Относно ромите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно ромите
преди: 1 месец, 14 дни, прочетена 963 пъти
Честно казано, аз хич не харесвам ромите, мисля, че е излишно да споменавам, че са много нагли, крадат, лъжат и тн. (повечето) Но въпреки това съм склонна да им помогна, когато имат нужда. Да им дам пари-не(освен в много краен случай, в реакция на самозащита). Но нищо не ми пречи, ако ме помолят, да им купя хляб и мляко примерно. Преди две или три години станах свидетел как, като бях в плод и зеленчука, едно момиче ромче(да кажем на 12 години) молеше хората да й купят един банан. Всички й отказваха, а продавачът й се озъби и й каза да изчезва. На мене ми дожаля за нея, затова освен нещата, които взех, купих и един банан. После й го дадох. Момичето беше много радостно и дори ми благодари (беше много възпитано). Та не разбирам защо хората са толкова жестоки с тях. Да, възрастните сами са си виновни, но децата с какво са виновни.. Не виждам какво толкова ще стане на човек, ако им купи храна..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 13 дни
hash: 2fe607ba8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Стоиш и просиш пари. Това е неефективен метод и няма да изкараш много. По-хитро е да поискаш храна вместо пари, за да разбереш кои хора са по-емоционални. След като им благодарим за храната ще почнат да ти купуват храна без да им се молиш и след седмици ще почнат да ти дават и пари. Има ли измамен? Не, по този начин си купуваш удовлетворение от това че правиш добро.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: e13824d25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз пък ги обожавам Авторке!

Един куп люлинчанки знам дето си се ебат с роми и няма никакъв расизъм.

Гледай на ромите като на бъдещето на България - те ще я наследят.

Българите деца не раждат.

Затова храни ромчетата!

Браво!

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: fd0d5fc518
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами, за нещастие нашето общество вече не е онова общество, което е крило евреите по бараките и "скачало като един" за всяко дело, в което има правота и справедливост.

Причините са.... комунягите убиха старите ценности, любовта към земята, както и православната закалка, убиха почитта към старите обичаи и разбирания, а колониалистите, назоваващи се демократи само довършиха тоя процес. Да, да, те бяха - преселиха хората в градовете, а после се и потрудиха да придобият нови порядки... е, насила хубост не става, но и дърво без корен не вирее.... Така Ганьо прелива от имане, но е тъжен, озлобен, самотен, по цял свят ходи, но място така и не си намира, за щастие и дума не може да става...

Аз също съм взимал. Първите ми негативни спомени, когато изпитах жал, са именно с едно цигане, малко по-голямо от мене, и едни гнили банани на Централния Пазар - тогава още му викаха Георги Кирков по инерция, се случиха. Майка ми ме водеше, бил съм си 6-8 годишен, и едно цигане се навря цялото в контейнера, за да достигне до едни гнили банани, но те го изгониха и замалко да го бият. Аз не дадох мира на майка ми, докато не му купихме един банан.

Та, през 80-те е бил наистина охолен живот, след като и място за парвенющина и егоизъм е имало...

Прекланявам се пред бабите, ми които са се опитвали да ме научат на българщина, излиза, че старите българи, родени преди ПСВ и ВСВ са знаели накъде отиват нещата, и аз си спомням селските спорове за земята - трябва ли да се връща, защо не и защо да и каква е тяхната вредата от комунистите, е за това са ми разказвали и много други неща.... хубавото е, че не бяха от книги, а от живи и преживели ги хора...

Та, нещо полезно, което съм запомнил - "трябва, сине, да се научиш, кога си у право и кога не си, сам да си знаеш, ако се научиш - секое право и писано и неписано и секи човек че е с тебе, можеш ли да отсъдиш тека, штото да не мое да се сборува втори път на това питанье... " Нещо такова беше, и диалекта забравям.... Еми, още се уча на това нещо...

ето, такива хора са спасили евреите и са пребили и руснаци и англичани....

та, хубаво питаш, авторке, ромите винаги са били мразени, и съвсем не без причина, но и с какво едно дете е виновно за съдбата му, като то даже не знае, че се е появило в тая бедност в ход на отдавнашно предначертана политика?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 79112cad53
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Българите крадат и лъжат много повече и го знаеш, или само имаше нужда да излъскаш въображаемият си ореол?
Освен това обаче, а разлика от циганите, българите ще продадат и майка си за една ракия или една чекия.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: ad950d125b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Щом чуя роми (за мен са си цигани) и цялата настръхвам. Дълги години живях в квартал където има много от тях и мога да изброявам до утре защо тези хора не заслужават нищо, но ще се огранича с няколко примера. Домът ни многократно беше разбиван и ограбван почти до нула, като последният път дори вътрешните врати бяха насечени с брадва, ей така за кеф. Един от полицаите тогава има наглостта да ни каже в очите, че едва ли ще има резултат, да не се надяваме! Така както нищо не им се случи и когато пребиха баща ми с метална тръба пред входа за да му вземат заплатата, свалиха му кожата от лицето, такъв ужас никой не трябва да преживява. Често когато минавах по улицата и някой от тях ме срещнеше ме питаше "Колко е часа? ", аз казвах "Нямам часовник" отговаряха "Тогава и тебе да те няма! " и тръгваха заплашително към мен... И много други случаи. Тотален физически и психически тормоз, като целта беше да се махнем от квартала. То така и стана, преди това беше хубаво място за живеене предимно с българи, сега е изцяло цигански квартал с тонове боклук по улиците. Тонове! Също и яко продаване на наркотици. И никой не ги закача за нищо! Нито данъци, нито сметки, нито наказание за престъпленията им. Масово изпращат децата си да крадат и то от големи обекти за големи суми, тъй като по закон малолетните не могат да ги осъдят. Това се случи и в магазина където работех, три лапета от ромски произход гордо показваха лицата си на камерите докато обираха оборота... А ти щом си толкова жалостива храни си ги, и не дай си боже един ден да пострадаш от тях като моя приятелка която влачеха за косата и съдраха дрехите й за да и вземат телефона и парите... или като възрастната ми майка на която й пребъркаха джобовете в автобуса за да й вземат пенсията. Тя после ми разказа "говори с мен и ме гледа в очите докато усещам как си плъзва ръката вътре.. " Това са твоите невинни дечица!!! Подчертавам : това е в град София! Богатите които живеят в затворени комплекси в скъпи квартали с частни охранители и пътуват само с колите си естествено може и да не повярват. За тях ромите са екзотика към които могат да си позволят лицемерна благотворителност. Всички останали хора обаче, особено тези които живеят близо и в Люлин 5, Красна поляна, Левски, Филиповци, Факултета, Орландовци и др предполагам че много добре ще ме разберат.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 6febb5b1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Човек, аз не мога до отида от тук до дам без някой да ми проси пари или цигари. Аз съм работил за парите, аз ще си ги харча, няма да ги раздавам по улиците.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 7797263b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ужасни хора! Крадът! Лъжат! Пренасят наркотици! Лъжат! Мамят! Цапат! Шумят! Децата си само за помоши го държат, инапе ги изоставят! Лоли хора, лоши хора!!!

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: daac7e5a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Хората не са жестоки с тях, а са наясно какво представляват. Ти не си съвсем и разсъждаваш емоционално без връзка с реалността, което означава, че си в заблуда. Трябва ти опитността на възрастните и тогава ще знаеш че нещата при ромите не са такива каквито ти изглеждат на теб и ще си като възрастните. Ромка до мен ми е просила да и дам 2 лева. Не и дадох, а после видях родата и с кола с каквато се вози канцлера на Германия.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 236a602823
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Първо се научи да им казваш цигани. Това роми е крайно идиотско. Ако не знаеш, роми е тяхното название на техния език. Е, обясни ни (или на себе си) ти като пишеш на български и става дума за германец, какво пишеш - "един дойч срещнах" или "инглиш мен" за англичанин? Ще напишеш германец и англичанин щом останалото е на български. Тогава защо говорейки за цигани решаваш да ги опишеш на техния език?

По въпроса - масово просяци искат пари "за хляб" и като им занесеш хляб го изхвърлят. Изводът е, че са пълна измет и не заслужават да им даваш нищо.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 7710c47b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторке, съгласен съм с написаното от теб по въпроса.

Аз, като православен християнин, винаги помагам на ВСЕКИ човек, който ме помоли! - без значение от неговия етнос.

Понякога и сам давам, без да са ми искали, когато видя беден и изпаднал човек!

Когато съм виждал бедни хора да просят пред хранителен магазин(в който влизам да пазарувам) не им давам пари, а им купувам хляб, пастет, салам... и др. и на излизане им ги давам, ако има деца вземам им и нещо сладко...

Хора сме и трябва да си помагаме!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: baab1c87b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Не може да се поставят всички под един знаменател. От циганин до циганин има огромна разлика.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: c3136d7cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Хората са жестоки с тях, защото са наясно каква измет са. Паразити, кърлежи, смучат от обществото и с нищо не допринасят. Те са мръсни, неграмотни утайки.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 46c6ce5e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Преди години имаше едно малко момче, което просеше и твърдеше, че е гладен. Предложих да му купя баничка, а той ми се озъби, че искал пари и после отиде и си купи цигари. Е, как да ги съжалявам? Да не говорим, че често възрастните им взимат парите и отиват да ги изпият в кръчмата.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 6c883bc4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   12, така е, но когато огромното мнозинство живее в гета, не плаща данъци и сметки, гледа само как да вземе помощи и да открадне, е нормално хората да мислят, че всички са такива. Не е справедливо спрямо нормалните, но е разбираемо. Ако станат примерно 50:50, вече ще е различно.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: af29b87b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   2-ри. Само дето забравяш факта, че цигани не могат да имат държава. За да има държава трябва да има кой да произвежда, кой да е лекар, кой да обслужва АЕЦ. Трябва да има институции. Трябва данъчна система. Трябват специалисти. Трябва полиция, пожарна и още куп други неща. Трябват хора които могат да поемат отговорности. А тези функции могат да се изпълняват само от хора. Те не могат да бъдат изпълнявани от животни. Ако циганите са бъдещето на България, то България няма бъдеще. Всичко свързано с понятието държава ще е закрито и оглозгано и тук ще е просто един гнусен зоопарк затрупан от планини от найлони, бутилки, зловонни отпадъци и лайна обитаван от едни никому ненужни абсолютни лайняни отвратителни същества носители на злото. Както е в циганските квартали.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 30b00a6264
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   От 2 до 16:

Спокойно, американците може да ни сложат на "изкуствено дишане" и да имаме държава дори с цигани.

Имам познати роми, чийто деца учат в университет (а много мои познати, записаха и се отказаха), тъй че не бъди сигурен.

Може да се окаже, че баш от българите НЕ СТАВА НИЩО! А от циганите да видиш забележителни резултати.

Другия вариант е да ни превземат циганите и Турция да заграби останките. И те ти държава-майка. Отново ще се върнем в обятията на Турция.

Явно българите ще се докажат, че са неспособни да имат държава и са нищо повече от едни цигани.

Но нека видим - засега циганите имат шанс да покажат по-добри резултати от българите. Поне се размножават.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: c0890f1ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Детето, което храниш ще порасне и ще мрази българите и България. Затова аз никога не ги съжалявам и ги мразя от дъното на дашата си. Имиграцията и смесването на расите също трябва да бъдат забранени.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 9624473fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Проблемът на циганите, а вече и на немалка част от българите е липсата на образование. Образованият човек намира място в обществото, необразованият паразитира. Образованието трябва да се налага насилствено, без значение искат или не искат. Аз лично познавам и нормални, работливи цигани, които вършат работа, от която бягат останалите, защото е тежка. Ако всички цигани бяха като тях, то всичко щеше да е перфектно, но за тази цел гетата трябва да бъдат разрушени и всички да ходят на училище, ако ще под конвой.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 6f17fa95f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   " Та не разбирам защо хората са толкова жестоки с тях. "

Ми като те окрадат и наритат теб лично, сигурно ще разбереш... Щото слушаш истории явно за други хора, ама ти си дал един банан на циганка, и вече страшен моралист се пишеш...

"децата с какво са виновни"

Децата не са нищо друго освен продължение на родителите си... Ако не баш в момента, то след някоя друга година. Нелицепрятна истина, но неуспорим факт. И там е проблемът. Ромите са типичен пример как едно общество не еволюира, защото отказва да се образова и заживее цивилизовано. Не са всички роми така естествено, но е човешко да се съди по етноса. Ако сунектът не живее наоколо, не познаваш семейството, естествено е да предположиш, че е от катуна...

Иначе да си говорим често, същата работа е и с повечето българи днес. Бих казал, че са на същото ниво - необразовани, липсва им култура, правят деца за които не ги еня. Единствената разлика, че може да имат повече пари, ама парите сами по себе си нищо не са. Те са само потенциал да направиш нещо. Да си купуваш скъпи играчки е най-примитивния начин да ги вложиш. По мое наблюдение, българинът масово точно това прави. По някое време тези пари ще свършат, и цялата територия тук ще се оцигани... Ти купи едно баначнче, голяма промяна ще направиш.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 40f14787c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   16 до 17.
Българите, които са остригани първи номер, често и с кафеникава кожа с турска брада с противна тиква, ходещи с анцуг и маратонки като вид са полуцигани, а не пълни цигани. Те са надцигани. Единствено циганите са по-долни и прости от тях. А циганите са подбългари(от описаният тип българи). Това, че мангалите се размножават по-интензивно не значи, че са по-годни от тези, които не се размножават интензивно като тях. Интензивното размножаване е просто вроден защитен инстинкт, понеже нямат други характеристики за да оцеляват като умствен багаж примерно, всичките им останали показатели са на нула, затова единственото, което им остава е да компенсират това с количество, така им е заложено отвътре. Като ги мачка пагубно външната среда и ги убива, това стимулира със страшна сила вади-тури, че иначе никой няма да остане. Както е и при бактериите и едноклетъчните организми. Бактериите и едноклетъчните организми като нисши организми гинат в огромни количества и за да не изчезнат като вид им е заложено да се множат страшно бързо. Да, българите-остриганите първи номер с турска брада с примитивен поглед ходещи с анцуг и маратонки са неспособни да създадат държава със самоподържащ се ред и хаосът е единственото им производно, но циганите не могат да създадат изобщо пък каквато и да е държава, била тя и в пълен хаос постоянно. От тях произлиза винаги просто една лайнана дупка като Столипиново-затрупани в планини от боклуци и лайна и оглозгали дори собствения си блокове получовешка измет неспособна на никаква интеграция и неспособна на разбиране на нещата отливащи човека от животното каквито са морал, отговорност, чест, закони. Така са навсякъде по света, тъй като са такива като вид-човекоподобни зли животни. Ако остриганите първи номер, често с мургалява кожа с турска брада с уродлива тиква ходещи с анцуг и маратонки българи са дъното, то циганите копаят дъното и когато погледнат нагоре виждат дъното. Така, че само може да сънуваш, че циганите имат бъдеще. Няма ли върху кого да паразитират от там нататък никакъв плодаж не може да ги спаси и ще погинат до един в страшни мъки, както е с бактериите оставени насаме само с тях самите. Остриганите първи номер българи с турска брада с уродлива тиква с анцуг и маратонки са оборигени, а циганите са човекоподони, но не и хора. А американците нямат интерес от тия долни плъхове, за да ги оставят на изкуствено дишане. На американците им трябва само послушно местно правителство което да им изпълнява заповедите, а за да има правителство трябва да има държава, каквато циганите не могат да имат, защото не са хора. Те американците остриганите първи номер с турска брада с анцуг и маратонки българи не разпознават като хора в България и затова управляват държавата им просто като територия понеже не виждат да има хора в нея, ти циганите си си въобразил, че ще държат на изкуствено дишане.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: c1912aa40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Циганина може да бъде читав, ако бъде държан под контрол със страх. Както беше по Бай Татово време, и всички бачкаха или в Кремиковци или в Чистота и не смееха да правят пакости, защото отиваха директно за сапун. Ако гиганина не то е страх от теб, ще те обере, пребие и изнасили без да му мигне окото.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: ac385ee4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Работата ми е такава, че пътувам много из малките населени места в България. И ще ви кажа какъв всъщност е истинският проблем: в малките градчета и големите села населението е предимно от турски и ромски произход. Там в училищата (ако изобщо има такова) на 6-7 мургавички се пада по 1 бяло дете. То съответно расте под влиянието на циганчетата, те са мнозинство все пак, а това определено не е добре. С очите си съм виждал как живеят и се държат и съм отвратен. И гледаш уж българско дете, а то придобило вече цигански манталитет. За мен това е огромният проблем. Асимилацията и претопяването на населението е в пълен ход! Така че авторката след няколко години ще трябва да купува банани на някое дете с български корени.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: ac385ee4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ето мен какво ме притеснява : от малък град съм в северозападнала България. С идването на демокрацията и масовото унищожаване на всички заводи и фабрики родното ми място опустя, българите избягаха и останаха предимно циганите. Отначало като видяха че няма вече закони за тях започнаха да грабят и безчинстват и дълги години беше много трудно за българите които останахме. После като нямаше вече какво да се краде, представители от всички фамилии започнаха да ходят на гурбет в Германия. След няколко години понатрупали състояние изкупиха всички свободни къщи в града. На моята улица също останахме само две български семейства. Продължават да изкупуват имоти. И то на практика, сега си мисля, градът си е техен. Говорил съм и с мои познати от други малки градове из България те ми казват почти същото. За мен това е проблема - българите които заминаха в чужбина не искат и няма да се върнат, циганите които са навън се връщат за да купуват имотите на избягалите българи и да се размножават тук. Това е и отговора защо цялата държавна политика е насочена към тях и в тяхна полза, ами защото те са мнозинството избиратели в крайна сметка. Много ми е тъжно как си подаряваме държавата и не знам какво да кажа на внуците си...

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 358bc19753
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Първо, ако някой се е родил в държавата България, има български акт за раждане и лична карта, той е БЪЛГАРИН. Независимо какъв е етноса му той е български гражданин.

Второ.. огромна част от работата ми е свързана с контакти с така наречените цигани/роми, понеже в строителството например и по улиците масово работят те и както вече съм казвал, циганите вършат цялата мръсна работа, която ВИЕ не бихте вършили.

Катерят се да правят покриви, метат улици, бачкат облаци обща и кофти работа. На разните професори и псевдопатриоти искам да им припомня, че тая работа гадната, за която никога не сте си и мислили, че може да я вършите, ако не я вършеха цигани, щяхте да си я вършите самите вие, както и вашите жени, сестри, майки и дъщери щяха да метат улиците.

Просто защото някой трябва да върши и тази работа!

Трето - за битовата престъпност, липсата на образование и другите подобни неща може да вините господата в парламента, защото на тях им трябват прости и необразовани хора, които да си продават гласа за кебапче и кюфте, абсолютно в целия свят ниската образованост е съпътствана с висока битова престъпност, липса на развитие и т Ню

Без значение дали става въпрос за българските цигани в Столипиново, гетото в Рио, гетото в Ню Йорк или Париж!

Навсякъде е едно и също - ниското образование и лошата семейна среда водят до високи нива на престъпност ; работата трябва да се свърши от държавата, истината е, че ако държавата не се заеме да отвори работни места, навсякъде по селата да има поминък просто кражбите и безчинствата ще продължават!

Ето и света от очите на един циганин, млад (познавам доста такива), отива примерно да търси работа:

- Има ли нещо за работа да питам?
- Ти момче какво си работил?
- Ами в строителството малко, покриви съм правил и изолация с гипсокартон
- Документите ти готови ли са - медицинско, свидетелство за съдимост
- Не знам бате, какви документи, нищо нямам(ако въобще и лична карта си е изкарал! )

И от тук или го отсвирват за работа, понеже в повечето случаи и 8 клас нямат завършен или започват да ги бъзикат с 40-50 лева надник на ден за супер тежка работа.. без осигуровки без нищо..

Тези хора в 90% от случаите са оставени на произвола на съдбата и оцеляват както могат, разберете че за тези от вас, които примерно знаете 2 чужди езика, имате поне средно и шофьорска книжка сте на светлинни години пред обикновения циганин, никой конкретно не е виновен, но нещата няма да се оправят ако държавата не се намеси, да да ги интегрира и да им създаде работни места, кражбите ще продължават, никой не краде просто ей така за кеф според ме, правят го от немай къде

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: a12d396251
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ами, кажи им да правят деца, а на избягалите ти съграждани им показвай да действителността и им казвай да се връщат. Какво повече от това, другото е да се вдигнем всички и да покажем кой е стопанинът на "кръстовището на Балканите", и то като гледам друг изход не остава... Днес гледах едно интервю с дедо Тошо преди да го осъдят, човекът си каза, че следва погром и каза, че един ще им бъде потвърсена сметка на тия хора за извършеното. Убеден съм, че тоя ден наближава, иначе нашият ден ще свърши!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 90c7178811
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   С една дума-циганите не са достойни за уважение! Те окрадоха и съсипаха множество изоставени гари, халета и заводи, които навремето кипяха от живот! Ако не бяха те, всичко щеше да се запази, както е в някои държави! Какво като са изоставени? Те с какво право влизат там и съсипват всичко? Тяхната алчност край няма! Да оставим просията! Тя открай време си е организиран бизнес, но защо е нужно да се унищожават иначе здрави сгради и да се краде всичко, което е в тях?

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 79112cad53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Н 27, след като цигани и турци построиха България, какви точно претенции може да имате мързелив наблюдаваните и ползващи те докато можеше облаги?
Взели са си тяхното.
Строили за жълти стотинки докато на българите им раздавали апартаменти на готово.
Иначе големите крадци на държавата са точно българите.
Стиска ли ти да излезеш и си поискаш държавата от реалните крадци?
Не, нали? !
Поредният страхливец, който в нета с голяма уста и претенции, навън притичва приведен из сенките.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: bf45c7158b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   25. Сори, ама ти сам даде разликата - има "български граждани", а има и "българи". Държавотворни са българите, разбира се. Ако циганите станат мнозинство, бивайки че те не са българи, то много лесно биха прекръстили държавата на Ромелия или Европейска Индия или каквото им кажат, да не говорим, че звездният час на Индия и Китай тепърва настъпва. Едно индийче преди време ми говореше - "ние знаем за циганите, и знаем, че са наши братя". Така че, както традиционн малцинствата се изполват за провеждане на политика, така и сега ще бъдат.

Въпросът е, как да си останат малцинства, как да премахнем тая неоколониалистка и антибългарска политика, която бавно ни мори, как да направим условия (материално, но преди всичко духовни) за раждане на деца в България от българите, и как да ограничим миграцията, както и да се проведат политики за възстановяване на заминалите.

Колкото и невероятно да звучи - има как, но.... защо ли никой от политиците и една дума не обелва?

Аз вече не вярвам на конспирациите, че България е неоколония, и че срещу България има заговор. Няма защо да им вярвам! Те се случват!

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 6102094e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Стига сте ги оправдавалите циганите, че системата не ги интегрира. Точно системата е виновна само, че за това, че ги толерира. Има и много бедни и необразовани българи, които не правят престъпления, а просто се борят с живота по честен начин. Аз също съм един от тези необразовани българи. Работя като чистач на запад, жена ми също и въобще не мога да каже, че сме бедни. Ама, ако не и платя тока идват и ме спират. Ако построя нещо незаконно идват и го бутат и ме глобяват. До като мангала е с привилегии, защото не е интегриран и образован.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 3dcf731ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   25. Циганите не подлежат на интеграция! И това не е проблем на държава, а е изцяло проблем на циганите. Всички други етноси са се интегрирали в Германия примерно, само мангалите са същите свине каквито са в България и навсякъде по света, защото нито могат нито желаят да са нещо различно от едни долни, мръсни, нагли, мамещи, лъжливи, крадливи, паразитиращи и неразбиращи понятието морал и отговорност отвратителни плъхове. Какво трябва да прави държавата-да им отнема децата за да не израстват в престъпната, неморална и не даваща никакво възпитание среда на родителите им ли? А каква е гаранцията, че дори така и поставени в среда с възпитание пак няма да произлезе същата измет от тях понеже са измет като вид? Ти като вземеш плъх от малък, после човек ли става като е израснал край тебе? В Съдебен спор нали имаше един епизод в който един български поп беше осиновил захвърлено циганче от малко. И то като порасна за благодарност, че го е отгледал го окраде по най-подлия и нагъл начин и после извика екипа на съдебен спор и за да го злепостави и да се изкара жертва пред цяла България понеже попът не издържал му зашлевил един шамар. Това не са хора, а сто процентова животинска измет. Единственият случай тя да не навреди на човек е когато няма възможността и удобния момент да го направи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 8258785d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Н 32 "Циганите не подлежат на интеграция"
Защо да е проблем?!
Защото за разлика от българите никой, никога не е успял да ги стопи, да ги "интегрира" и обезличи?!
Ами... Те явно имат онова за което вие само говорите и пеете когато сте пияни.
Циганите са съществували преди вас и ще ги има след вас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker