Хората, които постоянно говорят за пътуване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хората, които постоянно говорят за пътуване
преди: 2 месеца, 16 часа, прочетена 887 пъти
Само на мен ли ми се струва или хората, които са луди по пътуването говорят само за това? Защото познавам и хора, които са луди на тема техника и джаджи - компютри, смартфони и какво ли още не. С тях може да си говориш за Андроид срещу АйОс до утре, но имат и други теми за работа. Уви вече не работя с тях. А хората, за което пътуването е основно хоби ми се струва, че извън него нямат много други теми, освен обсъждането на тоя и оня. Уж пътуването отваряло съзнанието, но дали наистина е така? Защото това, че се мъкнат като гламави някъде според мен не ги е направило по-образовани, нито дори по-отворени към света. Защото много от тези, дето все са напът рядко взимат да попрочетат някоя книжка. И накрая всичките пари отишли за билети, хотели и така нататък, а пропуснали да запишат някакъв курс или да се преквалифицират, че белким сменят работата, от която толкова се опитват да избягат. Защото за мен такива хора, които не могат да се спрат без да пътуват бягат от нещо. По-лесно е за две-три седмици годишно да избягаш на някой плаж, от колкото да се погледнеш в огледалото и да се запиташ наистина ли искаш всеки ден да ходиш на точно тази работа.

Аз пък стигам до извода, че предпочитам да дам пари за образование или дори за смартфон, който ще ме свързва с много любими хора и с който ще заснемам приятни моменти, от колкото да ги хвърля за все по-скъпите почивки. За 4 дни на морето похарчих 800 лева само за мен, още ми държи влага. С тези пари и малко отгоре можех да спестя за Епъл Бук.

А и поправете ме ако греша, но парадирането с айфони и т. н. е до време, човек свиква и не го размахва нарочно. Докато вечно пътуващите държат да наснимат всичко и после го избълват с месеци в социалните мрежи. Сякаш пътуването се е превърнало повече в символ на социален статус и жажда за внимание от колкото техниката и дори дрехите вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 13 часа
hash: f2cb061dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Такива хора говорят и мислят само за това и е вече коментирано. Всички които познавам с тази мания са супер депресирани, психясали и ежедневието им е тотал шит и точно за това само за това мислят. Отделно такива хора са крайно безотговорни, всеки иска да засуче на някъде, ама повечето хора би следвало над 30 годишна възраст да са доста отговорни и да имат ангажименти. Съвсем е друг въпроса, че повечето дават всичките си пари за това, което е също показателно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 часа
hash: 8bb4e1c1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз сега не разбрах темата дали е за това, че нон-стоп говорят за това или кой за какво си харчи парите. Ако е за второто, не разбирам какво ти влиза в работата кой как си харчи парите и защо всички трябва да ги харчат според твоите разбирания.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 часа
hash: 8af49ecc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Хаххахха не изглежда да си прочел/а нещо повече от клюките у фейкбука.
Пътувам винаги щом мога.
Прочела съм със сигурност над 1000 книги, но не мога да кажа точна бройка.
Имам 4 курса реализирани и вероятно ще има още, от любознателнлст/ любопитство, не, че ми трябват за работа.
Работя си хобито.
Телефона ми е най-обикновен китайски, без гоглето даже, други си ползвам.
Рядко задръстен мозък си е се сещаш, че с ТЕБ няма за какво да говорят тези хора, та ти нямаш никакво теми извън телефона ти и с кого си се снимал/а.
Ах, да, със сигурност често застава пред огледалото сам/а да си говориш :))))

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 часа
hash: 226d0517fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Познавам 2-3 жени, които са луди на тема пътувания и само за това мислят и честно казано като се замисля, не са много интересни като личности. Тоест търсят някаква тръпка навън. А пътуването е вълнуващо, защото отиваш на ново място, виждаш различнчи неща и това за момента ти повдига настронието. Когато обаче се приберат започва да ги наляга яко скука и нямат търпение да отидат на друго пътуване. Това за тях става като дрога един вид. И тук говоря за някакви вманиачени на тази тема. Те живеят за да постват, да покажат стандарт на живот и т. н. Едната от тези, които познавам, наследи някакъв апартамент от баба си, продаде го и какво мислите стана- ами профука абсолютно всичко по пътувания. Първоначалната и цел беше уж да отиде в чужбина, да си търси там работа да се устрои, но в един момент започна да се мести от страна на страна, започна да отсяда в 5 звездни хотели и накрая парите свършиха, прибра се и сега се лута и се чуди какво да прави. Това за мен лично е много глупаво, ама те после се хвалят- е поне си поживях- да поживя си за 1-2 години и после цял живот мъка. Аз лично не съм против пътуванията, когато са умерени и не са ти главна цел в живота. Но да живееш само за това ми се струва много нереалистично. Има други по-важни неща за които да мислиш, защото не може да си вечно на купон и от пътуване на пътуване. Общо взето хората с празен живот във всички други сфери, гледам да го запълнят с пътувания нон стоп.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 часа
hash: 8abeb5e4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторе, прав си, че за някои хора позирането на снимки от различни места се е превърнало в мания. Не си прав обаче за другото: четенето на книги няма нищо общо с пътуването и трупането на собствени впечатления от света. Това те прави наистина отворен към другите, към начина им на мислене и на живот, човек става по-широко скроен.
Естествено, че образованието е важно и никой не го омаловажава и съпоставя с пътуването. На теб като не ти се пътува, си стой вкъщи, не си длъжен да ходиш никъде. Не оплювай обаче хората, които обичат да пътуват, това е чудесно разнообразие и начин да видиш други места, други култури и други хора. Твоята работа е малко като на бай Ганьо: какво ще й гледам на Виената, град като град, хора, къщи, салтанати :-)))

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 11 часа
hash: 1df3a2eb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз толкова обичам да пътувам, бих дала всичките си пари, но пътувам рядко. Иска ми се да имах компания. Обмислям да започна сама. Поне два, три пъти бих пътувала в годината извън България. Всеки харесва различни неща

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 часа
hash: b0f85d14d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   За пътувания ли пишеш или за почивки?
Но всъщност каквото и да е, трябва да разбереш че хората имат различни интереси и различни неща им правят удоволствие. Ти смяташ че поупката на Епъл Бук за стойностно харчене, друг смята че покупката на скъпи джанти и други аксесоари за автомобила е стойностно, трети пресмята похарчените пари в литри бира, та един Епъл Бук е два кубика бира. Така пък обичащите да пътуват смятат пътуването за най-голямото си удоволствие.
Това че пускат снимки от пътуванията си не бива да ти занимава съзнанието, особенно щом не си човек който да цени пътуването.
Аз пътувам ежедневно и то с удоволствие, не обичам плажове и лежане в хотели затова не си го причинявам. Обичам да ида в някое малко селце да видя как бабите в момента вадят картофите си. Да видя как овчар пасе малко стадо овце, да гледам природата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 часа
hash: 521820124c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   "Уж пътуването отваряло съзнанието, но дали наистина е така? "

Абе и твоето съзнание не е много отворено, щом държиш сметка кой как да си харчи парите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 часа
hash: bc3b883819
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Явно и ти самият не си прочел нито една книжка през живота си, след като пишеш "напът" слято, вместо "на път".

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 часа
hash: b73f53170a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз съм от пътуващите, но съм съгласен с теб.
Работя в училищната система в чужбина и имам няколко почивки, които са платени. Последно ходих в Португалия. Но аз не съм от тези, които се хвалят и качват по 1000 снимки у фейса. Все пак съм и мъж и нямам цици и гъз за показ.
В Португалия посетих едно малко градче с история, нагледах се на стари църкви, неща от арабското влияние и подобни готини неща. Но аз съм си малко маниак на тема история. Естествено, покрай културните забележителности се и позабавлявах малко.
Тези, които ходят някъде си само за да се хвалят мога само да ги съжалявам. Един приятел също обикаля много из чужбина, но ходи само на някакви закрити комплекси. Последно беше в Египет и го питах- Видя ли пирамидите? А той ми вика- Кви пирамиди, стоях си в хотелчето и на басейна!
За мен това си е голяма тъпотия, отивайки в друга държава да не попиеш от тяхната култура и бит.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 часа
hash: 8b61f77124
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мойто мнение е, че няколко пъти годишно е полезно да се пътува, да се смени обстановката и климата. Аз също гледам да пътувам всяка година за кратко извън страната и един или два пъти лятото на море. Но всичко трябва да бъде умерено, а и не отсядам в скъпи хотели.
Сещам се за хора, които пътуват почти постоянно и мойто мнение е същото-пари на вятъра. Да не говорим, че поне лично при мен пътуването го усещам уморително, и с кола, и полет ако е дълъг е направо смазващо. Станаха много модерни тези пътувания, за да се хвалят хората в социалните медии колко добре живеят и да качват сторита и снимки.
Авторе, и аз съм на твойто мнение, че дори и скъпа вещ да си купиш е по-полезно и удволетворяващо. Аз също си купих новия айфон за 1800 лева, когато излезе и смятам, че по-добре са похарчени парите отколкото ако ги бях дала за няколко нощувки в хотел или за полети.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 часа
hash: 1f7a6e9253
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Гроздето май е кисело.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 часа
hash: ebfefaf7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Много забавен човек ще си. Обграждаш се с техника, зяпаш екрани, а реално не живееш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 часа
hash: 16a7d396f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   И защо мислиш, че хората, които пътуват не четат и не се образоват???
Почти всичките ми познати, които обичат да пътуват са с поне 2 висши образования, много курсове, специализации, дори титли.
Изчели са толкова литература, колкото не може да си представиш. И продължават да четат. Дори по време на пътуванията си. На плажа, вечер преди лягане и т. н. Освен това, по време на тези пътувания се посещават музеи, галерии, исторически и природни забележителности, манастири, дори театрални постановки и концерти.
Да не говорим, че много от пътуванията са свързани с работата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 часа
hash: 8d01bcc509
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   12, защо да е кисело гроздето? Пътуванията отдавна не са някакъв лукс - не са скъпи или недостъпни. Въпрос на разбирания и приоритети. Аз имам няколко колежки дето си умират да ходят по големите градове в Европа. И с ква цел - да седнат на заведение там или да се снимат пред туристическите им забележителности. Като ги питаш какво видя - казват на какви цени били нощувките, какво са яли и пили, как са ги обслужили, как са пътували по самолетите. Нищо конкретно за самата дестинация. И снимките са у фейса разбира се.
Аз това не го разбирам. Ако отида накъде предпочитам да е с някаква конкретна цел, да видя или да науча нещо и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 1 час
hash: 3ce2fe0828
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хора темата не е за това какви харчат парите, а че помечето маниаци на тема пътувания са ограничени и че нямат други интереси за разговор освен пътуванията.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 290f5ff7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Почивките станаха много евтини и достъпни и овцете - юруш да не останат и те по-назад от останалото стадо. Екскурзията/почивката се превърна в признак на социален статут подобно на апартамента, колата, дрехите.

Пълна простотия е за мен не самото пътуване, а парирането. Ходил съм още преди 15 години на почивки в чужбина, когато беше супер лукс. Сега всеки втори ходи и "гъзарее"

Това са хора без финансова култура. После като ги питаш къде са парите? "Ами нямам, са ко да прав? " И на 60 много от тях още ще влачт кредити.

Другата простотия е някой като ми каже "излез от тая България малко да си промениш мисленето/да си по-широко скроен". Същия е чел само постове във фейса и екскурзовода му обяснява тъпотии, които могат да се намерят за 2 минути в гугъл, ама той и това не си прави труда иначе го раздава интелигентен и широко скроен...

П. С. за мен да си купиш Айфон за 1800 лева е също толкова глупаво. Нали за 1-2 години ще излезе по-нова модел и ще му падне цената и на този...

За мен правилно изхарчени пари са тези, които или ще ти вдигнат стойността като човек(курсове, квалификации), или такива, които ще се върнат при теб в по-голям размер(инвестирани).

Всичко друго - почивки, телефончето, джунджурийки са все някакви неща да си начешеш крастата и да избиеш някакъв комплекс, , това си е мое мнение де, но е факт, че най-много пари се харчат за глупости и едва след това за полезни неща

Т. Т.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 69c7d633c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   На телефона си имам 300 книги. Чета ги навсякъде, особено когато имам 13 часов полет по време на екскурзия.

Това че ти водиш безкрайно скучен живот и за това гледаш в чуждата паничка си е твой проблем, па на всичкото отгоре наглееш да се опитваш да си насаждаш на другите ограничените си ценности е доста неприятно. А, и да, програмист съм от 30 години, мога да ти обяснявам с месеци за разликите между Андроид и иОС както и да ти разказвам за кървави битки с ревюърите на Епъл, само че това нито е интересно, нито забавно, защото хората които го правят обикновено просто си мерят п-----ите или като теб се опитват да си наложат мнението.

Изключително доволен съм от работата си, и не бих я сменил освен ако не ми предложат двойно заплащане при равни други условия. Тези пари, които си похарчил и "още ти държат влага" аз ги похарчих миналата седмица за бутилка шампанско от малка, независима изба, а не от LVHM, и даже не са направили драскотина в бюджета ми. В момента минавам два курса - единия е за новия. NET, другия е за "меки умения".


Та общо взето, авторе, при тебе не просто гроздето е кисело, но май си си насадил цяло лозе от много декари с кисело грозде. Вземи си живота в ръце, прави каквото ти доставя радост, и не гледай живота на другите - ще си много по-щастливи.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 8bb4e1c1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Иронията е, че го раздаваш интелигентен, с отворено съзнание и не знам си какъв, но поста ти лъха злоба и не се усещаш, че си същия като тия, за които говориш.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 3ce2fe0828
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   17 Айфоните за разлика от Андроидите се продават поне 2-3-4 години. Сега може да се закупят предните модели айфони от 2023, 2022, 2021 и дори от 2020 година мисля. Тоест сега мога да си купя чисто нов Айфон, но модел излязъл 2022-ра година. Което е прекрасно, защото има спад в цените!

Иначе да дадеш същите пари за най-скъпия аналогичен модел Самсунг е по-глупаво, защото те много по-кратка подръжка на софтуера имат и ги изтеглят бързо-бързо от мрежата, за да тичат овцете за нов.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 6c5704734c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Май завистта те е хванала сериозно, ами стой си в родното място и не гледай снимки у фейса като те дразнят. Какво те бърка кой за какво си харчи парите, хората имат различни приоритети.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: dc7ec46be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не пътуването. Не държавата. Срещата с други хора и други нации обогатява. Хубаво е да им идеш на гости все пак, не само да ги посрещаш у вас. Хубаво е да им опиташ от храната като част от културата им, да усетиш атмосферата, да разбереш как мислят и да ги почувстваш като хора.

А тия дето пътуват за ядене и пиене те не пътувят. Те се придвижват от точка А, за да се наядат в точка Б. Това включва всякакви туристически пакети, инклузиви, организирани посещения на забележителности и тн. Следователно и по същия начин биват третирани - като туристи, а не като хора идващи от други култури.

С други думи човек трябва да пътува заради хората, иначе ще си остане задръстен расист.. Другото са тъпотии.

От един който е бил в 40 държави.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 3ce2fe0828
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Като видях, че за морска почивка миналата година съм дал 800 лева и още толкова по-късно през ноември за самолетни билети до Атина и се хванах за главата. Толкова е един ваучер пакет за запис на песен, плюс обработка и видео клип в студио на една музикална школа. Че къде е по-добре да бях дал тези пари да запиша свое парче, не мислите ли? Изкуството също е обогатява и разширява кръгозора.

22 недей обиждай само пакитети и организираните екскурзии. Пътуващите с една раничка самоорганизирано са същите тюфлеци. Пътуването е пасивно занимание. Търчат с раничките като гламави и гледат неща, създадени от други, ядат нова храна, но направена от други. И какво като ги почувстваш като хора, като се върнеш ти остават едни снимки и голи спомени, може би 1-2 приятеля най-много, ама не винаги и не е сигурно.

А ако дадеш същите пари за образование или да се научиш да рисуваш или правиш скулптура или пееш според мен е по-хубаво, защото те поставя в ролята на създател на нещо. И със сигурност поне ще ти останат картини, песни, които си записал, или дори да ти помогне в професионалното развитие.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 3ce2fe0828
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   ТТ е много прав. По-хубаво да се харчи за инвестиране и образование. Бих добавил и образование по създаване на изкуство.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: e89aeb3da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И отново сравненията за книгите. Смешни сте вече. Да визирам тези с 300-те книги. И? Станахте вундеркинг? Деца индиго?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 8bb4e1c1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   На мен пък ми е смешно как всички си мислят, че като прочетат някоя книжка, стават по-по-най и всички други са им под нивото, въпреки че продължават да не пишат запетаи и "й" вместо "и".

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: c399d5d7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   А за какво може да се говори с теб освен за фейкбука, телефона ти и с кого се снимаш?
Тези, които пътуваме за какво да си говорим. Снкяой, чийто нос е забит в телефона у фейса?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: d936a7a23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От човек до човек има разлика. И както има "брак" сред нептуващите, така има и такъв сред пътуващите. Нормално е.
Аз съм човек, който цял живот е бил по пътищата. Родителите ми не се спряха на едно място, аз барабар с тях. Вариантът беше или да не понасям пътуванията, или да се пристрастя към тях. И стана второто.
Със сигурност обожавам това да съм някъде другаде. Обичам да опознавам различни култури, да снимам удивително красиви пейзажи (и след това да бера ядове, че не може да се предаде магията на природата чрез обектива), да катеря баири (на които със сигурност нямам никаква друга работа освен да осъзная колко малка прашинка съм сред простора, който се открива пред мен). Обичам да спя по палатки, свикнах да се запознавам с различни видове насекоми отблизо, да посещавам лекари заради поредната ми нужна ваксина или пък алергична реакция от последното нещо, дето ме е ухапало. Харесва ми това да уча "здрасти" и "чао" на различни езици.
Но със сигурност съм и човек, който не натрапва тези си преживявания на другите хора. Ако някой се интересува и ме пита, отговарям. Ако ли не, не се престаравам с разказите си. Мога да говоря за работата си (ит сферата), мога да говоря за животни, селскостопанска работа, земеделие. Мога да говоря за покупко-продажба на имоти. Мога да говоря за романи, класици, руска литература, Стивън Кинг и някои фентъзи поредици. Мога да обсъждам филми, сериали и музика. Мога да говоря за манджи, деца и любов. Мога да разисквам философската тема парите са за да се спестяват или харчат.
Но освен приказките мога и да покажа на практика знанията си, а именно това съм научила по време на пътуванията си. Ако си глътнеш езика, мога да ти помогна да не се удушиш. Ако те ухапе змия (еле пък в България), гарантирам ти, че ще стигнеш жив/а до спешна помощ без да викаме линейка. Ако сме изгубени в гората и не можем да се приберем по светло, мога да ни направя подслон, да ни напаля огън и дори ще се опитам да ни намеря нещо за вечеря. Мога да ти напиша най-красивото пожелание за рождения ден на твоя близка приятелка. Мога да бъда фотограф на кръщенето на детето ти. Мога да ти кажа кои растения са билки, кои са отровни, кои са ядливи, кои не. Мога да издоя крава, коза и овца, мога да ти направя сирене, а и кисело мляко.
Мога и нищо да не правя. Защото ако ти си човек, който не ме харесва заради предпочитанието ми да пътувам пред това да си купя нещо на ейпъл, то изглежда като да имаш твърде ограничено виждане и нямам желание да комуникирам с теб. Но ако ти можеш да приемеш, че аз съм от тези пътуващи и ми дадеш шанс да се опознаем като хора, то аз не бих могла да имам нещо против, че за теб пътуванията са празно харчене на пари.
Има съществена разлика между това да дадеш маса пари само за да идеш да лежиш на плажа и това да пътуваш извън континента без агенция. И ако първото не ми е по-вкуса освен ако не е прелюдия към нещо по-интересно, то второто събужда всичките ти сетива, дори и когато отиваш за пети път в дадена страна.
Всеки да харчи парите си за каквото пожелае. Аз не виждам проблем в това някой да си спестява почти всичко, което изкарва. Не виждам проблем някой да инвестира в имоти спестяванията си. Нямам проблем и с хората, които си харчат парите за заведения. Нямам проблем и с тези, които си купуват техника със заделените пари. Не са ми проблем и тези, които ходят на екскурзии само и само, за да си заснемат задника на хубав фон. Защо някой от тях би могъл да има проблем с мен? Нима харча неговите пари? Нима моите пътувания му пречат? И ако се срещнем и не си допаднем и това се дължи на житейския ни път, какво? Трябва ли да значи, че единият върви в грешната посока? Или просто значи, че сме двама човека с различни разбирания, с различно светоусещане и не е нужно да се напъваме да продължим контакта.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 3ce2fe0828
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   12 нищо кисело няма, аз много съм пътувал. Но това, че пътувам не е единственото ми хоби. То не е и точно хоби. Тези, които по сайтовете за запознанства пишат, че хоби им е да пътуват като цяло са с ограничени интереси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker