и го предупредих). Съсед му циганин на 40 - има 3 деца, изгони жена си и си хвана си няква българка над 30, за да има нещо за ебане. Може да направи още някое.

Та така го виждам - от 6. 5 милиона народ (1. 5 в чужбина и 5 в Територията). От има няма 3. 5-4 милиона българи, половината май няма да имат повече от 1 дете, ако имат изобщо.

Та давайте да си "поживееме" дето казват жените, че много скоро, ще приключиме с тая държавичка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 63160d544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не е само в България това, а във всички развити държави. Просто в България положението е отчайващо - нещо като Япония и Южна Корея сме, но циганския прираст прикриват колко сме зле демографски. Ако циганите вземат да се очовечат и при тях ще се случи.
Иначе сметката ти е вярна - при едно дете на семейство половината население изчезва, а българките не искат ни едно. От близките ми приятели само 3-ма имат по едно дете, другите са кучкари.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: ac3c1742b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Кви са тия тъпотии?
Влез в НСИ и там гледай статистиката, кво ни занимаваш с някакви мъжки имена, чак гледаш кой какво прави, някак злорадо. Жените раждат, там гледаш. Пешо, Гошо и Драган могат да нямат деца, може да не им пуска никоя, може да им е писнало от жените и да са решили да са бездетни, въпрос на избор. За сметка на това Пенка, Дочка и Спаска имат по 3 деца от трима различни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 576e5c8160
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   За жалост си прав, ама не ги интересува масово. Не искат "да са роби" и там подобните тъпотии, както и "да се наживеат". Аз имам едно, жена ми ме лъга за второ, толкова много го искам ама няма. Одъртява, не желае, пари сме нямали, па нз си какви оправдания. Спирам да се нервирам, няма смисъл, не може и на сила. Имаме общо 2 жилища и 2 къщи на село наследство, сигурно и някоя зема, нещо, работим за над 2000 лева всеки, обаче "нямаме възможност"...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: fdcbb4135d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Голям праз. Дай да раждаме от непрокопсаници и неудачници и да си мъчим децата. Сори, неродените ми деца са ми по-мили от държавата. Яхвай се и направи 10-20 деца, ти и всички като теб. И още едно нещо - аз на държава, в която населението го мързи да гласува няма да дам роби. На държавата на Боко и Шиши не дължа нищо. В държава, в която друсалки и пиянки газят и убиват, а после си гледат живота сякаш нищо не се е случило няма да родя. Няма да накажа децата си да живеят в този ад. Има толкова много причини да не се ражда в тази кочина. Че не ми се изреждат.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5c9dd119dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Значи първо - изобщо не сме 6. 5 Българи с паспорти са 5млн 1. 5 млн цигани.
От тези 5 млн, 2 млн минимум са в чужбина. Остават 3 млн българи в България на фона на 1млн цигани, защото и от циганите има 0. 5 млн зад граница.
От тези 3 млн половината са пенсионери или хора в не-детеродна възраст. Т. е Реално остават 1. 5 млн българи на възраст до 40, които живеят в България. От които 0. 5 Хил живеят в София.
София между другото вече няма 1млн души

Тези половин милион софиянци са някакви еманципирани подметколизачи на западната офисна култура. Те деца няма да имат никога.

От цялата тази сметка излиза че бъдещето на България за следващите 50години се държи на няма и 1млн българи от провинцията. Това е жалката картинка. Тогава циганите ще станат мнозинство двойно. Турците също ще са повече.

Има обаче един социологически момент. Че когато един народ стане малцинство в собствената си държава го избиват на шовинизъм и обществото се затваря. Еврейски тип. Българите ще почнат да се женят само за българи за да запазят гена. Наблюдава се при всички народи. Баски, естонци, шотландци, уелшци и тн. Така че не бързай. Може би наистина така е по добре. Да се филтрира малко нацията от разни бездарни и непригодни индивиди..

А циганите ще избягат. Те са паразити. Когато животното умре, паразита бяга на друго животно. Ето виждаш, в България даже преминаващите бежанци не искат да остават, че съвсем ударихме дъното. Прав им пътя на всички!

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5b661abcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "много скоро, ще приключиме с тая държавичка. "
Не, с държавичката- не, само с малкото останали българи или поне претендират да са българи.
Сега нали... По месторождение сме доста българи, но повечето сме от етнс различен ох българския, а ти това имаш предвид.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 2727ca7e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Няма да е грандиозна загуба нашето изчезване, дори бих казал, че е логично, справедливо и издържано отвсякъде. Еволюцията се самоочиства от боклука по един или друг начин. И без това и чеп за зеле не става от нас, нека си го признаем бе хора, не е толкова страшно и болезнено, дори като го осъзнаем от там нататък някак си започваме да се пооправяме, макар и с мъничко.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: f8d2f38a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Знаеш ли, българките ще имат избор предимно от мюсюлмани, а на мен това ми е страшно забавно. Много от тях ще си останат без мъже, защото се целят в един малък процент от тях. Търсят хем мъжкари, хем да бъдат паралии, ама така не става и накрая и двете няма да получат. Както споменах горе, между араби и турци ще имат много голям избор до 20 години. Много късно си осъзнават грешките за жалост, видял съм го. Аз за някоя като ѝ кажа, че се занимава с неправилен мъж и ми обясняват как раздавам акъл и завиждам, ама накрая се оказвам прав.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 17aa8d212c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От всеки зависи да се запази етноса, факт.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 9dc4b9e6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Абсолютно вярно е, което си написал, аз съм на 25 и не получавам внимание от жените, заради нереалистични представи и подбиране.

Не съм грозен или в лоша форма, просто са научени да търсят парите.

Накрая ще си хвана, която и да е циганка и ще си направим деца, те са земни хора и не са много подбиращи.

И съм му е*ал майката на българския етнос и така... :D

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 1861dd7803
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Българският етнос сме стотина хиляди и винаги сме били стотина хиляди. Ние скоро няма да изчезнеме. Другите обаче, да му мислят :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: cbcbacf185
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Мъжките и женските стандарти не ги знам и не ме интересуват, ама е добре да си гледаш в твоята паничка и да не се месиш там, където не ти е работа. Ужасно много приличаш на един познат, който вкарваше подобни мухи за изневяра от моя страна на приятеля ми (33г), защото излизах без него с приятелки или ходех от време на време да спя при нашите и да ги виждам. (25 годишна) Кой си ти, че да се ровиш в чуждите отношения, а???
Така като те чета, и ти не си прокопсал, реализиран мъж с професия и семейство, за което да се грижи, няма време да пише теми-статистики за демографското развитие на България, а е зает да бачка, за да си подсигури семейството.
Май те яд, че 25-годишните не обръщаме внимание на такива като теб и завиждаш на приятеля си, че ебе с почти десетилетие по-млада мадама, докато ти го караш само с Мара Шепова.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c3c7b4d126
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Затова държавата трябва да създаде практики с които силно да насърчи населването на България с бели хора от Европа с нацистки наклонности. Толкова ли е трудно да им предложи облекчени условия откъм данъци, бизнес и живот за да имат стимул да дойдат и да се заселят в България при отворени граници, свободно движение и обща система и толкова свободно място за живеене в България. И ето го проблема решен. И без абсолютно никакви стимули от България, а по-скоро обратното известно количество англичани вече се заселиха в български села и пребиха доста ганчовци, защото не са с манталитет на наведени глави, които да търпят безобразия на диваци спрямо тях. Българския етнос и сега е затрит тотално. Всичко е остригано първи номер често с мургалява кожа с турска брада с анцуг и маратонки. Това не е български етнос а надцигани. С такъв материал нищо няма да се получи, хаосът няма да спре и е гарантиран. България обезателно ще е бананова република с такива и няма мърдане. Това са кухи същества с много ниски вибрации. Единствено мангалите са по-прости и долни от тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 757e9266a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Писал съм го в много теми, ще го кажа и в тази - България е бита карта. Цигани, турци, пакистанци и индийци ще завземат тези земи по естествен път и няма обрат от това.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: a00e0089cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да. Прав си. Прогнозите са много лоши за нас. Циганското население вече в много малки населени места в страната е мнозинство. Отделно страната се залива с имигранти от третия свят. Вече дори и в малки градове се забелязват, а не само на Лъвов мост в София. Една част от тези имигранти са работници и са влезли легално в страната, но има и една огромна част, която е съставена от престъпници, преминали границата нелегално. 99% от нелегалните са мъже. За жалост с времето доста млади заблудени български жени, ще започнат да се хващат с тях, мислейки си, че това са арабски принцове, а всъщност са афганистански престъпници.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: b12d06373f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Светът няма да свърши с изчезването на българския етнос, бъди сигурен! Така че, не си го слагай на сърце!

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: ed3b86da6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Няма да липсвате на никого

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: d244e0197e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Е мъжленцата масово сте кофти материал, затова ще се плодим с чужденци. Ще носим тяхното семе. Красиви, стройни, успешни деца. Мечтата на всяка жена.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 7cfe83ba3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Много си прав авторе. Моите наблюдения са същите. Оказахме се по-прости от циганите. Аз съм българин и живея в чужбина, но имам жена българка, сега имаме 1, мисля да имаме поне още две. Иначе тука познавам българки на около 25г. или имат само приятел, или няма нито приятел нито деца искали забавления. Като цяло не само българите, а повечето бели раси ще изчезнат. Понеже живея в Нидерландия и при нидерландците положението е същото. До като при негрите и мюсюлманите положението е като при нашенските цигани. Наблюдавам обаче и друга тендеция, все повече бели жени да бременеят и раждат от черни. Бялата раса сама си го направи за да изчезва. Уж бяхме висша раса, а се оказахме проста.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 87a6324b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   То пък едни българи... Огледай се наоколо по улиците какви питеци се разхождат с бръснати глави, татуирани, жените им все едно взети от околовръстното. Това е масовката и тя всъщност много стабилно си се размножава. Постоянно дондуркат деца като ромите. Не разбирам логиката този лош човешки материал да се размножава. Даже не виждам смисъл и умните и кадърните българи да се размножават защото и те и децата им ще страдат в тази или пък чужбинската помия.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: cc4204901c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз мога да кажа за себе си. На 33 мъж и съм на 95% сигурен, че няма да имам деца. Преди мислех, че с годините ще ми се прииска, но колкото повече време минава толкова по-сигурен ставам, че не искам деца.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: e04b5422e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Българите не сме етнос, а сме нация.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 1504b1d83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Прочетете коментара на номер 4 отново и го осмислете хубаво! Аз съм мъж, но напълно го споделям. Разни псевдопатриотични призиви да раждаме деца на тази държава губят всякакъв смисъл след като прочетеш написаното от нея. Та, за Бога, ние дори нямаме Национална Детска болница. Ако, детето ни, не дай си Боже, се разболее, ще го захвърлим на произвола на съдбата с тази здравна система. Образованието ли ни е наред? Безопасността по пътищата ли ни е наред? В такава ли среда да си отглеждаме децата?
Аз чинно си плащам данъците, гледам и един ден закъснение да нямам и какво получавам насреща от т. нар. държава? Боко и Шиши, които ни се присмиват и сер*т отгоре ни, с извинение. А на 70% от хората им е все тая...

До 22: не си прав/а - има и български етнос, както има и ромски, турски, арменски етноси. Цялата тази съвкупност е българската нация, или поне на хартия би трябвало да е така.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 1d8e8ba781
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   На мен доста ми тежи това нещо. Винаги съм обичал България, винаги съм бил патриот. Мъчно ми е за дедите ни, които са умирали по фронтовете, които са градили България с двете си ръце, които са се мъчили по полето, по заводите и т. н. за да изкарат за насъщния, да нахранят семействата си, да изучат децата си. Мъчно ми е за всичко, което са сътворили нашите поети, композитори, художници и учени. Мъчно ми е за възрастните хора, които са изоставени на произвола на съдбата. Но като се зачетох в коментарите, осъзнах, че доста от пишещите са прави, че ние си заслужаваме съдбата. Да, много правилно са писали някои коментиращи, че ние сме тотално деградирали простаци и злобари. Наистина, защо и е на планетата такова гадно племе. Аз съм ходил из много страни и в Европа и в Африка и в Азия. Да си призная с ръка на сърцето, не са ми приятни изобщо милионите имигранти от неевропейски произход, живеещи на социални помощи в Европа, но дори и те, които мразят Европа и белия човек от дъното на душата си, имат в себе си повече човещина и чест от нас българите. Лошото е, че изчезва цивилизованият свят. Ще останат чисти страни, държащи на своето като Албания, Сърбия, Хърватска, Словакия, Украйна, която е попиляна от война. Турция също я бих причислил, като близка до нас, но и тя е тотална залята от нелегални имигранти и турците едва ги дишат. Но всички тези страни не са абсолютно никакви икономически, политически и каквито и да било фактори....

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 05f53e6ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Най- краткият и точен отговор е, че този свят е адът. Сега конкретно- бялото население навсякъде наистина се топи като пролетен сняг, следствие от много фактори, но най- вече целенасочена пропаганда свързнана с развращаването на жената, чиято природа по определение е животинска и курвенска. Не че човешкият материал някога е бил качествен, винаги е бил долнопробен и зъл. Манипулаторите на света много добре знаят, че масовката от хора са едно стадо говеда, които могат да бъдат насочвани накъдето господарите решат- справка Първата и Втората световна война. За 40- 50 години успяха да направят от бялата жена една хедонистична курва и то без кой знае колко усилия. Просто махнаха социалните ограничение и заложеният природно женски курвалък се показа в пълна сила. Аз деца не искам да имам, въобще не искам да чуя и за обвързане с жена, но не защото съм го ударил на хедонизъм, а защото виждам нисшата човешка природа и как е устроен светът от същите тези, които управляват света от няколко стотин години.
Да приемем, че средностатистически мъж иска семейство.
1. Как ще намери въобще жена, която да става, не говорим да изпъква с някакви качества, а да притежава някаква базова почтеност. Жените са брутални в днешно време, цялата система е на тяхна страна, колкото и да мрънкат, че са неоправдани.
2. Приемаме, че е извадил див късмет и е намерил такава жена, с която има взаимни чувства. И тук идва въпросът за жилището, а както знаем цените са неслучайно безбожно високи. Единственият вариант е да се заробиш с кредити за десетилетия, което всъщност световната финансова олигархия това иска- " вашите " имоти, вашият труд и даже самите вие да бъдете собственост на банкерите, както е на запад отдавна между другото. Някакси не излиза сметката хем да изплащаш ипотека, хем да отглеждаш деца. Особено като дойде някоя финансова криза, доста вероятно е да не можеш да си погасяш кредита и банката да ти вземе " собственото" жилище. Поне в България многа хора имат наследствено жилище и финансовото робство не е чак толкова масово като на запад.
3. Нещо, което не е от първа необходимост като жилището, но е голямо удобство и бих казал също необходимост- личният автомобил. Нещо, което прокараха в разгара на пандемията, е законът, с който след около 10 години се спира производството на автомобили с ДВГ и се преминава на електромобили, които са страшно скъпи, дори и ниският клас модели. Фактът, че това стана тихомълком, когато хората бяха заливани ежедневно с новини за заразени и починали, единствено издава, че тези, които са отговорни за активното мероприятие с ковид пандемията, стоят и зад прокарването на този закон, тоест идва от един и същ център на власт. Разбира се, тук уж причината е така нареченото глобално затопляне, което е претоплена манджа да водене на милиони баламурници за носа. Искам ясно да кажа, че съм против едно семество да има по 2-3 20- годишни таралясници, с които да ги карат за щяло и нещяло на къси разстояния, но съм против и другата крайност, при която автомобилът ще стане непозволим лукс за мнозина.
Общо взето изводът е, че на този свят интелигентното зло управлява примитивното такова и го мачка както намери за добре.
Иначе в България картинката при младото поколение е покъртителна- докато на запад младите са с промит мозък от пропагандата, защото при тях все пак има наченки на мисловна дейност, при българчетата не е така. При тях просто няма нищо в главицата, че да му се направи идеологическа промивка.
На мен лично ми е все тая, че бялото население изчезва, напълно съм съгласен с Шопенхауер, че този свят е адът и нямам намерение да правя деца, които да растат сред тези дяволи и дяволчета.
А за българите- нека да си го кажем директно- оказаха се негодни да си имат собствена държава. Ясно е, че външният фактор в лицето на нашите евроатлантически " партньори" е заинтересован тук да е просто една територия, но истината е, че няма никаква съпротива от страна на българите. Демографската катастрофа е следствие на цялото сриване и деградиране на България по време на т. нар преход.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: e02ad49e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Хайде малко по-ведро! Въпросът с демографията може да се реши с 20-30 години целенасочена и правилна политика!

Казвам ПРАВИЛНА. Което изключва герберска, джендърска, брюкселска, евроатлантическа.

България е била 3. 5-4 милиона при Освобождението 1878, 1989, тоест 100 години, по-точно 111 по-късно е вече 8. 9 милиона!

Проблемът в момента е, че сме закачени за говедата от Европа и САЩ, които непрекъснато промиват мозъците на хората с думичките "пари", "свобода", "кариера", "право на избор", "индивидуализъм", което прави от хората едни консумиращи и егоистични животни.

Проблемът с демографията не е само български е характерен точно за бялата раса.

Светът иначе си расте. Вече е над 8 милиарда. Белият човек само се топи н. Във Франция примерно е пълно с мароканци, нигерьи и т. н. в Англия с пакистанци и индийци, а в САЩ построиха цяла стена по мексиканската граница, защото ги заливат латиноси

Освен това се забелязва, че колкото са по-бедно хората толкова повече раждат, напротив, като се позамогнат веднага започват да имат претенции, стават егоист, алчни и искат всички пари те да си ги изядат и изпият!

Богатите хора никога не са раждали колкото бедните

Т. Т.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 41d564a5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   От Автора до 12:

А бе знаеме ги ние тия "приятелки". :D

Не знам, дали се познаваме. Ще ти разкажа конкретно моя случай.

Човека на който казах, че приятелката му ЩЕ му изневери, е най-добрия ми приятел от детството. Беше я издразнил, че не я беше завел никъде на рожденния и ден и му казах да внимава. Твърдеше ми, че тя му била казала, че "не му е сърдита".

И му казах, че в София тя не познава хора, тъй че едва ли ще изневери в София, но се знае с много от Бургас и да внимава на морето.

На морето и аз бях с тях в квартира, ама като ги видях ква "двойка" са - реших да си взема отделна. Но докато бях 2 дни там, се разболях и се бях издразнил и на най-добрия ми приятел, щото вместо да ме попита "как съм, добре ли съм", веднага ме пита за пари за квартирата.

Ама весело нещо е съдбата - същата вечер, приятелката му я отнема. Става 2 часа, 3 през нощта, той и звъни, върти се (аз си лежа болен), стана 5-6... чувам някаква кола спира, няква пикла се хили и мъжки глас... и си мисля...

"Аха... приятелката! "

Мислех да стана да ги видя, как съм болен, ама си викам:

"А бе бате - ко се занимваш с дебилщините на другите! Казах му на тоя пич, да внимава с тая! А той не се поинтересува дори дали съм добре... "

Тя се прибра, каза му че била при "приятелка" и не чула телефона и т. н. На другата сутрин му казах, че нема да почивам с тех.

В София си му казах, това дето съм чул и предполагах.

Ако се припознаваш - ЛОШО! :)

А приятелката му си ми призна, че е спала с 40 годишни, с различни в една нощ и е ебати курветината, дет и се живеело и не иска деца (а авера ми иска)... даже пред него ги каза тея неща, на една маса бяхме, ама може да не е чул. А аз като чуя НЕ ЗАБРАВЯМ! :)

И аз и казах, че съм минал на 50 курветини като нея и мнението ми за българките е ПОД НУЛАТА. И че съм ГОРД, че допринасям към статистиката, която посочих. И в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бих се хванал с българка.

Имам колежка етиопка - християнка, женена с няколко деца си живее тук в България. Такава жена да търсиш. И български се научи да говори.

Народа може и да оцелее, ама ЕТНОСА...

П. П. Но ако си точно ти тази, която си мисля - може на авера ми да му увре акъла, че излиза с курветина, дето такива нема и в alo. bg и да те изхвърли като мокър парцал.

Но да видиме - аз на авера ми и други съвети му давах. Да си провери имота, че се съмнявам, че съседа му циганин му е заграбил една част, понеже е оградил двора без да му вземе разрешение...

Ама на българи НЕМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРИШ... ВСЕКИ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА... МНОГО МЪДЪР НАРОД... и затова ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 41d564a5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От Автора:

Сега ако жените и "прекланящите се пред тях мъже" седнат да ме хранят и обиждат, за това, че:

"Кой съм аз да държа сметка на една жена, че е спала с цело село, и е била до заранта с приятелка (с мъжки глас)!? "

Прави сте - нямам право. Просто явно имам МНОГО ВИСОКИ СТАНДАРТИ ЗА ЖЕНА, както напоследък пускат теми тука.

Само ще спомена, че четох тук една темичка, как някаква се хвалеше, че казала на приятелка, че ще се ожени за 100-ния си, и така и направила.

И си мисля на акъла:

"Бахти пропадналите курви - негрите и негърките, не са такива животни! "

Между другото, Майката Природа си знае работата и после се получават много смешни неща! :D

Тунингованите с 10 аборта зад гърба, почват да имат проблеми със зачеването, а анаболните батки - почват да стават импотентни. И топ ебачките и ебачите БИВАТ ФИЛТРИРАНИ ОТ ПРИРОДАТА... :D

Един приятел въртеше по 1 приятелка и 1-2 странични, по курви ходи, наркотици - НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕЦА. На моите години, 32.

Колко му говорих да внимава и да спре наркотиците... кво са казали българите:

КОЙ КВОТО САМ СИ НАПРАВИ - ЦЕЛО СЕЛО НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!

А циганките с 1-2 бройки някои - 5-6 деца.

НЕСПРАВЕДЛИВ Е СВЕТЪТ! :(

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 41d564a5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   От Автора - последно:

Между другото, няма защо да обвинявам разни жени, че са "животни", предвид, че и аз съм тръгнал по тоя път. Може би тая година ще направя 100 бройки (с ескорти).

С едни авери (боксьорчета и дилърчета) преди си ходихме групово по ескорти, но сега си ходя сам.

Но съм замислил да отида в Бургас и Варна за по седмица туй лято и да мина 10 , докато съм лектор по едни конференции.

Нема да си кривя душата:

БОЛИ МЕ ДЕДОВИЯ ЗА ЕТНОСА!

Ще си стана "брадат, татуиран, с анцуг" (и неколко висши и много спестени пари), та кат ме видят "принцесите" - автоматично да се отказват. :D

И ще си уча, ще си бачкам, ще си тренирам и ходя по ескорти и ще се кефя на "залеза на българите".

Просто исках да си сравниме впечатленията.

Щото около мене българите масово нямат деца (живеело им се - И НЕ МЕН ДЕ). Викам си:

"Чекай - некой тука ще напише, че у негово село българките са с по 4-5 деца. Николай Марков полковника и Ивелин Михайлов нали са многодетни. Може просто средата ми да е такава. "

Ама като гледам коментарите - МАЙ НЕ СЪМ ДЪЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА!

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 75f03fa218
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   2, дали пък имат деца от 3 различни?

Мъжете се скъсват да гонят майки с деца, да им направят ново дете, та да плащат издръжка. А в САЩ можеш да плащаш издръжка и за деца дето не са твои.

То, че дебили има - има, ама масата мъже бягаме от такива, като от чумави, камо ли пък деца да им правим.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 63e698f1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз имам две и повече не ми трябват. Сега съм на 34 г, добре че родих на този етап, съм мързелива, не ми се занимава с бебета и се чувствам стара тепърва, ако трябва да раждам.
Раждането е около 2000/3000 честно на тези цени не бих родила. Аз съм в малък град, имаме родилни наблизо, където е около 700/800 лв раждането. 3000 не бих си позволила да дам. Толкова е в Пловдив почти навсякъде.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 1f3e05d50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Количеството българи авторе е едно, но качеството е още по големия проблем който много леко си засегнал. От деветте деца които си описал, колко ще са качествени, какво възпитание дават твоите съученици на децата си? Какво възпитание е дадено на тези млади жени които възприемат че живеенето е нещо коренно различно от това да имаш деца, и работата и шетането около децата за тях не е добър, щастлив живот.
От друга страна си мисля че животът се променя и едно времме хората са имали по много деца за да има кой да работи физически на нивата и защото е имало много висок процент детска смъртност. В днешни дни, детската смъртност е много по ниска и не е нужно да създаваш деца за да ти помагат с физически труд, а точно обратното ако създадеш дете днешния морал и общество ти налагат да му създаваш прекалено много условия. Едва ли не ако не му осигуриш негов обзаведен апартамент и кола никакъв родител не си, а колко апартамента можеш да осигуриш?
Ромите и те вече не раждат и те отдавна вече са с до 2 деца, и то имат деца защото вземат момичетата малки под 15г и свекървите ги карат да раждат, без тези момичета да могат да осъзнаят искат ли да са майки въобще, докато българката я чакаш да навърши 22г и после я питаш "искаш ли да си майка или ти се живее".
Колкото до етнос, това е начин на възпитание, не е геном и малко китайче да вземеш ако го отгледаш възпитавайки го на български традиции, език и обичаи то ще израсте със българско самосъзнание. Тази е и причината англосаксонците да вкарат у нашето образование английския език задължително още от първи клас, тяхната цел е да създават англосаксончета и ние им позволяваме, ето успели са да измъкнат 6 от твоите съученици, да работят за техните държави, да създават деца които ще бъдат техни граждании за има няма две поколения ще се влеят в тяхното общество. Преди столетия Българската държава е създавала условия към нея да идват младо население и да се приобщава, има налични хора наследници на каракачани, гагаузи, печенеги, които са станали българи, днес става обратното твоите съученици заминават и създават щатско и датско население. На моя съсед децата създават английско население, съседа ми помогна на децата си да си купят къщи в англия и внуците му се казват Ралф и Елизабет, при двама български родители. На родените там Ралф и Елизабет, техните внуците няма да помнят българския си произход, а това е само след 40-50 години.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: b8594f8d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Той самият сбъркан, това е Ганьо, но държи сметка. И кой ти каза, че българките са умрели за криви Ганьо?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: f8d2f38a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   Най-забавното е, че за хората е почти незабележимо как в мюсюлманските страни една жена има по 4-5 деца и няма никакво значение какъв стандарт на живот имат, но тук мъжете задължително трябва да има поне 4000 заплата, собствен апартамент, кола и евентуално къща. И това дето го казвам с четири хиляди е минималното изискване. И понеже българката се е доказала като финансово неграмотна, ще трябва да си избира мароканци и афганистанци за бащи на децата ѝ.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: b668c358fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До 35. За мюсулманските страни е така, но там има морал. Тук нашенката се развежда или зарязва, защото този няма.
Същия този който няма е имал 3-4 сериозни връзки, всичките завършили еднотипно. Зарязан дали заради изневяра или заради “ несходство в характерите”. След това тези 3-4 жени отиват при друг, при трети, накрая ги виждаш кацнали блаженно при някой с пари на издръжка, ако не го намерят сменят докато се получи.
Брат ми имаше бизнес, не много голям, но достатъчно добър да не се притеснява финансово. Намери жената, направиха дете и 4 години по-късно бизнеса финишира. Той хвана да работи каквото намери, като в нашия град заплатите са относително малки. Познай след фалита, жена му колко време седя? Преди това процедури, почивки, всичко точно, тя кротка. Изскуба веднага, брат ми е изключително морален и готин тип и не му стигаше да загуби бизнеса, да си скъсва гъза да носи нещо, ами на всичко отгоре разбра и каква е жена му.
И за жените е все едно дали ще е афганистанец или друг, важно е без зор да получава.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: fdcbb4135d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Авторче, дрогата и ескортите са ти изпили мозъчето. По-добре че си решил да нямаш деца и жена. Едно нещастно дете по-малко на тоя свят.. Живей си с проститутките., повече не заслужаваш, добре си се ориентирал.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4cca0d5ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Авторе, номер 12 съм.
Не, не съм приятелката на приятеля ти, оказва се, че само годините съвпадат, но пак си стоя зад думите да не се бъркаш където не ти е работа. Приятелят ти ебе за без пари, пък ти се налага да даваш за мурви. Ех, завист човешка.
Имах една такава дърта съседка в блока. Познавала баща ми от дете и го защитаваше за всичко (да, идваше да се меси неканена в семейството ни), обаче не живееше с нас да разбере баща ми какъв боклук и лентяй беше. Та при поредния скандал малко преди да се разведат, докато ме няма, баща ми крещял с цяло гърло “Курвооо, курвооо” на майка ми. В панелките всичко се чува. Въпросната бабушкерка не пропусна пак да се намеси, уведоми ме като се прибирам “какво било станало” и как чула “женски глас да крещи “Курвоооо” от нашия апартамент. ”
Та и ти май така. Толкова си си наумил и искаш нещо да е така и го вярваш, че чак действителността ти се изкривява.
Или понеже вътрешно си знаеш що за стока си и че не би бил верен, ако ти се отдаде възможност да чукнеш нещо настрани, си мислиш, че всички са като теб и лъжат, че спят при техните и се виждат с приятелки.
Като цяло не бери грижа за околните, по-добре ще се оправят от теб, ти гледай себе си.
Ж25

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7cfe83ba3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Тоя е ония с имотната мутра дето го е заплашвал…. Голямо филмарче…. Ако ме нарече, , Етнос, , в очите ще си събира зъбите. Българите не сме, , Етнос, , , а нация смешник. И за да критикуваш другите за техния принос към демогравския растеж първо ти трябва да направиш такъв. А така като те чета, твоя принос е единствено към българската престъпност като пълниш гушите на сводниците и наркодилърите. Така, че другия път мисли преди да се изкажеш неподготвен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 75f03fa218
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   35, не сравнявай българите с мюсюлманите. Мюсюлманите са възпитани в патриархални ценности, уважават семейството, ценят децата. А, българите си забравиха традициите, брат с брата се коли за пари, баща със сина си, а жените ни ги знаят по цяла Европа какви са. Можем само да мечтаем да сме като мюсюлманите.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: e4ee8f224c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   От Автора до 40:

Добре - съгласен съм. Както си написал:

"Българите не са етнос, а нация-смешник. " :D

Направо сме империя да ти кажа. И то голяма - в някои части от империята вече даже не говорят на български, и те гледат на кръв кат им проговориш на български. Ходи им избий зъбите на тея като си почнал така по форумите.

Едно време "цар" Калоян се е чудил как да си заслужи титлата "цар" (т. е. "император"), защото за да има империя, владетелят трябва да управлява поне 2 народа. И се е писал в едно писмо "цар на българи и власи".

В днешната българска "империя", Баце и Пеевски са царе на 3 народа - "българи, цигани и турци". :D

И наистина в някои части на "империята" не припознават българския.

Та така номер 40 - не си "етнос в държавата", а си "народ в империята".

И не бързай да избиваш зъби на хора дето не познаваш, че може да ходиш на зъболекар и по други доктори.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 7cfe83ba3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   От 40 до автора

Излез на запад и виж как е. Бил ли си в Париж? Бил ли си в Амстердам? Там, ако видиш десет бели човека за един ден трябва да благодариш на Бога. Проблема не е национален, а глобален. Белия човек къде с пропаганди, къде с други механизми като педерастия, порно, наркотици, феминизъм и каквото друго си избереш е скопен да има деца. САЩ отдавна е превзета от негра и латиноси. В Копенхаген например отдавна има официален закон на шериата. Идеята да бъде премахната в по-голямата си част бялата раса да останат само черни и мюсюлмани, които много бързо ще се самоизбият, защото винаги са били примитиви. Ще бъде запазена една малка част от бялата раса, като инжинери и лекари, които ще обслужват богатите фамилии, които управляват света такива като Рокфелер. В момента земята е пренаселена, природните ресурси са на изчерпване и има план за Редуциране населението на земята. Короната беше част от плана. Удариха сериозно. Веднага след това започна войната в Украйна, която също е част от плана. Част от плана е хората да бъдат отслабени първо финансово. Зверски скок на цените на имотите. Вече хората с две нормални заплати не мигат да си купят жилище, много бели хора това ги отказва да имат деца или имат най-много едно. Мислете малко с тия глави преди да говорите глупости. Случайни неща на тоя свят няма. Всичко е с цел.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 1052b2131a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Авторе добър начин да допринесе за демографията на страната е дадеш сперма за изкуствено оплождане във всички възможни клиники в България.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 64b0ea707c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Н 22, нация от родени на територията България, да. Но българи по генетика и етнос няма, не съществува такова "животно".
Смески от много и различни нации и етноси, повечето издънки на талибани, но не искат да приемат истината.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 75aab98636
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   " 35, не сравнявай българите с мюсюлманите. Мюсюлманите са възпитани в патриархални ценности, уважават семейството, ценят децата. А, българите си забравиха традициите, брат с брата се коли за пари, баща със сина си, а жените ни ги знаят по цяла Европа какви са. Можем само да мечтаем да сме като мюсюлманите "

Това може да важи за една част от турците, но не за всички мюсюлмани. Имал съм възможност да общувам с мюсюлмани от Средна Азия и мога да те уверя, че тия неща дето ги изброяваш изобщо не са така. Цяла Европа е пропищяла от тях и това как се правят на хитри, скатават на работните места, лъжат и се мислят за повече от истаналите. Един узбек ми обясняваше, че съм бил луд, защото ям свиснко, изтъква нон стоп религиозните си предпочитания и се опитва да ми постави мъжеството под въпрос. При положение че аз съм 100 кила мъж и съм бивш спортист, той ми обяснява колко слаб съм бил И как мускулатурата ми била като на жена. Това са едни комплексари, не умеещи да общуват с жените и завиждат на европейското население и обноските му. А бялата раса се унищожава заради активна повсеместна пропаганда, мани ги религиите. Мога да ти кажа, че вярващите във всяка една религия са грешници и извършват неморални неща. Повечето от мюсюлманите които работят тук временно са женени и с деца, ама ползват системно услугите на проститутки, а в същото време ако спират жените си с някой мъж, ще ги размажат. Такива като теб може да си вярват на глупостите, но истината е съвсем друга.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: f7b89809d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   От Автора до 44:

Исках само да проверя това, което аз съм забелязал като статистика, с информацията на други.

Последната ми цел е да "допринасям за демографията" - напротив, ще "попреча", като емигрирам и аз скоро.

На югоизток си има държава дето ще "допринесе за демографията", като тука се поизпразни от хора.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: ed3b86da6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   До 46

Няма такова нещо като "раса"

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 188dd224bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Хм. Интересно е че ти казват. Аз не съм казвал на никого за моите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker